C-COACH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-COACH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.578.750

Publication

30/08/2013
ÿþI1III~u~wuu~u~~u~unuu

*13139 69

mod 11.1

Neergelegd ter griffie "

Rechtbank van KccNfrrtt~;t

te Leuven, de 2 AUG, 2013 DE GGitififië= r"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

Ondernemingsnr : S " M- Ç1- ?) . 1' SC)

Benaming (voluit) : C-Coach

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerlandensestraat 37B

3440 Zoutleeuw

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard lndekeu te Zoutleeuw op 16 augustus 2013, dat een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, door

De heer VAN DAM Christian Francis Antoine, geboren te Washington op 24 maart 1958, uit de echt; gescheiden, wonende te 3440 Zoutleeuw, Neerlandensestraat 37B.

-onder de naam: C-Coach"

-zetel : 3440 Zoutleeuw, Neerlandensestraat 37B.

De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied; Brussel hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve zetels,; agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland,

-Kapitaal :Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro; (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder: nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/1865te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de heer VAN DAM Christian voornoemd, ten. belope van honderd zesentachtig (186) aandelen;

totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR) (voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen) ;; gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1226331-97 bij ING te 1000 Brussel, Marnixlaan 24, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 augustus 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inschrijver verklaart en erkent dat de aandelen waarop door hem werd ingeschreven, volgestort zijn ten " belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

-duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden. -doel : De vennootschap heeft als doel

- Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten -- zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen coaching, interim management, - het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond logistiek, marketing en marketing communicatie - Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- Het organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.

,, - Het maken van studies van diverse aard.

[; - Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen,

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van ; deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



- De aan- en verkoop, groot-en kleinhandel, import en export van allerhande (gezondheids)dranken en voedingswaren, dieetvoeding, kruiden en specerijen en van logistieke middelen.

- Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord met betrekking tot voormelde goederen.

- Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen.

Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Projectontwikkeling.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag aile beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen, De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

-algemene vergadering: de zaakvoerder(s) en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Middels een aangetekende brief, tenminste vijftien dagen op voorhand, worden de vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissarissen opgeroepen om deel te nemen aan de vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de agendapunten in de oproeping vermeld. Indien aile vennoten daarmee instemmen is een oproeping overbodig,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de derde woensdag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering die de statuten wijzigt wordt gehouden ten overstaan van een notaris en is geldig samengesteld als het door de wet voorziene aanwezigheidsquorum bereikt is. Om te worden aangenomen, moet voor elk voorstel de door de wet ervoor voorziene meerderheid worden bereikt in de stemming.

Van de algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen twintig dagen voor de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

-bestuur ; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 0 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder(s),

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de Algemene Vergadering,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of voorgelegde verrichting, dienen de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

-commissaris ; geen benoemd;

-boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

-winstverdeling: Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

- Vereffening - Benoeming van vereffenaars:

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan

gelden, benevens de wettelijke regels terzake, volgende regels voor ontbinding en vereffening :

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Enige oprichter - mandaat van onbepaalde duur

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer VAN DAM Christian Francis Antoine, geboren te Washington op 24 maart 1958, uit de echt gescheiden, wonende te 3440 Zoutleeuw, Neerlandensestraat 37/B.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vaar de ondertekening van de oprichtingsakte.

De heer VAN DAM Christian verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 augustus 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

-Volmacht

De heer VAN DAM Christian geeft bij deze bijzondere volmacht aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uitsluitend bestemd voor inlassing in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad

Op de laatste blz van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ \Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11,1

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte;

- aanvraagformulier l in tweevoud;

Notaris Bernard Indekeu

te 3440-Zoutleeuw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Woor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

t.,

Op de laatste blz. van Luik iî vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C-COACH

Adresse
NEERLANDENSESTRAAT 37B 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande