C.O. PERFORMANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.O. PERFORMANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.010.667

Publication

29/03/2013
ÿþ 1 Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 0 i" j~,;) 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IJJIII 111111111! IJJI 111111111111111 11111 1111 JIJ

+13050567*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bEz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0843.010.667

Benaming (voluit) :C.O. PERFORMANCE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 19 maart 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid C.O. PERFORMANCE volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met honderd veertigduizend euro (¬ 140.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achtenvijftigduizend zeshonderd euro (E 158.600,00) door inbreng in natura. De heer HUYBRECHTS Willem Jozef Clement, nationaal nummer 62.01.25 497-62, wonende te 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19 verklaart het volgende onroerende goed in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.O.. PERFORMANCE" in voile eigendom: BESCHRIJVING ONROEREND GOED

GEMEENTE TIELT-WINGE - eerste afdeling - TIELT

Een hangaar op en met grond en aanhorigheden gelegen langs de Dorpsstraat nummer 19, gekadastreerd volgens titel en kadaster sectie B, deel van nummer 458/g/2, met een oppervlakte volgens opmeting van zeven are tweeënvijftig centiare (07a 52ca).

Deze eigendom is onder lot 2 opgemeten en afgepaald door landmeter-expert Paul Oversteyns te Tielt-Winge op 30 maart 2012.

KAPITAALVERHOGING EN VERGOEDING

Voormeld goed wordt door de inbrenger ingebracht aan een waarde van honderd veertigduizend euro (¬ 140.000,00).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal aldus verhoogd worden met honderd veertigduizend euro (¬ 140.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 158.600,00).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden er duizend vierhonderd (1.400) aandelen toegekend aan de inbrenger, die ze verklaart te aanvaarden. Deze aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf heden.

VERSLAGEN BIJ DE INBRENG IN NATURA

Luik B - vervolg

De heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder heeft het verslag opgesteld voorschreven door artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura in volte eigendom, van een onroerend goed van de Heer Willem HUYBRECHTS, die geschiedt voor vrij, zuiver en onbelast aan de hand van de situatie per 1 januari 2013, verklaar ik zonder voorbehoud dat,

1.de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedrffsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2.De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van het als tegenprestatie voor deze inbreng toe te kennen aantal aandelen.

3.De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 1.400 nieuw uit te geven volgestorte aandelen van de BVBA C.O, PERFORMANCE, zonder nominale waarde. Deze aandelen zullen met ingang van 1 januari 2013 dezelfde rechten hebben als de bestaande 186 aandelen.

Deze vergoeding komt toe aan de Heer Willem HUYBRECHTS.

5.De door partijen weerhouden methode van waardering van de in te brengen bestanddelen is bedrijfseconomisch verantwoord en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

6.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 12 maart 2013

Michel Wera

Bedrijfsrevisor"

Bovendien overhandigt de zaakvoerder een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura, opgesteld op 05 februari 2013 zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, Een exemplaar van deze verslagen zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen,

b) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat deze kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk op honderd achtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 158.600,00) werd gebracht.

c) Aanpassing statuten

Vervolgens beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenvijftigduizend

zeshonderd euro (¬ 158.600,00).

Het is verdeeld in duizend vijfhonderd zesentachtig (1.586) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder één/duizend vijfhonderd zesentachtigste van het kapitaal

vertegenwoordigen."

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten

uit te voeren.

De algemene vergadering besluit eenparig de nodige machten te verlenen aan de instrumenterende

notaris om de statuten te coördineren overeenkomstig de hiervoor genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de

zaakvoerder en gecoördineerde statuten.

e. Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



___----_-a



06/02/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlI I I I IliII I I III il II Il II*12031797*

Neergelegd ter griffie der

'Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 iî JAN. 2012

DEgt ffFR.

Ondernemingsnr :

çbt-(, 04O 60-"

Benaming (voluit) : C.O. PERFORMANCE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen VERMEULEN met standplaats te Beringen-Paal op 20 januari 2012, blijkt dat werd besloten tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. De naam luidt "C.O. PERFORMANCE".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tielt-Winge, Dorpsstraat 19. OPRICHTERSNENNOTEN DIE HUN INBRENG NIET VOLLEDIG HEBBEN VOLGESTORT:

De heer HUYBRECHTS Willem Jozef Clement, zelfstandige, geboren te Aarschot op 25 januari 1962, nationaal nummer 62.01.25 497-62 en zijn echtgenote mevrouw WILLEKENS Christine Maria Jacqueline, zelfstandige, géboren te Heusden (Limburg) op 31 december 1971, nationaal nummer 71.12.31 202-55, samen wonende te 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden. Niet-volgestort bedrag: twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL/GESTORT BEDRAG:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting gedeeltelijk volgestort door inbreng in geld van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door storting of overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, waarvoor 93 aandelen werden toegekend aan de heer HUYBRECHTS Willem en waarvoor 93 aandelen werden toegekend aan mevrouw WILLEKENS Christine.

SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Volledig in geld.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en j afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden

het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar

het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

Doel managementvennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechterlijke en privaatrechterlijke bedrijven, instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, beheer, marketing en publiciteit.

- Het waarnemen van mandaten in andere vennootschappen.

- Uitbaten van concessies, verhuur van immateriële activa, verhuur van roerende goederen.

- Aan- en verkoop, huur en verhuur en beheer van onroerende goederen.

- Het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin.

- De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten

verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Doel uitbating "bed and breakfast":

- Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten,

kortom het uitbaten van een bed en breakfast.

- De activiteiten van een horeaca-uitbating en organisator van allerhande evenementen en manifestaties, in de ruimste zin.

- Het uitbaten van een restaurant.

- Het uitbaten van ijssalons, cafetaria's, café's, deze opsomming is ten titel van inlichting en dus niet beperkend.

- De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : café's, bars, nachtclubs, bierhallen, enzovoort.

- De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderschei, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

- Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie; vertaalopdrachten.

- Het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van I organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenend aard.

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgnes de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

- De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende gaederen_ Onroerende leasing:_

Voorbehouden

aart het Belgisch Staatsblad

-----------------------

Luik B - vervolg



Voor-

behouden

aan het

---gë giscF"

Staatsblad

"















































I - Het beheer van roerende waarden, dit voor eigen rekening of in deelneming met derden.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger; zij mag haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- De handel, onder al zijn vormen en in de ruimste zin, in kunstvoorwerpen, antiek, muziekinstallaties en alle goederen, materialen, machines, kunstvoorwerpen, die al dan niet rechtstreeks verband houden met of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van de doelstellingen van de vennootschap. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste j vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID :

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

A. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zij de eerste algemene vergadering samenstellen, waarop het gehele kapitaal

aanwezig is.

- Benoeming -

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De heer HUYBRECHTS Willem Jozef Clement, geboren te Aarschot op 25 januari 1962, nationaal

nummer 62.01.25 497-62, wonende te 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19.

Hij verklaart die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

- Bezoldiging -

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering volgende besluiten genomen:

- de zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het

toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

B. Eerste gewone algemene vergadering - eerste boekjaar

1 De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni in het jaar 2013.

Het eerste boekjaar loopt pro fisco tot 31 december 2012.

C. Volmachten

De oprichters verklaren hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTING & TAX PARTNERS" met zetel te 3001 Leuven, Industrieweg 4 bus 5 om alle administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting te vervolledigen, zoals onder meer de formaliteiten voor de inschrijving bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de inschrijving bij de BTW, het verrichten van alle formaliteiten voor het bekomen van de nodige attesten en vergunningen.

Er wordt volmacht verleend met het recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

L_

Luik B - vervolg

'Notaris Koen VERMEULEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voorbehouden aan het Beigisc h Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/03/2015
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 b F EB. 20b

Griffie Rechtbank van Koophandel

tentveen.

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

staatsbh

111

*15036558*



Ondernemingsnr : 0843.010.667

Benaming

(voluit) : C.O. PERFORMANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 19, 3390 Tielt-Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 17 februari 2015, werd beslist het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het volgende adres: Dorpsstraat 19 A, 3390 Tielt-Winge en dit met ingang van 1 maart 2015.

Huybrechts Willem

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16562-0259-010

Coordonnées
C.O. PERFORMANCE

Adresse
DORPSSTRAAT 19A 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande