C.A.R.P.E.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.A.R.P.E.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.654.049

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.04.2014, NGL 18.06.2014 14201-0071-014
06/02/2014
ÿþMoC Won1 11.1

(DX til'' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staat/blad

IIA

BRUSça

28 JAN 2O14I

Griffie

111U1111,WW11.1111111

Oridernemingsnr : 0863.654.049

Benaming

(voluit) : C.A.R.P.E.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1860 Meise, Breemweg, 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Patrick Van Haverbeke op 24 januari 2014, ter registratie dat de. bvba C.A.R.P.E, beslist heeft ;

1) dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, ¬ 236.968,28 bedragen, zoals blijkt uit de door de algemene vergadering op 24 april 2012 goedgekèurde jaarrekening afgesloten op 31 december 2011.

2) dat het uitkeerbaar bedrag, ¬ 236.968 bedraagt. 3) over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van ¬ 236.968,28 en dat ingevolge deze beslissing Jan Mertens de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

De enige' aandeelhouder deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB 1992 onmiddellijk heeft ingebracht ïn.het kapitaal van de Vennootschap mits doorstorting van een roerende voorheffing ten belope van 10% van het tussentijdse dividend.

4) de zaakvoerder zijn verslag had opgesteld, en hij kennis had van het verslag van de bedrijfsrevisor' BVBA "RAVERÇ, STEVEt S & 0°' , bedrei seVtsorenlcantoor te 1Be t~ftetse, t-t. Van Oievoettaar. , ttiastid Bend' over 1. de beschrijving van de inbreng in natura 2. de toegepaste methoden van waardering 3 De controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De akte bevat het besluit integraal.

Dat onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, het kapitaal van de vennootschap, werd verhoogd met een bedrag van 90% van het tussentijdse dividend, zijnde ¬ 213.210 om het te hebben, gebracht op ¬ 400.110, door de uitgifte van 1.231 nieuwe aandelen. Dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de enige aandeelhouder van de schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap, beschreven in' het verslag van de bedrijfsrevisor.

5) Dat de heer Jan Mertens is tussengekomen, die verklaard heeft 90% van deze beschreven, schuldvordering ten belope van ¬ 213.210 in de vennootschap in te brengen, en dat de resterende 10% als roerende voorheffing wordt gestort aan de bevoegde ontvanger der directe belastingen. Dat aan de enige vennoot de 1.231 nieuwe volledig gestorte aandelen werden toegekend.

6) en heeft vastgesteld en er werd door voornoemde notaris, akte genomen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van ¬ 213.210 verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd duizend honderd en tien euro (¬ 400.110), vertegenwoordigd door 1.526 aandelen zonder vermelding van waarde.

7) artikel 5 van de statuten werd aangepast. 8) Opdracht werd gegeven aan de voornoemde notaris, om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

terzelfdertijd neergelegd

uitgifte

kopie

gecoördineerde versie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2013
ÿþModword 74,7

~.o In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

- _~bij g~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte

$~~OCT5 Z 5 a~ 2013 ~

Griffie

IlIIl~u~~uw~u~u~au~uu

1 67579

Ondernemingsnr ; 0863654049

Benaming

(voluit) : C.A.R.P.E.

(verkort) :

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breemweg 37,1861 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging door inbreng in natura

Uit de notulen opgesteld door meester Antoine HAMAIDE, notaris te Bergen, de dato zeven oktober tweeduizend dertien, die geregistreerd worden in Bergen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "CARPE", met maatschappelijke zetel te 1861 Meise, Breemweg nummer 37, de volgénde besluiten heeft genomen:

VERSLAGEN OVER DE INBRENG IN NATURA

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de; zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, de heer Luc RAVERT, vertegenwoordiger van de vennootschap "RAVERT, STEVENS & C°", met maatschappelijke zetel te Meise, Hendrik van Dievoetlaan 1, over de hierna voorziene inbreng in natura, over de weerhouden waarderingsmethoden en over de als tegenprestatie toegekende vergoeding, verslagen opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij elke aanwezige vennoot erkent een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

Deze twee verslagen zijn hierbij gevoegd.

EERSTE BESLUIT; KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen, ten belope van honderdachtenzestigduizend driehonderd euro (168.300,00 EUR), om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderdzesentachtigduizend negenhonderd euro (186.900,00 EUR) te brengen, door de creatie van honderd en negen (109) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type en met dezelfde rechten en voordelen dan de bestaande aandelen, behalve dat ze slechts vanaf heden zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap,

Deze nieuwe aandelen zullen, volledig volgestort, worden toegekend aan de heer MERTENS Jan, Albert, Désiré, geboren te Aalst op vier september negentienhonderd eenenzestig (rijksregistemummer 61.09.04 17975), gescheiden en niet hertrouwd, woonachtig te 1861 Meise (Wolvertem), Breemweg 37, ter vergoeding van de inbreng in natura zoals hierna beschreven van negenennegentig procent (99%) in volle eigendom van een stuk grond gelegen te Bergen (in het voormalige Havré), Rue Adonis Descamps nummer 141, gekadastreerd sectie C nummer 144 K, voor een oppervlakte van tweeëntwintig aren en vijftig centiaren.

TWEEDE BESLUIT: REALISATIE VAN DE INBRENG

Op dat ogenblik komt de vooroemde heer MERTENS Jan tussenbeide,

Die, na lezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart een perfecte kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en inbreng te doen van negenennegentig procent in volte eigendom van het volgende goed in ruil voor honderd en negen nieuwe aandelen:

STAD BERGEN  AFDELING 13  HET VOORMALIGE HAVRE

Een stuk grond gelegen Rue Adonis Descamps (in het kadaster Rue des Descamps), gekadastreerd volgens recent kadaster sectie C nummer 144 K en volgens titel zelfs sectie C nummer 144 F deel, voor een oppervlakte volgens kadaster van tweeëntwintig aren en vijftig centiaren.

Oorsprong van eigendom

Het genoemde goed behoort toe aan de heer Jan MERTENS die het heeft gekocht krachtens een akte verleden voor meester Rainier JACOB de BEUCKEN, notaris-vennóot verblijvende te Braine-le-Comte, op eenendertig juli tweeduizend en twaalf, van de commanditaire vennootschap op aandelen "SOCIETE IMMOBILIERE ET AGRICOLE DE MEESTER", afgekort SIAM SCA.

..Vergoeding van demoinbreng

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vgor-

behouden

aan het

Pelglich

àatsblad

ti

Ter vergoeding van deze inbreng, waarvan aile leden van de vergadering verklaren een perfecte kennis te hebben, worden honderd en negen (109) nieuwe, volledig volgestorte aandelen toegekend aan de heer Jan MERTENS, die deze aanvaardt.

Conclusie:

Dientengevolge is de verhoging van het maatschappelijk kapitaal, die aldus is vastgesteld op het bedrag van honderdachtenzestigduizend driehonderd euro (168.300,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd en negen (109) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en volgestort.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE REALISATIE VAN " DE KAPITAALSVERHOGING

De leden van de vergadering vragen de ondergetekende notaris om er akte van te nemen dat de kapitaalsverhoging gerealiseerd is, dat elk nieuw aandeel volledig volgestort is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk op honderdzesentachtigduizend negenhonderd euro (186.900,00 EUR) is gebracht.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering wijzigt de tekst van artikel 5 van de statuten, die als volgt wordt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd zesentachtigduizend negen honderd euro (186.900,00¬ ) en is verdeeld in twee honderd vijfennegentig aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Voor eensluidend beknopt uittreksel.

Antoine HAMAIDE, notaris,

Zijn bijgevoegd: een afschrift van de notulen, het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de revisor en

de gecoördineerde statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.04.2013, NGL 04.07.2013 13274-0001-013
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 24.09.2012 12575-0337-012
17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.10.2011, NGL 11.10.2011 11578-0087-012
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 30.08.2010 10515-0389-012
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 24.09.2009 09788-0085-012
07/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.04.2008, NGL 30.09.2008 08768-0166-012
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.04.2007, NGL 02.10.2007 07764-0127-012
22/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.04.2006, NGL 15.09.2006 06784-2448-012

Coordonnées
C.A.R.P.E.

Adresse
BREEMWEG 37 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande