BUZZY BLOXX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUZZY BLOXX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.782.288

Publication

27/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308643*

Neergelegd

22-05-2015

Griffie

0630782288

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Buzzy Bloxx

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op eenentwintig mei tweeduizend vijftien dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buzzy Bloxx, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Savoyestraat 12/0101 werd opgericht door:

1. De heer Denis Marie Frans VERSTREKEN, wonende te 3210 Lubbeek, Schubbeek 9.

2. De heer Christophe Nicolas Desiré Luc VAN EYCK, wonende te 3020 Herent, Kerselarenweg 11. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam :

1. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, inclusief de uitoefening van het mandaat van vereffenaar van andere vennootschappen.

2. De vennootschap kan tevens ondernemen in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de verbouwing, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht en alle andere zakelijke rechten, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

3. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook , zoals het verwerven door inbreng, inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, certificaten van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden in de meest ruime zin, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen. De vennootschap kan evenzeer optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is louter exemplatief

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Savoyestraat 12 Bus 0101

3000 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/186ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen is ingeschreven als volgt:

- door de heer Dennis Verstreken, ten belope van vijftig (50) ten honderd van het maatschappelijk kapitaal hetzij 93 aandelen;

- door de heer Christoph Van Eyck, ten belope van vijftig (50) ten honderd van het maatschappelijk kapitaal hetzij 93 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van 1/3 zijnde 6.200,00 EUR, gedeponeerd bij BNP Paribas Fortis NV. Derhalve zijn de oprichters nog als niet-volstorte inbreng 12.400,00 EUR verschuldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 15 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien. De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend zestien.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Gewone zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur zijn:

- de bvba ACTIBIS, met maatschappelijke zetel te 3210 Lubbeek, Schubbeek 9, ondernemingsnummer: 0845.412.705 hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Denis Verstreken, voormeld.

- de bvba VAN EYCK INVEST, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Kerselarenweg 11, ondernemingsnummer: BE 0886.827.844, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Christophe Van Eyck, voormeld.

Hun mandaten zullen bezoldigd zijn.

Bijzondere volmacht: de vennootschap Etugest & Partners met maatschappelijke zetel te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Leuvensesteenweg 149 te 3070 Kortenberg, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BUZZY BLOXX

Adresse
SAVOYESTRAAT 12, BUS 0101 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande