BYSBIS

Société en commandite simple


Dénomination : BYSBIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.601.089

Publication

27/05/2014
ÿþModWord11.1

1 6 MEI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kergiandel Brussel

Ondernemingsnr : 0842.601.089

Benaming

(voluit) : BYSBIS

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Spaanse Lindebaan nummer 137 te 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "BYSBIS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1850 Grimbergen, Spaanse Lindebaan 137.Ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0842.601.089

opgemaakt voor Meester Gérard lNDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig maart tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op veertien april daaropvolgend boek 1 bled 8 vak 15, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Raadslid a.i. Wim. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft;

EERSTE BESLISSING - GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt door de beherende vennoot, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 december 2013.

TWEEDE BESLISSING ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf de dag van de ontbindingsakte.

De vennootschap heeft op de dag van de ontbindingsakte schulden. Deze schulden, met uitzondering van de belastingschuld ten bedrage van zevenhonderd eenendertig euro vijfenzeventig cent (¬ 731,75), werden op heden reeds vereffend verdi- het verlijden van onderhavige akte. Ook werd de kosten en het ereloon van de notaris vereffend. De betalingswijzen dienaangaande worden voorgelegd.

De aanwezige zaakvoerder bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft. De voormelde naamloze vennootschap "BYS-MANAGEMENT', verbindt er zich toe, na ontvangst van het betrokken aanslagbiljet, de belastingschuld te voldoen.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerders en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de echtgenoten Ivo BOSTEELS  Patricia MEIRLAEN om bewaard te worden op hun woonplaats te Grimbergen, Spaanse Lindebaan nummer 137 gedurende minimum zeven jaren.

De naamloze vennootschap BYà-MANAGEMENT, de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1850 Grimbergen, Spaanse Lindebaan 137, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0436.272.841 en onderworpen aan de BTW. onder nummer BE 0436.272.841, verklaart alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te zijner laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; hij betaalt vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

DERDE BESLISSING  PROPRTIONELE TOEKENNING VAN HET ZAKELIJK RECHT VAN VRUCHTGEBRUIK VAN DE VENNOOTSCHAP OP DE ONROERENDE GOEDEREN MN VOORNOEMDE VENNOTEN TEN GEVOLGE VAN DE ONTBINDING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.



LI

IMIM1.111N,11111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grief"? van de akte

gc-

nergIegd/ontvan op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Voeor-behouden aan het geigisch Staatsblad

De vergadering deelt mee dat in het actief van de vennootschap Byseis het vruchtgebruik van een handels-en opbrengsteigendcm te Knokke-Heist, hierna beschreven, is opgenomen. Het vruchtgebruik werd ingebracht door de naamloze vennootschap "BYS-MANAGEMENT" voor de nog te lopen duur, zijnde tot en met vijf april tweeduizend en veertien.

Ten gevolge van de ontbinding van de venncctschap en met het oog op de overschrijving van de onroerende goederen op het bevoegde hypotheekkantoor, wordt dit vruchtgebruik voor de nog te lopen duur, toegewezen aan de voornoemde vennoten, pro rata hun aandelenbezit.

Ten gevolge van deze toewijzing worden de vennoten vanaf heden vruchtgebruiker van een handels-en opbrengsteigendom te Knokke-Heist, hierna beschreven.

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE KNOKKE-HEIST (2e afdeling,Knokke)

Een handels- en opbrengsteigendom met aanhorigheden en grond, gestaan en gelegen Emile

Verhaerenlaan 16/18, gekend volgens titel en huidig kadaster, sectie E, nummer 520, met een oppervlakte

volgens titel en huidig kadaster van één are tweeëntwintig centiare (la 22ca).

Het goed is volledig bechreven ln de voornoemde akte,

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling, Deloitte Fiduciaire, waarvan de bureaus gevestigd zij te 8500 Kortrijk, President Kennedypark nummer 8A ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank vcor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en ten einde aile fiscale, boekhoudkundige en/of administratieve stappen te ondernemen die noodzakelijk zouden zijn ingevolge de ontbinding van de vennootschap. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste biz. van Luck B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 29.07.2013 13371-0157-009
20/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel

a. Be Sta

M'Aie

Griffie ~ II JAN. 2012

11,11121111111 (j11.111*

Ondernemingsnr : oB1,- 604 te3

Benaming (voluit) : BYSBIS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Spaanse Lindebaan 137

1850 Grimbergen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Daniel MEERT te Erpe op 27 december 2011, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 29 december 2011, boek 929, blad 70, vak 11, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

A! OPRICHTERS:

1. De naamloze vennootschap "BYS-MANAGEMENT" met zetel te 1850 Grimbergen, Spaanse Lindebaan 137, BTW BE 0436.272.841, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0436.272.841,.

2. Mevrouw MEIRLAEN Patricia Liliane Andrée Marie geboren te Gent op 26 juli 1957, wonend te 1850 Grimbergen, Spaanse Lindebaan 137.

B/ STATUTEN:

HOOFDSTUK 1. NAAM - DUUR - ZETEL  DOEL.

ARTIKEL 1: Naam.

De vennootschap is opgericht als Gewone Commanditaire Vennootschap onder de naam "BYSBIS".

ARTIKEL 2: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. ARTIKEL 3: Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Spaanse Lindebaan 137.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, bij besluit van de Zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

ARTIKEL 4: Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil,- in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de

Op de laatste blz van Luik B vermeiden . Recto Naam en hoer an¬ gheui van de instrumenterende notaris. hetzij van cie cersoiloht(en) bevoegd de rechtspersoon Ien aanzien von derden te vertegenwoordigen

Verso Naarst en handte'renlna

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

_x oor-tlehauCáen aan het Betgisch Staatsbtad

mod 11 1

vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt,- het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en

" financiële bijstand aan deze rennootsch 4,ei I Cri ondernerlingeli.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verachten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van -aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfenzestigduizend vijfhonderdnegenendertig euro drie cent (¬ 165.539,03) en wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderdvijfenvijftig (1.655,00) aandelen, elk met een fractiewaarde van eenlduizendzeshonderdvijfenvijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal werd ingebracht als volgt:

" door de naamloze vennootschap BYS-MANAGEMENT, voornoemd, honderdvijfenzestigduizend vierhonderdnegenendertig euro drie cent (E 165.439,03)

" door Mevrouw Patricia Meirlaen, voornoemd, honderd euro (E 100,00).

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng werden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

" aan de naamloze vennootschap BYS-MANAGEMENT, voornoemd, duizend zeshonderdvierenvijftig (1.654) aandelen

" aan Mevrouw Patricia Meirlaen, voornoemd, één (1) aandeel.

HOOFDSTUK 3. BEHEER

ARTIKEL 7: Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn.

Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de naamloze

vennootschap BYS-MANAGEMENT, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Ivo Bosteels.

De zaakvoerder-beherende vennoot kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een

besluit van vergadering mits een gewone meerderheid van de beherende vennoten en een drie/vierde

meerderheid van de stille vennoten.

ARTIKEL 9: Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is,

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 10: Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een

stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

ARTIKEL 11: Beherende en stille vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van

de vennootschap,

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot

beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet

krachtens volmacht.

HOOFDSTUK 5. VERGADERING VAN DE VENNOTEN

ARTIKEL 13: Dag, uur en plaats - Oproeping

Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de

maand april om 11 uur.

ARTIKEL 16: Besluitvorming - Notulen

Elke vennoot heeft recht op één stem.

Op de laatste blz van Luik B vermeden Recto Naam en hoedanigheid van de ristrumenterende notaris, hotzi1 van de persaioln(en; bevoegd de rechispersoûn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteken;na

mati 11.1

In de vergadering van de vennoten worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij wijziging van de statuten evenwel, is een eenparig besluit van de beherende vennoten en

" een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten vereist./an elke vergadering worden notulen Vagel aak"

.

HOOFDSTUK 6. INVENTARIS - JAARREKENING  WINSTVERDELING  VERLIEZEN

ARTIKEL 17: Boekjaar -jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december

van ieder jaar.

ARTIKEL 18: Bestemming van de winst - Verliezen

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de

nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist Jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van

de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de beherende vennoten in verhouding tot

hun aandelenbezit.

De stille vennoten staan in zoals bepaald onder artikel 12. Zij kunnen door derden worden

verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de

werkelijke winst van de vennootschap. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van

de zaakvoerder-beherende vennoot, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij

heeft moeten teruggeven.

HOOFDSTUK 7. ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 19

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de

vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en

bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van

Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone

meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de

vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

C/ OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-oprichting.

Voor-

"

behouaen

aan het Belgisch Staatsblad

Getekend Stéphane Meert, geassocieerd notaris notaris.

Op de laatste c!z vanE_,i:k B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterence notans. ',etzi; van de persoro}r(en) bevQegtl de rechtspersoon teÉ, aanzien van derden !e vertegenwoordigen

Naam en handtekening

Verso

Coordonnées
BYSBIS

Adresse
SPAANSE LINDEBAAN 137 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande