BUREAU VAN LEMBERGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUREAU VAN LEMBERGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.653.373

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 03.07.2014 14266-0478-012
28/01/2014
ÿþV, i I

bek

aai

Bel

Staa





~

111 111111111

*14026793*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i'P JAN 2014

Griffie

ui

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luimm vermelden :recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0430.653.373

Benaming (voluit): BUREAU VAN LEMBERGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marktstraat, 16

1745 Opwijk

Onderwerp akte :ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVODERING VAN DE DIVIDENGERECHTIGDE - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200: Dendermonde, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, dragende aan het slot de' melding : "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Dendermonde 1 op 7 januari 2014:, Reg 5 boek 130 blad 08 vak 20. Ontvangen : vijftig euro (E 50). E.A. Inspecteur (getekend) M., Kinderrnans.",

DAT de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BUREAU VAN LEMBERGEN ", waarvan de zetel geves

tigd is tel Opwijk, Marktstraat, 16, onder andere volgende beslissingen genomen heeft : 1° Wijziging van de derde paragraaf van artikel 7 van de statuten door de volgende tekst: "Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers wordt alleen het' stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s). De recht op dividend wordt verdeeld; tussen de blote eigenaars en de vruchtgebruiker(s) in verhouding tot hun bezit."

2° Beslissing, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de: Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vierhonderd negenenzeventigduizend achthonderd negenenvijftig euro dertig cent (479.859,30,-) om het van vijfentwintigduizend (25.000,-) euro te brengen op: vijfhonderd en vierduizend vijfhonderd negenentachtig euro dertig cent (504.589,30,-), met,, de uitgifte van achtduizend tweehonderd éénenzeventig (8.271) aandelen van dezelfde aard,' en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten'' zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd onmiddellijk in natura inge-'; schreven op de nieuwe aandelen en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van 100 procent (100 %).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor. 3° De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato dertien december: tweeduizend dertien opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Bart Bosman", te: 9800 Deinze, Guido Gezellelaan, 116, vertegenwoordigd door de Heer Bart Bosman, luiden, letterlijk als volgt:

`_`BESL1 U VANDE BEDRJJFSREVISOR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vror-

tfhouákn aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende, de Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellenlaan 116, vertegenwoordigd door een vennoot de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Bureau Van Lembergen, met maatschappelijke zetel te Marktstraat 16, 1745 Opwijk, op 15 november 2013 om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken aangaande de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Bureau Van Lembergen in uitvoering van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

De inbreng bestaat uit :

1. Voor een bedrag van EUR 1.361,30 door de heer Emiel Van Lembergen in hoedanigheid van volle eigenaar van 10 aandelen van de vennootschap.

2. Voor een bedrag van EUR 123.197,92 opgesplitst als volgt:

* voor wat betreft het vruchtgebruik door de heer Emiel Van Lembergen in hoedanigheid van vruchtgebruiker van 905 aandelen van de vennootschap; en

* voor wat betreft de blote eigendom door de heer Pieter Van Lembergen en de heer Werner Van Lembergen, elk in hun hoedanigheid van blote eigenaar van de helft van 905 aandelen van de vennootschap.

3. Voor een bedrag van EUR 177.650,04 door de heer Pieter Van Lembergen in hoedanigheid van volle eigenaar van 1.305 aandelen van de vennootschap.

4. Voor een bedrag van EUR 177.650,04 door de heer Werner Van Lembergen in hoedanigheid van volle eigenaar van 1.305 aandelen van de vennootschap.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat het verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden :

a) de algemene vergadering d.d. 23.12.2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, besloten tot toekenning van een netto-dividend ten belope van EUR 479.859,30 in toepassing van de in artikel 537 WIB bedoelde procedure.

b) de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder die ontstaat uit het besluit tot winstuitkering.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, dat naar mijn mening:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Bureau Van Lembergen verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

- indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto-dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 8.271 nieuwe aandelen van de BVBA Bureau Van Lembergen, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 479.859,30 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend :

- 23_ nieuwe aandelen in volle.eigendom aan de heer_Emiel Van Lembergen

Op de laatste blz. van Lufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

mod 11.1

- 3.062 nieuwe aandelen in volle eigendom aan de heer Pieter Van Lembergen

- 3.062 nieuwe aandelen in volle eigendom aan de heer Werner Van Lembergen

- 2.124 aandelen, opgesplitst als volgt:

o Voor wat betreft het vruchtgebruik aan de heer Emiel Van Lembergen

o Voor wat betreft de blote eigendom aan de heer Pieter Van Lembergen en de heer Werner van Lembergen, elk voor de helft.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Deinze op 19.12.2013

(getekend)

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman

Bedrijfsrevisor".

4° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd en vierduizend vijfhonderd negenentachtig euro dertig cent (504.589,30,-).

Het wordt vertegenwoordigd door elfduizend zevenhonderd zesennegentig (11.796) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/elfduizend zevenhonderd zesennegentigste (1/11.796ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

5° Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten" met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 120, ondernemingsnummer 0468.055.484 RPR Dendermonde, met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen al dan niet via de ondernemingsloketten en andere fiscale of sociale instanties en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTEKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie, verslag van de zaakvoerder, twee volmachten, verslag ; van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva, en coördinatie van de statuten). Notaris François De Clippel.

Voorla bàucn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 12.07.2012 12286-0490-012
26/01/2012
ÿþPie

" ,~..~.+~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 6 JAN 202

*izoasiesr

Griffie

Ondernemingsnr : 0430.653.373

Benaming (voluit) ; BUREAU VAN LEMBERGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marktstraat, 16

1745 Opwijk

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, dragende aan het slot de' melding : "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Dendermonde 1 op 29 december 2011. Reg 5 boek 121 blad 11 vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,-). E.A. Inspecteur, (getekend) M. Kindermans.",

DAT de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap'; met beperkte aansprakelijkheid 'BUREAU VAN LEMBERGEN", waarvan de zetel geves-:i tigd is te 1745 Opwijk, Marktstraat, 16, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Kapitaalverhoging met vijfentwintigduizend (25.000,-) euro, zodat het kapitaal verhoogd.' werd van tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500,-) euro tot zevenentachtigduizend''. vijfhonderd (87.500,-) euro.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door incorporatie van een deel van de beschikbare "

" reserves zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

2° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500,-) euro,' teneinde het te brengen van zevenentachtigduizend vijfhonderd (78.500,-) euro op' vijfentwintigduizend (25.000,-) euro en zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal en strekt ertoe;'

" het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige eng

toekomstige noden van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan

het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig

aandelenbezit.

3° Vervanging van artikel 5 der statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend (25.000,-) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd vijfentwintig (3.525) aandelen,;

zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizendvijfhonderdvijfentwintigste (1/3.525ste) vang

het kapitaal vertegenwoordigen.".

4° Volmacht werd verleend aan de Heer Emiel Van Lembergen, voornoemd, evenals aan haar

bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de

vervulling van de administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie, een volmacht, en coördinatie van de statuten).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

med 11.1

Notaris François De Clippel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2011 : BLT000834
21/06/2011 : BLT000834
11/08/2010 : BLT000834
15/07/2009 : BLT000834
09/02/2009 : BLT000834
03/03/2008 : BLT000834
07/02/2008 : BLT000834
27/12/2006 : BLT000834
02/01/2006 : BLT000834
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0290-013
13/01/2005 : BLT000834
03/02/2004 : BLT000834
07/01/2003 : BLT000834
22/01/2002 : BLT000834
25/01/2000 : BLT000834
05/02/1999 : BLT000834
01/01/1997 : BLT834
01/01/1996 : BLT834
01/01/1995 : BLT834
15/03/1994 : BLT834
11/08/1993 : BLT834
20/08/1992 : BLT834
01/01/1992 : BLT834
01/01/1989 : BLT834
01/01/1988 : BLT834
22/04/1987 : BLT834

Coordonnées
BUREAU VAN LEMBERGEN

Adresse
MARKTSTRAAT 16 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande