BV CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : BV CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.862.881

Publication

06/03/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Er wordt tussen de verschijners een gewone commanditaire vennootschap opgericht, die zal beheerst

worden door het Wetboek van Vennootschappen en door huidige statuten.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk.

De stille vennoten zijn slechts gehouden voor de schulden en de verliezen van de vennootschap tot beloop van de gelden die zij beloofd hebben in te brengen.

De stille vennoten zullen zich niet kunnen inmengen in de zaken van de vennootschap, op straffe van de. door de wet voorgeschreven sancties, Zij kunnen geen enkele daad van bestuur stellen.

ARTIKEL 2  Aanstelling

De vennootschap wordt genoemd : "BV Consult",

in alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties, brieven, bestelnota's en andere documenten uitgaande van de vennootschap zal de naam van de vennootschap steeds moeten vergezeld worden door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap", of, afgekort, "Comm.V.", de nauwkeurige aanduiding van de maatschappelijke zetel, evenals de woorden "Kruispuntbank van Ondernemingen" of de initialen "K.B.O.", gevolgd door het inschrijvingsnummer.

ARTIKEL 3  Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te B-3010 Leuven, Rerum Novarumlaan 52.

Hij zef kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats op eenvoudige beslissing van de beherende vennoten.

ARTIKEL 4  Doel

De vennootschap heeft als doel de volgende activiteiten, alleen of samen ;

Advies en operationele bijstand aan ondernemingen op het vlak van public relations en communicatie, en in. het bijzonder op het vlak van geschreven pers ; zijnde de activiteit 7021001 p van de nomenclatuur nace bel 2008,

De vennootschap zal, bovendien, en in het algemeen, aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen mogen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de realisatie ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk zouden kunnen vergemakkelijken.

Zij kan met name belangen nemen door inbreng, intekening, financiële tussenkomst of op elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die, geheel of gedeeltelijk, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of een doel dat de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kan vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 1 I * i tin g3z

~ .;~~

" -..t4" A. ,~ ,'+1 .; t y;ria~` q .-,

" 1" 4~:~: 3, ~~, ~ 2~z ~EB, Z41Z ~~~,~ 1.7~" r;~it: t.~=,~.

Griffie

Ondernemingsnr : e21:71.t3 áC â . VZ -

Benaming

(voluit) : BV Consult

Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Rerum Novarumlaan 52,B-3010 Leuven

Onderwerp akte : Oprichting

ARTIKEL 1 Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5  Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, behalve in de gevallen van vervroegde ontbinding voorzien door de wet en de statuten.

Bovendien kan zij vroegtijdig ontbonden worden met beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

ARTIKEL 6  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van duizend euro (¬ 1.000, ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke aandelen van tien euro elk (¬ 10, ).

ARTIKEL 7 Intekening

De maatschappelijke aandelen van tien euro elk worden als volgt getekend

door de Heer Alain Lambrechts : 50 maatschappelijke aandelen, zijnde ¬ 500,00-

- door Mevrouw Brigitte Vanderveren : 50 maatschappelijke aandelel, zijnde ¬ 500,00,

TOTAAL ¬ 1.000,00

ARTIKEL 8  Storting

Verschijners verklaren en erkennen dat de 100 maatschappelijke aandelen getekend worden door de Heer Alain Lambrechts en Mevrouw Brigitte Vanderveren en dat zij zich ertoe verbinden deze aandelen voor honderd procent te storten door storting in speciën op een rekening geopend op naam van de opgerichte vennootschap, zodat de vennootschap een som van 1.000,00 euro ter beschikking heeft.

ARTIKEL 9  Karakter van de maatschappelijke aandelen

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

Ze zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare effecten. De titel van elke vennoot zal enkel blijken uit het register der aandelen dat bijgehouden wordt op de maatschappelijke zetel, dat de aanduiding zal bevatten van elke vennoot en het aantal aandelen dat hij bezit.

ARTIKEL 10  Overdracht van aandelen

a)onder levenden

De aandelen kunnen, op straffe van nietigheid, slechts overgedragen worden onder levenden met de toestemming van alle vennoten en mits naleving van de wettelijke vormvereisten,

b)wegens overlijden

Bij overlijden van een stille vennoot zal de vennootschap ontbonden en vereffend worden. Bij overlijden of pensioen van één van de beherende vennoten zal de vennootschap niet ontbonden worden en zal zij de mogelijkheid hebben de maatschappelijke activiteiten voort te zetten met de overlevende vennoten.

ARTIKEL 11 --Omtrent het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten, aangesteld onder of buiten de vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die tevens hun aantal en hun vergoeding bepaalt.

Het aantal van de eerste beherende vennoten wordt bepaald op één.

Wordt voor het eerst in deze functies aangesteld voor de duur van de vennootschap : Mevrouw Brigitte

Vanderveren voornoemd, hier aanwezig en deze functie aanvaardend.

Haar mandaat van zaakvoerder is bezoldigd,

De beherende vennoten hebben volmacht om te handelen in naam van de vennootschap, ongeacht de aard of de omvang van de verrichtingen, op voorwaarde dal zij binnen het maatschappelijk doel vallen. Bijgevolg beschikken zij over alle bevoegdheden, niet enkel van bestuur maar ook van beschikking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kunnen, hetzij gezamenlijk hetzij afzonderlijk, alle akten tekenen die de vennootschap aasbelangen.

De beherende vennoten kunnen, op hun verantwoordelijkheid, bepaalde bevoegdheden voor welbepaalde doeleinden afstaan aan de personen die zij daartoe geschikt achten. De aftekening van facturen voor voldaan, de kwijtingen te geven aan het bestuur of aan anderen zullen geldig gegeven worden door gevolmachtigden daartoe gemachtigd door de beherende vennoten.

De handtekeningen van de beherende vennoten zullen, in aile akten die de aansprakelijkheid van de vennootschap met zich meebrengen, onmiddellijk dienen voorafgegaan of gevolgd te worden door de vermelding van hun hoedanigheid van beherende vennoot.

De beherende vennoten worden benoemd voor de duur van de vennootschap.

ARTIKEL 12  Omtrent het toezicht

Het toezicht over de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Elk van hun zal alle onderzoeks-en controlebevoegdheden hebben t.a.v. de maatschappelijke verrichtingen en zal met name kennis kunnen nemen, zonder verplaatsing, van de boeken, de briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 13  De algemene vergadering der vennoten

De algemene vergadering vormt de soevereine macht van de vennootschap.

Zij wordt voorgezeten door de oudste van de beherende vennoten, die een secretaris aanstelt.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De gewone algemene vergadering der vennoten komt van rechtswege bijeen op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur, en voor het eerst in juni 2013.

Zij wordt bijeengeroepen door de beherende vennoot/vennoten. De vennoten bezitten individueel het bijeenroepingsrecht. De vennoten zullen bijeengeroepen worden minstens vijftien dagen voor de vergadering.

Elke vennoot zal persoonlijk de vergadering moeten bijwonen of zal er zich moeten laten vertegenwoordigen door een mandataris erkend door de beherende vennootivennoten.

De algemene vergadering der vennoten, en in het bijzonder de buitengewone algemene vergadering, zal beraadslagen volgens de regels voorzien In de artikelen 189, 531, 532, 533, 536, 544, 547, 548, 549, 550 en 612 van het Wetboek der naamloze vennootschappen.

Elke wijziging van huidige statuten zal echter slechts kunnen beslist worden met eenparigheid van stemmen.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden getekend door de beherende vennoten en door hen die dit wensen. De uitgiften of uittreksels van deze processen-verbaal worden getekend door een beherende vennoot.

ARTIKEL 14  Inventaris  Balans

Het maatschappelijk boekjaar begin op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar dient beschouwd te worden als zijnde begonnen op heden, om te eindigen op eenendertig december 2012.

Elk jaar zullen de beherende vennoten een inventaris opstellen en de jaarrekeningen opmaken. Deze jaarrekeningen omvatten de balans, de resultaatrekening en de bijlage, en vormen een geheel.

ARTIKEL 15  Verdeling van de winst

Het gunstig balansoverschot, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze nettowinst wordt jaarlijks afgehouden

1.vijf procent voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om welke reden ook, de reserve aangesproken wordt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.Op de resterende winst kan de algemene vergadering beslissen, met een gewone meerderheid van. de stemmen, om alle overdrachten naar nieuw en alle voorafnames te verrichten bestemd voor de vorming van elk reservefonds, met name voor veranderingen of grote herstellingswerken aan de gebouwen en het materieel, voor betaling van belastingen, voor ontwaarding van de waarde van de activa, enz,

3.De overblijvende winst wordt verdeeld als dividend tussen de vennoten in verhouding tot het aantal maatschappelijke aandelen dat zij bezitten.

De verliezen, zo er zijn, zullen gedragen worden door de vennoten in verhouding tot hun aandelen, zonder dat evenwel de stille vennoten kunnen gehouden zijn voor bedragen die hoger zijn dan hun respectieve inbrengen.

ARTIKEL 16 -- Vereffening

In geval van vervroegde ontbinding gebeurt de vereffening door de beherende vennoot/vennoten, tenzij de algemene vergadering beslist de vereffening toe te vertrouwen aan één of meerdere andere personen die zij zal aanstellen.

De vereffenaar(s) zal/zullen beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden, doch het staat de algemene vergadering steeds vrij bevoegdheden te beperken of waarborgen te vorderen van goed bestuur.

Na aanzuivering van het passief en de lasten zal de netto-opbrengst van de vereffening verdeeld worden tussen alle vennoten in verhouding tot het aantal maatschappelijke aandelen waarvan zij eigenaar zijn.

ALGEMENE BEPALINGEN

Alle bepalingen van de statuten die strijdig zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen beschouwd worden als zijnde ongeschreven.

Alle bepalingen van deze wetten die niet strijdig zijn met huidige statuten en die hier niet vermeld zijn zullen er van rechtswege in opgenomen worden.

Alle verrichtingen gedaan en gesloten door verschijners of door één van hun in naam van de vennootschap sinds 1 januari 2012 zullen beschouwd worden als zijnde verricht voor rekening van huidige vennootschap, op haar risico en te haren gunste, wat uitdrukkelijk aanvaard wordt door verschijners overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Delegatie van bevoegdheid

Mevrouw Brigitte Vanderveren, handelend in haar hoedanigheid van beherend vennoot van de vennootschap, en krachtens de bevoegdheden die hem werden verleend door artikel elf van de statuten, verklaarde de volgende bijzondere bevoegdheden te verlenen aan mevrouw Jocelyne Kremer, accountant en fiscaal adviseur, Adolphe Lacomblélaan 66/68 -1020 Brussel, met mogelijkheid tot subdelegatie : het vervullen van alle welkdanige administratieve formaliteiten in verband met de wettelijke inschrijvingen, evenals de vertegenwoordiging in het algemeen, zoals de Kruispuntbank van Ondernemingen, het ondememingsloket, een kas voor sociale verzekeringen voor zelfstandige werknemers, de BTW-Administratie en de Administratie voor directe belastingen, het ministerie van economische zaken, enz. Deze delegatie van bevoegdheden kan in geen enkel geval tot gevolg hebben dat zaken uit handen genomen worden van Mevrouw Brigitte Vanderveren of dat de mandataris in zijn plaats gesteld wordt, en Mevrouw Brigitte Vanderveren zal steeds haar bevoegdheden kunnen aanwenden, en de bevoegdheden verleend aan de hiervoor aangestelde mandataris kunnen intrekken.

KOSTEN

Het bedrag van de kosten, rechten, erelonen en uitgaven van welke aard ook die door de vennootschap dienen gedragen te worden ingevolge haar oprichting, wordt geraamd op 1.500, euro.

WOONSTKEUZE

Teneinde dezer doen verschijners woonstkeuze op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden

Op de maatschappelijke zetel, 1 januari 2012

En na integrale en becommentarieerde lezing hebben verschijners getekend.

Voors

behouden

s aan het

Belgisch

Staatsblad

Beherend vennoot,

Brigitte Vanderveren

Bijla en bij_het Belg,_isch Staatsblad - 06/03/2012 - Ann es s Mouitur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BV CONSULT

Adresse
RERUM NOVARUMLAAN 52 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande