C & B ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & B ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.439.627

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 22.07.2014 14334-0041-009
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 04.07.2013 13259-0411-009
04/05/2012
ÿþ Mod 2.1 . n,

L!lr~i » - l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1M c' eiegd ter griffie der

b-.asbank van Koophartdef

Leuvet1, de 2 3 APR.4 2"12

DE GeggieR,

111.JHJ1111.1J191

D

ber

aw

Be Sta

Ondernemingsar : 0 1M-S'

Benaming

(voluit) : C&B ENGINEERING BVBA

Rechtsvorm : b.v.b.a.

Zetel : Eeuwfeeststraat 22 te 3010 Leuven (Kessel-Lo)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christian MAES te Leuven op 12 april 2012, dragende de volgende melding van registratie : "Geregistreerd vijf bladen één renvooi te Leuven 2de kantoor der Registratie op 17 aprii 2012 - boek 1367 - blad 92 - vak 10. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De ontvanger, getekend De Clercq G." blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

1 door; De heer COEN Christophe Yves Pierre, geboren te Antwerpen op 4 februari 1978 en zijn echtgenote, mevrouw BOTTERMAN Joie Nele Katelijne, geboren te Hasselt op 24 juli 1978, samenwonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Eeuwfeeststraat 22.

2. benaming : C&B ENGINEERING BVBA.

3. Maatschappelijke zetel : 3010 Leuven (Kessel-Lo), Eeuwfeeststraat 22.

4. doel :

1.Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, financieren, coördineren en opvolgen van projecten inzake rationeel energiegebruik, duurzame energietechnologieën, energie-efficiëntie en het meten, reduceren. Deze opsomming is niet exhaustief.

2.Het verlenen van onderricht en opleiding, het verlenen van advies, het uitvoeren van berekeningen, het uitvoeren van expertises, het afleveren van certificaten, het voeren van onderzoek met betrekking tot rationeel energiegebruik, duurzame energietechnologieën, energie-efficiëntie. Deze opsomming is niet exhaustief.

3.Aannemingswerken, ruwbouw, sanitair en algemene aannemingen.

4.Werfopvclging, studies van gebouwen, structuren, industriële processen, opdrachten in verband met coördinatie, program management, evaluatie opdrachten, uitvoeren van controles, expertiseopdrachten, project management, consultancy, en dit alles voor verschillende sectoren (zoals telecom, energiemarkt, spoorwegen, transport, enz., zonder dat deze opsomming limitatief is), zowel in de private als in de publieke sector.

5.Vertalingen en revisies van teksten

6.Patrimoniumbeheer, met name ;

a) het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan;

b) het beheer, de instandhouding en valorisatie van een eigen roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud en verhuring ervan;

c) de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering;

d) aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen, zo in België als in het buitenland, te verrichten voor eigen rekening die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het behouden en uitbaten van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, het verhuren, het onderverhuren, het beheren voor eigen rekening van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen, gelegen zowel in het binnen- als in het buitenland, zowel roerende als onroerende beleggingen te doen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

7. De vennootschap kan optreden als onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie; de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel, en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende verhandelingen in de meest ruime betekenis.

8. De vennootschap kan leningen en voorschotten verstrekken aan natuurlijke personen en rechtspersonen, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

yoor-

behoud!an aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

9. De vennootschap kan optreden als participatieonderneming, wat onder meer omvat het

deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van aile ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële, financiële, en alle andere; de verwerving van tender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op elke andere wijze, in een vennootschap met gelijkaardig of aanverwant doel

10, De vennootschap kan aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook aan alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, en aile technische, industriële, commerciële, administratieve en financiële bijstand verlenen die zij nodig acht met inbegrip van borgstellingen, kredieten, het in hypotheek geven van onroerende goederen, het in pand geven van roerende goederen en het uitoefenen van bestuursmandaten. Deze opsomming is niet exhaustief.

11. De vennootschap kan optreden als tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair. Zij kan zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking. Dit alles uiteraard in het kader van de hierboven geschetste basisactiviteiten.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De vennootschap kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe dan ook genaamd oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend,

5. KAPITAAL : Het geplaatst kapitaal bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,-).

6. Samenstelling geplaatst kapitaal : voormeld kapitaal is vertegenwoordigd door honderd negentig (190) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde vertegenwoordigen van het geplaatst kapitaal.

Het werd bij de oprichting van de vennootschap volledig in contanten ingetekend en gedeeltelijk volstort ten pelope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-).

7. Aanvang en duur : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf het neerleggen van een uittreksel uit deze akte ter bevoegde griffie.

8. Bestuur en vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : de heer COEN Christophe, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Eeuwfeeststraat 22.

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap heeft, dient hij de bepalingen van het wetboek van vennootschappen na te leven.

De zaakvoerders zijn bekleed met de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen enkel bijzondere volmachten, die speciaal en van tijdelijke aard zijn, verlenen.

9, Maatschappelijk boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter bevoegde griffie tot en met 31 december 2012, met dien verstande dat aile verrichtingen van de oprichters sedert 1 januari 2012, gevoerd werden voor rekening van de thans opgerichte vennootschap.

10. Gewone Algemene Vergadering ; De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 1° maandag van juni om 19 uur; zo deze dag een feestdag is wordt de algemene vergadering verschoven naar de volgende werkdag. De eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats die aangeduid wordt in de oproepingsbrieven.

Ieder vennoot heeft stemrecht op de algemene vergadering en elk aandeel geeft recht op één stem.

leder vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze, of zijn stem schriftelijk uitbrengen; te dien einde zal de bijeenroeping de tekst van de voorgestelde beslissingen, die de vennoten kunnen goedkeuren of verwerpen, inhouden.

De volmachten moeten minstens acht dagen voor de vergadering op de maatschappelijke zetel neergelegd worden; zij worden eventueel opgesteld naar vorm en inhoud door het bestuur bepaald.

11. Reserve, winstverdeling, vereffeningssaldo ; cfr. de wet.

12. Volmacht : De zaakvoerder heeft volmacht verleend aan : "FIBURO" b.v.b.a. met zetel te 3360 Bierbeek, Waversesteenweg 126 (vertegenwoordigd door de heren LIBOTTE Bram te 3370 Boutersem, Klein-Heidestraat 38 en LIBOTTE Roeland te 3360 Bierbeek, Blauwschuurbroek 3, met macht ieder alleen en afzonderlijk te handelen), met het oog op het verrichten van de formaliteiten inzake KBO en BTW.

Bijlagen : uitgifte en bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15563-0529-009

Coordonnées
C & B ENGINEERING

Adresse
EEUWFEESTSTRAAT 22 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande