BXL320

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BXL320
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.908.960

Publication

01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 23.11.2014 14676-0047-009
03/10/2012
ÿþ w m'A 11.1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111 IMI11611119 111!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : g(,j U, 9O3 9( Q

Benaming (voluit) : BXL320

(verkort) ;

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 320 B

1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)

Onderwerp akte : CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 7 september 2012, geregistreerd te Gent 2 op 11 september 2012, boek 244, blad 04, vak 16, ontvangen; ¬ 25,00, de eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. Haegeman, dat

1. De heer VANDEBEEK Peter Georges Henri, geboren te Bree op 11 oktober 1959,

En zijn echtgenote

2. Mevrouw FROEYMAN Katrien Els, geboren te Goma (Belgisch Kongo) op 4 januari 1959, samenwonende te 9000 Gent, Eendrachtstraat 29.

3. Mevrouw VANDEBEEK Too lanne Mies, geboren te Wetteren op 14 maart 1986 , wonende te 9000 Gent, Nieuwebosstraat 7A.

4. De heer VANDEBEEK Bram Gert Fran, geboren te Gent op 13 maart 1988, wonende te 9000 Gent, Eendrachtstraat 29.

5. De heer VANDEBEEK Tars lan Eerk, geboren te Gent op 4 oktober 1992, wonende te 9000 Gent,

Eendrachtstraat 29.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de

naam BXL320.

ZETEL: 1702 Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 320 B.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland;

* het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen, m.b.t. onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle; verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

* het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en, verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen;

* het vervaardigen, de aankoop en verkoop van goederen en kunstwerken;

* het organiseren van tentoonstellingen en culturele evenementen;

* de productie van culturele evenementen;

* het vervaardigen, plaatsen en homologeren van pneumatische transportsystemen;

* het uitbaten van een centrum ter bevordering van de lichaamscultuur en het organiseren en geven van lessen en persoonlijke begeleiding met hetzelfde doel.

* het verwerven en aanhouden van participaties, ïn eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,') industriële, commerciële, culturele, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin: ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële;; tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of;.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

behouden

an het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant is met het hare, of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

DUUR: onbepaald.

KAPITAAL: Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 25.000,00. Het is volledig onderschreven en is volstort ten belope van E 6.250,00. Het is samengesteld uit 300 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk 113005`8 van het kapitaal vertegenwoordigen,

De vennoten dienen op hun inbreng nog te volstorten:

1. de heer Peter Vandebeek 9.562,50 euro, 2. mevrouw Katrien Froeyman 8.625,00 euro, 3. Mevrouw Too Vandebeek 187,50 euro, 4. De heer Bram Vandebeek 187,50 euro, 5. De heerTars Vandebeek 187,50 euro.

BANKATTEST : Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 399 Wb, Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank.

SAMENST LLING VAN HET KAPITAAL : speciën

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoten, die benoemd wordt/worden door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De beslissing om een bestuurder te benoemen of te ontslaan kan slechts gebeuren mits de helft van de vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering en mits het akkoord van minstens 60% van de stemmen.

Het mandaat van de bestuurders is niet bezoldigd.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer :

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren, Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen, Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden. Zo mag hij ondermeer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder of een zaakvoerder.

Voor alle akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de gedelegeerd bestuurder, die niet van een beslissing of volmacht van de raad van bestuur moet doen blijken.

BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING: de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

WINSTBESTEDING:

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de bestuurder(s).

De eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

VOLMACHT : Er werd volmacht verleend door de zaakvoerders, met macht van indeplaatsstelling, aan Patty Stallaerts, accountant, wonende te 1500 Halle, Brusselsesteenweg 20, om in hun naam en in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondememingsloket van haar keuze, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten. Bovendien werd besloten:

a. het aantal bestuurders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: de heer Peter Vandebeek en mevrouw Katrien Froeyman, beiden voornoemd.

c. het mandaat van de bestuurders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d._bet. tnandaat.van.da hestuurders niet ie. vergoeden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~, *

e. geen commissaris te benoemen.

Werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder om het dagelijks bestuur uit te oefenen: de heer Peter Vendebook.voomnunmd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane vander Eecken

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte opiichtirigsakte

Voor-

behouden

Idelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Op de laatste blz Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeda instrumenterende notaris hetzij van deperso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15560-0541-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16523-0325-010

Coordonnées
BXL320

Adresse
BRUSSELSTRAAT 320B 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande