BURO 52

Société en commandite simple


Dénomination : BURO 52
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 629.759.038

Publication

06/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gehuchtstraat 7, 1640 Sint-Genesius-Rode.

VENNOTEN

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

Het verlenen van studies, advies en ontwerpen met betrekking tot het aanleggen en onderhouden van parken, tuinen en alle private en openbare groene ruimten;

De aanleg en het onderhoud van parken, tuinen en alle private en openbare groene ruimten;

Het uitvoeren van tuinaannemingswerken in het algemeen;

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen in verband met de hiervoor genoemde activiteiten;

Het verstrekken van alle vormen van adviezen en prestaties aan gespecialiseerde ondernemingen, welke niet door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen, zich situerend op het vlak van management, marketing en administratie of andere;

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van

De beherend vennoot is de heer Paul Vanslambrouck, wonende te Gehuchtstraat 7, 1640 Sint-Genesius-Rode, die heeft ingeschreven op 50 aandelen voor een bedrag van 500,00 EUR aan geplaatst kapitaal in geld, waarvan het volledige bedrag volstort is.

De stille vennoot heeft ingeschreven op 50 aandelen voor een bedrag van 500,00 EUR aan geplaatst kapitaal in geld, volledig volstort.

Uit een onderhandse akte dd. 27 april 2015 blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming "Buro 52", tussen de beherend vennoot Paul Vanslambrouck en een stille vennoot.

DOEL

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Buro 52

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gehuchtstraat 7

*15307570*

Luik B

België

1640

0629759038

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Sint-Genesius-Rode

Griffie

Neergelegd

04-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

externe raadgever of orgaan van de cliënt; Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of roerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en recht, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

KAPITAAL

BOEKJAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op duizend euro (1.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam en zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/100e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en volstort ten belope van duizend euro (1.000 EUR).

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal lopen tot 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden tussen 1 januari en 30 juni 2017.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit.

Dividenden en rente kunnen evenwel enkel genomen worden uit de werkelijke winst van de vennootschap. Niettegenstaande het bepaalde in artikel 5, kunnen de stille vennoten door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de gecommanditeerde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

ONTBINDING

In geval van ontbinding wordt (worden) een vereffenaar(s) aangesteld die zal (zullen) handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens in het geval van de ontbinding, invereffeningstelling en afsluiting van de vereffening in één akte zoals voorzien in artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

In alle gevallen van ontbinding wordt het netto actief van de vennootschap, bestaande uit de bezittingen van de vennootschap na aftrek van alle schulden aan derden, verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

BESTUUR

VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en de ondertekening en neerlegging van de hiertoe bestemde publicatieformulieren, neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan de CVBA - burgerlijke vennootschap met handelsvorm - 'Van Reybrouck - Accountants & Tax Consultants', met zetel te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Ten Briele 10/9. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot dienen te hebben. Behoudens in het geval waarin de algemene vergadering hen een bezoldiging toekent, oefenen zij dit mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht om terugbetaling te vragen van de kosten die zij maken ten behoeve van de vennootschap.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan worden de beslissingen genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Elke zaakvoerder stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, beheer en beschikking, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

De vennootschap heeft thans één zaakvoerder, namelijk de heer Paul Vanslambrouck, voormeld.

Gelijktijdig hierbij neergelegd: de oprichtingsakte

Coordonnées
BURO 52

Adresse
GEHUCHTSTRAAT 7 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande