BVA AUCTIONS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BVA AUCTIONS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.615.190

Publication

26/02/2014
ÿþ~ ~

Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het eetgiscl

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter grifte tier

Rechtbank van Koophand@j

te Leuven, de 1 7 2.14

DE GReFIEE,

Griffie

Ondernemingsnr : o' 4 e . (,t 5. ,ÀÇO

Benaming (voluit): BVA Auctions Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3190 Boortmeerbeek, Molenheidebaan 107

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Katrien HONINCKX, notaris met standplaats te Mechelen op 12 februari 2014, ter registratie aangeboden dat:

"BVA HOLDING B.V." Besloten vennootschap naar Nederlands recht", gevestigd te 3812 RZ Amersfoort, Kryptonweg 8 (Nederland), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gooi-, Eeroen Flevoland onder het nummer 32153174.

Een vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Rechtsvorm  Naam.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BVA Auctions Belgium".

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Molenheidebaan 107,

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland: voor eigen rekening of voor rekening van derden, aankoop, verkoop, invoer, opslag en beheer van roerende materialen en grondstoffen.

Tussenpersoon, makelaar, commissionair.

Beheer van roerende en onroerende goederen, immateriële als materialen patenten en licenties. Consultent inzake beheer en organisatie.

Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, economische, juridische, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitaalsondernemingen.

De onderneming kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstellingen verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

ll1ll 11111 11111 111111111111111 llI 1111111111111

*14051387*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden: de aan- en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Het organiseren van public-relations activiteiten door derden. De inrichting en organisatie van culturele evenementen, seminaries en opleidingen.

Het ontwerpen, produceren en verkopen van publiciteitsartikelen in om het even welke vorm en het organiseren van publiciteit- en reclamecampagnes voor eigen of voor derden.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel, met uitsluiting van kleinhandel.

Het verkopen of bemiddelen tot verkoop op commissie, hetzij onderhands, hetzij openbaar, van goederen, roerend of onroerend voor derden of voor eigen rekening.

Het àankopen, het verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verkopen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen. Dit alles in de meest uitgebreide zin, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of als tussenpersoon, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag tevens , als algemene bouwonderneming, de bedrijvigheden coërdineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw- en voltooïngwerken door onderaannemers.

Het voeren van een onderneming in onroerende goederen en meer bepaald in de bemiddelen bij aan-en verkoop of verhuring van onroerende goederen, alle makelarijverrichtingen in verband hiermede, de studie, organisatie en raadgeving inzake onroerende goederen, de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. Zij handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in binnen- als buitenland.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, £financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Kapitaal.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De "BVA HOLDING B.V." Besloten vennootschap naar Nederlands recht, gevestigd te 3812 RZ Amersfoort, Kryptonweg 8 (Nederland) schrijft in op alle tweehonderd (200) aandelen voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Totaal : tweehonderd (200) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk aandeel volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600).

Bestuur-Vertegenwoordiging

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoe dheden ten titel van bijzondere

Voo--

behouden

aan het

l-gsTE

Staatsblad

4 "

" Voc-

behouden aan het

Staatsblad

L.

Luik B - vervolg

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij

dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang

de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: de heer EECKMAN Hans, rijksregistemummer 65.09.20 383-57 en de heer BLEES Paulus, paspoortnummer NR8311K21 en persoonsnummer 100496362, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet. De heer EECKMAN Hans, hier vertegenwoordigd door de heer WESTHOF David, nationaal nummer 76.06.08 297,34, wonende te Ezenhoek 12, 2590 Berlaar, ingevolge onderhandse volmacht van 11 februari 2014.

c. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e, geen commissaris te benoemen.

Algemene vergadering-boekjaar

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrij dag van mei om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerders) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar. Winst.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Verklaringen en tijdelijke bepalingen

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verldaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, aan de NV Corporate Assistance en Services te Boortmeerbeek, en haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend: Katrien HONINCKX, notaris te Mechelen.

j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2015
ÿþ " _ , Mod Wald 11.1

-x--' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- Is~IWIII~N~MV~I~IVWI'~IW

*15070325

riftié ri.~_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0546.615.190

Benaming

(voluit) : BVA Auctions Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenheidebaan 107, 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Akte uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Aandeelhouders Vergadering d.d. 29/04/2015:

De voorzitter geeft lezing van het schrijven van de heer Hans Eeckman waarin hij zijn ontslag aanbiedt als zaakvoerder, De heer Paulus Blees biedt eveneens zijn ontslag aan als zaakvoerder.

Met éénparigheid van stemmen aanvaardt de vergadering hun ontslag en geeft hen decharge voor hun bestuursmandaat van 201 4-2015.

Na beraadslaging beslist de vergadering te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder:

- De heer David Westhof, wonende te 2590 Bedaar, Ezenhoek 12

- De heer Evert Dorhout Mees, wonende te Nederland, 3956 CN Leersum, Rijksstraatweg 261

Er wordt volmacht verleend aan mevrouw Diane Dehennin, wonende te 1981 Hofstade, Heymansstraat 3, met recht van indeplaatsstelling, worden alle machten toegekend voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de neerlegging van bovenstaand PV ter griffie van de rechtbank van Koophandel en alsook bij het Ondernemingsloket en de Kruis-puntbank van Ondernemingen, en alle private of publiekrechterlijke instellingen met oog op de implementatie van de genomen beslissingen.

Diane Dehennin

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BVA AUCTIONS BELGIUM

Adresse
MOLENHEIDEBAAN 107 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande