C & F SWAELENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & F SWAELENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.396.068

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 28.07.2014 14356-0506-008
07/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lullil11,1111111111111

BRUSSEL

~ 6 DEC 2013

Griffie

Ondernemingsnr: 0447.396.068

Benaming

(voluit) : C & F SWAELENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat, 58, 1640 Sint Genesius Rode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Het jaar tweeduizend en dertien,

Op achttien december,

Voor mij, Régis Dechamps, notaris met standplaats te Schaarbeek-Brussel,

Is een buitengewone algemene vergadering bijeengekomen der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & F SWAELENS", gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kerkstraat, 58;

Opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid krachtens akte verleden voor notaris Yves Dechamps, destijds met standplaat te Schaarbeek op zeven mei negentienhonderd tweeënnegentig; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad in dato-nummer 920604-310.

Omgevormd tot naamloze vennootschap blijkens akte verleden voor notaris, Yves Dechamps, voornoemd op tweeëntwintig oktober negentienhonderd zesennegentig (Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van datum-nummer 961115-175).

Omgevormd tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Régis Dechamps, te Schaarbeek, op 30 juni 2011 (Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van datum-nummer 201107-2910117028).

Ingeschreven in het Rechtspersonen register van Brussel onder BTW BE 0447.396.068.

In aanwezigheid van de Heer François Louis SWAELENS, geboren te Sint Genesius Rode, op 13 september 1941, gedomicilieerd te Alsemberg, Frans Deneyerstraat, 14,

BUREAU.

De vergadering wordt geopend om 9 uur 45, onder voorzitterschap van de heer SWAELENS François, voornoemd,

De samenstelling van de algemene vergadering laat niet toe de aanwijzing noch van een secretaris noch van een stemopnemer.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING,

Is aanwezig, de enige vennoot, de Heer SWAELENS François, voornoemd, eigenaar van de totaliteit van de vierduizend vierhonderd éénenzeventig aandelen (4.471).

Hij verklaart dat de heer SWAELENS Luc Ernest, geboren te Halle op 27 juni 1962, nationaal nummer 620627-365.72, gedomicilieerd te 1500 Halle, Nijverheidsstraat 22/bus 41, bestuurder, verzaakt heeft tot huidige algemene vergadering te worden opgeroepen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de notaris bij akte vast te stellen dat :

I. De buitengewone algemene vergadering van 30 november 2013 beslist heeft om dividenden uit te keren met het oog op de onmiddelijke incorporatie ervan in het kapitaal overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

II. Bijgevolg huidige vergadering volgende agenda heeft :

AGENDA

1. Kapitaalsverhoging met 298.407,06 ¬ om het te brengen van 130.200,00 ¬ tot 428.607,06 E. zonder nieuwe aandelen te creëren.

De kapitaalverhoging zal in geld worden ingeschreven en zal volledig worden afbetaald door de enige vennoot bij de inschrijving.

2. Inschrijving en afbetaling van de kapitaalverhoging.

3. Vaststelling dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is.

4. Wijziging van artikel 5. van de statuten ten einde dit artikel in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal ten einde de historiek van de vorming van het kapitaal te omschrijven. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Bijwerking van de tekst der statuten

Ill, Er thans vierduizend vierhonderd éénenzeventig (4.471) aandelen zijn.

Uit voormelde samenstelling van de vergadering blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, hetzij meer dan de helft van de bestaande aandelen.

Het quorum is derhalve aanwezig om geldig te beraadslagen en te beslissen over de voorstellen van de agenda.

IV. leder aandeel recht geeft op één stem.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS.

De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen

Kapitaalverhoging

Na beraadslaging, beslist de vergadering het kapitaal met 298,407,06 ¬ te verhogen om het te brengen van 130.200,00 ¬ tot 428.607,06 ¬ zonder nieuwe aandelen te creëren.

Deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in geld en zal volledig worden afbetaald bij haar inschrijving.

Inschrijving en afbetaling

En onmiddellijk wordt de kapitaalverhoging volledig onderschreven door de enige venoot, de heer SWAELENS François, voornoemd.

De intekenaar verklaart en erkent dat de kapitaalverhoging volledig afbetaald is geweest, door storting gedaan op bijzondere rekening IBAN-nummer BE02 7340 3847 3340, geopend met het oog op deze kapitaalsverhoging bij KBC, van het bedrag dat met de netto-dividenden overeenstemt, te weten 298.407,06 ¬ .

Zodat uit hoofde van deze kapitaalverhoging en storting de vennootschap van heden af over de som van 298.407,06 ¬ beschikt.

Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd,

Vaststelling dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is

De comparant stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en afbetaald, en dat het kapitaal gebracht is geweest op 428.607,06 ¬ en vertegenwoordigd is door 4.471 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

Kosten

De voorzitter verklaart dat het bedrag van kosten, uitgaven, vergeldingen of lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen, of die wegens de kapitaalsverhoging te haren laste worden gebracht 1.758,55 ¬ beloopt.

Wijziging aan de statuten

Na beraadslaging, beslist de vergadering de tekst van artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal beloopt 428.607,06 ¬ en is vertegenwoordigd door 4.471 aandelen, met volgnummer van 1 tot 4.471, zonder vermelding van nominale waarde.

Historiek

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend frank en verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen met een nominale waarde van duizend frank per aandeel die in geld en tegen pari volledig werden ingeschreven en volstort bij de oprichting.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op tweeëntwintig oktober negentienhonderd zesennegentig heeft de volgende beslissingen genomen:

1. het kapitaal te verhogen met twee miljoen frank, om het te brengen van zevenhonderd vijftigduizend frank naar twee miljoen zevenhonderd vijftigduizend frank door het creëren van tweeduizend nieuwe effecten, identiek aan de bestaande effecten, en die in de winst zullen delen pro rata temporis, vanaf hun volledige afbetaling in speciën, te onderschrijven tegen de unitaire prijs van duizend frank en onmiddellijk te volstorten bij hun onderschrijving.

3, de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen, Het maatschappelijk tegoed, op het ogenblik van deze omvorming, omvat alle actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap onder haar vorige vorm,

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen blijven behouden door de aandeelhouders naar verhouding van hun rechten in de vennootschap onder haar vorige vorm.

De buitengewone algemene vergadering van achtentwintig december tweeduizend en één heeft het kapitaal ten beloop van duizend honderd éénentachtig frank verhoogd om het te brengen op twee miljoen zevenhonderd éénenvijftigduizend honderd éénentachtig frank, door incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dezelfde buitengewone algemene vergadering heeft het kapitaal omgezet in achtenzestigduizend tweehonderd euro.

De buitengewone algemene vergadering in dato tien februari tweeduizend en drie besloot het kapitaal te verhogen ten beloop van tweeënzestigduizend euro om het te brengen naar honderd dertigduizend tweehonderd euro en dit te verwezenlijken door uitgifte van zeventienhonderd éénentwintig nieuwe aandelen

Voor-

,bdhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" f" - zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en biedende dezelfde rechten en voordelen als de

bestaande aandelen, en die deel zullen nemen in de resultaten vanaf één juli tweeduizend en twee.

Deze zeventienhonderd éénentwintig nieuwe aandelen werden toegekend aan de aandeelhouders van de

vennootschap "BUILDING ASSISTANCE" welke overgenomen werd bij fusie door de vennootschap, in ruil

tegen hun aandelen in hun gewezen vennootschap, in de ruilverhouding van één nieuw aandeel "C & F

SWAELENS" tegen nul komma negenenzestig aandelen van "Building Assistance"."

De buitengewone algemene vergadering van 18 december 2013 besliste het kapitaal met 298.407,06 ¬ te

verhogen om het te brengen tot 428.607,06 ¬ , zonder nieuwe aandelen te creëren. Deze kapitaalverhoging

werd volledig ingeschreven en volledig volstort in geld door middel van dividenden uitgekeerd overenkomstig

artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen met het oog op de onmidellijke incorporatie ervan in het

kapitaal",

Bijwerking van de tekst der statuten

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de bijgewerkte tekst der statuten op te stellen, te

tekenen en te deponeren op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Alle punten op de agenda besproken geweest zijnde, wordt de zitting gesloten om 10 uur 30.

Waarmerking en bevestiging van de identiteiten

De ondergetekende notaris waarmerkt en bevestigt dat de naam, vooma(a)m(en), geboorteplaats en 

datum en woonplaats van elke partij (natuurlijke persoon) overeenstemmen met de gegevens opgenomen in

haar nationale identiteitskaart.

Elke partij natuurlijke persoon bevestigt tevens wat haar betreft de juistheid van deze gegevens en stemt er

desgevallend mee In dat haar rijksregistemummer wordt vermeld.

Recht op geschriften

Een recht op geschriften van 95,00 euro zal betaald worden op aangifte door de ondergtekende notaris.

Waarvan akte en proces-verbaal.

Opgemaakt te Schaarbeek-Brussel, op het kantoor.

Na gedeeltelijke voorlezing en toelichting zoals geëist door de wet, heeft de enige vennoot ondertekend,

samen met ons, notaris.

Volgen de handtekeningen.

VOOR EENSLUIDENDE UITGIFTE

Régis Dechamps,

Notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 26.07.2013 13370-0547-008
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 30.07.2012 12361-0003-008
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 29.07.2011 11358-0297-009
29/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0447396068

Benaming

(voluit) : C & F SWAELENS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1640 SINT GENESIUS RODE, KERKSTRAAT, 58

Onderwerp akte : OMZETTING

. Er blijkt uit een akte verleden voor ons, Régis Dechamps, notaris te Schaarbeek, op dertig juni twee duizend, en elf en houdende volgende registratievermelding : ""Geregistreerd twaalf bladen twee renvooien op het 1stei Registratiekantoor van Schaarbeek op 04 Jul. 2011 Boek 5 87 blad 80 vak 6. Ontvangen : vijfentwintig euro (25). De E.A. Ontvanger (getekend) J. MODAVE".

Zijnde het proces verbaal van een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "C & F SWAELENS", gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kerkstraat, 58;

Opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid krachtens akte verleden voor notaris Yves Dechamps, destijds met standplaat te Schaarbeek op zeven mei negentienhonderd tweeënnegentig; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad in dato-nummer 920604-310.

Omgevormd tot naamloze vennootschap blijkens akte verleden voor notaris, Yves Dechamps, voornoemd op tweeëntwintig oktober negentienhonderd zesennegentig (Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van datum-nummer 961115-175).

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor de laatste maal krachtens proces-verbaal opgemaakt door voornoemde notaris Yves Dechamps, op tien februari tweeduizend en drie; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad in dato 2003-03-07/0028533.

Dat:

In aanwezigheid van de Heer François Louis SWAELENS, beheerder van vennootschap, geboren te Sint Genesius Rode, op 13 september 1941, gedomicilieerd te Alsemberg, Frans Deneyerstraat, 14.

Bureau

De zitting wordt geopend om 15 uur 30, onder voorzitterschap van de heer SWAELENS, voornoemd;

De samenstelling van de vergadering laat niet toe de aanwijzing van een secretaris noch van een stemopnemer.

Samenstelling van de vergadering

Is aanwezig, de enige vennoot, de Heer SWAELENS François, voornoemd, eigenaar van de totaliteit van de vierduizend vierhonderd éénenzeventig aandelen (4.471).

Hij verklaart dat de heer SWAELENS Luc Ernest, geboren te Halle op 27 juni 1962, nationaal nummer 620627-365.72, gedomicilieerd te 1500 Halle, Nijverheidsstraat 22/bus 41, bestuurder, verzaakt heeft tot huidige algemene vergadering te worden opgeroepen.

Uiteenzetting door de Voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat

I. Huidige vergadering volgende agenda heeft :

Agenda

1. Verslag opgemaakt door de raad van bestuur om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te

lichten.

Verslag door Mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de

vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur.

Voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. Ontslagneming van de bestuurders en benoeming van de zaakvoerders.

II.Er thans vierduizend vierhonderd éénenzeventig (4.471) aandelen zijn.

Uit voormelde samenstelling van de vergadering blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, hetzij meer

dan de helft van de bestaande aandelen.

Het quorum is derhalve aanwezig om geldig te beraadslagen en te beslissen over de voorstellen van de

agenda.

Ill.leder aandeel recht geeft op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

le0

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

IV.De statuten niet bepalen dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

V.De voorstellen tot omzetting van de vennootschap en tot goedkeuring van de nieuwe statuten, om tE worden aangenomen, de vier vijfden der stemmen dienen te bekomen, het voorstel tot benoeming van dE bestuurders en commissarissen, de gewone meerderheid.

Vastelling dat de vergadering

geldig is samengesteld

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering nagegaan en ais juist erkend.

Zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de agenda te beraadslagen. De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissingen:

Omzetting

Verslagen

De voorzitter ontslaat zich het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2011, hetzij minder dan drie maanden tevoren, te lezen; hij erkent ervar kennis te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"In overeenstemming met de bepalingen van art. 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2011, van de naamloze vennootschap C&F SWAELENE gecontroleerd en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto" actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2011 die de raad van bestuur van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Niet alle aspecten zijn in acht genomen die nodig zijn in he kader van de certifiering van het getrouw beeld van de jaarrekening.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heef plaatsgehad.

In het raam van de voorgenomen verrichting kunnen wij besluiten :

" De staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2011, een positief netto-actief weergeeft var

431.674,46 euro dat als volgt is samengesteld:

euro

Geplaatst kapitaal 130.200,00

Wettelijke reserve 13.020,00

Investeringsreserve 55.030,08

Beschikbare reserves 243.961,45

Verlies lopend boekjaar (1/1/2011 - 31/03/2011) - 10.537,07

431.674, 46

Het eigen vermogen van de NV C&F SWAELENS is hoger dan het wettelijk minimumkapitaal van 18.550,0C

euro van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is 301.474,46 euro hoger dan hei

maatschappelijke kapitaal dat in de staat van activa en passiva is opgenomen"

Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te

nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid za

de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer BTW BE 0447.386.06E

RPR Brussel waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het Rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maar

2011

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worder

ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Alle aandelen zullen behoren aan de heer François SWAELENS, voornoemd.

Stemmen

Deze beslissing wordt genomen met algemene stemmen.

Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volg

vast :

Artikel 1. Vorm en benaming.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, bekleedt thans de vorm van eer

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "C & F Swaelens" .

In alle akten; facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande var

de vennootschap, inbegrepen aile Internet sites en documenten in elektronische vorm, moet deze naarr

vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van dE vennootschap, door de afkortingen BTW BE gevolgd door het ondernemingsnummer, de afkorting RPR en d4 aanwijzing van de zetel van de handelsrechtbank van het arrondissement van de zetel van de vennootschap.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kerkstraat, 58 en mag overal in Belgii worden verplaatst door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan dat de macht heeft om de wijziging dil ervan uitspruit, bij authentieke akte te laten vaststellen. In elk geval dient deze verplaatsing gepubliceerd ti worden in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen. Artikel 3. Maatschappelijk doet.

De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor uitbaggering, inbegrepen voor uitbaggering van zand en grind, voor eigenlijke zee er rivierwerken, voor het lichten van boten en schepen, voor de grote werken van droogleggen en pompen, voo grote irrigatiewerken en regeling van waterlopen, voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, voo rioleringswerken, voor water en gasvoorziening, voor het leggen van kabels en diverse leidingen, voor he aanbrengen van verkeerssignalisatie en wegmarkeringen, voor het bouwen, aanleggen en onderhouden var spoorwegen en andere spoorlijnen, voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen inbegrepen aanplantingen, voor grondwerken, voor boringen, peilingen en uitdiepingen, voor fundering, voor he heien van palen en damplanken en voor versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes, voo draineringswerken voor het bouwen van niat metalen kunstwerken.

Algemene bouwonderneming, onderneming voor het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidshovern en andere soortgelijke werken, voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van de gevels, voor het optrekken van niet metalen uitneembare paviljoenen en barakken, voor het plaatsen var afsluitingen, voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt, voor warmte e geluidsisolering, voor het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen, voor het vervaardiger en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen, voor het leggen van parketvloerer en het plaatsen van alle houten wand en vloerbekledingen, voor het vervaardigen en plaatsen van houter vensterluiken, voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, voor het behangen er garneren, voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling er van industriële pijpleidingen, voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders, voor hei installeren van service stations, voor het installeren van werkplaatsen voor het bereiden van voedsel, voor hei installeren van niet elektrische zee en riviersignalisatie, voor het installeren van elektrische signalisatie voos wegen, spoorwegen, binnenwateren, zeewegen en luchtwegen, voor het installeren van pompstations en zuiveringsinstallaties van water en voor het plaatsen van bliksemafleiders

Voor haar rekening of voor rekening van derden, alle onroerende zaken, in de ruimste zin, te verwezenlijken en, met name: aankopen, verkopen, beheren, verkavelen, huren of verhuren, in erfpacht geven of nemen van alle onroerende goederen, opgericht of niet, hen restaureren, verbouwen of inrichten en, in het algemeen, hen productief maken, alle onroerende verrichtingen onderhandelen en promoten.

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van raden en diensten op het gebied van het beheer, mei inbegrip van het beheer van vennootschappen als bestuurder of als zelfstandige raadsheer.

De vennootschap mag ook de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meesi geschikt lijken.

Zij mag in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij mag alle roerende en/of onroerende beleggingen doen en deze beheren, en deel hebben bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, intekening, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

De algemene vergadering kan overeenkomstig de bepalingen van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen, haar maatschappelijk doel uitbreiden of wijzigen.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal beloopt honderd dertigduizend tweehonderd euro (130.200,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door 4.471 aandelen, met volgnummer van 1 tot 4.471, zonder vermelding van nominale waarde.

Historiek

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend frank en verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen met een nominale waarde van duizend frank per aandeel die in geld en tegen pari volledig werden ingeschreven en volstort bij de oprichting.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op tweeëntwintig oktober negentienhonderd zesennegentig heeft de volgende beslissingen genomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

1. het kapitaal te verhogen met twee miljoen frank, om het te brengen van zevenhonderd vijftigduizend frank naar twee miljoen zevenhonderd vijftigduizend frank door het creëren van tweeduizend nieuwe effecten, identiek aan de bestaande effecten, en die in de winst zullen delen pro rata temporis, vanaf hun volledige afbetaling in speciën, te onderschrijven tegen de unitaire prijs van duizend frank en onmiddellijk te volstorten bij hun onderschrijving.

3. de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen. Het maatschappelijk tegoed, op het ogenblik van deze omvorming, omvat aile actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap onder haar vorige vorm.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen blijven behouden door de aandeelhouders naar verhouding van hun rechten in de vennootschap onder haar vorige vorm.

De buitengewone algemene vergadering van achtentwintig december tweeduizend en één heeft het kapitaal ten beloop van duizend honderd éénentachtig frank verhoogd cm het te brengen op twee miljoen zevenhonderd éénenvijftigduizend honderd éénentachtig frank, door incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dezelfde buitengewone algemene vergadering heeft het kapitaal omgezet in achtenzestigduizend tweehonderd euro.

De buitengewone algemene vergadering in dato tien februari tweeduizend en drie besloot het kapitaal te verhogen ten beloop van tweeënzestigduizend euro om het te brengen naar honderd dertigduizend tweehonderd euro en dit te verwezenlijken door uitgifte van zeventienhonderd éénentwintig nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en biedende dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die deel zullen nemen in de resultaten vanaf één juli tweeduizend en twee.

Deze zeventienhonderd éénentwintig nieuwe aandelen werden toegekend aan de aandeelhouders van de vennootschap, "BUILDING ASSISTANCE" welke overgenomen werd bij fusie door de vennootschap, in ruif tegen hun aandelen in hun gewezen vennootschap, in de ruilverhouding van één nieuw aandeel "C & F SWAELENS" tegen nul komma negenenzestig aandelen van "Building Assistance"."

Artikel 6. Verhoging en vermindering van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap kan, noch rechtstreeks, noch via personen die handelen in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of een filiaal, op haar eigen aandelen inschrijven, ze aankopen of ze in pand nemen dan binnen beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 7. Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin het kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat per aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten, tenminste acht dagen voor de inschrijvingsperiode.

De aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de alinea's die voorafgaan, kunnen slechts worden ingeschreven door een vennoot, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 8. Opvragen van de stortingen

Tot inschrijving van storting wordt soeverein door het bestuursorgaan besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aange-'rekend die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest in handelszaken vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien de in gebreke zijnde vennoot de overdracht van zijn aandelen weigert te ondertekenen in het register van de vennoten, zal het bestuursorgaan hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zal het bestuursorgaan, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 9. Aard van de effecten

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in het register van vennoten, in de zetel van de vennootschap gehouden.

Artikel 10. Overdraagbaarheid van effecten

De overdrachten of overgangen van aandelen worden in het register van vennoten ingeschreven. De inschrijvingen worden gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door hun mandatarissen ingeval van een overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgende of zijn mandataris ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en overgangen gelden slechts jegens de vennootschap en derden vanaf hun inschrijving in het register van vennoten.

De aandelen van een vennoot, mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Bij afwijking van het voorgaande, is die instemming evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden, tussen vennoten, tussen een vennoot en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

(zijn) (haar) niet gescheiden echtgeno(o)t(e), of nog tussen een vennoot en (zijn) (haar) afstammelingen nederdalende lijn.

Indien de instemming geweigerd wordt, dan is tegen deze beslissing geen verhaal mogelijk. De overdrage mag noch de afkoop van (zijn) (haar) aandelen vragen, noch de ontbinding van de vennootschap.

Wanneer een overgang wegens overlijden onderworpen is aan de gezegde instemming, dan moet di erfgenaam of legataris, waaraan de aandelen toegewezen zijn, de instemming vragen binnen de zes maandei na het overlijden bij aangetekende brief geadresseerd aan het bestuursorgaan van de vennootschap. Eer weigering kent aan de belanghebbende rechtverkrijgende het recht toe de afkoop van de door (hem) (haar verkregen aandelen te vorderen.

Daarentegen kunnen de betrokken aandelen ambtshalve afgekocht worden indien de rechtverkrijgende d( instemming niet vordert binnen de vorm en de termijn waarvan sprake hierboven, of indien na de verwerpinç van zijn, aanvraag tot instemming, (hij) (zij) een termijn van drie maanden laat voorbijgaan zonder de inkoop t( vorderen.

" Tenzij een akkoord tussen hen tot stand komt, kunnen de andere vennoten de aandelen van de overleden( afkopen in verhouding met de aandelen die eenieder bezit op het ogenblik van het overlijden.

De prijs van de betrokken aandelen zal gelijk zijn aan de waarde van de aandelen volgens he maatschappelijk netto actief zoals dit blijkt uit de cijfers van de laatste door de algemene vergadering voor he overlijden goedgekeurde balans, maar rekening houdend, indien nodig, met de impact die de uitkeringen var reserves, kapitaalverhogingen of terugbeta-lingen van kapitaal, die sinds de afsluiting van deze balans zouden plaatsgehad, op dit netto actief hebben gehad.

Indien nog geen enkel balans goedgekeurd werd voor het overlijden van de vennoot, dan zal de afkoopwaarde van de aandelen gelijk zijn aan het bedrag waarvoor zij gestort zijn.

De afkoopprijs is betaalbaar door toedoen van de vennootschap bij de ondertekening van he overdrachtsrelaas.

Nochtans, wanneer de door de overnemer betaalde prijs vijfentwintigduizend euro overschrijdt, dan zal di bedrag betaald worden bij de ondertekening van het overdrachtrelaas en het saldo, in twee gelijke jaarlijkse stortingen waarvan de eerste zes maanden na de ondertekening van de overdracht zal plaatshebben, en dE tweede één jaar later. Het nog verschuldigde deel van de prijs brengt interest op aan de wettelijke interestvoe in handelszaken, betaalbaar bij elk jaarlijks vervaltermijn van de hoofdsom. De afgekochte aandelen zijn

onoverdraagbaar tot aan de volledige betaling van de prijs.

Ingeval, na weigering van de instemming, de rechtverkrijgende de afkoop aangevraagd heeft van (zijn; (haar) aandelen en, bij het verstrijken van de termijn van drie maanden, de verbintenissen tot afkoop van de venno(o)t(en) of van één of meerdere toegelaten derdeovernemer(s) niet op de geheelheid van de betrokker aandelen betrekking hebben, dan worden deze verbintenissen als nietig en niet gedaan beschouwd en heeft dE belanghebbende rechtverkrijgende de mogelijkheid de vervroegde ontbinding van de vennootschap te eisen.

Artikel 11. Rechten van de vennoten.

De erfgenamen, rechthebbenden of schuldei-sers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendse de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatsten verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het maatschappelijk vermogen aanvragen of zici enigerwijze inlaten met haar bestuur; zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bi de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

Artikel 12. Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel i: aangewezen.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de rechten dienaangaande uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 13. Bestuursorgaan van de vennootschap

Het bestuursorgaan van de vennootschap wordt toe-vertrouwd door de algemene vergadering aan één oi meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd. Zij zijn statutair of niet, en in dat laatstE geval, worden zij benoemd voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering tE allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering var de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam zou volbrengen.

Artikel 14. Delegatie

Het bestuursorgaan kan bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber overdragen.

Artikel 15. Belangengeschillen

Buiten toelating van de algemene vergadering, mag een zaakvoerder noch rechtstreeks noch zijdelings enig belang hebben in een onderneming die met de vennootschap zou kunnen concurreren.

Het lid van een bestuurscollege die rechtstreeks of onrechtstreeks, een tegenstrijdig belang van patrimoniale. aard heeft aan een beslissing of aan een verrichting, van. het college, moet dit voor de beraadslaging van het college mededelen aan zijn collega's, en zijn verklaring moet opgenomen warden in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

notulen van de vergadering van het college. Het moet eveneens de commissaris(sen) daarvan op de hoogte brengen, indien er zijn.

Wanneer er slechts één enkele zaakvoerder is en hij zich in zulke toestand van tegenstrijdigheid bevindt brengt hij de vennoten hiervan op de hoogte en de beslissing kan slechts genomen of de verrichting uitgevoerc worden door een mandataris ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in eer

stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. "

Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. Artikel 16. Machten van een zaakvoerder

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om aile daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 17. Rechtsvorderingen

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap hetzij door eer zaakvoerder, hetzij, binnen de perken toegestaan door de wet, door elk andere persoon speciaal hiertoE gemachtigd door het bestuursorgaan, worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 18. Vertegenwoordiging van de vennootschap

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministeriee ambtenaar zijn medewerking verleend, alsook alle machten en volmachten moeten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend worden door één zaakvoerder, hetzij door elk ander persoon handelenc krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging.

Artikel 19. Vergoeding van het bestuursorgaan

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. De algemene vergadering van vennoten bepaalt bij eenvoudige meerderheid van stemmen het bedrag van de eventuele vaste of proportionele vergoedingen die aan het bestuursorgaan toegekend worden aangerekend op de algemene kosten. Er kunnen ook aar zaakvoerders tantièmes uitgekeerd worden, berekend op de netto winsten.

Het mandaat van zaakvoerder kan gecumuleerd worden met specifieke taken in het kader van een werknemerscontract en deze functies kunnen apart vergoed worden.

Artikel 20. Toezicht

Voor zover de vennootschap er door de wet toe gehouden is, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissenbedrijfsrevisoren, benoemd voor een hernieuwbaar termijn var drie jaar.

De commissaris(sen) bedrijfsrevisor(en) worden benoemd voor een hernieuwbaar termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap er niet toe gehouden is, heeft elke vennoot, individueel, alle machten voos onderzoek en controle van de commissarissen. Hij mag zich laten vertegenwoordigen door een extern accountant wiens bezoldiging ten laste zal vallen van de vennootschap indien hij werd aangeduid met haai akkoord. De opmerkingen van de accountant worden medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 21. Algemene vergadering

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste dinsdag van de maand mei, te 19 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feest-tdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dil vereist. Het bestuursorgaan moet die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens éénlvijfde van hel maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De buitengewone algemene verga-tderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproe-'pingsberichten.

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen er behandelt de jaarrekening.

Het bestuursorgaan antwoordt op de vragen haar gesteld door de vennoten betreffende zijn verslag en de punten van de agenda, tenzij het belang van de vennootschap eist dat het daarover het stilzwijgen bewaart.

De commissarissen, indien er zijn, antwoorden insgelijks op de vragen die hun worden gesteld betreffende hun verslag.

Artikel 22. Oproepingen

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen; zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die mei de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en aan de leden van het bestuursorgaan. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk, hebben ingestemd om de oproeping via eer ander communicatiemiddel te ontvangen. Iedereen mag echter aan zijn oproeping verzaken en zal geacht worden regelmatig opgeroepen te zijn geweest indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 23. Volmachten en stemrecht

Elke eigenaar van aandelen mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door eer volmachtdrager.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de schuldeisers en de pandhoudende

schuldeisers moeten zich respectievelijk door één enkele en zelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Het bestuursorgaan mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide

plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Op de vergadering beslist het Bureau soeverein of de vohmachten overgemaakt bij fax en alzo door de

aangestelde mandatarissen aanvaard, geldige mandaten uitmaken.

Zijn er verscheidene vennoten, brengt ieder vennoot zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Artikel 24. Notulen

De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden door de leden van het bureau en de

vennoten die erom vragen, ondertekend. .Zij worden te boek gesteld in een register gehouden op de

maatschappelijke zetel.

De afschriften af uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 25. Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van het zelfde jaar.

teder jaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening begrijpt de

balans, de resultatenrekening en het bijvoegsel en vormt een geheel.

Het bestuursorgaan overhandigt deze stukken samen met, indien vereist, het bestuursverslag, tenminste

één maand voor de algemene vergadering aan de commissaris(sen) indien er zijn, en die zijn (hun) verslag

moeten opmaken.

Binnen de dertig dagen van hun goedkeuring door de vergadering, wordt de jaarrekening door het

bestuursorgaan gedeponeerd op de Nationale Bank van België.

Artikel 26. Uitkering

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf

procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op

wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw

worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

e Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt,

wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zal dalen, beneden het bedrag van

e het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden

uitgekeerd.

Artikel 27. Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Het overlijden, zelfs van de enige vennoot, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege

of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is

co opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle

r verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe

o vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

N Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het

1 maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

i maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden

et

vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft het in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die het overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het minimum bedrag bepaald door de wet, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 28. Vereffening

pq73

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de

algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt zijn (hun) bevoegdheden en zijn (hun)

emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29. Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestort bedrag van deaandelen dat nietwerd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle ven-noten volgens het aantal van hun aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .aart het Belgisch Staatsblad

Artikel 30. Keuze van woonplaats

De vennoten, het bestuursorgaan, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland

wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel

waar hen geldig aile kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 31. Gemeen recht

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wetboek van

vennootschappen.

Stemming

Voormelde statuten worden met algemene stemmen goedgekeurd.

Ontslag en benoemingen

De vergadering beslist de ontslagneming van de heren François SWAELENS en Luc SWAELENS, beide

voornoemd, als bestuurders van de naamloze vennootschap te aanvaarden en hen als niet statutaire

zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te benoemen voor een

onbepaalde duur.

Stemming

Deze beslissing wordt met algemene stemmen genomen.

Commissaris

De vergadering neemt aan dat, volgens haar schatting, de vennootschap voor het lopend boekjaar voldoet

aan de wettelijke criteria die haar vrijstellen één of meerdere commissarissen te benoemen.

Fiscale verklaring

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wetboek van

Registratierechten en van artikel 124, par. 2 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

Waarmerking en bevestiging van de identiteiten

De ondergetekende notaris waarmerkt en bevestigt dat de naam, voorna(a)m(en), geboorteplaats en 

datum en woonplaats van elke partij (natuurlijke persoon) overeenstemmen met de gegevens opgenomen in

haar nationale identiteitskaart.

Elke partij natuurlijke persoon bevestigt tevens wat haar betreft de juistheid van deze gegevens en stemt er

desgevallend mee in dat haar rijksregisternummer wordt vermeld.

Recht op geschriften

Een recht op geschriften van 95,00 euro zal betaald worden op aangifte door de notaris minuuthouder

vermeid in hoofde.

Waarvan akte en proces-verbaal.

Gedaan en verleden te Schaarbeek, in ons kantoor.

En na voorlezing, hebben de leden van het Bureau en de vennoten die ernaar wensten, samen met ons,

notaris, getekend.

Volgen de handtekeningen.

VOOR EENSLUIDENDE UITGIFTE

Samen neergelegd: een uitgifte van de akte en van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Régis Dechamps, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 28.07.2010 10366-0367-009
05/07/2010 : BL559634
08/09/2008 : BL559634
26/11/2007 : BL559634
04/10/2007 : BL559634
13/10/2006 : BL559634
18/09/2006 : BL559634
29/09/2005 : BL559634
05/10/2004 : BL559634
10/05/2004 : BL559634
28/07/2003 : BL559634
07/03/2003 : BL559634
04/12/2002 : BL559634
12/07/2001 : BL559634
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 25.07.2016 16356-0404-010

Coordonnées
C & F SWAELENS

Adresse
KERKSTRAAT 58 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande