BUSINESS 4 BABIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSINESS 4 BABIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.948.869

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13374-0392-010
22/10/2012
ÿþ Motl 27

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor" i IIIIIIIIII~III 1111111 II

behouda tiai~aasa"

aan hel

Belgiscl

Staatsbl"





BRUSSEL

di 1 OKT 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemíngsar : 0835 948 869

Benaming

(voluit) : Business 4 Babies

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Bergstraat 69, 1910 Kampenhout

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 27/08/2012 werd de volgende beslissing genomen:

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Sint-Elooiweg 107, 1860 Meise en dit met ingang

vanaf 01/09/2012.

Willemeyns Myriam

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/05/2011
ÿþZetel : 1910 Kampenhout (Berg), Bergstraat 69 Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Leuven (Heverlee), op 19 april 2011, nog; te registreren, blijkt dat:

1. Mevrouw WILLEMYNS Myriam Marianne Roel (Nationaal nummer 77.06.07-320.62), geboren te Leuven; op 7 juni 1977, echtgenote van de heer FONTEYN Pieter-Jan, wonende te 1910 Kampenhout, Bergstraat 69, en mevrouw HUYGENS Greet (Nationaal nummer 77.10.30-028.80), geboren te Diest op 30 oktober 1977; echtgenote van de heer D'AMBROSIO Andrea, wonende te Italië, 00054 Fiumicino, Via Portuense 1922 Sc D: int 6., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. De vennootschap de benaming "Business 4 Babies" draagt.

3. De zetel van de vennootschap gevestigd is te 1910 Kampenhout (Berg), Bergstraat 69.

4. De vennootschap tot doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime betekenis, zowel voor eigen rekening als voor rekening;

van derden, in België alsook in het buitenland:

" Groot- en kleinhandel in baby artikelen;

" Groot- en kleinhandel in baby en kinderbovenkleding;

" Groot- en kleinhandel huismeubilair, tapijten en verlichtingsapparatuur;

" Groot- en kleinhandel in uurwerken en sieraden;

" Groot- en kleinhandel in suiker, chocolade en suikerwerk;

" Catering.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van; eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen onder meer door haar: goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het: algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de: verwezenlijking ervan geheel of ten dele te verwezenlijken.

5. Het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 ¬ bedraagt en het is vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/186e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Mevrouw WILLEMYNS Myriam schreef in op 93 aandelen, hetzij voor 9.300,00 E. Ieder aandeel is volstort,' ten belope van één/derde, hetzij in totaal een som van 3.100,00 E.

Mevrouw HUYGENS Greet schreef in op 93 aandelen, hetzij voor 9.300,00 E. leder aandeel is volstort ten belope van één/derde, hetzij in totaal een som van 3.100,00 E.

Het kapitaal is zodoende bij de oprichting volstort ten belope van 6.200,00 E. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 001-6402526-20 geopend bij BNP; PARIBAS FORTIS ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering,- afgegeven door voornoemde instelling op 15 april 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens: dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap is voor onbepaalde duur opgericht.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders: worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder kan: slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door: een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,; zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die: i belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon. oor V de benoemingen beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\\II\UMMI

use

GriffD 3 MAI 2011

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

83S. 9c/6.869

Business 4 Babies

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zo'ù vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is " bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de

" algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder :

elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) "

vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. "

9. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele

" commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

11. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan

" zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van : het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

" wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

12. Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van mei 2013 om 19 uur, op de plaats aangewezen in de oproeping.

De oprichters nemen, conform artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2011.

I.B.A. Bvba te 2260 Westerlo, Zandberg 59, aangesteld om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de

" ondernemingsloketten en kruispuntbank voor ondernemingen en BTW- en andere administraties, die moeten

plaatsvinden naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap. "

13. Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd: mevrouw WILLEMYNS Myriam en mevrouw HUYGENS Greet, voornoemd, die hun opdracht aanvaarden.

Voor analytisch uittreksel, tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. (Get.) Jean Michel Bosmans, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16526-0561-010

Coordonnées
BUSINESS 4 BABIES

Adresse
SINT-ELOOIWEG 107 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande