C & S CLEANING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & S CLEANING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.755.366

Publication

26/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-05-2015

Griffie

*15308554*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630755366

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

C&S Cleaning Services

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op achttien mei tweeduizend vijftien,

blijkt volgende oprichting:

Oprichters:

De heer BELLEMANS Steven, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 19, 625 aandelen, volstort

voor de geheelheid.

Mevrouw BAUDTS Cynthia, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 19, 375 aandelen, volstort voor

de geheelheid.

STATUTEN.

Artikel 1. Naam Vorm.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  C&S Cleaning Services .

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1755 Gooik, Berghomstraat 19.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1. Alle mogelijke diensten en leveringen zoals omschreven in de wettelijke bepalingen van toepassing op de dienstencheques en alle mogelijke toekomstige varianten of vervangingen van de dienstencheques door de overheid bepaald. Het gaat om activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale noden in het kader van het dagelijkse leven.

a. Activiteiten verricht in de woning van de gebruiker. Dit omvat:

- schoonmaak van de woning met inbegrip van de ramen;

- wassen en strijken;

- occasionele kleine naaiwerken;

- bereiden van maaltijden.

Het moet steeds gaan om hulp in het huishouden.

De volgende klussen mogen bijvoorbeeld NIET betaald worden met dienstencheques: een

WC herstellen, werken aan de elektriciteit, behangen en schilderen, werken in de tuin, kleine veranderingswerken, babysitten, opvang van bejaarden of zieken, opvang en verzorging van huisdieren tijdens de afwezigheid van de eigenaar, beheers- of administratief werk voor de onderneming.

Het schoonmaken van de ramen is een activiteit die behoort bij het schoonmaken van de woning en die dus niet los van elke andere activiteit mag verricht worden door de persoon die de erkende onderneming ter beschikking stelt.

Dienstencheques mogen enkel gebruikt worden om activiteiten te betalen in het kader van de privé-behoeften van de gebruiker en NIET in het kader van zijn beroepsactiviteiten. Zo zijn bijvoorbeeld niet toegelaten: het schoonmaken van een dokterskabinet, de wachtzaal, een verhuurde kamer of studio, ...

Een erkende onderneming mag GEEN thuishulp met huishoudelijk karakter aanbieden aan

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Berghomstraat 19 1755 Gooik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

de gebruikers die in een rusthuis of in een andere instelling voor collectief verblijf gehuisvest zijn. Deze beperking geldt niet voor de andere dienstencheque-activiteiten die buiten de woonplaats plaatsvinden.

Onder 'instelling voor collectief verblijf' verstaat men een instelling waar diensten worden verstrekt zoals verzorging, begeleiding en de voorziening van maaltijden. Worden onder meer beschouwd als 'instelling voor collectief verblijf': de rusthuizen, de ziekenhuizen, de instellingen voor gehandicapten (met uitzondering van de instellingen voor zelfstandig wonen) en de internaten. Deze lijst is niet beperkend.

Bewoners van serviceflats kunnen dienstencheques blijven gebruiken voor thuishulp van huishoudelijke aard bij de gebruiker thuis, maar enkel in hun privé-gedeelte (niet voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen). Een serviceflat bestaat uit individuele woningen waar ouderen zelfstandig wonen en facultatief een beroep kunnen doen op gemeenschappelijke voorzieningen. Deze personen kunnen ook gebruik maken van de dienstencheques voor activiteiten die plaatsvinden buiten de woning van de gebruiker.

b. Activiteiten verricht buiten de woning van de gebruiker. Dit omvat:

- Boodschappen doen

Het betreft kleine boodschappen om te voorzien in de dagelijkse behoeften van de gebruiker (bijvoorbeeld: de post, de bakker of de apotheker). Worden o.a. NIET als dagelijkse behoeften beschouwd: de aankoop van meubels, huishoudtoestellen, audio-visuele toestellen, warme maaltijden en de periodieke bedeling van kranten en tijdschriften. De ondernemingen die de activiteit boodschappendienst aanbieden, mogen zich niet met dienstencheques laten betalen voor het leveren van hun eigen goederen of van goederen die het voorwerp hebben gevormd van hun diensten.

- Strijken buiten de woning van de gebruiker

Het betreft het strijken in een lokaal van de onderneming of bij de werknemer thuis (evenals het verstelwerk aan het te strijken linnen). Worden beschouwd als strijken: het strijken zelf en de volgende aanverwante activiteiten:

" het registreren: de ontvangst van het door de klant gebrachte te strijken linnen, het registreren van de te strijken stukken en het opstellen van een ontvangstbewijs;

" het sorteren: het sorteren van het te strijken linnen volgens productieproces;

" het controleren: de kwaliteitscontrole en de eindcontrole na het strijken;

" het verzamelen: het gestreken linnen opnieuw per klant sorteren;

" het verpakken: het gestreken linnen inpakken;

" het bestellen: het afhalen van het gestreken linnen in het strijkatelier door de klant en het

afhandelen van de betaling.

Het verstelwerk aan het linnen en de andere hiervoor beschreven activiteiten zijn activiteiten die behoren bij het strijken van het linnen en die dus niet los van het strijken mogen verricht worden. Het verstelwerk aan het linnen moet in strikte zin worden opgevat. Het mag in geen geval gaan om confectie- of retoucheerwerk.

De andere activiteiten worden NIET beschouwd als strijken en mogen niet met dienstencheques worden betaald: bijvoorbeeld, het vervoer van het te strijken of gestreken linnen mag niet met dienstencheques worden betaald.

- Het begeleid vervoer van personen met beperkte mobiliteit

Het betreft de hulp bij verplaatsingen van gebruikers met beperkte mobiliteit of van een minderjarig mindervalide kind van een gebruiker (bijvoorbeeld de gebruiker naar de dokter of naar de winkel brengen), indien voldaan is aan één van de volgende voorwaarden:

" De gebruiker die geholpen wordt bij deze verplaatsing (de gebruiker of zijnminderjarig kind) is een mindervalide, dit wil zeggen een persoon die als dusdanig is erkend door één van de volgende instellingen:

o Het "Agence wallonne pour l'Intégration des Personnes handicapées";

o De "Service bruxellois francophone des Personnes handicapées" ;

o Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap;

o De "Dienststelle der Deutschsprachigen Gemeinschaft für Personen mit einer Behinderung sowie für die besondere soziale Fürsorge".

In deze hypothese moet het vervoer van de privépersoon of van zijn minderjarig mindervalide kind gebeuren in een aangepast voertuig waarvoor de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Transport een attest heeft afgeleverd.

" De gebruiker die een tegemoetkoming geniet voor hulp aan bejaarden, een inkomensvervangende tegemoetkoming of een integratietegemoetkoming, op basis van de wet van 27 december 1987 betreffende de tegemoetkomingen aan personen met een handicap.

" De gebruiker of zijn kind, jonger dan 21 jaar, aan wie minstens 7 punten werd toegekend op de zelfredzaamheidsschaal (opgenomen in bijlage bij het ministerieel besluit van 30 juli 1987 tot vaststelling van de categorieën en van de handleiding voor de evaluatie van de graad van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

zelfredzaamheid met het oog op het onderzoek naar het recht op de integratietegemoetkoming), en die hiervoor beschikken over een attest van de Algemene Directie Personen met een Handicap van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid.

" De gebruiker die 60 jaar of ouder is en prestaties geniet van een door de bevoegde overheid erkende dienst voor gezins- en bejaardenhulp.

" Het kind van een gebruiker die een verhoogde kinderbijslag geniet voor gehandicapte kinderen of het kind dat aan een zware ziekte lijdt.

2. Zowel de huishoudelijke als industriële schoonmaak onder al zijn vormen, het uitvoeren van opruimingswerken, sorteren van en in containers, sorteren van recuperatiemateriaal, het reinigen van lokalen en gebouwen inbegrepen het wassen van ramen, het verrichten van allerhande klusjes en boodschappen voor particulieren, meer specifiek ouderen en hulpbehoevenden, het persen, strijken, bleken, verven, droogkuis enz. van textielartikelen en kleding voor particulieren, bedrijven of voor depothouders die wasgoed van particulieren aanvaarden. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de handel, de verhuur, de huurkoop of leasing, het transport van alle materiaal en containers met betrekking tot hogergemelde activiteit. De vennootschap kan om haar doel te bereiken beroep doen op uitzendbureaus, interimkantoren en jobstudenten.

3. Het verkopen en leveren van schoonmaakmateriaal;

4. De organisatie van kinderopvang in de meest ruime zin van het woord. Dit bevat onder meer: - De inrichting en uitbating van kinderdagverblijven en crèches en/of opvang van kinderen thuis als onthaalmoeders of door onthaalmoeder;

- De reguliere, occasionele, naschoolse opvang van kinderen;

- De vakantieopvang van (schoolgaande) kinderen;

- Het inrichten en organiseren van opvang;

- Het verlenen van opvoedingsondersteuning en opleidingsondersteuning;

- Het verlenen van advies op zakelijk, organisatorisch, sociaal en financieel gebied, op het

vlak van efficiëntie, milieu, toezicht, begeleiding, planning en educatieve begeleiding van kinderen, de kinderopvang en de organisatie van kinderopvang en alle mogelijke diensten en activiteiten in verband met het voorgaande.

5. Het uitbaten, kopen, verkopen, verhuren, huren of uitoefenen van enig andere mogelijk recht met betrekking tot manèges, paarden, koetsen enz. Alle aanverwante activiteiten ter bevordering van de paardensport en dit in de meest ruime zin van het woord zoals organiseren. Deze opsomming is niet limitatief.

6. Opnemen van bestuurdersmandaten

De vennootschap mag voor eigen rekening alle onroerende goederen verwerven, verbouwen, verkopen, huren en verhuren.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of samenhangend doel met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen.

Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel. Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de datum van haar ontbinding overtreft.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (¬ 25 000,00)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

verdeeld in duizend gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend. Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volgestort.

Artikel 10. Bestuur

Artikel 10.1  Bestuursorgaan

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 10.2  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid zal ieder van hen, afzonderlijk handelend, alle handelingen kunnen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door één of meer personen, op voorwaarde dat hun mandaat speciaal weze, en van tijdelijke aard.

De bezoldiging van de zaakvoerders en van de werkende vennoten zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel 10.3 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Artikel 11. Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders vóór het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd moet de betrokken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Het voorgaande is niet van toepassing wanneer de beslissingen of verrichtingen die tot de bevoegdheid behoren van het college van zaakvoerders, betrekking hebben op beslissingen of verrichtingen die tot stand zijn gekomen tussen vennootschappen waarvan de ene rechtstreeks of onrechtstreeks ten minste vijfennegentig procent bezit van de stemmen verbonden aan het geheel van de door de andere uitgegeven effecten, dan wel tussen vennootschappen waarvan ten minste vijfennegentig procent van de stemmen verbonden aan het geheel van de door elk van hen uitgegeven effecten in het bezit zijn van een andere vennootschap. Bovendien is het voorgaande niet van toepassing wanneer de beslissingen van het college van zaakvoerders betrekking hebben op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen en de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijkertijd met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 13. Boekjaar. Jaarrekening en Jaarverslag.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

De zaakvoering is verplicht elk jaar een inventaris op te maken, alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens in vennootschappen opgesomd in artikel 94 van het Wetboek van Vennootschappen, stelt de zaakvoering bovendien een jaarverslag op, waarin zij rekenschap geeft van haar beleid. Dit verslag bevat alle gegevens zoals zij opgesomd zijn in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14. Algemene Vergadering.

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide plaats in België, een algemene vergadering der vennoten gehouden, op de tweede vrijdag van de maand mei om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Artikel 15. Stemrecht

Iedere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende personen het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen. Artikel 15bis. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 18. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten : het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding; het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Artikel 21.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of

bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van

het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

SLOT EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte

ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en eindigt op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei tweeduizend zeventien.

Verbintenissen voor rekening van de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de vennootschap

verklaard de verbintenissen over te nemen, die door de voormelde oprichters in naam van de

vennootschap in oprichting werden aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015.

Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de vennootschap zelf te zijn aangegaan,

die alle rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien overneemt, ter volledige ontlasting van de

oprichters.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60

Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te

worden bekrachtigd.

Zaakvoering Controle.

Mevrouw Baudts Cynthia, voornoemd, werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur

der vennootschap.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Deze benoeming zal slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze

akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap zal, bij het einde van het eerste boekjaar, niet beantwoorden aan de voorwaarden

die het aanstellen van een commissaris verplicht stellen.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  B-DOCS , met zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, evenals aan

haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle

nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij

de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank

van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend beknopt uittreksel

Gelijktijdig hierbij neergelegd een uitgifte

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Hélène Goret

Notaris

11/06/2015
ÿþ~r-- ----~_~

i`r =~`" -;~~,~.

,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie panne uelogd/ontvangen op

0 2 J1l1JI 2015

ter griffie de Nederlandstalige

recl'ath.rrt~" i9:%.14f-+tii Brrass,i

0630.755.366

C&S Cleaning Services

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Berghomstraat 19 - 1755 Gooik

15 82979*

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm Zetel (volledig adres)

MW WoN 79.7

A

fl

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : Verbeterende publicatie

In de publicatie in het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei tweeduizend vijftien in het kader van

oprichting van de BVBA C&S Cleaning Services is een fout geslopen met betrekking tot de aandelen:

In de publicatie van 26/5/2015 werd het volgende vermeld:

"De heer BELLEMANS Steven, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 19, 625 aandelen,

volstort voor de geheelheid.

Mevrouw BAUDTS Cynthia, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 19, 375 aandelen, volstort

voor geheelheid."

Echter dient dit gelezen te worden als volgt:

"De heer BELLEMANS Steven, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 19, 375 aandelen,

volstort voor de geheelheid.

Mevrouw BAUDTS Cynthia, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 19, 625 aandelen, volstort

voor de geheelheid."

Voor het overige blijft de vorige publicatie ongewijzigd.

Voor eensluidend beknopt uittreksel

Maryelle Van den Moortel

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de

Coordonnées
C & S CLEANING SERVICES

Adresse
BERGHOMSTRAAT 19 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande