C.C. METAL RECYCLING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.C. METAL RECYCLING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.634.146

Publication

04/02/2014
ÿþ~

(Erdjliej

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

J 2Û

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.634.146

Benaming (voluit) : C.C. Métal Recycling

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Vinnestraat 9

1982 Elewijt

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP

.; MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG EN HERBENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER  AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel op 30 december 2013,i ; dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap 's onder firma "C,C. Métal Recycling", met maatschappelijke zetel te 1982 Elewijt, Vinnestraat 9 de volgende beslissingen werden genomen

Eerste besluit : Uitkering dividend afkomstig uit de overgedragen winst

; De vergadering bevestigt dat door een bijzondere algemene vergadering van vennoten welke voorafgaandelijk dezer, met name op 22 december 2013, gehouden werd, beslist werd om uit de beschikbare reserves van de

;; vennootschap, zoals deze blijken uit de meeste recente jaarrekening welke vóór 31 maart 2013 door de ;

algemene vergadering van de vennootschap werd goedgekeurd, met name de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar afgesloten per 31 december 2011, een dividend uit te keren aan de huidige vennoten van de vennootschap ten belope van een bruto-bedrag van negenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 59.500,00), hetzij, na inhouding van een (verlaagde) roerende voorheffing a rato van 10%, een netto-bedrag van drieënvijftigduizend vijfhonderdvijftig euro (53.550,00), en dit in verhouding tot de respectieve participaties van de huidige vennoten in de vennootschap.

Gelet op het feit dat het netto-bedrag van het uitgekeerde dividend opnieuw in de vennootschap wordt ingebracht, zoals voorgesteld onder het tweede agendapunt en zoals beslist onder het tweede besluit van deze '> buitengewone algemene vergadering, is voormelde dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting onderworpen aan een verlaagde roerende voorheffing van 10%. Tweede besluit : Verhoging maatschappelijk kapitaal door inbrenq.in geld

De vergadering beslist vervolgens om het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van het bedrag" : van het onder voorgaand besluit vernielde netto-dividend, met name met een bedrag van drieënvijftigduizend vijfhonderdvijftig euro (53.550,00) teneinde het kapitaal van de vennootschap te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op vierenvijftigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 54.550,00), met name door inbreng (in geld) van voormeld netto-dividend door de huidige vennoten van de vennootschap, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele vermeerdering van de fractiewaarde van de bestaande vijf (5) aandelen van de vennootschap. Derde besluit : Inschrijving door de vennoten pro rata hun huidige participatie  Inschrijving en ,; vo storting kapitaalverhoging

Vierde besluit : Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging door inbreng in geld (...)

de besluit : Besluit tot kapitaalverhoging door incorporatie van (andere) reserves De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) om het te brengen van drieënvijftigduizend vijfhonderdvijftig euro (53.550,00) op tweeënzeventigduizend honderdvijftig euro (¬ 72.150,00) door incorporatie in het kapitaal van voormeld bedrag Ivan zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00), voortkomende uit de (overblijvende) reserves van de il vennootschap zoals deze blijken uit de staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2013, aangehecht aan het onder het tweede besluit van onderhavige vergadering bedoelde verslag van de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Deze kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch middels een proportionele

verhoging van de fractiewaarde van de vijf (5) bestaande aandelen van de vennootschap.

Zesde besluit: Vaststelling dat de kapitaalverhoging door incorporatie van reserves verwezenlijkt is.

(." " )

Zevende besluit : Verslagen opgemaakt conform de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van

venno" tschappen

(" )

Achtste besluit : Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Vervolgens beslist de vergadering de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van de rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit van de vennootschap, haar aard en haar maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal werd gewijzigd ingevolge het eerste besluit van onderhavig proces-verbaal. De reserves blijven voor het overige (Le. behoudens voormeld incorporatie in het kapitaal) onaangeraakt, alsmede alle bestanddelen van het actief en passief vermogen, de afschrijvingen, de minderwaarden en meerwaarden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de maatschappelijke geschriften en de boekhouding van de vennootschap onderfirma voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het inschrijvingsnummer van de vennootschap onder firma voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de samenvattende staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013 waarvan een exemplaar is gehecht gebleven aan het voornoemd verslag van de zaakvoerders. Alle verrichtingen verwezenlijkt te rekenen van deze laatste datum door de vennootschap onderfirma worden geacht verwezenlijkt te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder meer in verband met het opmaken van de jaarrekening.

Negende besluit : Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voorwerp van de omzetting, aan te nemen en op authentieke wijze vast te stellen, met name als volgt: Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid, onder de benaming "C.C. Metal Recycling".

Artikel a : Zetel.

De werkelijke zetel is gevestigd te Vinnestraat 9, 1982 Elewijt.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in Brussel of in het nederlandstalige landsgedeelte van België, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), die alle machten heeft om de eruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen,

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen of agentschappen oprichten.

Artikel 3 ; Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a) Het ophalen en vervoeren van niet-verontreinigende wrakken en wrakstukken van personenwagens, monovolumes en bestelwagens

b) Het ophalen en vervoeren van ijzerhoudende en niet-ijzerhoudende metalen: aluminium, zink, inox, koperen messing

c) De aankoop en verkoop van tweedehandswagens.

d) Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bestaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

e) De vennootschap mag bovendien op gelijke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelnamen of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen;

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel often delete vergemakkelijken.

(" )

Artikel 9 - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Artikel 10 : Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

./~ " ` ~t

k

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere

lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 11 : Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

Artikel 12: Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek

van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding van deze laatste komt ten

laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten

hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing.

HOOFDSTUK VIER : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 13 - Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vijftiende dag van de maand juni om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die

één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid

in de oproepingen.

Artikel 14 : Oproeping.

De algemene vergaderingen warden door de zaakvoerder(s) of door de commissarissen opgeroepen, De

oproepingen worden gedaan overeenkomstig de wet. Eenieder mag afzien van dergelijke oproeping en zal, in

ieder geval, als geldig opgeroepen worden beschouwd indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de

vergadering.

(" " )

Artikel 17 : Voorzitterschap - Beraadslaging ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door een

zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht

het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

(" " )

HOOFDSTUK VIJF : JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 18 : Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar. Artikel 19 : Bestemming van de winst,

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorste! van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). HOOFDSTUK ZES : ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20 : Ontbinding,

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, behoudens ingeval van vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, in welk geval geen vereffenaar wordt aangesteld.

Tiende besluit : Bevoegdheden.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen, en aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Elfde besluit : Bijzondere volmacht,

De vergadering stelt mevrouw Caluwaert, aan als bijzondere lasthebber, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank van Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijke zouden zijn, te vervullen.

Voornoemde lasthebber zal te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

-1 Coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-1 verslag van de zaakvoerder

-1 verslag van omzetting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2012
ÿþ Mod wem 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

Ondernemingsnr : 0810.634.146

Benaming

(voluit) : C.C. Métal Recycling

(verkort) :

Voor-behoude

aan het

Belgisci Staatsbh

I IUII 111111 WIIIII

*iai9eais*

BRUSSEL

R6 NOV 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Vinnestraat 9 -1982 Elewijt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 8 november 2012 waar alle aandelen vertegenwoordigd

waren, heeft Dhr, Ankaer Didier zijn ontslag aangeboden ais zaakvoerder,

Zijn ontslag wordt aanvaard.

Chantal Caluwaert

Op de laatste Ni. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 21.08.2015 15447-0309-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 23.08.2016 16463-0373-011

Coordonnées
C.C. METAL RECYCLING

Adresse
VINNESTRAAT 9 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande