BUSERCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSERCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.480.891

Publication

19/06/2014
ÿþMod PCIF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

terg

n eergelegd/ontvangen op '

10 .111141 2014

-iffie van de NederLandstalige

1111111R111.11111.1111111111

1-iridcryierinripEFer'. jflç

0846.480.891

Buserco

rechtbank van koophandel Brussel

ri Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bosweg 63 - 1970 Wezembeek-Oppem

Ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging maatschappelijke

zetel

ti

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23/04/2014

1. De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag op heden van de BVBA E.V.G. Management (BE0834.626.701) met als vast vertegenwoordiger heer Gillès de Pélichy Vincent, Bosweg 63 - 1970 Wezembeek-Oppem als zaakvoerder.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat vanaf heden de vennootschap V.G.M. Management BVBA ondernemingsnummer 0550.803,414) benoemd wordt als zaakvoerder met als vast vertegenwoordiger de Heer Gilles de Pélichy Vincent.

3. Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf 01/07/2014 naar Patrijzenlaan 9 te 1950 Kraainem.

Tegelijk neergelegd PV dd 23/04/2014

V.G.M. Management BVBA, vast vertegenwoordigd door Giflés de Pélichy Vincent Zaakvoerder

< idc n Rece.tc N.: Ftn, i: " h ch? " 0,l" ntn-c_n'." :,ççrnte.n;._ Fk7e:u ve% (.1c, g e

negti de g br hi -pi I $('011 n,-1311 _ 'E Il 'an dfurlen I i Iqer,uorJ obi'

4..'ite1e,..)trio

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZetE;

One,ervierp(eni aktc,

13/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303165*

Neergelegd

11-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846480891

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): BUSERCO (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1970 Wezembeek-Oppem, Bosweg 63

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul DAUWE te Oudergem op acht juni tweeduizend twaalf, te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  E.V.G. MANAGEMENT , met maatschappelijke zetel te 1970 Wezembeek-Oppem, Bosweg, 63, ondernemingsnummer 0834.626.701, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer GILLÈS de PÉLICHY Vincent, hierna genoemd, en de Heer GILLÈS de PÉLICHY Vincent Etienne Elisabeth Marie Ghislain, geboren te Etterbeek, op 9 september 1967, wonende te Wezembeek-Oppem, Bosweg, 63, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben, genaamd "BUSERCO".

Alle aandelen die gecreeërd zijn, zijn als volgt ingeschreven :

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  E.V.G. MANAGEMENT , voornoemd, ten

belope van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740,00 EUR), hetzij negentig aandelen : 90

- door de heer GILLÈS de PÉLICHY Vincent, voornoemd, ten belope van duizend achthonderd zestig euro

(1.860,00 EUR), hetzij tien aandelen : 10

Hetzij samen : honderd aandelen : 100 De honderd aldus ingeschreven aandelen zijn elk volstort zoals hierna gezegd door storting in geld :

- door de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  E.V.G. MANAGEMENT , voornoemd, ten belope van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR) zodat zij nog een som van elfduizend honderd zestig euro (11.160,00 EUR) te storten heeft.

- door de heer GILLÈS de PÉLICHY Vincent, voornoemd, ten belope van zeshonderd twintig euro (620,00 EUR) zodat hij nog een som van duizend tweehonderd veertig euro (1.240,00 EUR) te storten heeft.

Ingevolge deze stortingen, beschikt de vennootschap vanaf heden over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Uit een bankattest dat de oprichters aan mij, Notaris hebben overhandigd, blijkt dat het bedrag waarvoor de storting werd beslist voorafgaandelijk dezer het voorwerp heeft uitgemaakt van een deponering op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS onder nummer 001-6719122-08.

Er blijkt uit de statuten hetgeen volgt :

Artikel 1.De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2. Deze vennootschap wordt genaamd : "BUSERCO" (...)

Artikel 3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Bosweg, 63.

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, zowel in België als in het buitenland:

* het uitbaten van een schoonmaakbedrijf en het verlenen van facilitaire ondersteunende diensten alsmede het ophalen en sorteren van huisafval en kantoorafval, afvalbeheer en beveiligde vernietiging van de afval. * - de algemene reiniging van gebouwen. Deze activiteit omvat hoofdzakelijk het reinigen van het interieur van gebouwen, zelfs indien eventueel externe delen en ruimten die verbonden zijn met de gebouwen, zoals ramen en gangen, gereinigd worden. Het betreft de algemene reiniging van allerlei soorten gebouwen zoals kantoren, woningen of appartementen, fabrieken, winkels, instellingen en overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt.

- de overige reiniging van gebouwen en de industriële reiniging. Deze activiteit omvat onder meer (i) de reiniging van de buitenzijde van alle soorten gebouwen, met inbegrip van kantoren, fabrieken, winkels, lokalen van instellingen, overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt en appartementsgebouwen, (ii) de gespecialiseerde reiniging van gebouwen, zoals het reinigen van ramen, het schoorsteenvegen, het schoonmaken van kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen, (iii) het reinigen van industriële machines.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de andere reinigingsactiviteiten. Deze activiteit omvat onder meer (i) het reinigen en het onderhoud van zwembaden, (ii) het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enzovoort, (iii) het reinigen van de binnenzijde van tankwagens en tankschepen, (iv) het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enzovoort, (v) de flessenreiniging, (vi) het vegen en schoonspuiten van straten, pleinen, markten, openbare tuinen, parken, enzovoort, (vii) het sneeuwruimen en de gladheidbestrijding op hoofdwegen en landingsbanen, met inbegrip van het strooien van zout of zand, enzovoort.

* het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

* het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

* het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

* het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden

ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

* de aankoop, de verkoop, de verhuring, het ter beschikking stellen, het oprichten, renoveren, verbeteren en verfraaiien en het beheer van onroerende goederen voor zover deze activiteiten niet onder de toepassing van het Koninklijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar vallen.

* de aankoop, de verkoop, de verhuring, het ter beschikking stellen en het beheer van landouwgronden of bossen.

* het uitvoeren van alle kantoorwerken zoals het beheer en het secretariaat en de aflevering van alle administratieve en sociale diensten.

* de aan- en verkoop, de verwerking, de huur en verhuring, de invoer en uitvoer, in het groot of in detail, de handelsagent, de verzending, de creatie, de fabricatie, het monteren en demonteren, de herstelling, de behandeling, het opslaan, het vervoer, de distributie, de naverkoopdienst van alle producten, diensten, procedés en methoden met betrekking tot haar maatschappelijk doel en van alle materialen, grondstoffen en roerende goederen die noodzakelijk zijn voor haar activiteit of met haar maatschappelijk doel verbonden zijn.

* het vervoer, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht; de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks en dergelijke meer; de op- en overslag, alsmede het stockbeheer voor rekening van derden; het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor het cliënteel.

* het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groene ruimten.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

In algemene zin kan de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

Artikel 5 De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

(...)

Artikel 6 Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). (...)

Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire beschikkingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd aandelen (100) zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/honderdste van het kapitaal en genummerd van 1 tot 100.

(...)

Artikel 15 De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur. De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten. Als er maar één zaakvoerder is, zullen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden. (...)

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte. Hij mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.

Artikel 16 De zaakvoerder kan, als er maar één is, of de zaakvoerders samen handelende, als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen hun machten, krachtens authentieke of onderhandse akte, voor één specifieke handeling of een geheel van specifieke handelingen delegeren aan een lasthebber, al dan niet vennoot. Deze mandataris vertegenwoordigt en verbindt de vennootschap binnen de perken van zijn mandaat. Zowel de zaakvoerder als de mandataris, mogen binnen de perken van hun machten, subdelegeren of bijzondere machten verlenen aan andere mandatarissen. De zaakvoerder heeft de macht om ten alle tijde alle lastgevingen te herroepen overeenkomstig dit artikel.

(...)

Artikel 19 Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 19 uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Artikel 20. (...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan ook geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering. Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht. In dit geval wordt de lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen. Nochtans de rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd zijn door een mandataris - niet vennoot.

(...)

Artikel 22 Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 23 Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening opgemaakt door het bestuursorgaan blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel van het bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Geen verdeling mag gebeuren wanneer, op datum van het afsluiten van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals het uit de jaarrekening blijkt, ingevolge zulke verdeling, kleiner is of zou worden dan het gestort bedrag van het kapitaal, of indien dit bedrag hoger is van het opgevraagde kapitaal verhoogd met al de reserves waarvan de verdeling niet door de wet of de statuten toegelaten is.

(...)

Artikel 26 Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningkosten of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen. Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen.

(...)

OVERGANGSBEPALINGEN

1° Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in mei tweeduizend veertien.

2° Eerst boekjaar

Uitzonderlijk vangt het eerste boekjaar aan de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

3° Zaakvoerder(s)

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde tijd:

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.V.G. MANAGEMENT, met zetel te 1970

Wezembeek-Oppem, Bosweg, 63, ingeschreven op het rechtspersonenregister onder nummer 0834.626.701,

met als vaste vertegenwoordiger, de Heer GILLÈS de PÉLICHY Vincent Etienne Elisabeth Marie Ghislain,

geboren te Etterbeek, op 9 september 1967, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Bosweg, 63, alhier

aanwezig en die aanvaardt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Hij wordt benoemd tot deze beslissing herroepen wordt en hij kan de vennootschap verbinden zonder

beperking van bedragen.

In voorkomend geval zal de zaakvoerder binnen de wettelijke termijn de verbintenissen aangegaan in naam van

de vennootschap in oprichting overnemen.

4° Commissaris(sen)

Geen commissaris wordt benoemd.

5° Machten

Alle machten worden verleend aan de zaakvoerder en de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  Outcome , Kantorenpark Everest, te (1800) Vilvoorde, Leuvensesteenweg 248D, om alle

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der ondernemingen

en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

V. - VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder neemt alle verbintenissen over, alsmede alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle werkzaamheden gedaan sedert 1 januari 2012 door de heer GILLÈS de PÉLICHY Vincent, voornoemd, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Deze overname zal nochtans maar uitwerking hebben op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Paul Dauwe, Notaris

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 23.08.2016 16464-0331-012

Coordonnées
BUSERCO

Adresse
PATRIJZENLAAN 9 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande