BUZZZ

Société en commandite simple


Dénomination : BUZZZ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 818.284.278

Publication

13/03/2013
ÿþ Mod Wald 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie 04VI&R'201

Illetql11011111

Ondememingsnr 081 8.284.278 Benaming

(voluit) : BUZZZ (verkort):

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Middelveld 39 - 1 866 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffeningsplan - décharge vereffenaar - sluiting vereffening

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 14 februari 2013 heeft volgende beslissingen genomen:

De vergadering neemt kennis van het vereffeningsplan en van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen, dat door hem is neergelegd samen met alle bewijsstukken.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag alsook het vereffeningsplan en de bestemming van het vereffeningssaldo goed te keuren. Het vereffeningsplan werd bovendien bij beschikking van 20 november 2012 gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de op hem rustende vereffeningsopdracht.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de gewone commanditaire vennootschap BUZZZ heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Aangezien alle schulden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn van zeven jaar op volgend adres:

Stefaan De Bock

Middelveld 39

1860 Meise

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de vereffenaar en aan accountants "Borre Consulting bvba", evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om lot neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Register voor Rechtspersonen.

Tevens geeft de vergadering opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten i.v.m.

de fiscale aangiften te verrichten.

Stefaan De Bock

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik Bvermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/03/2012
ÿþ 1.1od Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad









*iaoes3ei"





1_

4 MRT~n~

û..

Griffie



Ondememingsnr : 0818.284.278

Benaming

(voluit) : BUZZZ

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Middelveld 39  1860 Meise

(volledig adres)

On" erwerp akte : Ontbinding - verlenging boekjaar

pe bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 15 november 2011 heeft volgende beslissingen genomen:

Omdat de vennootschap haar activiteiten definitief heeft stopgezet stelt de zaakvoerder voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden.

Cie aandeelhouders besluiten met unanimiteit van stemmen de vennootschap te ontbinden en in vereffening te steilen. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendig beden van haar vereffening.

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de vergadering de zaakvoerder en geeft hem tevens de voorgestelde tussentijdse kwijting.

Onder opschortende voorwaarde van bevestiging van benoeming beslist de vergadering met unanimiteit van stemmen de heer DE BOCK Stefaan Edgard Augusta, wonende te 1860 Meise, Middelveld 39, hier aanwezig, aan te stellen tot vereffenaar. Hij aanvaardt dit mandaat,

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetdoek van Vennootschappen, maar niet beperkt tot voormelde artikelen

en zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers

voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking

verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden geen voorafgaande bestoft meel doen blijken.

De opdracht van vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

In uitvoering van voorgaande beraadslaging en stemming, beslist de vergadering de vereffenaar, de bevoegdheid te verlenen om een verzoekschrift in te dienen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel met het oog op het verkrijgen van haar bevestiging en, voor zoveel als nodig, verder nog elke machtiging te verlenen om aile voorgaande beslissingen uit te voeren.

op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 26 december 2011 heeft volgende beslissingen genomen:

De aandeelhouders besluiten met unanimiteit van stemmen dat de afsluitingsdatum van het boekjaar per dertig september zal vallen.

Het lopende boekjaar wordt aldus verlengd tot dertig september tweeduizend en twaalf. Het beslaat dus 21 maanden, beginnend op 1 januari 2011 om te eindigen op 30 september 2012,

Voor-

bi:houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Met unanimiteit van stemmen wordt er beslist dat de gewone algemene vergadering der aandeelhouders ter voorlegging van de jaarrekening en de resultaatbepaling voortaan zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand maart, voor hef eerstop 16 maart 2013.

Stefaan De Bock

Vereffenaar

Tegelijkertijd hiermede neergelegd

- Afschrift van voormelde akten

- Bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Brussel op

1 december 2011

Op de laatste blz. van l,.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUZZZ

Adresse
MIDDELVELD 39 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande