C. CHALTIN SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C. CHALTIN SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.710.766

Publication

16/09/2014
ÿþ Mod 11.1

LLtkI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I1 I 11 I

*141

0 I

1 I

H

NEERGELEGD

- 5 SEP. 20fi

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leurifie_

Ondernemingsnr : OSeD4 " V...4,c). '4-e

Benaming (voluit) :C. CHALTIN SOLUTIONS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Lisstraat 2 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Tekst:

Bij akte verleden voor Meester Albert JANSSEN, geassocieerd notaris, met standplaats te Tienen op 20 augustus 2014, welke ter registratie zal worden neergelegd, werd opgericht door: 1 .Mevrouw CHALTIN Christine Joseph Léonie,

geboren te Niamey (Niger) op 16 februari 1973, echt gescheiden,

rij ksregisternummer 73.02.16 224 67, wonende te Tienen, Lisstraat 2. 2. Mevrouw NYS Godelieve Jeanne Evrard, geboren te Tienen op 1 mei 1948, rij ksregisternummer 48.05.01 232 05, echtgenote van de heer Joseph Chaltin, wonende te Boutersem, Torenhofstraat 29; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "C. Chaltin Solutions", met zetel te 3300 Tienen, Lis straat 2, voor onbepaalde duur, ingaande op 1 september 2014.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van een derden:

- HR management;

- Broj ectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van proj ecten;

- het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten;

onderneming in onroerend goed : omvat de tussenpersonen in de aankoop,

verkoop en verhuring van gebouwen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

- arbeidsbemiddeling;

- uitzendbureau;

- adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie;

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

- mediarepresentatie;

- markt- en opinieonderzoeksbureau;

- activiteiten van manager van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten;

- overige vormen van onderwijs;

- samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens enz...;

dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, niet elders genoemd;

- managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal enz...;

- handel in eigen onroerend goed;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend van aard.

Het doel van de vennootschap wordt in de meest ruime zin opgevat en de vennootschap mag alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap zal in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschapen uitoefenen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in elle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan ook participeren en samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand kunnen werken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderd zesentachtigste deel in het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volstort in speciën ten belope van 6.200 euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

De zaakvoerders zijn bevoegd om elle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Werd benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf 1 september 2014: mevrouw Christine Chaltin, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar om achttien uur op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden maand mei 2016 om achttien uur. De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, tot 31 december 2015.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Peter Driesen, geassocieerd Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd :

Expeditie van de akte

wordt

vergadering op de

gehouden op de laatste vrijdag

van de

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16568-0261-010

Coordonnées
C. CHALTIN SOLUTIONS

Adresse
LISSTRAAT 2 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande