BVSERVICES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BVSERVICES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 526.815.017

Publication

25/04/2013
ÿþ Mod Wart) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 'xuuii~w1

Ondernemingsnr ; 0 5-26- .45. 1

1_

Benaming J

(voluit) : BVServices

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Kerkplein, 6, B-1850 Grimbergen (volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

BRUSSEL

Griffie AVR. mi

h

Titel I Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

1. De heer SPAENS BRUNO geboren te Anderlecht op 4 september 1979,

gehuwd op 11/03/2013 met VERBEKE SYLVIE, samenwonend te 1850 Grimbergen,

Lagesteenweg 19.

2. Mevrouw VERBEKE SYLVIE geboren te Vilvoorde op 17 september 1981, gehuwd op 11/03/2013 met SPAENS BRUNO, samenwonend te 1850 Grimbergen, Lagesteenweg 19.

werd het volgende overeengekomen

Genoemde partijen richten een handelsvennootschap op onder de vorm van een vennootschap onder firma met als naam " BVServices", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of de afkorting daarvan "VOF", en waarvan de zetel gevestigd is te 1850 Grimbergen, Kerkplein 6.

Het startkapitaal zal ¬ 1.000,00 bedragen. Dit bedrag werd door de oprichters gestort in speciën.

Titel II Statuten

Afdeling I : rechtsvorm  benaming  duur - maatschappelijke zetel  doel

Artikel 1: naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma met als naam "BVServices", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of de afkorting daarvan "VOF".

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu 111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 : duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 4 april 2013.

De vennootschap wordt tenzij andersluidende onderlinge overeenkomst met éénparigheid van stemmen, ontbonden na het verstrijken van 8 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoten gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 3 : zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kerkplein 6 te 1850 Grimbergen.

De zaakvoerder is gemachtigd de zetel te verplaatsen, zowel in België als in het buitenland, alsook om bijhuizen of agentschappen aldaar op te richten.

Artikel 4 : doel

De vennootschap heeft tot doel:

D Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van human ressources management,

marketing, communicatie, media, coaching, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis en dit op alle mogelijk manieren en onder alle mogelijke vormen en werkwijzen.

Q' Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en een roerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de

binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Afdeling Il : maatschappelijk kapitaal

Artikel 5 : maatschappelijk kapitaal

De comparanten doen inbrengen als volgt:

De comparant onder 1 brengt in de vennootschap een geldsom in van ¬ 500,00, wat overeenkomt met 5 aandelen van de vennootschap onder firma.

De comparant onder 2 brengt in de vennootschap een geldsom in van ¬ 500,00, wat overeenkomt met 5 aandelen van de vennootschap onder firma.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van ¬ 1.000,00, verdeeld over 10 aandelen met een nominale waarde van ¬ 100,00.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 : overdracht van een participatie

§1. De aandelen van een vennoot kunnen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van alle medevennoten.

De vennoot, die één of meerdere aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. De zaakvoerder is verplicht het voorstel bij aangetekende brief mede te delen aan de vennoten, binnen de veertien dagen.

Deze vennoten beslissen bij aangetekend schrijven, binnen de maand te rekenen vanaf de datum van het aangetekend schrijven van de zaakvoerder, of zij de aandelen zelf willen aankopen tegen de prijs zoals bepaald in §6 van onderhavig artikel.

§2. Indien de vennoten in gebreke blijven om binnen drie maanden te rekenen vanaf de datum van het aangetekend schrijven vanwege de zaakvoerder houdende het verzoek tot goedkeuring van overdracht te antwoorden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

§3. Indien meerdere vennoten hun voorkeurrecht gelijktijdig uitoefenen en voor zover zij geen andere schikkingen treffen onder hen, zullen de over te dragen aandelen worden verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat ieder van hen al bezit.

§4. In geen geval zullen de aandelen kunnen worden overgedragen door een vennoot aan een andere vennoot indien dit tot gevolg heeft dat alle aandelen van de vennootschap in één hand verenigd zouden zijn. Een dergelijke overeenkomst tussen vennoten zal strijdig zijn met de statutaire

bepalingen van de vennootschap en geacht worden nietig te zijn en van generlei waarde.

§5. Bij overgang van aandelen wegens overlijden moeten de erfgenamen en/of legatarissen van de overleden vennoot de overlevende venno(o)t(en) inlichten van het overlijden en hem per aangetekend schrijven een verzoek richten om als vennoot aanvaard te worden. Dit verzoek moet gedaan worden binnen de drie maanden na het overlijden van de vennoot, bij gebreke waaraan de overlevende vennoten onmiddellijk hun voorkeurrecht zoals onderstaand bepaald zullen kunnen doen gelden.

De overlevende vennoten dienen zich per aangetekend schrijven over dit verzoek tot aanvaarding uit te spreken binnen de twee maanden na ontvangst van het verzoek.

Indien de overlevende vennoten de aanvaarding geheel of gedeeltelijk weigeren, kunnen zij binnen een termijn van drie maanden die ingaat na het verstrijken van de in voorgaand lid bedoelde termijn, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, als koper van het geheel of een gedeelte de aandelen van de overleden vennoot aanduiden. De prijsbepaling van de aandelen geschiedt in dat geval zoals bepaald bij §6 van onderhavig artikel.

Indien de overlevende vennoten de aanvaarding goedkeuren, zullen de erfgenamen en/of legatarissen van de overleden vennoot de hoedanigheid hebben van stille vennoot. De overgang van de betrokken aandelen wegens overlijden, evenals de hoedanigheid van stille vennoot van de erfgenamen, wordt gepubliceerd bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad.

§6. De afkoopwaarde van de aandelen zal, bij gebreke aan een andersluidend akkoord tussen de partijen, worden bepaald als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De waarde van het eigen vermogen van de vennootschap, gedeeld door het aantal aandelen; namelijk het volledig volstort kapitaal te verhogen met de reserves, zowel fiscaal vrijgestelde als andere, te verhogen met het eventueel over te dragen winstsaldo en te verminderen met het over te dragen verliessaldo.

Dit alles wordt opgemaakt aan de hand van de laatste, door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening.

§7. De overdracht van de aandelen, evenals de betaling van de overnameprijs dient te worden uitgevoerd binnen de zes maanden te rekenen vanaf de dag waarop de waarde van de aandelen definitief komt vast te staan en in eik geval binnen de 12 maanden te rekenen vanaf de dag waarop de aandelen ingevolge gewenste verkoop of overlijden voor overdracht beschikbaar werden gesteld.

Afdeling III : zaakvoering en toezicht

Artikel 7 : benoeming en ontslag van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat die herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 8 : bezoldiging

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 9 : bestuur en vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerders.

Artikel 10 : volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor een bepaalde handeling of een specifiek omschreven reeks van handelingen zijn geoorloofd.

Artikel 11: hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12 : interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Kwalitatieve beperkingen

De vennoten kunnen niet zonder instemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen omtrent de aan- of verkoop van onroerende goederen of de vestiging van een hypotheek.

Artikel 13 : uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt, voor wat het dagelijks bestuur betreft, vertegenwoordigd door minstens één zaakvoerder. Voorts kunnen zij door onderlinge uitwisseling van informatie op een flexibele manier de vennootschap vertegenwoordigen.

Afdeling IV : algemene vergadering

Artikel 14 : dag, uur, plaats en wijze van oproeping

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 20u00 op de maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering zal doorgaan op vrijdag 1 mei 2015. Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf datum van neerlegging van huidige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2014.

Als de hierboven vermelde dag een wettelijke feestdag is, dan heeft de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen worden, op verzoek van de zaakvoerder(s), alleen of in college, of op verzoek van één der vennoten telkens het belang van de vennootschap dit vereist of om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten of enig ander punt. Ze moet bijeengeroepen worden wanneer de vennoten die één vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordig-en erom vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, tenzij eenieder akkoord is om de vergadering op een andere plaats te houden in België.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder, of, bij afwezigheid, door de aanwezige vennoot die het hoogst procentueel participeert in het vermogen van de vennootschap. De vergadering mag niet beraadslagen over punten die niet opgenomen zijn in de dagorde, tenzij alle vennoten aanwezig zijn en het met deze beraadslaging eens zijn.

Artikel 15 : besluitvorming en notulen

ledere vennoot heeft recht op stem, in verhouding tot zijn deelname in het vermogen van de vennootschap, en bij staking van stemmen is de beslissing van de voorzitter doorslaggevend.

Behalve in de gevallen waar de wet een aanwezigheidsquorum en/of een bijzondere meerderheid voorziet, warden alle beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de aandelen, ongeacht het aantal vennoten dat op de vergadering aanwezig is, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot: geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één volmacht.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk aandeel, voor wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Indien een aandeel in pand gegeven wordt, blijft het stemrecht bij de pandgever.

Elke algemene vergadering, jaarlijkse of buitengewone, kan tijdens de bijeenkomst door de zaakvoerder(s) met maximum 3 weken verdaagd worden. De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde als de eerste. Ze beslist definitief.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in een proces-verbaal, dat ondertekend wordt door de voorzitter en door de vennoten die er om vragen. Eventuele volmachten worden aan dit proces-verbaal gehecht. De processen-verbaal worden ingeschreven of gekleefd in een bijzonder register.

Afschriften of uittreksels uit processen-verbaal die moeten voorgelegd worden in en buiten rechte worden ondertekend door een zaakvoerder.

Afdeling V : jaarrekening en verdeling van winst

Artikel 16 : boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 17 : jaarrekening  kwijting

leder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een resultatenrekening opgemaakt worden met betrekking tot het afgelopen boekjaar. De stukken daaromtrent zullen voor goedkeuring getekend worden door de vennoten.

De jaarvergadering doet uitspraak over de aanneming van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Afdeling VI : ontbinding - vereffening

Artikel 18 : wettelijke onbekwaamheid

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke reden ook verhinderd is (Voorbeeld: langdurige afwezigheid wegens ziekte, ongeval, etc...), kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uitte maken van de vennootschap. Zij voorziet in de vervanging voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

gebeurlijke bijzondere functies die de ex-vennoot waren toevertrouwd. De rechten van de onder deze omstandigheden uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 6 hierboven.

Artikel 19 : vereffenaar

Ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door de

algemene vergadering aangeduid, die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

Deze zal één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid vaststellen, evenals hun vergoeding als nodig.

Wanneer er geen vereffenaar wordt benoemd, treden de zaakvoerders op als vereffenaars.

Bij het onbekwaam worden of bij het verdwijnen van een vereffenaar kan elke vennoot aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de zetel gevestigd is het verzoek richten om een nieuwe vereffenaar aan te stellen.

Afdeling Vil : algemene bepalingen

Artikel 20 : buitenland

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland wonen doen voor de uitvoering van onderhavige statuten keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen gedaan worden.

Artikel 21 : Vennootschappenwetboek

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek warden geacht niet te zijn geschreven.

Afdeling VIII : slotbepalingen  overgangsbepalingen  eerste algemene vergadering

Na de oprichting wordt direct een eerste algemene vergadering gehouden waarbij enkele overgangsbepalingen worden vastgelegd indien er reeds handelingen gesteld werden voor datum van oprichting welke voor de vennootschap werden verricht.

Eerste beslissing

De comparanten verklaren verder bij toepassing van artikel 60 van het Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en te name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf deze datum.

Aangezien de vennootschap pas rechtspersoonlijkheid verkrijgt op het ogenblik van neerlegging van een uittreksel uit de statuten ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van Leuven, geven de oprichters volmacht voor onbepaalde tijd aan Etugest & Partners NV, Leuvensesteenweg 149, 3070 Kortenberg om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor-b ehourten aan het .Belgisch Staatsklad

De krachtens dit mandaat gestelde verrichtingen en de verbintenissen die er uit voorvloeien zullen geacht worden van bij de oorsprong door de vennootschap onderschreven te zijn.

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf datum van neerlegging van huidige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2014.

Tweede beslissing

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal gehouden worden op vrijdag 1 mei 2015.

Derde beslissing

De Heer SPAENS BRUNO wordt benoemd tot zaakvoerder. Hij zal een onbezoldigd mandaat

uitoefenen.

Mevr Verbeke Sylvie wordt benoemd tot zaakvoerder met bezoldigd

Hierna wordt de eerste algemene vergadering afgesloten. mandaat.

Opgemaakt te Grimbergen op 4 april 2013,

SPAENS Bruno VERBEKE Sylvie

Vennoot en Zaakvoerder Vennoot

Hierbij neergelegd : Geregistreerde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BVSERVICES

Adresse
KERKPLEIN 6 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande