BUSYBEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSYBEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.925.313

Publication

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.11.2013, NGL 31.12.2013 13704-0220-010
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.10.2012, NGL 12.12.2012 12664-0225-011
12/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 111111J11,11,111.1.1,11110111

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Busybee

02MAI2011

L'

GriffieBRUSSE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boesbergstraat 12 - 1933 Sterrebeek

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op 18 april 2011, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Busybee", met maatschappelijke zetel te 1933 Sterrebeek, Boesbergstraat 12, werd opgericht door de heer De Landtsheer Eduard Robert Marie, wonende te 1933 Sterrebeek, Boesbergstraat 12.

De vennootschap heeft tot doel:

in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- De oprichting, uitrusting, engineering, project-management, budgetcontrole, dienstverlening van know-how, in dienst stellen, transformeren en automatiseren van industriële complexen, gebouwen zowel in de private als publieke sector of voor rekening van derden.

- Het verwerven van alle mogelijke brevetten, licenties, fabricage-procédés of fabrieksmerken, alsmede deze uitbaten, onderhouden en /afstaan.

- Alle mogelijke diensten verlenen, adviezen verstrekken, business coaching, marktonderzoek &-analyse, vertaalwerkzaamheden, alle personen of vennootschappen kunnen vertegenwoordigen in verschillende werelddelen.

- De handel, zowel in- als uitvoer van alle goederen, producten en diensten alsmede alle vertegenwoordigingen.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

- Consultancy in verband met algemeen management.

- Het waarnemen van bestuursmandaten.

- Het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken en opdrachten.

- De vennootschap kan hiertoe onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, zowel in binnen- als in buitenland, en dit meer bepaald om er kantoren en woonruimten in te exploiteren.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

- In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, roerende,onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

- Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het wetboek van vennootschappen.

Deze opsomming is louter exemplatief.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, de verkoop van haar diensten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

behouden dan het Belgisch De duur van de vennootschap is onbepaald.

Staatsblad Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/100ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. Op alle aandelen is ingeschreven door de heer De Landtsheer Eduard, voormeld, hetzij voor 18.600,00 EUR. Het maatschappelijk kapitaal is gestort ten belope van 12.400,00 EUR, gedeponeerd bij KBC Bank. Derhalve is de oprichter nog als niet-volstorte inbreng 6.200,00 EUR verschuldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Eduard De Landtsheer, voornoemd.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de 3e zaterdag van de maand oktober op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van dit uittreksel en wordt afgesloten op 30 juni 2012. Daarna loopt het boekjaar van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgende jaar. De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2012.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Bijzondere volmacht: Mevrouw Carine Hemeleers, wonende te 3140 Keerbergen, Nachtegalendreef 3A of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

"









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUSYBEE

Adresse
BOESBERGSTRAAT 12 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande