BV CLINICAL SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BV CLINICAL SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.035.901

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14227-0316-012
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 01.08.2012 12364-0462-012
02/02/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111J1!1.111M1111,11111111

S~`Z7 ~I:~~t~`;~3Ç~;ÿJ~yP}~

Ixvc~" 11fxLu:ÎY~ 4" 7n ,ZC3~p'1i,~,iVCl

40 Legvan, da 2 2on DE .~°vRíFF9e,

Griffie

Ondernemingsnr : t7 11-) CD ~ 5 ~ cf>1.

Benaming : BV CLINICAL SERVICES

(voluit)

Rechtsvorm ` Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkeveld 7

3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op 13 januari 2011, geregistreerd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam, « BV CLINICAL SERVICES » met zetel te 3053 Oud-Héverlee (Haasrode), met een onbeperkte duur door : De heer VERHEYEN Albert Honoré Theo Paul, wonende te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Kerkeveld 7. Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt ,volledig in geld. geplaatst is, ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) gestort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt.

ingeschreven door: de heer VERHEVEN Albert, voornoemd, die een som gestort heeft van.

TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO, waarvoor hem HONDERD aandelen worden toegekend, gestort ten belope van twee derde (2/3").

Met een boekjaar dal begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde, kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf;

Met de jaarvergadering op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur, in de maatschappelijke zetel; de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf;. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de' vennootschap kunnen vertegenwoordigen. Tot gewoon zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt aangesteld, de heer VERHEVEN Albert, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00): voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op:: een bijzondere rekening nummer BE 27731015064247 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 december 2010 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens,. dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Algemeen management, consulting, training (GCP/ISO, monitoring) on-site monitoring, People- en Project: Management, Clinical Operations Management en dit in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen, zowel' voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen.' met welke al dan niet één of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen. De vennootschap mag, zonder dat deze opsomming,' beperkend is, zowel ten haren voordele als ten voordele van andere vennootschappen, instellingen of; verbonden personen, borgen en zekerheden ontvangen en verstrekken, diensten aanbieden, opleidingen, consult en advies verstrekken betreffende alle op heden gekende en ongekende informatica en 1informaticatoepassingen, markt- en wetenschappelijk onderzoek verrichten, alle financiële handelingen stellen, coördinatie van activiteiten doorvoeren, alsmede alle werkzaamheden uitoefenen die een management-, administratief- en/of financieel karakter hebben.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld genieten de eigenaars van de op de dag der uitgifte bestaande: aandelen een evenredig voorkeurrecht met het oog op het onderschrijven van de nieuwe aandelen.

Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de.. dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

Op de laatste tlz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een reg ister dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, wordt er een bureau gevormd dat bestaat uit de oudste zaakvoerder, een secretaris en twee stemopnemers. Zolang evenwel de vennootschap minder dan zes vennoten telt, zal er geen bureau gevormd worden; de oudste zaakvoerder zal alleen als voorzitter optreden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met éénparige stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20) vooraf genomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één oktober tweeduizend en tien worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De oprichter geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " ACP ACCOUNTANCY ", met zetel te 2970 Schilde , Elzendreef 17, en met kantoor te 3000 Leuven Diestsevest 89, vertegenwoordigd door de heer PA1ROUX Willy, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen, zoals onder meer de inschrijving van de vennootschap bij de BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Belastingadministratie en alle andere professionele instanties.

Voor gelijkvormig uittreksel,

Geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven.

Wordt tegelijk hierbij neergelegd :

Uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Voorbehouden aann het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BV CLINICAL SERVICES

Adresse
KERKEVELD 7 3053 HAASRODE

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande