C.N.G.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : C.N.G.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 887.673.922

Publication

17/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A8 APR 2O J

Griffie

(D,D

rw

L,~~'~ !_i

13 59774*

Ondernemingsnr : 0887.673.922

Benaming

(voluit) : C.N.G.

(verkort) :

SIN

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Arma

Zetel : Bellekouter 42 1790 Affligem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijk doel

Volgens een beslissing van de zaakvoerder dd 28 februari 2013 blijkt het volgende:

"De vennootschap heeft als doel:

Het presteren van diensten en verstrekken van raad voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowelnationaal als internationaal, in het bijzonder op het gebied van organisatie, bedrijfsorganisatie en management. Zij mag tevens als commissionair of tussenpersoon optreden. De vennootschap heeft eveneens tot doel de invoer, uitvoer, koop, verkoop, vertegenwoordiging, en in het algemeen, de handel onder elke vorm van gebruik- en uitrustingsgoederen. Het wassen, knippen, verven, onduleren van haar bij mannen, vrouwen en kinderen; het uitbaten van een kapsalon, inclusief alle daartoe nuttige handelingen; verkoop van alle producten oor haarverzorging en cosmetica; verlenen van advies op gebied van haarverzorging en schoonheidszorgen; verkoop van alle parfumerieprodukten. Zij mag alle handels-, nijverheids-, finanicële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, inclusief, maar niet beperkt tot het wetenschappelijk en technisch onderzoek, leasing, het verwerven, het gebruik, het toekennen van rechten, Iicenties, octrooien en technische informatie. De vennootschap zal zich met het beheer van, het toezicht op, het verstrekken van adviezen aan en controle over alle zuster-, dochter- en andere vennootschappen mogen bezighouden , zij kan een participatie nemen bij middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, intekening, deelneming, financiële tussenkomst, of op enige andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, die een gelijkaardig of een daarmee verband houdend maatschappelijk doel bezitten of om het maatschappelijk doel van de vennootschap te bevorderen. Zij kan dan ook alle leningen toekennen, alle leningen toegekend door derden aan zuster- en dochtervennootschappen waarborgen. Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend."

De voorzitter stelt aan de aandeelhouders van de Vennootschap voor om de hierboven beschreven doelomschrijving van de Vennootschap te wijzigen, onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstanties en van elk mandaat toegekend of toe te kennen door een kredietinstelling aan Denaf Financial Services BVBA of aan elke andere vennootschap waarvan zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap als doel hebben zoals hierna omschreven :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

J

Artikel 3: Doel

"De vennootschap heeft als doel:

Het presteren van diensten en verstrekken van raad voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, in het bijzonder op het gebied van organisatie, bedrijfsorganisatie en management. Zij mag tevens als commissionair of tussenpersoon optreden. De vennootschap heeft eveneens tot doel de invoer, uitvoer, koop, verkoop, vertegenwoordiging, en in het algemeen, de handel onder elke vorm van gebruik- en uitrustingsgoederen.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, finanicële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, inclusief, maar niet beperkt tot het wetenschappelijk en technisch onderzoek, leasing, het verwerven, het gebruik, het toekennen van rechten, licenties, octrooien en technische informatie. De vennootschap zal zich met het beheer van, het toezicht op, het verstrekken van adviezen aan en controle over alle zuster-, dochter- en andere vennootschappen mogen bezighouden , zij kan een participatie nemen bij middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, intekening, deelneming, financiële tussenkomst, of op enige andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, die een gelijkaardig of een daarmee verband houdend maatschappelijk doel bezitten of om het maatschappelijk doel van de vennootschap te bevorderen"

Chris Guldenvont

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C.N.G.

Adresse
BELLEKOUTER 42 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande