BUROPLANT

NV


Dénomination : BUROPLANT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 449.574.016

Publication

22/09/2014 : BL567135
23/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgischreetsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de alakee

()ntVelrrm,

ter gri 14 ogr. 2014

ffie ven cie NederlaPcfslf rechtbank van koolgtvelciel tege

b'ru,; ei

1111I11,111.JW1

li

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

(volledigadres)

Onderwerp akte: 0449374.016

BUROPLANT

Naamloze Vennootschap

Crenaertstraat, 9, B-1851 Humbeek

Fusievoorstel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOORSTEL TOT FUSIE

Heden, 8 oktober tweeduizend veertien.

zijn verschenen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUINIER TOYE", gevestigd te Crenaertstraat 9, 1851 Humbeek, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0884.796.683.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Overnemende vennootschap",

Voormelde vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heer Hans Toye en mevrouw Kristin Cauwenberghs.

2. De naamloze vennootschap "BUROPLANT", gevestigd te Crenaertstraat 9, 1851 Humbeek,

ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondememingsnummer 0449.574.016,

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

Voormelde vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder TUlNlER TOYE;

BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Hans 'Toye.

Voorafgaande uiteenzetting

De comparanten verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, wat volgt

1. De Overnemende vennootschap heeft het voornemen eigenaar te worden van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap en heeft hierover een akkoord met de andere aandeelhouders van de Over te nemen vennootschap. De effectieve overdracht van de aandelen zal evenwel pas plaatsvinden uiterlijk net voorafgaand aan het besluit van fusie. De effectieve overdracht vormt dus een voorwaarde voor het lot, stand komen van de fusie overeenkomstig het bijgaande fusievoorstel.

2. Door de organen van bestuur van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing, van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt:





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.1. Rechtsvorm, naam, doei en zetel van de te fuseren vennootschappen

2.1.1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUINIER TOYE", gevestigd te Crenaertstraat 9, 1861 Humbeek, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0884.796.683 genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze

1) Het aanleggen en onderhoud van tuinen, parken , speelpleinen en sportvelden, Aanplantingen en grondwerken  het snoeien en vellen van bomen  het plaatsen van omheiningen, kleine bouwconstructies het aanleggen van parkings, opritten en wegeniswerken

2) Alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Hiertoe behoren onder meer het verstrekken van advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organisatie, management, financiën, marketing, vertalingen, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken.

3) Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen. Ze mag in dit verband aile verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil, expertise, beheer, valorisatie en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren, alsook aile verrichtingen van aval en borgtocht doen.

4) Het verwerven onder eender welke vorm van participaties. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken, valoriseren, Zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert.

5) Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

6) Het bouwen, kopen en verkopen, het doen bouwen, het promoten en het coördineren van het bouwen van appartementen, woonhuizen, industriële gebouwen en alle andere onroerende goederen in het algemeen. Het huren, verhuren, kopen, verkopen en beheren van onroerende goederen, het verkavelen van gronden.

7) De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen ,of vennootschappen.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

2.1.2. De naamloze vennootschap "BUROPLANT", gevestigd te Crenaertstraat 9, 1851 Humbeek, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0449.574.016, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze

1) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, zowel in het groot als in het klein, de renting en de leasing, van alle soorten kamerplanten en bloemen, zowel natuurlijke als kunstplanten en bloemen,

2) De onderneming van het aanleggen van speelpleinen en sportvelden, parken en tuinen.

3) De tuinaanleg en onderhoud van tuinen.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken. De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

2.2, Geruisloze fusie

Het geplaatst kapitaal van de Overnemende vennootschap bedraagt EUR 18.600,00 en is verdeeld in 186 aandelen, waarvan EUR 12.500,00 volstort.

Het geplaatst kapitaal van de Over te nemen vennootschap bedraagt EUR 62.000,00 en is verdeeld in 466 aandelen.

Aangezien de Overnemende vennootschap in het bezit zal zijn van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Voor-

behouden

agn het

Belgisch

Staatsblad

De Overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de Over te nemen vennootschap , tegen vernietiging van de aandelen van de Over te nemen vennootschap.

Boekhouding

De fusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 december 2014.

2,4, Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

2.5. Bijzondere voordelen



Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de fusie door overneming.

2.6. De doelomschriivinq van de Overnemende vennootschap is niet ruim genoeg om de activiteiten te , omvatten van de overgenomen vennootschap. Het doel zal aangepast worden bij de notaris,

2.7. Onroerende goederen

Het bestuursorgaan van de Over te nemen Vennootschap verklaart, vertegenwoordigd als gemeld, dat deze vennootschap geen titularis is van onroerende goederen of onroerende rechten,

2.8. Kosten

Bij goedkeuring van de fusieverrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende vennootschap.

Indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt of kan goedgekeurd worden, zullen de kosten gedragen worden door de Over te nemen en de Overnemende vennootschap, ieder voor de helft.

2.9, Neerleg_ging.

Het bovenstaande fusievoorstel zal overeenkomstig de wettelijke bepalingen door de zorgen van de bestuursorganen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap binnen de 2 weken na heden. Het zal tevens bij uittreksel warden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De bestuursorganen van beide vennootschappen zullen het voorstel uiterlijk op 31 december 2014 ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met in achtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt te Humbeek, op 8 oktober 2014.

TUINIER TOYE BVBA,

Gedelegeerd bestuurder,

Met vaste vertegenwoordiger Hans Toye

Hierbij neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2014 : BL567135
04/02/2014 : BL567135
29/12/2014 : BL567135
06/02/2013 : BL567135
17/01/2013 : BL567135
30/12/2011 : BL567135
07/02/2011 : BL567135
23/07/2010 : BL567135
09/01/2009 : BL567135
27/10/2008 : BL567135
28/01/2008 : BL567135
15/02/2007 : BL567135
13/12/2006 : BL567135
30/12/2005 : BL567135
01/12/2004 : BL567135
19/11/2003 : BL567135
18/11/2002 : BL567135
23/02/2002 : BL567135
01/01/1997 : BL567135

Coordonnées
BUROPLANT

Adresse
CRENAERTSTRAAT 9 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande