BUURTHUIS NANCY & GEERT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUURTHUIS NANCY & GEERT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 565.982.231

Publication

06/11/2014
ÿþ MQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr: 05G5 5 ''?)~

Benaming

(voluit) : BUURTHUIS NANCY & GEERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Dorp 5, 3221 NIEUWRODE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden,

1.De heer Geert LANDERLOOS, geboren te Leuven op 17 januari 1969, wonende te 3210 LUBBEEK, Houwaartstraat 54; NN 69.01.17-305.59

2.Mevrouw Nancy PEETERS, geboren te Leuven op 22 juli 1969, wonende te 3221 HOLSBEEK, Dorp 73 / A000; NN 69.07.22-304.49

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

-Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei

vorm van amusement door cafés, bar, bierhallen, enz.;

-Eetgelegenheden met beperkte bediening;

-Eetgelegenheden met volledige bediening;

-De organisatie van evenementen, theatervoorstellingen, festivals, allerlei culturele animaties, tentoonstellingen en organisaties allerhande;

-Organiseren van boekingen van artiesten en kunstenaars.

-Het beheer van eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke _ hetzij. direct hetzij. iridírect _rterband houder t_ met het maat s.chappelijk_dael uan.de_ xennontschap. _blet.betre t.o.a. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lu

*142034

II

NEERGELEGD

2 8 OKT. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

.13 ven.

verklaren bij deze akte tot de oprichting van een vennootschap onder firma (V.O.F.) over te gaan.

De comparanten verklaren dat zij de hiernavolgende statuten hebben vastgesteld volgens artikel 201 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

A. NAAM  DUUR  ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een Vennootschap Onder

Firma met als vennootschappelijke benaming "BUURTHUIS NANCY & GEERT".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3221 NIEUWRODE, Dorp 5. De zetel mag bij beslissing van

de zaakvoerder(s) naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

i

ç

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen. Zij mag deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt niet bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

B. KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op víjfdulzend euro (5.000,00 euro) en wordt vertegenwoordigd door 50 (50) aandelen zonder nominale waarde die elk één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennoten-oprichters verklaren vijfduizend (5.000,00) Euro heden te hebben volstort als volgt via inbrengen in geld:

De in breng in geld geschiedt als volgt:

1.De heer Geert LANDERLOOS, voornoemd, voor een bedrag van tweeduizend vijfhonderd (2.500) Euro,

waarvoor hij vijfentwintig (25) aandelen ontvangt,

2.Mevrouw Nancy PEETERS, voornoemd, voor een bedrag van tweeduizend (2.500) Euro, waarvoor zij

vijfentwintig (25) aandelen ontvangt.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. Als zaakvoerders worden de heer Geert LANDERLOOS en mevrouw Nancy PEETERS aangeduid. Zij aanvaarden dit mandaat.

De mandaten zijn onbezoldigd. Eventuele vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) kunnen jaarlijks worden bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden,

Artikel 7

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle hande-'lin-'gen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-'schap-'pelijk doel, met uitzondering van:

" die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

" indien er meerdere zaakvoerders zijn, de handelingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) overschrijden. Boven voormeld bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) dienen alle zaakvoerders samen deze handelingen te verrichten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen, behoudens de verrichtingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) te boven gaan waarvoor alle zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden. De vennootschap is gebcnden door de rechts-ihandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze hande-'lingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van elke zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn.

De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen warden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt.

Artikel 8

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoek- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

D, ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. De algemene

vergadering beslist onder meer over:

1.de aanvaarding van nieuwe vennoten;

2.de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst;

3.de wijziging van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 11

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Artikel 12

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de vrijdag van juni om 19 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan aile vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

E. BOEKJAAR  WINST  VERLIES

Artikel 13

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2015, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake gelden wettelijke bepalingen. Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar lopen vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2015.

Artikel 14

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Bij uitkering zal de winst aan de vennoten worden toegekend in verhouding tot hun inbreng. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding ais deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Artikel 15

Het college van zaakvoerders kan beslissen om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uitkeren. De zaakvoerders dienen zich bij de uitkering van een interim-dividend te schikken naar de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

F. ONTBINDING -- GESCHILLEN

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaam verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen.

Artikel 17

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 18

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto actief van de vennootschap gedeeld, in

verhouding tot het hun ingebrachte aandeel. Eventueel nettoverlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden.

G. DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 19

De oprichters verklaren dal, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting vanaf 1 juli 2013, door de vennootschap worden overgenomen.

, " '<

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen

en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen

Volmacht

De zaakvoerders, de heer Geert LANDERLOOS en mevrouw Nancy PEETERS, geven volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fiskaal Advieskantoor F.A.K.L." met zetel te 3020 HERENT, Wilselsesteenweg 103, met ondernemingsnummer 0427.905.996, vertegenwoordigd door de zaakvoerder of aan één van haar bedienden, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge de oprichting van de Vennootschap Onder Firma "BUURTHUIS NANCY & GEERT'.

Opgesteld te Herent op 1 oktober 2014.

De heer Geert LANDERLOOS (get.)

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2014
ÿþMod Ward 11.1

I-1.Lee~=

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

16 11E L. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Lei,ffie



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Niaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

922 049*

nl

Ondernemingsnr : 0565.982.231

Benaming

(voluit) : BUURTHUIS NANCY & GEERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Dorp 5, 3221 Nieuwrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerderlverplaatsing zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 26 november 2014 blijkt dat de vergadering:

- Mevrouw Nancy Peeters, wonende te Dorp 73/A000, 3221 Holsbeek, aanstelt als zaakvoerder vanaf 01/0112015. Zij aanvaardt haar mandaat vanaf 01/01/2015.

Gedurende de periode van 28/10/2014 tot en met 31/12/2014 zal zij geen mandaat uitoefenen, geen activiteiten van werkend vennoot uitoefenen en geen bezoldiging ontvangen.

- Vaststelt dat de Gemeente Holsbeek tijdens de zitting van het college d.d. 19/06/2014 het adres heeft hernummerd naar Dorp 7, Bij deze wenst de vergadering te bevestigen dat de maatschappelijke zetel zich bevindt te;

Dorp 7, 3221 Nieuwrode.

LANDERLOOS Geert Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BUURTHUIS NANCY & GEERT

Adresse
DORP 5 3221 NIEUWRODE

Code postal : 3221
Localité : Nieuwrode
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande