C.Q.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.Q.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.587.652

Publication

18/12/2013
ÿþ Mod Word 1L1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Kophandel te Leuven, de  DEC, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

tUalle

V beh aa Bel staf

i

Ondernemingsnr : 0473.587.652

Benaming C.Q.S.(voluit) : CQS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Wulmersumsesteenweg 155

Onderwerp akte : Partiële splitsing - proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap

Het blijkt uit een partiële splitsing  proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 26 november 2013, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.Q.S.", waarvan de zetel gevestigd is te 3300 Tienen, Wulmersumsesteenweg 155, hierna "de Vennootschap" of "de te Splitsen Vennootschap" genoemd.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, te Leuven op 13 december 2000 bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2001 daarna, onder nummer 20010103, onder de benaming "C.Q.S",

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Wulmersumsesteenweg 155.

De statuten werden laatst gewijzigd, bij akte verleden voor notaris Carl Maere te Leuven, op 15 juli 2013, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 augustus daarna, onder nummer 13123850.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondememingsnummer 0473.587.652.

De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen:

1. Het bestuursorgaan van de Vennootschap heeft, gezamenlijk met het bestuursorgaan van de Verkrijgende vennootschap, het splitsingsvoorstel de dato 24 september 2013 opgesteld in toepassing van artikel 728, lid 2 van het Wetboek van vennootschappen; dit splitsingsvoorstel werd neergelegd, (i) in hoofde van de te Splitsen Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 4 oktober 2013 en bekendgemaakt ïn de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 15 oktober daarna, onder nummer 13156510 en (ii) in hoofde van de Verkrijgende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 4 oktober 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 22 oktober 2013 onder nummer 13160460.

2. Het bestuursorgaan van de te Splitsen Vennootschap heeft op 24 september 2013 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de partiële splitsing overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

3. De bedrijfsrevisor aangesteld door de te Splitsen Vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROBRECHTS LENAERTS BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer ROBRECHTS Peter, heeft op 7 oktober 2013 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschap over het splitsingsvoorstel.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"Ondergetekende, de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, b. 2, vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts, bedrijfsrevisor, werd op 24 september 2013 door het bestuursorgaan van de BVBA C.Q.S. en van de BVBA DPMC aangesteld om overeenkomstig art. 731 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit te brengen over het splitsingsvoorstel -- partiële splitsing opgesteld door de bestuursorganen van de BVBA C.Q.S. en BVBA DPMC en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven op 3 oktober 2013 met het oog op de bekendmaking in bijlage van het Belgisch Staatsblad.

Ondergetekende verklaart op basis van de door hen uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie-en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat:

Het splitsingsvoorstel beantwoordt aan de voorwaarden voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

4- 1 " Door de bestuursorganen werden de volgende waarderingsmethoden toegepast ter bepaling van de ruilverhouding: waardering op basis van het eigen vermogen en waardering op basis van de nominale waarde van de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Deze waarderingsmethoden leiden in hoofde van de overnemende vennootschap tot de volgende waarden:

waardering op basis van: weging

eigen vermogen EUR 264.102,68 0

nominale kapitaal EUR 200.000,00 1

De weerhouden waarderingsmethode ter bepaling van de ruilverhouding is gesteund op het nominale kapitaal van de overnemende vennootschap. Het slechts weerhouden van het nominale kapitaal is ingegeven door de volgende feiten:

Het is de wil van beide Bestuursorganen om naar aanleiding van de splitsingsoperatie de ruilverhouding te bepalen op basis van het nominale kapitaal per 31 augustus 2013. Dit wil zeggen dat er geen rekening wordt gehouden met de eventuele niet-uitgedrukte meer-en/of minderwaarden in beide vennootschappen, noch met de rendementswaarde van beide vennootschappen.

De weerhouden waarderingsmethode is verantwoordbaar in het kader van deze splitsing. Immers, de aandelen van beide vennootschappen zijn volledig in handen van eenzelfde groep van aandeelhouders, waardoor bij de bepaling van de ruilverhouding geen derde-aandeelhouder wordt benadeeld.

De waarderingsmethode op basis van de nominale waarde van de aandelen leidt afgerond tot 'EUR 99,25 per aandeel van de overnemende vennootschap DPMC BVBA,

Ondergetekende is van oordeel dat de weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch niet volkomen passend is, doch verantwoordbaar is in de gehele context van de splitsingsverrichting gesteund op punt 3 uit dit besluit.

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de ovememende vennootschap 101 aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

De voorgestelde vergoeding kan als redelijk worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en het karakter van de activiteiten van beide vennootschappen. De rechten en plichten van de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen worden gerespecteerd.

Wij hebben geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering vastgesteld.

Tot slot dienen we erop te wijzen dat de operatie slechts kan doorgaan onder voorbehoud van de naleving van art 321 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en onder voorbehoud van het akkoord van de kredietinstelling in het kader van de overdracht van het onroerend goed en van de aangehechte kredieten.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Wemmel op 7 oktober 2013,"

a) De aandeelhouders van de Vennootschap verklaren, in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam, een kopie te hebben ontvangen, van de stukken die hierboven werden vermeld, in toepassing van artikel 733, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

b) De aandeelhouders/vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de Vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken, in toepassing van artikel 733, §2 van het Wetboek van vennootschappen, te weten :

1° het splitsingsvoorstel;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken is;

3° de verslagen van de bestuursorganen (en de verslagen van de commissaris) over de laatste drie boekjaren;

4° tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid van artikel 733, §2 van het Wetboek van vennootschappen zijn opgesteld.

5° het halfjaarlijks financieel verslag als bedoeld in artikel 13 van het koninklijk besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

ledere aandeelhouder kon op zijn verzoek, kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in artikel 733, §2 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde stukken, met uitzondering van die welke hem overeenkomstig punt a) zijn toegezonden.

c) De Vennootschap heeft de stukken bedoeld in artikel 733, §2 van het Wetboek van vennootschappen gedurende een ononderbroken periode van één maand voor heden kosteloos op haar website ter beschikking gesteld, te weten :

1° het splitsingsvoorstel;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken is;

3° de verslagen van de bestuursorganen (en de verslagen van de commissaris) over de laatste drie boekjaren;

4° tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid van artikel 733, §2 van het Wetboek van vennootschappen zijn opgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

5° het halttaarlijks financieel verslag als bedoeld in artikel 13 van het koninklijk besluit van 14 november

2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de

verhandeling op een gereglementeerde markt.

De website van de Vennootschap heeft gedurende de voormelde ononderbroken periode de mogelijkheid

geboden om voormelde stukken te downloaden en af te drukken.

De voorzitter verklaart dat deze stukken ter beschikking zijn gebleven op de zetel van de Vennootschap

voor raadpleging door de aandeelhouders.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING- Kennisneming van de documenten

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzit-'ter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en

verslagen bedoeld onder punten 1. en 3. op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze

documenten.

De vergadering legt een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van

koophandel voor aan de instrumenterende notaris.

TWEEDE BESLISSING - Eventuele belangrijke wijzigingen in het vermogen

Is hier tussengekomen:

De zaakvoerder, de heer PÉTRÉ Dietrich verklaart, overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van

vennootschappen:

- dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de Vennootschap

hebben voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige

algemene vergadering;

dat hij door het bestuursorgaan van de andere bij de partiële splitsing betrokken vennootschap niet in

kennis werd gesteld van enige belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van haar vermogen die zich heeft

voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene

vergadering.

De algemene vergadering neemt kennis van deze mededelingen.

DERDE BESLISSING  Verrichting met splitsing gelijkgesteld  Overgang ten algemene titel van een

onderdeel van het vermogen van de Vennootschap.

1. GOEDKEURING VAN DE PARTIELE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist tot partiële splitsing van de Vennootschap, conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in dat splitsingsvoorstel, door overdracht van de volgende bestanddelen:

- langs de actiefzijde: van het onroerend goed gelegen te Tienen, Wulmersumsesteenweg 155;

- langs de passiefzijde: van de investeringskredieten bij BNP Paribas Fortis met betrekking tot het onroerend goed waarvan het saldo van het lange termijn gedeelte 365.869,56 EUR en het saldo van het korte termijn gedeelte 185.426,93 EUR bedragen, overname Lening zaakvoerder voor een bedrag van 58.000,00 EUR, overname straight Joan I kaskrediet bij BNP Paribas Fortis voor een bedrag van 99.983,49 EUR en overname en rekening courant DPMC BVBA voor een bedrag van 36.889,44, van de te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap.

Het hiervoor genoemde onroerend goed en passiva zuilen overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel, behoudens wat hierna wordt gezegd.

2. BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De vergadering verzoekt met eenparigheid ondergetekende notaris de hierna volgende beschrijving van het over-'gedragen vermogen vast te stellen.

I. VERMOGENSBESTANDDELEN TOE TE BEDELEN AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

1. ONROERENDE GOEDEREN

AI Stad TIENEN  Afdeling TIENEN:

Een industrieel gebouw met aanhorigheden op en met grond gelegen, Wulmersumsteenweg 155, gekadastreerd volgens titel wijk D, nummer 116/X en volgens recent kadastraal uittreksel wijk D, nummer 1161B/2 voor een oppervlakte van 23 are 25 centiare.

EIGENDOMSOORSPRONG

Voormeld onroerend goed hoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.Q.S", voornoemd, om het te hebben aangekocht jegens de naamloze vennootschap "HANDELSMAATSCHAPPIJ" niet ondernemingsnummer 0419.297.841, opgericht bij akte verleden voor notaris Gérard Janssen, voorheen te Tienen op 20 maart 1979, ingevolge akte verleden voor notaris Erik Lerut, te Sint-Joris-Winge en notaris Marc Honorez te Tienen, op 3 januari 2007, overgeschreven op eerste hypotheekkantoor te Leuven op 2 februari daarna, onder formaliteit 72-T-02/02/2007-1405.

De verkrijgende vennootschap verwerft ais rechtsopvolger onder algemene titel het eigendomsrecht van het goed vanaf heden.

Aan de aandeelhouders van de te Splitsen Vennootschap worden ter vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de Verkrijgende Vennootschap, honderd en één (101) nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap gecreëerd uitgereikt in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te Splitsen Vennootschap, zonder oplegsom.

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te Splitsen Vennootschap, dat ais volgt is samengesteld:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) de heer Dietrich PÉTRÉ, voornoemd, bezit 84 procent (84 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 274 aandelen;

b) de besloten vennootschap D.P.M.C., voornoemd, bezit 16 procent (16 %) van het kapitaal van de te

splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de 101 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap als volgt verdeeld:

a) de heer Dietrich PÉTRÉ, voornoemd, ontvangt 85 aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

b) de besloten vennootschap D.P.M.C., voornoemd, ontvangt 16 aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

De uitreiking van de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te Splitsen Vennootschap. De aandeelhouders van de te Splitsen Vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de te Splitsen Vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de Verkrijgende Vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013.

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de Verkrijgende Vennootschap in de winst deelnemen vanaf 31 augustus 2013 , met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de te Splitsen Vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 31 augustus 2013 voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

2.4 BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

Alle verrichtingen vanaf 31 augustus 2013 uitgevoerd door de te Splitsen Vennootschap voor wat betreft het afgesplitste deel van het "vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel. Bijgevolg beslist de vergadering, in het kader van voormelde partiële splitsing door overneming, tot de vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met een bedrag tienduizend euro (¬ 10.000,00) zodat het kapitaal wordt teruggebracht van tweehonderdendrieduizend honderdvijfentwintig euro (¬ 203.125,00) tot honderddrleënnegentigduizend honderdvijfentwintig euro (¬ 193.125,00) zonder vernietiging van aandelen.

Daarnaast, beslist de vergadering ook tot verdere afboeking van de waarde van de overgedragen bestanddelen op andere passiva balansposten van de te Splitsen Vennootschap.

VIJFDE BESLISSING  Vaststelling van de kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van tienduizend euro (¬ 10.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderddrieënnegentigduizend honderdvijfentwintig euro (¬ 193.125,00).

ZESDE BESLISSING  Statutenwijziging.

De vergadering beslist artikel 4 van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de beslissing hiervoor:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddrieënnegentigduizend honderdvijfentwintig euro (¬ 193.125,00). Het is verdeeld in driehonderd vijfentwintig (325) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het aandelenregister.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

ZEVENDE BESLISSING  Volmacht coördinatie statuten.

De vergadering verleent aan het notariskantoor Michiels & Stroeykens te 3200 Aarschot, Boudewijnlaan 19 , aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING  Volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRT & Partners", te 3200 Aarschot, Grote Markt 28 , evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

NEGENDE BESLISSING  Volmacht eventuele verbeterende of bijkomende authentieke akten.

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de heer PÉTRÉ Dietrich, voornoemd, teneinde desgevallend in één of meerdere verbeterende of bijkomende authentieke akten vergissingen en/of weglatingen en/of onvolkomenheden en/of onjuistheden met betrekking tot onderhavige operatie in het algemeen en met betrekking tot de beschrijving van de onder algemene titel overgegane vermogensbestanddelen, te laten vaststellen en te laten corrigeren en/of preciseren en in dat verband alle verklaringen af te leggen, verbeteringen te laten acteren, keuze van woonplaats te doen, de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving en alles te doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de hypothecaire publiciteit en de afhandeling van de bedoelde authentieke akte(n).

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris te Aarschot

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap; verslag voorstel tot partiële splitsing door overneming door de zaakvoerder; verslag tot het voorstel tot partiële splitsing opgesteld door de bedrijfsrevisor; de gecoördineerde statuten.

15/10/2013
ÿþOnderwerp(en) akte NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL BIJ PARTIELE SPLITSING

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 24 september 2013 beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

 de te splitsen Vennootschap C.Q.S. BVBA, met maatschappelijke zetel te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

 de overnemende vennootschap D.P. Management & Consulting (DPMC) BVBA, met zetel te Motbroekstraat 68, 3390 SINT-JORIS-WINGE.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het ' oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat za! warden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 728 1 ° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

C.Q.S. BVBA werd opgericht op dertien december 2000 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2001 onder nummer 20010103-143; hierna genoemd de te splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-- 28 november 2001 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december 2001 onder nummer

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MOD 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111%11.1111111

Ondernemingsnr. : 0473587652

Benaming (voluil) :

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Kgophandet

Leuven, de {. 2013 D@rFFIER,

C.Q.S

Zetel : WULMERSUMSESTEENWEG 155 3300 TIENEN

(volledig adres)

i,!-9i;t lEi  vervolg MOD 11.1

20011219-681;

 20 januari 2005 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2005 onder nummer 05027556;

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl Maere te Leuven op 15 juli 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 2013 onder nummer 13123850, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen

 Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen resultaat ten belope van 825,00 EUR om het kapitaal van 102.300,00 EUR op 103.125,00 EUR te brengen, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen doch met verhoging van de fractiewaarde.

Kapitaalverhoging door inbreng in speciën met 100.000,00 EUR, om het te brengen van 103,125,00 EUR op 203.125,00 EUR door creatie van 160 nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen In de winst.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 203.125,00 EUR (tweehonderdendrieduizend honderdvijfentwintig euro). Het is verdeeld in 325 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd ten belope van 136.125,00 EUR volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, verrichtingen te doen die betrekking hebben op

 De groothandel en kleinhandel in tweedehandsvoertuigen en motoren van alle soorten; Het uitbaten van een werkplaats voor herstellingen, koetswerken, plaatslagers! en schilderingen, het uitvoeren van onderhoud evenals aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de exploitatie van een garage; groot- en kleinhandel van brandstoffen, oliën en vetten, batterijen, onderdelen (o.a.uitlaten) en toebehoren en losse stukken; het aan- en verkopen, de vertegenwoordiging van banden voor motorvoertuigen of andere voertuigen en de uitbating van alle diensten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, evenals de aankoop, het verkopen en het plaatsen van toebehoren voor motorvoertuigen, andere voertuigen en alle machines of uitrustingen die enigszins verband hebben met de bandentechniek; het verhuren van rollend materieel, depannage-diensten en alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen die hiermee te maken hebben.

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; ontwikkeling, productie,leveringlsamenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programmatuur of een programma van de klant; het invoeren van gegevens, de volledige verwerking van gegevens; het verlenen van advies m.b.t. informaticaprogramma's; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurrooster, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, enz.); de opslag van gegevens in een computerrecord in een bepaald formaat; ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enz,; het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; de overige activiteiten in verband met computers; handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, o.m, in computers; aan- en verkoop van hard- en software (groothandel, distributie, kleinhandel); informaticaverkoop en  advies, intemetdiensten en  advies, algemeen bedrijfseconomisch advies en consulting in financiële-, handels-, fiscale-, technische-, roerende en onroerende zaken; verhuring en tussenhandel; verkoop van goederen en diensten waaronder, doch niet enkel, kunstwerken, voeding, designartikelen, dranken; alle activiteiten met betrekking tot de lay-out en het uitgeven van brochures en magazines; het organiseren van evenementen in de meest ruime betekenis.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, de bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden niet de voorgaande. Deze

Op de laatste blz. van Luik B veermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Lek lJ - vervolg _ _ _ _ . _ . _ . _ . MOD 11.1

diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal, algemene betaalbewerking; vervaardigen van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan; goederenvervoer over de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer van tankwagens, autovervoer; het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren; opslag en exploitatie voor rekening van derden van overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz) voor diverse goederen, inclusief landbouwproducten; overige vervoerondersteunende activiteiten; verhuur van auto's, de verhuur op korte termijn of de operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur; public relationsbureaus, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

-- de heer Dietrich Pétré: 274 aandelen

D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA: 51 aandelen.

Totaal aantal aandelen; 325 aandelen.

1.1.2. identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DPMC BVBA werd opgericht op 2 februari 1996 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-- 28 augustus 1997 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september 1997 onder nummer 970920235;

 10 december 2003 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2004 onder nummer 04002312;

 31 augustus 2012 bij akte verleden voor notaris Eric Lerut, kantoor houdend te Sint-Joris-Winge en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 2012 onder nummer 12155451;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 SINT-JORIS-WINGE, Motbroekstraat 68.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 200.000,00 EUR (tweehonderdduizend euro), Het is verdeeld

" in 2.015 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap luidt ais volgt:

 Beheer van eigen onroerend goed patrimonium (met uitsluiting van alle activiteiten toebehorend aan vastgoed makelaar) zowel in België ais in het buitenland.

-- Beheer van ondernemingen en het aanhouden van participaties in alle ondernemingen, zelfs indien deze ondernemingen een doel hebben dat niet verwant is met dal van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : ,Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

.tiiiiSe- vervolg

-------" ---" " - ----- MOD11.1

--Adviesverlening aan de ondernemingen op alle domeinen van het ondernemingsbeleid.

 Het verlenen van garanties en zekerheden voor verbintenissen en verplichtingen van, al dan niet, andere ondernemingen.

 Groothandel in auto's en lichte bestelwagens.

 Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens.

"  Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens

- Groothandel in andere motorvoertuigen.

 Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen

 Detailhandel in andere motorvoertuigen.

 Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

- Exploitatie van taxi's.

 Goederenvervoer over de weg.

 Catering.

 Reclamewezen.

 Verhuur en lease van personenwagen en lichte bestelwagen.

 Verhuur en lease van vrachtwagen en overige motorvoertuigen.

-- Organisatie van congressen en beurzen.

 Promotie en Organisatie van organiserende kunstevenementen.

Exploitatie van sportaccomodaties.

 Overige sportactiviteiten.

 De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

-- De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

 Zij kan functies van lasthebber, bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

 Zij mag haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van en op risico van derden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondememingsnummer 0457.196.335.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

 de heer Dietrich Pétré: 2.000 aandelen;

"  mevrouw Katrijn Merckx: 15 aandelen.

Totaal aantal aandelen: 2.015 aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

uik Pi - vervolg . Aton 11.1

1.2. Uit te geven aandelen (art. 728 2° W.Venn.)

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap is vertegenwoordigd door 2.015 aandelen. Door de overneming van het afgesplitste gedeelte van de BVBA C.Q.S. zullen 101 nieuwe aandelen DPMC worden gecreëerd dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De 101 nieuwe aandelen van overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt;

 aan de heer Dietrich Pétré 85 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom

-- aan D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA 16 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom.

1.3, Wijze van uitreiking (art. 728 3° W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de overnemende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013. 1.4. Datum van deelname in de winst (art. 728 4° W.Venn.)

De uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf 31 augustus 2013.

1.5. Boekhoudkundige datum (art. 728 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 31 augustus 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht.

1.6. Bijzondere rechten (art. 728 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

1.7. Bezoldiging commissaris, bedrijfsrevisoren of externe accountants (art. 728 7° W.Venn.)

De BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts wordt aangesteld voor het opstellen van het in artikel 746 W. Venn. en artikel 219 W. Venn. bedoelde verslagen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend van 6.500, - EUR (excl BTW).

1.8. Bijzondere voordelen (art.693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01 Ik f=i - vervolg M0D 11.1



1.9. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van volgende onroerend goed:

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 154, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116/X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Het vermelde onroerend goed maakt deel uit van de over te dragen activabestandelen naar de overnemende vennootschap DPMC.

1.10. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden (art. 735 §1 W.Venn.)

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om aandeelhouder te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

1.11. Verdeling van de activa en passiva (art. 728 9°)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

1.11.1. Overnemende vennootschap

a) Algemene beschrijving

Actief

Verwerving van onroerend goed te Wulmersumsesteenweg 155, 3300 Tienen, gekadastreerd Stad Tienen, 2e Afdeling, sectie D, nr, 116132, oppervlakte 23a 25ca.

De boekwaarde van dit onroerend goed bedraagt EUR 757.269,58.

Passief

Overname van de investeringskredieten BNP Paribas voor het onroerend goed waarvan

het saldo van het lange termijn gedeelte EUR 365.869,56 bedraagt.

het saldo van het korte termijn gedeelte EUR 185.426,93 bedraagt.

Overname van de Lening Zaakvoerder voor een bedrag van EUR 58.000,00.

Overname Straight Loan/Kaskrediet BNPParibas voor een bedrag van EUR 99.983,49.

' Overname van de RC DP ten bedrage van EUR 36.899,44.

Het verschil tussen de overgedragen activa en passiva bestanddelen zijnde EUR 11.090,16 betreft een gedeelte van de Eigen Vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap,

. Schematisch voorgesteld als volgt:

ACTIVA PASSIVA

MATERIELE VASTE 757.269, 56 Viii. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 423.869,56

ACTIVA 757.263, 58 Financiële schulden Lening Industriegebouw Lening verbouwingswerken Lening KOA 365.869,56

Terreinen en gebouwen Gebouw 818.603,83 Lening verbouwing 125.083,86

Afschrijving gebouw -131.084,25 204.117,64

Terrein 77.833,54 8.491,72

Afschrijvingen op terrein -8.083,54 28.176,34

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

p:,4Ai;t ~ vervolg

MOD 11.1

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Financiële schulden Lening industriegebouw

Lening

verbouwingswerken

Lening afwerking

Lening verbouwing

Straight !Dan Fortis Overige schulden

Straight Loan/Kaskrediet BNP

RC DP

322,309,86

185.426, 93

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,0

0

138.582,93

99.983,49

36.899,44

Overige schulden Lening zaakvoerder

58.000,00

58.000,00

VERSCHIL Kapitaal Wettelijke reserve OTDW 10.000,00 11.090,16

751,91

338,25

b) Staat activa en passiva per 31.08.2013 DPMC BVBA voor de fusie:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

DPMC BVBA

31108113

DPMC BVBA

31108113

599.659,07

472.033, 09

411.189,30

86.187,74

70.000,00

-13.889,45

11.200,00

-11.200,00

6.567,19 12.918,90 -7.311,48 4.798,77 -3.839,00

121.058,79

4.174,45

-2.367,84

5.064,08 -2.949,85 14.025,85 16.790,25 -13.817,55 -12.492,06

Afschr, gebouw Holsbeek -81.454,50

ACTIVA

Ill. MATERIELE VASTE ACTIVA

Terreinen en gebouwen

Gebouw Holsbeek

Geb. meerw. gebouwen

Terrein Holsbeek

Afschr. geb, meerwaarde - Kosten terrein Holsbeek Afschr. kost terrein Holsb.

Installaties, machines en uitrusting

Materieel en machines

Afschr. materieel en mach.

Beursmaterlaal

Afschr. beursmateriaal

Meubilair en rollend materieel

Kantoormeubilair

Afschr. kantoormeubilair

Kantoormaterieel

Afschr. kantoormaterieel Infornaticamaterieel Website ontwikkeling Afschr, website ontwik. Afschr. informaticamat,

L J

"

"

PASSIVA

I. KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

Geplaatst kapitaal

II. HERWAARDERINGS- MEERWAARDEN

Herwaarderingsmeer- waarden

IV. RESERVES

Wettelijke reserve

Wettelijke reserve Onbeschikbare reserves Onbeschikbare reserves

V. OVERGEDAGEN WINST OF VERL1 ES

Over te dragen winstiveriies

Resultaat boekjaar

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR

Kredietinstellingen

Finan.

verbouwingswerken

fnv. kred. Fortis Bank

Financ, BVB

deelnemingen

Flnanc. Holsbeek

200.000,00

200.000, 00

200.000,00

74.298,29

74.298,29

12.757,08 5.000,00

5.000,00

7.757,08

7.757,08

-22.952,69

-760,21

-22.192,48

500,286,11 480.286,11

260.624,89

60.278,19

22.688,28

73.310,46

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

LtIjlft p - vervolg 65.582,31 verbouw. M0011.1

Voertuigen -44.560,50 Financ. BVB 50.000 EUR Financ. Toyota 25.450,48 3.622,06 12.303,40 22.008,35

Afschr. voertuigen Verhuur voertuigen Afschr. verhuur voertuigen Bedrijfsvoertuigen 142.977,78 Financ. Fortis brief Financ. Argenta euro Overige schulden 20.000, 00

Afschr. bedrijfsvoertuigen -64.227,77 Achtergestelde lening Dieter 20.000,00

IV. FINANCIELE VASTE 21.499,64 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 315.649,50 19.373,13

ACTIVA -8,640,00 Schulden > 1 jaar, vervallend in het jaar 5.574,54

Deelnemingen in verbonden ondernemingen 41.220,00 Flnan. 2.054,61

Deelneming In CQS 41.220, 00 verbouwingswerken 4.288,55

Deelneming In 30.420,00 Inv. kred. Fortis Bank 3.144,31

Locaventure 800,00 Financ. BVB 3.316,14

Deelneming AD Loisirs 10.000,00 deelnemingen 1.405,89

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 155.000,00 Flnanc. verbouwing Forcis -3.021,47

Vorderingen verbonden ondernemingen 155.000, 00 Financ. BVB 50.000 EUR 1.477,28

Vordering CQS > 1 jaar 155.000,00 Financ. Toyota 1.133,28

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 286.035,05 Financ, voorafbetalingen Financ. Fortis 15.000 EUR 180.000,00

Handelsvorderingen 111.094,72 Financ. Argenta Auto 180.000,00

Klanten 47.758,72 Kredletinstellingen 121.514,81

Op te stellen facturen Vooruitbetalingen Dubieuze debiteuren Geb. wvm dub. dèblteuren 15.750,00 Opticash ING 17.407,50

Overige vorderingen 47250,00 Handelsschulden 104.107,31

Terug te vorderen belast. 1.936,00 Leveranciers 8.216, 72

Vorderingen CQS < 1 jaar -1.600,00 Te ontvangen facturen 3.216,72

RC Locaventure 174.940,33 Belastingen, bezoldingen en sociale lasten 1.000,00

RC CQS 3.926,58 BTW 4.000,00

IX. LIQUIDE MIDDELEN 71.315,00 Bedrijfsvoorheffing -13.455,16

ING 83.198,75 Versch. bezoldigingen -13.504,37

KBC 16.500,00 Overige schulden 49,21

Forfis -1.888,45 RC Dieter -12,62

Res 160,51 RC Katrijn -12,62

Argenta 85,65 X. OVERLOPENDE REKENINGEN

CM 414,83 Wachtrekening

Bank van Brabant -2,986,55

530,85

6,44

-100,18

TOTAAL ACTIVA 1.080.025,67



TOTAAL PASSIVA 1.080.025,67



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Sigagen bij het$elgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

cy Staat activa en passiva per 31.08.2013 DPMC BVBA na de fusie:

M

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

q 'Iaij( vervolg DPMC BVBA PASSIVA na fusie M0011.1

ACTIVA 31/08/13 DPMC BVBA

na fusie

31/08113

III. MATERIELE VASTE 1.356.928,65 I. KAPITAAL 210.000,00

ACTIVA 1.229.302,67 Geplaatst kapitaal 210.000,00

Terreinen en gebouwen Gebouw 818.603,83 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Afschrijving gebouw Terrein 131.084,25 Kapitaal 10.000,00

Afschrijvingen op 77.833,54 I!, HERWAARDERINGS- MEERWAARDEN 74.298,29

terrein -8.083,54 Herwaarderingsmeer- waarden 74.298,29

Gebouw Holsbeek 411.189,30 IV. RESERVES 13.508,99

Geb. meerw. gebouwen Afschr. gebouw Holsbeek Terrein Holsbeek 86.187,74 Wettelijke reserve 5.751,91

Afschr. geb. meerwaarde Kosten terrein Holsbeek Afschr. kost terrein Hoisb. -81.454,50 Wettelijke reserve Wettelijke reserve Onbeschikbare reserves 5.000,00

Installaties, machines en uitrusting 70.000,00 Onbeschikbare reserves 751,91

Materieel en machines -13.889,45 V. OVERGEDAGEN WINST OF VERLIES 7.757,08

Afschr. materieel en 11.200,00 Over te dragen 7.757,08

mach. -11.200,00 winstverlies -22.614,44

Beursmateriaal 6.567,19 Over te dragen winst Resultaat boekjaar -760,21

Afschr. beursmateriaal 12.918,90 Viii. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 338,25

Meubilair en rollend -7.311,48 Kredietinstellingen -22,192,48

materieel 4.798,77 Lening industriegebouw 924.155,66

Kantoormeubilair -3.839,00 Lening verbouwingswerken 904.155, 66

Afschr. kantoormeubilair 121.058, 79 Lening KOA 125.083,86

Kantoormaterieel 4.174,45 Lening verbouwing 204.117,64

Afschr. kantoormaterieel -2.367,84 Lening zaakvoerder 8.491,71

lnformaticamaterieel 5.064,08 Finan. 28.176,34

Website ontwikkeling -2.949,85 verbouwingswerken 58.000,00

Afschr, website ontwik. Afschr. informaticamat. 14.025,85 Inv. kred. Fortis Bank 260.624,89

Voertuigen 16.790,25 Financ. BVB 60.278,19

Afschr. voertuigen -13.817,55 deelnemingen 22.688,28

Verhuur voertuigen -12.492,06 Flnanc. Holsbeek 73.310,46

Afschr. verhuur voertuigen 65.582,31 verbouw. 25.450,48

Bedrijfsvoertuigen -44.560,50 Financ. BVB 50.000 EUR 3.622,06

Afschr. bedrijfsvoertuigen 142.977,78 Financ. Toyota 12.303,40

IV. FINANCIELE VASTE -64.227,77 Financ. Fortis brief 22,008,35

ACTIVA 21.499,64 Financ. Argenta euro Overige schulden 20.000,00

Deelnemingen in verbonden ondernemingen -8.640,00 Achtergestelde lening Dieter 20.000,00

Deelneming in CQS 41.220,00 41.220,00 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 537.975,88 204.800,06

Deelneming in 30.420,00 Schulden >1 jaar, vervallend in het jaar

Locaventure 800,00

Deelneming AD Loisirs 10.000,00

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij-liet Bëlgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden :

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Ltunt e - vervolg 155.000,00 155.000,00 Lening industrlegebouw MOD 11.1

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR Lening verbouwings. werken 2.375,01

Vorderingen verbonden ondernemingen 2.491,88

Vordering CQS > 1 jaar 155.000,00 Lening afwerking 2.742,01

Lening verbouwing 2.818,03

VIL VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 286.035,05 Straight Ion Fortis 175.000,00

Handelsvorderingen 111.094,72 Finan, 5,574,54

Klanten 47.758,72 verbouwingswerken 2.054,61

Inv, kred. Fortis Bank

Op te stellen facturen 15.750,00 Financ. BVB 4.288,55

deelnemingen

Vooruitbetalingen 47,250,00 Financ, verbouwing Fortis 3.144,31

Dubieuze debiteuren 1.936,00 Financ. BVB 50.000 EUR 3.316,14

Geb, wvm dub. debiteuren -1.600,00 Financ. Toyota 1.405,89

Overige vorderingen 174.940,33 Financ. voorafbetalingen -3.021,47

Terug te vorderen belast. 3.926,58 Financ. Fortis 15.000 EUR 1.477,28

Vorderingen CQS < 1 jaar 71.315,00 Flnano, Argenta Auto 1.133,28

RC Locaventure 83.198,75 Kredietinstellingen 180.000,00

RC CQS 16.500,00 Opticash ING 180.000,00

IX. LIQUIDE MIDDELEN -101.871,94 Handelsschulden 121.514,81

ING 160,51 Leveranciers 17.407,50

KBC 85,65 Te ontvangen facturen 104.107,31

Fortis 414,83

Fortis I -99.983,49 Belastingen, bezoldingen en sociale tasten 8.216, 72

Res -2.986,55 BTW 3.216,72

Argenta 530,85 Bedrijfsvoorheffing 1.000,00

CM 6,44 Versch. bezoldigingen 4.000,00

Bank van Brabant -100,18

Overige schutden 23.444,29

RC" Dieter -13.504,37

RC Katrijn 49,22

RC DP 36.899,44

X. OVERLOPENDE REKENINGEN -12,62

Wachtrekening -12,62

TOTAAL ACTIVA 1.737.311,76 TOTAAL PASSIVA 1.737.311,76

1.11.2. Te splitsen vennootschap

a) Algemene beschrijving

ln de te splitsen vennootschap blijven achter: de bedrijfsactiviteiten die verband houden met de exploitatie van de garage en het uitbaten van de werkplaats voor herstellingen, en het uitvoeren van onderhoud.

b) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA voor de splitsing:

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pêrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad , ..~

ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

C.Q.S. BVBA

31108113

II. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 50.000,00 28.333,38

Kosten onderzoek & ontwikkeling -21.666,62

Geboekte afschrijvingen

III. MATERIELE VASTE ACTIVA 905.775,97

Terreinen en gebouwen Gebouw 757.269, 58

Afschrijving gebouw Terrein 818.603,83

Afschrijvingen op terrein -131.084,25

Installaties, machines en uitrusting 77.833,54

-8.083,54

69.131,54

Installaties

Afschrijvingen op installaties

Materieel en machines Afschrijvingen op mat en

mach.

Uitrusting

Afschrijvingen op

uitrusting

Gereedschap Afschrijvingen gereedschap

Meubilair en rollend

materieel

Kantoormeubilair

Afschrijv. kantoormeubilair

Kantoormaterieel

Afschrijv. kantoormaterieel Informaticamaterieei

Website ontwikkeling

Afschrijv. Informaticamat. Roiiend materiaal Afschrijv. rollend materiaal Bedrijfsvoertuigen Afschrijv. bedrijfsvoertuig.

Leasing en soortgelijke

rechten

121,740,62

-108.010,52

27.544,42

-26.391,36

76,546,60

-27.408,24

13.541,77

-8.431,75

37.225, 88

7,037,64

-6.519,32

6.704,02

-6.710,74

67.830,78

3.033,00

-42.415,51 20.273, 89 -13.192,39 30.639,44 -29.454,93

,00

Leasing rollend materieel 24,500,00

Afschr. rollend materieel

Overige materiële vaste activa

Organisatie factory Afschr. organisatie factory Overname garage

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA

Waarborgen

VI. VOORRADEN EN

-24.500,00

42.148,97

61.776,48

-35.387,51

15.760,00

160,00

160,00

686.059,89

LUi'jt vervolg

ACTIVA

MOD 11.1

PASSIVA C.Q.S. BVBA

31108113

1. KAPITAAL

136.125,00

" Geplaatst kapitaal Niet opgevraagd kapitaal

V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR

Financiële schulden Achtergestelde lening Lening industri

Lening

verbouwingswerken

Lening KOA

Lening verbouwing

Lening zaakvoerder

Lening DPMC

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR

Financiële schulden

Lening spuitcabine Lening Industriegebouw

Lening

verbouwingswerken

Lening afwerking

Lening verbouwing

Straight Joan Fortis

Handelsschulden

Leveranciers

Te ontvangen facturen

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

Belastingen

Bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden

RC DP

RC BBIV BVBA

RC JM

RC DPMC

RC Locaventure

RC DPMC BVBA

203.125,00

-67.000,00

10.230,00

10.230,00

8.936,05

4.610,48

4.325,57

651.869,56

651.869, 56

73.000,00

125.083,86

204.117,64

8.491,72

28.176,34

58.000,00

155000

860.978,90

190.847,50

5.420,57

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,00

251.843,14

232.393,14

19.450,00

90.322,08

11.765,39

78.556,69

327.966,18

41.602,65

109.000,00

68.000,00

66.414,96

30.148,53

22.800,05

IV. RESERVES

Wettelijke reserve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MOa 11.1

LUi f e - vervolg ... ........ ... - .......

BESTELL. IN UITVOERING

Wisseistukken

Werken in uitvoering

Auto's

Citroparts

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE I JAAR Handelsvorderingen Klanten

Op te stellen facturen Overige vorderingen BTW

IX. LIQUIDE MIDDELEN

BCNisa

ING

KBC

Fortis 1

Credit Mutuel

Fortis II

RES

Bank van Brabant

Kas

Transfert

X. OVERLOPENDE

REKENINGEN

Over te dragen kosten

TOTAAL ACTIVA

181.980,00

281.449,03

60.418,82

162.212,04

112.097,77

108.575,18

86.615,18

21.960,00

3.522,59

3.522,59

-72.792,21 11.797,92

-9.918,55

709,58

-99.983,49

3.477,20

22,26

-71,10

-1.042,64

17.316,61

4.900,00

4.857,10

4.857,10

1.664.491,90

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

Wachtrekening

-3.647,61

-3.647,61

TOTAAL PASSIVA 1.664.491,90



c) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA na de splitsing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

C.Q.S. BVBA

na splitsing

31/08113 C.Q.S. BVBA

na splitsing

II.1MMATER1ELE VASTE ACTIVA 28.333,38

Kosten onderzoek & ontwikkeling 50.000,00

Geboekte afschrijvingen -21.666,62

III. MATERIELE VASTE 148.506,39

ACTIVA 69.131,54

installaties, machines en uitrusting 121.740,62

Installaties -108.010,52

Afschrijvingen op 27.544,42

installaties -26.391,36

Materieel en machines Afschrijvingen 'op mat. en mach. 76.546,60

Uitrusting -27.408,24

Afschrijvingen op 13.541,77

uitrusting -8.431,75

Gereedschap 37.225,88

Afschrijvingen 7.037,64

gereedschap

Meubilair en rollend

materieel

Kantoormeubilair





31108/13

I. KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

Niet opgevraagd kapitaal

IV. RESERVES

Wettelijke reserve

126.125,00

193.125,00

-67.000,00

9.478,09 9.478,09

V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR

Financlële schulden Achtergestelde lening

Lening DPMC

8.597,80

4.272,23

4.325,57

228.000,00 228.000, 00

73.000,00

155.000,00

ACTIVA

PASSIVA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ltilh F vervolg

Afschrijv. kantoormeubilair

Kantoormaterleel Afschrijv, kantoormaterieel lnformaticamaterieel Website ontwikkeling Afschrijv. informaticamat.

Rollend materiaal

-6.519,32

6.704,02 -6.710,74 67.830,78 3.033,00 -42.415,51

20.273,89

Afschrijv. rollend materiaal -13.192,39

Bedrijfsvoertuigen 30.639,44

Afschrijv. bedrijfsvoertuig.

Leasing en soortgelijke rechten

Leasing rollend materieel

Afschr. rollend materieel Overige materiële vaste activa

Organisatie factory Afschr. organisatie factory

Overname garage

IV. FINANCIELE VASTE

ACTIVA

Waarborgen

-29.454,93

,00

24.500,00

-24.500,00

42.148, 97

61.776,48

-35.387,51

15.760,00

160,00

160,00

VI. VOORRADEN EN EESTELL. IN UITVOERING 686.059,89

Wisselstukken 181.980,00 281.449,03 60.418,82 162.212,04

Werken In uitvoering Auto's

Citroparts

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE I JAAR 112.097,77

Handelsvorderingen 108.575,18

Klanten 86.615,18

Op te stellen facturen Overige vorderingen BTW 21.960,00

3.522,59

3.522,59

IX. LIQUIDE MIDDELEN 27.191, 28

BCMsa 11.797,92

ING -9.918,55

KBC 709,58

Credit Mutuel 3.477,20

Fortis Il 22,26

RES -71,10

Bank van Brabant -1.042,64

Kas 17.316,61

Transfert 4.900,00

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 4.857,10

Over te dragen kosten TOTAAL ACTIVA 4.857,10

1.007.205,81

MOD 11.1

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE I JAAR

Financiële schulden

Lening spuitcabine

Handelsschulden Leveranciers

Te ontvangen facturen

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale laste»

Belastingen

Bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden

RC DP

RC BBIV BVBA

RC JM

RC DPMC

RC Locaventure

RC DPMC BVBA

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

Wachtrekening

638.652,53

5.420,57

5.420,57

251.843,14

232.393,14

19.450,00

90.322, 08

11.765,39

78.556,69

291.066, 74

4.703,21

109.000,00

58.000,00

66,414,95

30.148,53

22.800,05

4.647,61 -3.647,61

TOTAAL PASSIVA 1.007.205,81

cl) Onroerende goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.,.eu(e - Verv0l9 . , .MOD 11.1 Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116)X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

1.11.3. Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen, die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de te splitsen vennootschap.

1.12. Verdeling van de aandelen (art 728 10° W.Venn.)

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat ais volgt is samengesteld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 84 procent (84%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 274 aandelen;

" b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA, met maatschappelijke zetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 16 procent (16%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap als volgt verdeeld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 85 aandelen van de overnemende vennootschap.

b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA met maatschappelijkzetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 16 aandelen van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1; Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie naar evenredigheid worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2. Verbintenissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorste! door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris

2.3, Buitengewone algemene vergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen en overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen de mogelijkheden ligt opdat de datum van deze goedkeuring 26 november 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 24 september 2013, te Sint-Joris-Winge, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan accountantskantoor DRT & Partners met zetel te Grote Markt 28, 3200 Aarschot met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Accountantskantoor DRT & PARTNERS,

vertegenwoordigd door Robrechts Peter

Gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Onderwerp(en) akte NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL BIJ PARTIELE SPLITSING

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 24 september 2013 beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

 de te splitsen Vennootschap C.Q.S. BVBA, met maatschappelijke zetel te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

 de overnemende vennootschap D.P. Management & Consulting (DPMC) BVBA, met zetel te Motbroekstraat 68, 3390 SINT-JORIS-WINGE.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het ' oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat za! warden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 728 1 ° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

C.Q.S. BVBA werd opgericht op dertien december 2000 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2001 onder nummer 20010103-143; hierna genoemd de te splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-- 28 november 2001 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december 2001 onder nummer

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MOD 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111%11.1111111

Ondernemingsnr. : 0473587652

Benaming (voluil) :

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Kgophandet

Leuven, de {. 2013 D@rFFIER,

C.Q.S

Zetel : WULMERSUMSESTEENWEG 155 3300 TIENEN

(volledig adres)

i,!-9i;t lEi  vervolg MOD 11.1

20011219-681;

 20 januari 2005 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2005 onder nummer 05027556;

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl Maere te Leuven op 15 juli 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 2013 onder nummer 13123850, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen

 Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen resultaat ten belope van 825,00 EUR om het kapitaal van 102.300,00 EUR op 103.125,00 EUR te brengen, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen doch met verhoging van de fractiewaarde.

Kapitaalverhoging door inbreng in speciën met 100.000,00 EUR, om het te brengen van 103,125,00 EUR op 203.125,00 EUR door creatie van 160 nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen In de winst.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 203.125,00 EUR (tweehonderdendrieduizend honderdvijfentwintig euro). Het is verdeeld in 325 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd ten belope van 136.125,00 EUR volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, verrichtingen te doen die betrekking hebben op

 De groothandel en kleinhandel in tweedehandsvoertuigen en motoren van alle soorten; Het uitbaten van een werkplaats voor herstellingen, koetswerken, plaatslagers! en schilderingen, het uitvoeren van onderhoud evenals aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de exploitatie van een garage; groot- en kleinhandel van brandstoffen, oliën en vetten, batterijen, onderdelen (o.a.uitlaten) en toebehoren en losse stukken; het aan- en verkopen, de vertegenwoordiging van banden voor motorvoertuigen of andere voertuigen en de uitbating van alle diensten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, evenals de aankoop, het verkopen en het plaatsen van toebehoren voor motorvoertuigen, andere voertuigen en alle machines of uitrustingen die enigszins verband hebben met de bandentechniek; het verhuren van rollend materieel, depannage-diensten en alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen die hiermee te maken hebben.

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; ontwikkeling, productie,leveringlsamenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programmatuur of een programma van de klant; het invoeren van gegevens, de volledige verwerking van gegevens; het verlenen van advies m.b.t. informaticaprogramma's; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurrooster, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, enz.); de opslag van gegevens in een computerrecord in een bepaald formaat; ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enz,; het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; de overige activiteiten in verband met computers; handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, o.m, in computers; aan- en verkoop van hard- en software (groothandel, distributie, kleinhandel); informaticaverkoop en  advies, intemetdiensten en  advies, algemeen bedrijfseconomisch advies en consulting in financiële-, handels-, fiscale-, technische-, roerende en onroerende zaken; verhuring en tussenhandel; verkoop van goederen en diensten waaronder, doch niet enkel, kunstwerken, voeding, designartikelen, dranken; alle activiteiten met betrekking tot de lay-out en het uitgeven van brochures en magazines; het organiseren van evenementen in de meest ruime betekenis.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, de bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden niet de voorgaande. Deze

Op de laatste blz. van Luik B veermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Lek lJ - vervolg _ _ _ _ . _ . _ . _ . MOD 11.1

diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal, algemene betaalbewerking; vervaardigen van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan; goederenvervoer over de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer van tankwagens, autovervoer; het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren; opslag en exploitatie voor rekening van derden van overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz) voor diverse goederen, inclusief landbouwproducten; overige vervoerondersteunende activiteiten; verhuur van auto's, de verhuur op korte termijn of de operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur; public relationsbureaus, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

-- de heer Dietrich Pétré: 274 aandelen

D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA: 51 aandelen.

Totaal aantal aandelen; 325 aandelen.

1.1.2. identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DPMC BVBA werd opgericht op 2 februari 1996 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-- 28 augustus 1997 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september 1997 onder nummer 970920235;

 10 december 2003 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2004 onder nummer 04002312;

 31 augustus 2012 bij akte verleden voor notaris Eric Lerut, kantoor houdend te Sint-Joris-Winge en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 2012 onder nummer 12155451;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 SINT-JORIS-WINGE, Motbroekstraat 68.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 200.000,00 EUR (tweehonderdduizend euro), Het is verdeeld

" in 2.015 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap luidt ais volgt:

 Beheer van eigen onroerend goed patrimonium (met uitsluiting van alle activiteiten toebehorend aan vastgoed makelaar) zowel in België ais in het buitenland.

-- Beheer van ondernemingen en het aanhouden van participaties in alle ondernemingen, zelfs indien deze ondernemingen een doel hebben dat niet verwant is met dal van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : ,Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

.tiiiiSe- vervolg

-------" ---" " - ----- MOD11.1

--Adviesverlening aan de ondernemingen op alle domeinen van het ondernemingsbeleid.

 Het verlenen van garanties en zekerheden voor verbintenissen en verplichtingen van, al dan niet, andere ondernemingen.

 Groothandel in auto's en lichte bestelwagens.

 Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens.

"  Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens

- Groothandel in andere motorvoertuigen.

 Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen

 Detailhandel in andere motorvoertuigen.

 Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

- Exploitatie van taxi's.

 Goederenvervoer over de weg.

 Catering.

 Reclamewezen.

 Verhuur en lease van personenwagen en lichte bestelwagen.

 Verhuur en lease van vrachtwagen en overige motorvoertuigen.

-- Organisatie van congressen en beurzen.

 Promotie en Organisatie van organiserende kunstevenementen.

Exploitatie van sportaccomodaties.

 Overige sportactiviteiten.

 De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

-- De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

 Zij kan functies van lasthebber, bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

 Zij mag haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van en op risico van derden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondememingsnummer 0457.196.335.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

 de heer Dietrich Pétré: 2.000 aandelen;

"  mevrouw Katrijn Merckx: 15 aandelen.

Totaal aantal aandelen: 2.015 aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

uik Pi - vervolg . Aton 11.1

1.2. Uit te geven aandelen (art. 728 2° W.Venn.)

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap is vertegenwoordigd door 2.015 aandelen. Door de overneming van het afgesplitste gedeelte van de BVBA C.Q.S. zullen 101 nieuwe aandelen DPMC worden gecreëerd dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De 101 nieuwe aandelen van overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt;

 aan de heer Dietrich Pétré 85 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom

-- aan D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA 16 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom.

1.3, Wijze van uitreiking (art. 728 3° W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de overnemende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013. 1.4. Datum van deelname in de winst (art. 728 4° W.Venn.)

De uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf 31 augustus 2013.

1.5. Boekhoudkundige datum (art. 728 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 31 augustus 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht.

1.6. Bijzondere rechten (art. 728 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

1.7. Bezoldiging commissaris, bedrijfsrevisoren of externe accountants (art. 728 7° W.Venn.)

De BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts wordt aangesteld voor het opstellen van het in artikel 746 W. Venn. en artikel 219 W. Venn. bedoelde verslagen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend van 6.500, - EUR (excl BTW).

1.8. Bijzondere voordelen (art.693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01 Ik f=i - vervolg M0D 11.1



1.9. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van volgende onroerend goed:

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 154, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116/X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Het vermelde onroerend goed maakt deel uit van de over te dragen activabestandelen naar de overnemende vennootschap DPMC.

1.10. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden (art. 735 §1 W.Venn.)

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om aandeelhouder te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

1.11. Verdeling van de activa en passiva (art. 728 9°)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

1.11.1. Overnemende vennootschap

a) Algemene beschrijving

Actief

Verwerving van onroerend goed te Wulmersumsesteenweg 155, 3300 Tienen, gekadastreerd Stad Tienen, 2e Afdeling, sectie D, nr, 116132, oppervlakte 23a 25ca.

De boekwaarde van dit onroerend goed bedraagt EUR 757.269,58.

Passief

Overname van de investeringskredieten BNP Paribas voor het onroerend goed waarvan

het saldo van het lange termijn gedeelte EUR 365.869,56 bedraagt.

het saldo van het korte termijn gedeelte EUR 185.426,93 bedraagt.

Overname van de Lening Zaakvoerder voor een bedrag van EUR 58.000,00.

Overname Straight Loan/Kaskrediet BNPParibas voor een bedrag van EUR 99.983,49.

' Overname van de RC DP ten bedrage van EUR 36.899,44.

Het verschil tussen de overgedragen activa en passiva bestanddelen zijnde EUR 11.090,16 betreft een gedeelte van de Eigen Vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap,

. Schematisch voorgesteld als volgt:

ACTIVA PASSIVA

MATERIELE VASTE 757.269, 56 Viii. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 423.869,56

ACTIVA 757.263, 58 Financiële schulden Lening Industriegebouw Lening verbouwingswerken Lening KOA 365.869,56

Terreinen en gebouwen Gebouw 818.603,83 Lening verbouwing 125.083,86

Afschrijving gebouw -131.084,25 204.117,64

Terrein 77.833,54 8.491,72

Afschrijvingen op terrein -8.083,54 28.176,34

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

p:,4Ai;t ~ vervolg

MOD 11.1

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Financiële schulden Lening industriegebouw

Lening

verbouwingswerken

Lening afwerking

Lening verbouwing

Straight !Dan Fortis Overige schulden

Straight Loan/Kaskrediet BNP

RC DP

322,309,86

185.426, 93

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,0

0

138.582,93

99.983,49

36.899,44

Overige schulden Lening zaakvoerder

58.000,00

58.000,00

VERSCHIL Kapitaal Wettelijke reserve OTDW 10.000,00 11.090,16

751,91

338,25

b) Staat activa en passiva per 31.08.2013 DPMC BVBA voor de fusie:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

DPMC BVBA

31108113

DPMC BVBA

31108113

599.659,07

472.033, 09

411.189,30

86.187,74

70.000,00

-13.889,45

11.200,00

-11.200,00

6.567,19 12.918,90 -7.311,48 4.798,77 -3.839,00

121.058,79

4.174,45

-2.367,84

5.064,08 -2.949,85 14.025,85 16.790,25 -13.817,55 -12.492,06

Afschr, gebouw Holsbeek -81.454,50

ACTIVA

Ill. MATERIELE VASTE ACTIVA

Terreinen en gebouwen

Gebouw Holsbeek

Geb. meerw. gebouwen

Terrein Holsbeek

Afschr. geb, meerwaarde - Kosten terrein Holsbeek Afschr. kost terrein Holsb.

Installaties, machines en uitrusting

Materieel en machines

Afschr. materieel en mach.

Beursmaterlaal

Afschr. beursmateriaal

Meubilair en rollend materieel

Kantoormeubilair

Afschr. kantoormeubilair

Kantoormaterieel

Afschr. kantoormaterieel Infornaticamaterieel Website ontwikkeling Afschr, website ontwik. Afschr. informaticamat,

L J

"

"

PASSIVA

I. KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

Geplaatst kapitaal

II. HERWAARDERINGS- MEERWAARDEN

Herwaarderingsmeer- waarden

IV. RESERVES

Wettelijke reserve

Wettelijke reserve Onbeschikbare reserves Onbeschikbare reserves

V. OVERGEDAGEN WINST OF VERL1 ES

Over te dragen winstiveriies

Resultaat boekjaar

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR

Kredietinstellingen

Finan.

verbouwingswerken

fnv. kred. Fortis Bank

Financ, BVB

deelnemingen

Flnanc. Holsbeek

200.000,00

200.000, 00

200.000,00

74.298,29

74.298,29

12.757,08 5.000,00

5.000,00

7.757,08

7.757,08

-22.952,69

-760,21

-22.192,48

500,286,11 480.286,11

260.624,89

60.278,19

22.688,28

73.310,46

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

LtIjlft p - vervolg 65.582,31 verbouw. M0011.1

Voertuigen -44.560,50 Financ. BVB 50.000 EUR Financ. Toyota 25.450,48 3.622,06 12.303,40 22.008,35

Afschr. voertuigen Verhuur voertuigen Afschr. verhuur voertuigen Bedrijfsvoertuigen 142.977,78 Financ. Fortis brief Financ. Argenta euro Overige schulden 20.000, 00

Afschr. bedrijfsvoertuigen -64.227,77 Achtergestelde lening Dieter 20.000,00

IV. FINANCIELE VASTE 21.499,64 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 315.649,50 19.373,13

ACTIVA -8,640,00 Schulden > 1 jaar, vervallend in het jaar 5.574,54

Deelnemingen in verbonden ondernemingen 41.220,00 Flnan. 2.054,61

Deelneming In CQS 41.220, 00 verbouwingswerken 4.288,55

Deelneming In 30.420,00 Inv. kred. Fortis Bank 3.144,31

Locaventure 800,00 Financ. BVB 3.316,14

Deelneming AD Loisirs 10.000,00 deelnemingen 1.405,89

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 155.000,00 Flnanc. verbouwing Forcis -3.021,47

Vorderingen verbonden ondernemingen 155.000, 00 Financ. BVB 50.000 EUR 1.477,28

Vordering CQS > 1 jaar 155.000,00 Financ. Toyota 1.133,28

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 286.035,05 Financ, voorafbetalingen Financ. Fortis 15.000 EUR 180.000,00

Handelsvorderingen 111.094,72 Financ. Argenta Auto 180.000,00

Klanten 47.758,72 Kredletinstellingen 121.514,81

Op te stellen facturen Vooruitbetalingen Dubieuze debiteuren Geb. wvm dub. dèblteuren 15.750,00 Opticash ING 17.407,50

Overige vorderingen 47250,00 Handelsschulden 104.107,31

Terug te vorderen belast. 1.936,00 Leveranciers 8.216, 72

Vorderingen CQS < 1 jaar -1.600,00 Te ontvangen facturen 3.216,72

RC Locaventure 174.940,33 Belastingen, bezoldingen en sociale lasten 1.000,00

RC CQS 3.926,58 BTW 4.000,00

IX. LIQUIDE MIDDELEN 71.315,00 Bedrijfsvoorheffing -13.455,16

ING 83.198,75 Versch. bezoldigingen -13.504,37

KBC 16.500,00 Overige schulden 49,21

Forfis -1.888,45 RC Dieter -12,62

Res 160,51 RC Katrijn -12,62

Argenta 85,65 X. OVERLOPENDE REKENINGEN

CM 414,83 Wachtrekening

Bank van Brabant -2,986,55

530,85

6,44

-100,18

TOTAAL ACTIVA 1.080.025,67



TOTAAL PASSIVA 1.080.025,67



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Sigagen bij het$elgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

cy Staat activa en passiva per 31.08.2013 DPMC BVBA na de fusie:

M

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

q 'Iaij( vervolg DPMC BVBA PASSIVA na fusie M0011.1

ACTIVA 31/08/13 DPMC BVBA

na fusie

31/08113

III. MATERIELE VASTE 1.356.928,65 I. KAPITAAL 210.000,00

ACTIVA 1.229.302,67 Geplaatst kapitaal 210.000,00

Terreinen en gebouwen Gebouw 818.603,83 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Afschrijving gebouw Terrein 131.084,25 Kapitaal 10.000,00

Afschrijvingen op 77.833,54 I!, HERWAARDERINGS- MEERWAARDEN 74.298,29

terrein -8.083,54 Herwaarderingsmeer- waarden 74.298,29

Gebouw Holsbeek 411.189,30 IV. RESERVES 13.508,99

Geb. meerw. gebouwen Afschr. gebouw Holsbeek Terrein Holsbeek 86.187,74 Wettelijke reserve 5.751,91

Afschr. geb. meerwaarde Kosten terrein Holsbeek Afschr. kost terrein Hoisb. -81.454,50 Wettelijke reserve Wettelijke reserve Onbeschikbare reserves 5.000,00

Installaties, machines en uitrusting 70.000,00 Onbeschikbare reserves 751,91

Materieel en machines -13.889,45 V. OVERGEDAGEN WINST OF VERLIES 7.757,08

Afschr. materieel en 11.200,00 Over te dragen 7.757,08

mach. -11.200,00 winstverlies -22.614,44

Beursmateriaal 6.567,19 Over te dragen winst Resultaat boekjaar -760,21

Afschr. beursmateriaal 12.918,90 Viii. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 338,25

Meubilair en rollend -7.311,48 Kredietinstellingen -22,192,48

materieel 4.798,77 Lening industriegebouw 924.155,66

Kantoormeubilair -3.839,00 Lening verbouwingswerken 904.155, 66

Afschr. kantoormeubilair 121.058, 79 Lening KOA 125.083,86

Kantoormaterieel 4.174,45 Lening verbouwing 204.117,64

Afschr. kantoormaterieel -2.367,84 Lening zaakvoerder 8.491,71

lnformaticamaterieel 5.064,08 Finan. 28.176,34

Website ontwikkeling -2.949,85 verbouwingswerken 58.000,00

Afschr, website ontwik. Afschr. informaticamat. 14.025,85 Inv. kred. Fortis Bank 260.624,89

Voertuigen 16.790,25 Financ. BVB 60.278,19

Afschr. voertuigen -13.817,55 deelnemingen 22.688,28

Verhuur voertuigen -12.492,06 Flnanc. Holsbeek 73.310,46

Afschr. verhuur voertuigen 65.582,31 verbouw. 25.450,48

Bedrijfsvoertuigen -44.560,50 Financ. BVB 50.000 EUR 3.622,06

Afschr. bedrijfsvoertuigen 142.977,78 Financ. Toyota 12.303,40

IV. FINANCIELE VASTE -64.227,77 Financ. Fortis brief 22,008,35

ACTIVA 21.499,64 Financ. Argenta euro Overige schulden 20.000,00

Deelnemingen in verbonden ondernemingen -8.640,00 Achtergestelde lening Dieter 20.000,00

Deelneming in CQS 41.220,00 41.220,00 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 537.975,88 204.800,06

Deelneming in 30.420,00 Schulden >1 jaar, vervallend in het jaar

Locaventure 800,00

Deelneming AD Loisirs 10.000,00

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij-liet Bëlgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden :

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Ltunt e - vervolg 155.000,00 155.000,00 Lening industrlegebouw MOD 11.1

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR Lening verbouwings. werken 2.375,01

Vorderingen verbonden ondernemingen 2.491,88

Vordering CQS > 1 jaar 155.000,00 Lening afwerking 2.742,01

Lening verbouwing 2.818,03

VIL VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 286.035,05 Straight Ion Fortis 175.000,00

Handelsvorderingen 111.094,72 Finan, 5,574,54

Klanten 47.758,72 verbouwingswerken 2.054,61

Inv, kred. Fortis Bank

Op te stellen facturen 15.750,00 Financ. BVB 4.288,55

deelnemingen

Vooruitbetalingen 47,250,00 Financ, verbouwing Fortis 3.144,31

Dubieuze debiteuren 1.936,00 Financ. BVB 50.000 EUR 3.316,14

Geb, wvm dub. debiteuren -1.600,00 Financ. Toyota 1.405,89

Overige vorderingen 174.940,33 Financ. voorafbetalingen -3.021,47

Terug te vorderen belast. 3.926,58 Financ. Fortis 15.000 EUR 1.477,28

Vorderingen CQS < 1 jaar 71.315,00 Flnano, Argenta Auto 1.133,28

RC Locaventure 83.198,75 Kredietinstellingen 180.000,00

RC CQS 16.500,00 Opticash ING 180.000,00

IX. LIQUIDE MIDDELEN -101.871,94 Handelsschulden 121.514,81

ING 160,51 Leveranciers 17.407,50

KBC 85,65 Te ontvangen facturen 104.107,31

Fortis 414,83

Fortis I -99.983,49 Belastingen, bezoldingen en sociale tasten 8.216, 72

Res -2.986,55 BTW 3.216,72

Argenta 530,85 Bedrijfsvoorheffing 1.000,00

CM 6,44 Versch. bezoldigingen 4.000,00

Bank van Brabant -100,18

Overige schutden 23.444,29

RC" Dieter -13.504,37

RC Katrijn 49,22

RC DP 36.899,44

X. OVERLOPENDE REKENINGEN -12,62

Wachtrekening -12,62

TOTAAL ACTIVA 1.737.311,76 TOTAAL PASSIVA 1.737.311,76

1.11.2. Te splitsen vennootschap

a) Algemene beschrijving

ln de te splitsen vennootschap blijven achter: de bedrijfsactiviteiten die verband houden met de exploitatie van de garage en het uitbaten van de werkplaats voor herstellingen, en het uitvoeren van onderhoud.

b) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA voor de splitsing:

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pêrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad , ..~

ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

C.Q.S. BVBA

31108113

II. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 50.000,00 28.333,38

Kosten onderzoek & ontwikkeling -21.666,62

Geboekte afschrijvingen

III. MATERIELE VASTE ACTIVA 905.775,97

Terreinen en gebouwen Gebouw 757.269, 58

Afschrijving gebouw Terrein 818.603,83

Afschrijvingen op terrein -131.084,25

Installaties, machines en uitrusting 77.833,54

-8.083,54

69.131,54

Installaties

Afschrijvingen op installaties

Materieel en machines Afschrijvingen op mat en

mach.

Uitrusting

Afschrijvingen op

uitrusting

Gereedschap Afschrijvingen gereedschap

Meubilair en rollend

materieel

Kantoormeubilair

Afschrijv. kantoormeubilair

Kantoormaterieel

Afschrijv. kantoormaterieel Informaticamaterieei

Website ontwikkeling

Afschrijv. Informaticamat. Roiiend materiaal Afschrijv. rollend materiaal Bedrijfsvoertuigen Afschrijv. bedrijfsvoertuig.

Leasing en soortgelijke

rechten

121,740,62

-108.010,52

27.544,42

-26.391,36

76,546,60

-27.408,24

13.541,77

-8.431,75

37.225, 88

7,037,64

-6.519,32

6.704,02

-6.710,74

67.830,78

3.033,00

-42.415,51 20.273, 89 -13.192,39 30.639,44 -29.454,93

,00

Leasing rollend materieel 24,500,00

Afschr. rollend materieel

Overige materiële vaste activa

Organisatie factory Afschr. organisatie factory Overname garage

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA

Waarborgen

VI. VOORRADEN EN

-24.500,00

42.148,97

61.776,48

-35.387,51

15.760,00

160,00

160,00

686.059,89

LUi'jt vervolg

ACTIVA

MOD 11.1

PASSIVA C.Q.S. BVBA

31108113

1. KAPITAAL

136.125,00

" Geplaatst kapitaal Niet opgevraagd kapitaal

V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR

Financiële schulden Achtergestelde lening Lening industri

Lening

verbouwingswerken

Lening KOA

Lening verbouwing

Lening zaakvoerder

Lening DPMC

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR

Financiële schulden

Lening spuitcabine Lening Industriegebouw

Lening

verbouwingswerken

Lening afwerking

Lening verbouwing

Straight Joan Fortis

Handelsschulden

Leveranciers

Te ontvangen facturen

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

Belastingen

Bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden

RC DP

RC BBIV BVBA

RC JM

RC DPMC

RC Locaventure

RC DPMC BVBA

203.125,00

-67.000,00

10.230,00

10.230,00

8.936,05

4.610,48

4.325,57

651.869,56

651.869, 56

73.000,00

125.083,86

204.117,64

8.491,72

28.176,34

58.000,00

155000

860.978,90

190.847,50

5.420,57

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,00

251.843,14

232.393,14

19.450,00

90.322,08

11.765,39

78.556,69

327.966,18

41.602,65

109.000,00

68.000,00

66.414,96

30.148,53

22.800,05

IV. RESERVES

Wettelijke reserve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MOa 11.1

LUi f e - vervolg ... ........ ... - .......

BESTELL. IN UITVOERING

Wisseistukken

Werken in uitvoering

Auto's

Citroparts

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE I JAAR Handelsvorderingen Klanten

Op te stellen facturen Overige vorderingen BTW

IX. LIQUIDE MIDDELEN

BCNisa

ING

KBC

Fortis 1

Credit Mutuel

Fortis II

RES

Bank van Brabant

Kas

Transfert

X. OVERLOPENDE

REKENINGEN

Over te dragen kosten

TOTAAL ACTIVA

181.980,00

281.449,03

60.418,82

162.212,04

112.097,77

108.575,18

86.615,18

21.960,00

3.522,59

3.522,59

-72.792,21 11.797,92

-9.918,55

709,58

-99.983,49

3.477,20

22,26

-71,10

-1.042,64

17.316,61

4.900,00

4.857,10

4.857,10

1.664.491,90

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

Wachtrekening

-3.647,61

-3.647,61

TOTAAL PASSIVA 1.664.491,90



c) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA na de splitsing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

C.Q.S. BVBA

na splitsing

31/08113 C.Q.S. BVBA

na splitsing

II.1MMATER1ELE VASTE ACTIVA 28.333,38

Kosten onderzoek & ontwikkeling 50.000,00

Geboekte afschrijvingen -21.666,62

III. MATERIELE VASTE 148.506,39

ACTIVA 69.131,54

installaties, machines en uitrusting 121.740,62

Installaties -108.010,52

Afschrijvingen op 27.544,42

installaties -26.391,36

Materieel en machines Afschrijvingen 'op mat. en mach. 76.546,60

Uitrusting -27.408,24

Afschrijvingen op 13.541,77

uitrusting -8.431,75

Gereedschap 37.225,88

Afschrijvingen 7.037,64

gereedschap

Meubilair en rollend

materieel

Kantoormeubilair





31108/13

I. KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

Niet opgevraagd kapitaal

IV. RESERVES

Wettelijke reserve

126.125,00

193.125,00

-67.000,00

9.478,09 9.478,09

V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR

Financlële schulden Achtergestelde lening

Lening DPMC

8.597,80

4.272,23

4.325,57

228.000,00 228.000, 00

73.000,00

155.000,00

ACTIVA

PASSIVA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ltilh F vervolg

Afschrijv. kantoormeubilair

Kantoormaterleel Afschrijv, kantoormaterieel lnformaticamaterieel Website ontwikkeling Afschrijv. informaticamat.

Rollend materiaal

-6.519,32

6.704,02 -6.710,74 67.830,78 3.033,00 -42.415,51

20.273,89

Afschrijv. rollend materiaal -13.192,39

Bedrijfsvoertuigen 30.639,44

Afschrijv. bedrijfsvoertuig.

Leasing en soortgelijke rechten

Leasing rollend materieel

Afschr. rollend materieel Overige materiële vaste activa

Organisatie factory Afschr. organisatie factory

Overname garage

IV. FINANCIELE VASTE

ACTIVA

Waarborgen

-29.454,93

,00

24.500,00

-24.500,00

42.148, 97

61.776,48

-35.387,51

15.760,00

160,00

160,00

VI. VOORRADEN EN EESTELL. IN UITVOERING 686.059,89

Wisselstukken 181.980,00 281.449,03 60.418,82 162.212,04

Werken In uitvoering Auto's

Citroparts

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE I JAAR 112.097,77

Handelsvorderingen 108.575,18

Klanten 86.615,18

Op te stellen facturen Overige vorderingen BTW 21.960,00

3.522,59

3.522,59

IX. LIQUIDE MIDDELEN 27.191, 28

BCMsa 11.797,92

ING -9.918,55

KBC 709,58

Credit Mutuel 3.477,20

Fortis Il 22,26

RES -71,10

Bank van Brabant -1.042,64

Kas 17.316,61

Transfert 4.900,00

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 4.857,10

Over te dragen kosten TOTAAL ACTIVA 4.857,10

1.007.205,81

MOD 11.1

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE I JAAR

Financiële schulden

Lening spuitcabine

Handelsschulden Leveranciers

Te ontvangen facturen

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale laste»

Belastingen

Bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden

RC DP

RC BBIV BVBA

RC JM

RC DPMC

RC Locaventure

RC DPMC BVBA

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

Wachtrekening

638.652,53

5.420,57

5.420,57

251.843,14

232.393,14

19.450,00

90.322, 08

11.765,39

78.556,69

291.066, 74

4.703,21

109.000,00

58.000,00

66,414,95

30.148,53

22.800,05

4.647,61 -3.647,61

TOTAAL PASSIVA 1.007.205,81

cl) Onroerende goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.,.eu(e - Verv0l9 . , .MOD 11.1 Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116)X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

1.11.3. Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen, die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de te splitsen vennootschap.

1.12. Verdeling van de aandelen (art 728 10° W.Venn.)

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat ais volgt is samengesteld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 84 procent (84%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 274 aandelen;

" b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA, met maatschappelijke zetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 16 procent (16%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap als volgt verdeeld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 85 aandelen van de overnemende vennootschap.

b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA met maatschappelijkzetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 16 aandelen van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1; Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie naar evenredigheid worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2. Verbintenissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorste! door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris

2.3, Buitengewone algemene vergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen en overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen de mogelijkheden ligt opdat de datum van deze goedkeuring 26 november 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 24 september 2013, te Sint-Joris-Winge, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan accountantskantoor DRT & Partners met zetel te Grote Markt 28, 3200 Aarschot met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Accountantskantoor DRT & PARTNERS,

vertegenwoordigd door Robrechts Peter

Gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2013
ÿþf

(verkort)

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : WULMERSUMSESTEENWEG 155 3000 TIENEN

(volledig adres)

Onderwerptelli a te : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 24 september 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen welke de overdracht van een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

 de te splitsen vennootschap C.Q.S. BVBA, met maatschappelijke zetel te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

 de overnemende vennootschap D.P. Management & Consulting (DPMC) BVBA, met zetel te Motbroekstraat 68, 3390 SINT-JORIS-WINDE.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. identificatie van de betrokken vennootschappen (art.693 1° W.Venn.)

1.1,1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

C.Q.S. BVBA werd opgericht op dertien december 2000 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2001 onder nummer 20010103-143; hierna genoemd de te splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 28 november 2001 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december 2001 onder nummer 20011219-681;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Rec o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

M0D 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 A OKT, 2013

DE GRi ! R,

Griffie

Ondernemingsnr.: 0473587652

Benaming (voluit)

I u

C.Q.S

Luik - vervolg Monni

-- 20 januari 2005 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2005 onder nummer 05027556;

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl Maere te Leuven op 15 juli 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 2013 onder nummer 13123850, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

 Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen resultaat ten belope van 825,00 EUR om het kapitaal van 102.300,00 EUR op 103.125,00 EUR te brengen, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen doch met verhoging van de fractiewaarde.

Kapitaalverhoging door inbreng in speciën met 100.000,00 EUR, om het te brengen van 103.125,00 EUR op 203.125,00 EUR door creatie van 160 nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 203.125,00 EUR (tweehonderdendrieduizend honderdvijfentwintig euro). Het is verdeeld in 325 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd ten belope van 136.125,00 EUR volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap zowel In België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

 De groothandel en kleinhandel in tweedehandsvoertuigen en motoren van alle soorten; Het uitbaten van een werkplaats voor herstellingen, koetswerken, plaatslagerij en schilderingen, het uitvoeren van onderhoud evenals alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de exploitatie van een garage; groot- en kleinhandel van brandstoffen, oliën en vetten, batterijen, onderdelen (o.a.uitiaten) en toebehoren en losse stukken; het aan- en verkopen, de vertegenwoordiging van banden voor motorvoertuigen of andere voertuigen en de uitbating van alle diensten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, evenais de aankoop, het verkopen en het plaatsen van toebehoren voor motorvoertuigen, andere voertuigen en aile machines of uitrustingen die enigszins verband hebben met de bandentechniek; het verhuren van rollend materieel, depannage-diensten en alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen die hiermee te maken hebben.

-- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhcrende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; ontwikkeling, productie,leveringlsamenstetling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programmatuur of een programma van de klant; het invoeren van gegevens, de volledige verwerking van gegevens; het verlenen van advies m.b.t. informaticaprogramma's; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurrooster, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, enz.); de opslag van gegevens in een computerrecord in een bepaald formaat; ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enz.; het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; de overige activiteiten in verband met computers; handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, o.m. in computers; aan- en verkoop van hard- en software (groothandel, distributie, kleinhandel); informaticaverkoop en  advies, internetdiensten en  advies, algemeen bedrijfseconomisch advies en consulting in financiële-, handels-, fscale-, technische-, roerende en onroerende zaken; verhuring en tussenhandel; verkoop van goederen en diensten waaronder, doch niet enkel, kunstwerken, voeding, designartikelen, dranken; alle activiteiten met betrekking tot de lay-out en het uitgeven van brochures en magazines; het organiseren van evenementen in de meest ruime betekenis.

-- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, de bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de ciiënt.Ter uitvoering van haar opdrachten en voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bishouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- bbhouden aan het Belgisch Staatsblad

L

@..talk - vervolg

MOD 11.1

het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal, algemene betaalbewerking; vervaardigen van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan; goederenvervoer over de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van buikgoederen, inclusief vervoer van tankwagens, autovervoer; het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht cf over binnenwateren; opslag en exploitatie voor rekening van derden van overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz) voor diverse goederen, inclusief landbouwproducten; overige vervoerondersteunende activiteiten; verhuur van auto's, de verhuur op korte termijn of de operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur; public relationsbureaus, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré. Rechtspersonenregister

De venncotschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn;

- de heer Dietrioh Pétré: 274 aandelen

-D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA: 51 aandelen.

Totaal aantal aandelen: 325 aandelen.

1.1.2. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DPMC BVBA werd opgericht op 2 februari 1996 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

- 28 augustus 1997 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september 1997 onder nummer 970920235;

- 10 december 2003 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2004 onder nummer 04002312;

- 31 augustus 2012 bij akte verleden voor notaris Eric Lerut, kantoor houdend te Sint-Joris-Winge en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 2012 onder nummer 12155451;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 SINT JORIS-WINGE, Motbroekstraat 68.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 200.000,00 EUR (tweehonderdduizend euro). Het is verdeeld in 2.015 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

-Beheer van eigen onroerend goed patrimonium (met uitsluiting van aile activiteiten toebehorend aan vastgoedmakelaar) zowel in België als in het buitenland.

- Beheer van ondernemingen en het aanhouden van participaties in alle ondernemingen, zelfs indien deze ondernemingen een doel hebben dat niet verwant is met dat van de vennootschap

-Adviesverlening aan de ondernemingen op alle domeinen van het ondernemingsbeleid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ii uilk - vervolg MOD 11.1

 Het verlenen van garanties en zekerheden voor verbintenissen en verplichtingen van, al dan niet, andere ondernemingen.

- Groothandel in auto's en lichte bestelwagens.

- Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens.

--Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens

-Groothandel in andere motorvoertuigen.

-Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen

-Detailhandel in andere motorvoertuigen.

-Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

- Exploitatie van taxi's.

- Goederenvervoer over de weg.

-Catering.

-- Reclamewezen,

-Verhuur en lease van personenwagen en lichte bestelwagen.

-Verhuur en lease van vrachtwagen en overige motorvoertuigen.

-Organisatie van congressen en beurzen.

-- Promotie en organisatie van organiserende kunstevenementen.

-Exploitatie van sportaccomodaties,

- Overige sportactiviteiten.

- De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zowel roerende ais onroerende, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

-Zij kan functies van lasthebber, bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening van en op risico van derden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0457.196.335.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

- de heer Dietrich Pétré: 2,000 aandelen;

-mevrouw Katrijn Merckx: 15 aandelen.

Totaal aantal aandelen: 2.015 aandelen.

Voor-

bbhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

bhhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r;---

Luiva - vervolg MCD 11,1

1.2. Uitte geven aandelen (art.693 2° W. Venn.)

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

Het Kapitaal van de overnemende vennootschap is vertegenwoordigd door 2.015 aandelen. Door de overneming van het afgesplitste gedeelte van de USA C.Q.B. zullen 101 nieuwe aandelen DPNIC worden gecreëerd dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De 101 nieuwe aandelen van overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt

- aan de heer Dietrich Pétré 85 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom

- aan D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA 16 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom.

1.3. Wijze van uitreiking (art.693 3° W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen,

Deze aandelen van de overnemende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013.

1.4. Datum van deelname in de winst (art.693 4° W.Venn.)

De Uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf 31 augustus 2013.

1.5. Boekhoudkundige datum (art.693 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 31 augustus 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht.

1.6. Bijzondere rechten (art.693 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.7. Bezoldiging commissaris, bedrijfsrevisoren of externe accountants (art.693 7° W.Venn.)

De VBA Robreohts Lenaerts Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts wordt aangesteld voor het opstellen van het in artikel 695 W. Venn. en artikel 219 W. Venn. bedoelde verslagen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend van 6.500, - EUR (excl BTW).

1.8. Bijzondere voordelen (art.693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van kyIk B vermelden :

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Luik Et W vervolg MOD 11.1

1.9. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van volgende onroerend goed:

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116/X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren,

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Het vermelde onroerend goed maakt deel uit van de over te dragen activabestandelen naar de overnemende vennootschap DPMC.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bèhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

. `

1.10. Verdeling van de activa en passiva (art.693 9°)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

1.10.1. Overnemende vennootschap

a) Algemene beschrijving

Actief

Verwerving van onroerend goed te Wulmersumsesteenweg 155, 3300 Tienen, gekadastreerd Stad Tienen, 2e Afdeling, sectie D, nr. 116B2, oppervlakte 23a 25ca.

De boekwaarde van dit onroerend goed bedraagt EUR 757.269,58.

Passief

Overname van de investeringskredieten BNP Paribas voor het onroerend goed waarvan

het saldo van het lange termijn gedeelte EUR 365.869,56 bedraagt.

het saldo van het korte termijn gedeelte EUR 185.426,93 bedraagt.

Overname van de Lening Zaakvoerder voor een bedrag van EUR 58.000,00.

Overname Straight Loan/Kaskrediet BNPParibas voor een bedrag van EUR 99.983,49.

Overname van de RC DP ten bedrage van EUR 36.899,44.

Het verschil tussen de overgedragen activa en passiva bestanddelen zijnde EUR 11.090,16 betreft een gedeelte van de Eigen Vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap.

Schematisch voorgesteld als volgt: PASSIVA

ACTIVA

III. MATERIELE VASTE ACTIVA 757.269,58 VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 423.869, 56

Terreinen en gebouwen Gebouw 757.269,58 Financiële schulden 3655.869, 56

Afschrijving gebouw 818.603,83 Lening Industriegebouw 125.083,86

Terrein -131.084,25 Lening 204.117,64

Afschrijvingen op terrein 77.833,54 verbouwingswerken 8,491,72

-8.083,54 Lening KOA 28,176,34

Lening verbouwing 58.000,00

Overige schulden 58.000,00

Lening zaakvoerder 322.309,86 185,426,93

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Financiële schulden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad LuICC - vervolg

MOP 11.1

Lening Industriegebouw

Lening

verbouwingswerken

Lening afwerking Lening verbouwing

Straight ban Fortis Overige schulden

Straight LoaniKaskrediet BNP

RC DP

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,0

0

136.882, 93

99.983,49

36.899,44

VERSCHIL Kapitaal Wettelijke reserve OTDW

11.090,16

10.000,00

751,91

338,25

b) Staat activa en passiva per 31.08.2093 DPMC BVBA voor de fusie:

ACTIVA DPMC BVBA PASSIVA DPMC BVBA

31108113 31108/13

Ut. MATERIELE VASTE 599.659,07 1. KAPITAAL 200.000,00

ACTIVA 472.033,09 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Terreinen en gebouwen Gebouw ldoisbeek Geb. meetw. gebouwen 411.189,30 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Afschr. gebouw Holsbeek Terrein Holsbeek 86.187,74 II. HERWAARDERINGS- 74.298,29

Afschr. geb. meerwaarde Kosten terrein Holsbeek Afschr. kost terrein Holsb. -81.454,50 MEERWAARDEN 74.298,29

Installaties, machines en 70.000,00 Herwaarderingsmeer- waarden 12.757,08 5.000,00

uitrusting -13.889,45 IV. RESERVES 5.000,00

Materieel en machines Afschr, materieel en mach. 11.200,00 Wettelijke reserve 7.757,08

Beursmateriaal -11.200,00 Wettelijke reserve Onbeschikbare reserves Onbeschikbare reserves 7.757,08

Afschr. beursmateriaal 6.567,19 V. OVERGEDAGEN WINST OF -22.952,69

Meubilair en rollend 12.918,90 VERLIES -760,21

materieel -7.311,48 Over te dragen -22.192,48

Kantoormeubilair 4.798,77 winstverlies 500.286,11 480.286,11

Afschr. kantoormeubilair -3.839,00 Resultaat boekjaar 260.624,89

Kantoormaterieel 121.058, 79 V![[. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR Kredietinstellingen 60.278,19

Afschr. kantoormaterieel Informaticamaterieel Website ontwikkeling Afschr. website ontwik. 4.174,45 Finan. 22.688,28

Afschr, informaticamat. -2.367,84 verbouwingswerken Inv. kred. Fortis Bank Financ. BVB deelnemingen 73.310,46

Voertuigen 5.064,08 Financ. Holsbeek 25.450,48

Afschr, voertuigen Verhuur voertuigen Afschr, verhuur voertuigen Bedrijfsvoertulgen Afschr. bedrljfsvoertulgen -2.949,85 verbouw. 3.622,06

14.025,85 Financ. BVB 50.000 EUR Financ, Toyota 12.303,40

16.790,25 Financ. Fortis brief 22.008,35

-13.817,55 Financ. Argenta euro 20.000,00

-12.492,06 Overige schulden 20.000,00

65.582,31 Achtergestelde lening

-44.560,50

142.977,78

-64.227,77

21.499,64

-8.640,00

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

La c Lei "" vervolg 41.220,00 Dieter MOD 11.1

IV. FINANCIELE VASTE 41.220, 00 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 315.649,50 19.373,13

ACTIVA 30,420,00 Schulden > 1 Paar, vervallend ln het Paar 5,574,54

Deelnemingen in verbonden ondernemingen 800,00 FInan. 2.054,61

Deelneming in CQS 10.000,00 verbouwingswerken 4.288,55

Deelneming in 155.000,00 Inv. kred. Fortis Bank 3.144,31

Locaventure 155.000,00 Financ. BVB 3.316,14

Deelneming AD Loisirs 155.000,00 deelnemingen 1.405,89

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 286.035,05 Financ. verbouwing Fortis -3.021,47

Vorderingen verbonden ondernemingen 111.094, 72 Financ. BVB 50.000 EUR 1.477,28

Vordering CQS > 1 jaar 47.758, 72 Financ. Toyota 1.133,28

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 15.750,00 Financ. voorafbetalingen Financ. Fortis 15.000 EUR 180.000, 00

Handelsvorderingen 47.250,00 Financ. Argenta Auto 180,000,00

Klanten 1.936,00 Kredietinstellingen 121.514, 81

Op te stellen facturen Vooruitbetalingen Dubieuze debiteuren Geb. wvm dub. debiteuren -1.600,00 Opticash ING 17.407,50

Overige vorderingen 174.940,33 Handelsschulden 104.107,31

Terug te vorderen belast. 3.926,58 Leveranciers 8.2/6,72

Vorderingen CQS < 1 jaar 71.315,00 Te ontvangen facturen 3.216,72

RC Locaventure 83.198,75 Belastingen, bezoldingen en sociale lasten 1.000,00

RC CQS 16.500,00 BTW 4.000,00

IX. LIQUIDE MIDDELEN -1.888,45 Bedrijfsvoorheffing -13,455,16

ING 160,51 Versch. bezoldigingen -13,504,37

KBC 85,65 Overige schulden 49,21

Forfis 414,83 RC Dieter -12,62

Res -2.986,55 RC Katrijn -12,62

Argenta 530,85 X. OVERLOPENDE

CM 6,44 REKENINGEN

Bank van Brabant -100,18 Wachtrekening

TOTAAL ACTIVA 1.080.025,67



TOTAAL PASSIVA 1.080.025,67



Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Dolk  vervolg MOD 11,1

c) Staat activa en passiva per 31.08.2013 DPMC BVBA na de fusie:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ACTIVA DPMC BVBA DPMC BVBA

PASSIVA na fusie

na fusie 31108113

31108113

III. MATERIELE VASTE 1.356.928,65 I. KAPITAAL 210.000,00

ACTIVA 1.229.302,67 Geplaatst kapitaal 210.000, 00

Terreinen en gebouwen Gebouw 818.603, 83 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Afschrijving gebouw Terrein -131.084,25 Kapitaal 10.000,00

Afschrijvingen op 77.833,54 II. HERWAARDERINGS- MEERWAARDEN 74.298,29

terrein -8.083,54 Herwaarderingsmeer- waarden 74.298,29

Gebouw Holsbeek 411.189,30 IV. RESERVES 13.508,99

Geb. meerw. gebouwen Afschr. gebouw Hoisbeek 86.187,74 Wettelijke reserve 5.751,91

Terrein Hoisbeek -81.454,60 Wettelijke reserve 5.000,00

Afschr, geb. meerwaarde 70.000,00 Wettelijke reserve 751,91

Kosten terrein Holsbeek Afschr. kost terrein Holsb, -13.889,45 Onbeschikbare reserves 7.757, 08

Installaties, machines en uitrusting 11.200,00 Onbeschikbare reserves 7.757,08

Materieel en machines -11.200,00 V. OVERGEDAGEN WINST OF VERLIES -22.614,44

Afschr, materieel en 6.567,19 Over te dragen -760,21

mach. 12.918,90 winstiveriies 338,25

Beursmateriaal -7.311,48 Over te dragen winst -22.192,48

Afschr, beursmateriaal 4.798,77 Resultaat boekjaar 924.155,66

Meubilair en rollend -3.839,00 VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 904.155,66

materieel 121.058, 79 Kredietinstellingen 125.083, 86

Kantoormeubilair 4.174,45 Lening industriegebouw 204.117,64

Afschr. kantoormeubilair -2.367,84 Lening verbouwingswerken 8.491,71

Kantoormaterieel 5.064,08 Lening KOA 28.176,34

Afschr. kantoormaterieel -2,949,85 Lening verbouwing 58.000,00

i nformaticamaterieel 14.025,85 Lening zaakvoerder 260.624,89

Website ontwikkeling 16.790,25 Finan, 60.278,19

Afschr, website ontwik. Afschr, informaticamat. -13.817,55 verbouwingswerken 22.688, 28

Voertuigen -12.492,06 inv, kred. Fortis Bank 73.310,46

Afschr. voertuigen 65.582,31 Finand BVB 25,450,48

Verhuur voertuigen Afschr. verhuur voertuigen -44.560,50 deelnemingen 3.622,06

Bedrijfsvoertuigen 142.977,78 Financ. Hoisbeek 12.303,40

Afschr, bedrijfsvoertuigen -64.227,77 verbouw. 22,008,35

IV. FINANCIELE VASTE 21,499,64 Financ. BVB 50.000 EUR 20.000, 00

ACTIVA -8.640,00 Financ. Toyota 20.000,00

Deelnemingen in verbonden ondernemingen 41.220,00 41.220,00 Financ. Fortis brief 537.975,88 204.800,06

Deelneming in C4S 30.420,00 Financ. Argenta euro Overige schulden

Deelneming in 800,00 Achtergestelde lening Dieter

Locaventure 10.000,00 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Deelneming AD Loisirs Schulden > 1 Jaar, vervallend in het Jaar

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL ACTIVA

1.737.311,76

TOTAAL PASSIVA

1.737.311,76

PASSIVA

C.Q.S. BVBA

31/08113

C.Q.S. BVBA

31108/13

28.333,38

50.000,00

-21.666,62

II, IMMATERIELE VASTE ACTIVA

Kosten onderzoek & ontwikkeling

Geboekte afschrijvingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.IAi ç l t - vervolg 165.000,00 Lening industriegebouw 2.375,01 MOD 11.1

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 155.000,00 Lening verbouwingswerken 2.491,88 -12,62

Vorderingen verbonden ondernemingen 155.000,00 Lening afwerking 2.742,01

Vordering CQS > 1 jaar 286.036, 05 Lening verbouwing 2.818,03

VII. VORDERINGEN OP TEN H00GSTE1JAAR 111.094,72 Straight Joan Fortis 175.000,00

Handelsvorderingen 47.758,72 Finan. 5.574,54

Klanten 15.750,00 verbouwingswerken 2.054,61

Op te stellen facturen 47.260,00 Inv. kred. Fortis Bank 4.288,55

Voorulibetalingen Dubieuze debiteuren 1.936,00 Financ. BVB 3.144,31

Geb, wvm dub. debiteuren Overige vorderingen -1.600,00 deelnemingen 3.316,14

Terug te vorderen belast. Vorderingen CQS < 1 jaar RC Locaventure 174.940,33 Financ. verbouwing Fortis Financ. BVB 50.000 EUR Finano. Toyota 1.405,89

RC CQS 3.926,58 Financ. voorafbetalingen Financ. Fortis 15.000 EUR Financ. Argenta Auto -3.021,47

IX. LIQUIDE MIDDELEN 71.315,00 Kredietinstellingen 1.477,28

ING 83.198,75 Opticash ING 1.133,28

KBC 16.500,00 Handelsschulden 180.000,00

Fortis 401.871,94 Leveranciers 180.000,00

Forfis I 160,51 Te ontvangen facturen 121.514,81

Res 85,65 Belastingen, bezaldingen en sociale lasten 17.407,50

Argenta 414,83 BTW 104.107,31

CM -99.983,49 Bedrijfsvoorheffing 8.216,72

Bank van Brabant -2.986,55 Versch. bezoldigingen 3.216,72

530,85 Overige schulden 1.000,04

6,44 RC Dieter 4.000,00

-100,18 RC Katrijn 23.444,29

RC DP -13.504,37

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 49,22

Wachtrekening 36.899,44

-12,62

1.10.2. Te splitsen vennootschap

a) Algemene beschrijving

ln de te splitsen vennootschap blijven achter: de bedrijfsactiviteiten die verband houden met de exploitatie van de garage en het uitbaten van de werkplaats voor herstellingen, en het uitvoeren van onderhoud.

b) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA voor de splitsing:

ACTIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor_

behouden aan het Belgisch Staatsblad

I. KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

Niet opgevraagd kapitaal

136.125,00

203.125,00

-67.000,00

Le( - vervolg 905.775,97 IV. RESERVES MOD 11.1

III. MATERIELE VASTE 757.269,58 Wettelijke reserve 10.230,00

ACTIVA 818.603,83 V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat 10.230,00

Terreinen en gebouwen -131.084,25 VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR 8.936,05

Gebouw 77,833,54 Financiële schulden 4.610,48

Afschrijving gebouw -8.083,54 Achtergestelde lening Lening industri 4.325,57

Terrein 69.131,54 Lening 651.869,56

Afschrijvingen op terrein 121.740,62 verbouwingswerken 651.869,56

installaties, machines en uitrusting -108.010,52 Lening KOA 73.000,00

Installaties 27.544,42 Lening verbouwing 125.083, 86

Afschrijvingen op -26.391,36 Lening zaakvoerder 204,117,64

installaties 76.546,60 Lening DPMC 8.491,72

Materieel en machines -27.408,24 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 28.176, 34

Afschrijvingen op mat, en mach. 13.541,77 Financiële schulden Lening spuitcabine Lening Industriegebouw 58.000,00

Uitrusting -8.431,75 Lening 155000

Afschrijvingen op 37.225,88 verbouwingswerken 860.978,90

uitrusting 7.037,64 Lening afwerking 190.847,50

Gereedschap -6.519,32 Lening verbouwing 5.420,57

Afschrijvingen 6.704,02 Straight ban Fortis 2.375,01

gereedschap -6.710,74 Handelsschulden 2.491,88

Meubilair en rollend 67,830,78 Leveranciers 2,742,01

materieel 3.033,00 Te ontvangen facturen 2.818,03

Kantoormeubilair 42.415,51 Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 175.000,00

Afschríjv. kantoormeubilair 20.273,89 Belastingen 251.843,14

Kantoormaterieel -13.192,39 Bezoldigingen en sociale lasten 232.393,14

Afschrijv, kantoormaterieel 30.639,44 Overige schulden 19.450,00

lnformaticamaterieei -29,454,93 RC DP 90.322,08

Website ontwikkeling ,00 RC BB1V BVBA 11.765,39

Afschrijv, informaticamat. Rollend materiaal Afschrijv. rollend materiaal Bedrijfsvoertuigen Afschrijv. bedrijfsvoertuig. 24.500,00 RC JM 78.556,69

Leasing en soortgelijke rechten -24.500,00 RC DPMC 327.966,18

Leasing rollend materieel Afschr, rollend materieel 42.148, 97 RC Locaventure 41.602,65

Overige materiële vaste activa 61.776,48 RC DPMC BVBA 109,000,00

Organisatie factory Afschr. organisatie factory Overname garage -35.387,51 X. OVERLOPENDE REKENINGEN 58.000,00

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA 15.760,00 Wachtrekening 66.414,95

Waarborgen 160,00 30,148,53

VI. VOORRADEN EN BESTELL. IN UITVOERING 160,00 22.800,05

Wisselstukken 686.059,89 181.980,00 -3.647,61

Werken in uitvoering 281,449,03 -3.647,61

Auto's 60.418,82

Citroparts 162.212,04

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

f.

Vil. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE I JAAR 112.097,77



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

MOD 11.1

Lttl , - vervolg

4.857,10

4.857,10

1.664.491,90

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

Over te dragen kosten

TOTAAL ACTIVA

TOTAAL PASSIVA

1.664.491,90

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

c) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA na de splitsing:

ACTIVA C.Q.S. BVBA PASSIVA C.Q.S. BVBA

na splitsing na splitsing

31/08/13 31/08113

il. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 28.333,38 I. KAPITAAL 126.125,00

Kosten onderzoek & ontwikkeling 50.000,00 Geplaatst kapitaal 193.125,00

Geboekte afschrijvingen -21.666,62 Niet opgevraagd kapitaal -67.000,00

III. MATERIELE VASTE 148.506,39 IV. RESERVES 9.478,09

ACTIVA 69.131,54 Wettelijke reserve 9.478,09

Installaties, machines en uitrusting 121.740,62 V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat 8.597,80

Installaties -108,010,52 VIII, SCHULDEN OP MEER 4.272,23

Afschrijvingen op 27.544,42 DAN 1 JAAR 4.325,57

installaties -26.391,36 Financiële schulden 228.000,00 228.000,00

Materieel en machines 76.546,60 Achtergestelde lening Lening DPMC 73.000, 00

Afschrijvingen op mat. en mach. -27.408,24 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 155.000,00

Uitrusting 13.541,77 Financiële schulden 638, 652,53

Afschrijvingen op -8.431,75 Lening spuitcabine Handelsschulden 5,420,57

uitrusting 37.225,88 Leveranciers 5.420,57

Gereedschap 7,037,64 Te ontvangen facturen Schulden m.b.t, belastingen, bezoldigingen en sociale 251.843,14

Afschrijvingen -6.519,32 232.393,14

gereedschap 6.704,02 19.450,00

Meubilair en rollend -6.710,74 90.322,08

materieel 67.830,78

Kantoormeubilair 3.033,00

Afschrijv. kantoormeubilair -42.415,51

Kantoormaterieel 20.273,89

Afschrijv. kantoormaterleel lnformaticamaterieel Website ontwikkeling Afschrijv, informaticamat. Rollend materiaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Voor-

b'ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

N 4

Handelsvorderingen 108.575,18

Klanten 86.615,18

Op te stellen facturen 21.960,00

Overige vorderingen 3.522,59

BTW 3.522,59

IX. LIQUIDE MIDDELEN -72.792,21

BC/Visa 11.797,92

ING -9.918,55

KBC 709,58

Fortis I -99.983,49

Credit Mutuel 3.477,20

Fortis Il 22,26

RES -71,10

Bank van Brabant -1.042,64

Kas 17.316,61

Transfert 4.900,00

Luflç 8=t - vervolg MOD 11,1

dj Onroerende goederen

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 1161X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

RC DP

RC BBiV BVBA RC JM

RC DPMC

RC Locaventure RC DPMC BVBA

11.765,39

78.556,69

291.066, 74

4.703,21

109.000,00

58.000,00

66.414,95

30.148,53

22.800,05

lasten

Belastingen

Bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden

X. OVERLOPENDE -3.647,61

REKENINGEN

Wachtrekening -3.647,61

TOTAAL PASSIVA 1.007.205,81

Voor-

kiehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Afschrijv. rollend materiaal -13.192,39

Bedrijfsvoertulgen 30.639,44

Afschrijv. bedrijfsvoertuig, Leasing en soortgelijke rechten

Leasing rollend materieel

Afschr, rollend materieel Overige materiële vaste activa

Organisatie factory Afschrr organisatie factory Overname garage

-29.454,93

,00

24.500,00

-24.500,00

42.148,97

61.776,48

-35.387,51

15.760,00

1V. FINANCIELE VASTE 160,00

ACTIVA

Waarborgen 160,00

VI. VOORRADEN EN 686.059,89

BESTELL. IN UITVOERING Wisselstukken 181.980,00 281.449,03 60.418,82 162.212,04

Werken In uitvoering Auto's

Citroparts

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE JAAR 112.097,77

Handelsvorderingen 108.575,18

Klanten 86.615,18

Op te stelten facturen 21.960,00

Overige vorderingen 3.522,59

BTW 3.522,59

IX. LIQUIDE MIDDELEN 27.191,28

BCMsa 11.797,92

ING -9.918,55

KBC 709,58

Credit Mutuel 3.477,20

Fortis Il 22,26

RES -71,10

Bank van Brabant -1,042,64

Kas 17.316,61

Transfert 4.900,00

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 4.857,10

Over te dragen kosten 4.857,10

TOTAAL ACTIVA 1.007.205,81

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Luik E. vervolg Mao 11.1

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.10.3. Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen, die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de te splitsen vennootschap.

1.11. Verdeling van de aandelen

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 84 procent (84%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 274 aandelen;

b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA, met maatschappelijke zetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 16 procent (16%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap als volgt verdeeld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 85 aandelen van de overnemende vennootschap.

b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA met maatschappelijkzetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 16 aandelen van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Kasten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap.

-- ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie naar evenredigheid worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen ap de door ' het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.3, Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen en overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen de mogelijkheden ligt opdat de datum van deze goedkeuring 26 november 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld ap 24 september 2013, te Sint-Joris-Winge, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te warden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen,

De vennootschap geeft volmacht aan accountantskantoor DRT & Partners met zetel te Grote Markt 28, 3200 Aarschot met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Accountantskantoor DRT & PARTNERS,

vertegenwoordigd door Robrechts Peter

Gevolmachtigde

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij} van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

(verkort)

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : WULMERSUMSESTEENWEG 155 3000 TIENEN

(volledig adres)

Onderwerptelli a te : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 24 september 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen welke de overdracht van een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

 de te splitsen vennootschap C.Q.S. BVBA, met maatschappelijke zetel te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

 de overnemende vennootschap D.P. Management & Consulting (DPMC) BVBA, met zetel te Motbroekstraat 68, 3390 SINT-JORIS-WINDE.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. identificatie van de betrokken vennootschappen (art.693 1° W.Venn.)

1.1,1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

C.Q.S. BVBA werd opgericht op dertien december 2000 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2001 onder nummer 20010103-143; hierna genoemd de te splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 28 november 2001 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december 2001 onder nummer 20011219-681;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Rec o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

M0D 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 A OKT, 2013

DE GRi ! R,

Griffie

Ondernemingsnr.: 0473587652

Benaming (voluit)

I u

C.Q.S

Luik - vervolg Monni

-- 20 januari 2005 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2005 onder nummer 05027556;

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl Maere te Leuven op 15 juli 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 2013 onder nummer 13123850, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

 Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen resultaat ten belope van 825,00 EUR om het kapitaal van 102.300,00 EUR op 103.125,00 EUR te brengen, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen doch met verhoging van de fractiewaarde.

Kapitaalverhoging door inbreng in speciën met 100.000,00 EUR, om het te brengen van 103.125,00 EUR op 203.125,00 EUR door creatie van 160 nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 203.125,00 EUR (tweehonderdendrieduizend honderdvijfentwintig euro). Het is verdeeld in 325 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd ten belope van 136.125,00 EUR volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap zowel In België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

 De groothandel en kleinhandel in tweedehandsvoertuigen en motoren van alle soorten; Het uitbaten van een werkplaats voor herstellingen, koetswerken, plaatslagerij en schilderingen, het uitvoeren van onderhoud evenals alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de exploitatie van een garage; groot- en kleinhandel van brandstoffen, oliën en vetten, batterijen, onderdelen (o.a.uitiaten) en toebehoren en losse stukken; het aan- en verkopen, de vertegenwoordiging van banden voor motorvoertuigen of andere voertuigen en de uitbating van alle diensten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, evenais de aankoop, het verkopen en het plaatsen van toebehoren voor motorvoertuigen, andere voertuigen en aile machines of uitrustingen die enigszins verband hebben met de bandentechniek; het verhuren van rollend materieel, depannage-diensten en alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen die hiermee te maken hebben.

-- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhcrende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; ontwikkeling, productie,leveringlsamenstetling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programmatuur of een programma van de klant; het invoeren van gegevens, de volledige verwerking van gegevens; het verlenen van advies m.b.t. informaticaprogramma's; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurrooster, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, enz.); de opslag van gegevens in een computerrecord in een bepaald formaat; ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enz.; het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; de overige activiteiten in verband met computers; handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, o.m. in computers; aan- en verkoop van hard- en software (groothandel, distributie, kleinhandel); informaticaverkoop en  advies, internetdiensten en  advies, algemeen bedrijfseconomisch advies en consulting in financiële-, handels-, fscale-, technische-, roerende en onroerende zaken; verhuring en tussenhandel; verkoop van goederen en diensten waaronder, doch niet enkel, kunstwerken, voeding, designartikelen, dranken; alle activiteiten met betrekking tot de lay-out en het uitgeven van brochures en magazines; het organiseren van evenementen in de meest ruime betekenis.

-- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, de bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de ciiënt.Ter uitvoering van haar opdrachten en voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bishouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- bbhouden aan het Belgisch Staatsblad

L

@..talk - vervolg

MOD 11.1

het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal, algemene betaalbewerking; vervaardigen van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan; goederenvervoer over de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van buikgoederen, inclusief vervoer van tankwagens, autovervoer; het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht cf over binnenwateren; opslag en exploitatie voor rekening van derden van overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz) voor diverse goederen, inclusief landbouwproducten; overige vervoerondersteunende activiteiten; verhuur van auto's, de verhuur op korte termijn of de operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur; public relationsbureaus, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré. Rechtspersonenregister

De venncotschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn;

- de heer Dietrioh Pétré: 274 aandelen

-D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA: 51 aandelen.

Totaal aantal aandelen: 325 aandelen.

1.1.2. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DPMC BVBA werd opgericht op 2 februari 1996 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

- 28 augustus 1997 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september 1997 onder nummer 970920235;

- 10 december 2003 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2004 onder nummer 04002312;

- 31 augustus 2012 bij akte verleden voor notaris Eric Lerut, kantoor houdend te Sint-Joris-Winge en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 2012 onder nummer 12155451;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 SINT JORIS-WINGE, Motbroekstraat 68.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 200.000,00 EUR (tweehonderdduizend euro). Het is verdeeld in 2.015 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

-Beheer van eigen onroerend goed patrimonium (met uitsluiting van aile activiteiten toebehorend aan vastgoedmakelaar) zowel in België als in het buitenland.

- Beheer van ondernemingen en het aanhouden van participaties in alle ondernemingen, zelfs indien deze ondernemingen een doel hebben dat niet verwant is met dat van de vennootschap

-Adviesverlening aan de ondernemingen op alle domeinen van het ondernemingsbeleid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ii uilk - vervolg MOD 11.1

 Het verlenen van garanties en zekerheden voor verbintenissen en verplichtingen van, al dan niet, andere ondernemingen.

- Groothandel in auto's en lichte bestelwagens.

- Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens.

--Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens

-Groothandel in andere motorvoertuigen.

-Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen

-Detailhandel in andere motorvoertuigen.

-Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

- Exploitatie van taxi's.

- Goederenvervoer over de weg.

-Catering.

-- Reclamewezen,

-Verhuur en lease van personenwagen en lichte bestelwagen.

-Verhuur en lease van vrachtwagen en overige motorvoertuigen.

-Organisatie van congressen en beurzen.

-- Promotie en organisatie van organiserende kunstevenementen.

-Exploitatie van sportaccomodaties,

- Overige sportactiviteiten.

- De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zowel roerende ais onroerende, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

-Zij kan functies van lasthebber, bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening van en op risico van derden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0457.196.335.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

- de heer Dietrich Pétré: 2,000 aandelen;

-mevrouw Katrijn Merckx: 15 aandelen.

Totaal aantal aandelen: 2.015 aandelen.

Voor-

bbhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

bhhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r;---

Luiva - vervolg MCD 11,1

1.2. Uitte geven aandelen (art.693 2° W. Venn.)

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

Het Kapitaal van de overnemende vennootschap is vertegenwoordigd door 2.015 aandelen. Door de overneming van het afgesplitste gedeelte van de USA C.Q.B. zullen 101 nieuwe aandelen DPNIC worden gecreëerd dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De 101 nieuwe aandelen van overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt

- aan de heer Dietrich Pétré 85 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom

- aan D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA 16 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom.

1.3. Wijze van uitreiking (art.693 3° W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen,

Deze aandelen van de overnemende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013.

1.4. Datum van deelname in de winst (art.693 4° W.Venn.)

De Uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf 31 augustus 2013.

1.5. Boekhoudkundige datum (art.693 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 31 augustus 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht.

1.6. Bijzondere rechten (art.693 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.7. Bezoldiging commissaris, bedrijfsrevisoren of externe accountants (art.693 7° W.Venn.)

De VBA Robreohts Lenaerts Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts wordt aangesteld voor het opstellen van het in artikel 695 W. Venn. en artikel 219 W. Venn. bedoelde verslagen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend van 6.500, - EUR (excl BTW).

1.8. Bijzondere voordelen (art.693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van kyIk B vermelden :

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Luik Et W vervolg MOD 11.1

1.9. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van volgende onroerend goed:

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116/X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren,

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Het vermelde onroerend goed maakt deel uit van de over te dragen activabestandelen naar de overnemende vennootschap DPMC.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bèhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

. `

1.10. Verdeling van de activa en passiva (art.693 9°)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

1.10.1. Overnemende vennootschap

a) Algemene beschrijving

Actief

Verwerving van onroerend goed te Wulmersumsesteenweg 155, 3300 Tienen, gekadastreerd Stad Tienen, 2e Afdeling, sectie D, nr. 116B2, oppervlakte 23a 25ca.

De boekwaarde van dit onroerend goed bedraagt EUR 757.269,58.

Passief

Overname van de investeringskredieten BNP Paribas voor het onroerend goed waarvan

het saldo van het lange termijn gedeelte EUR 365.869,56 bedraagt.

het saldo van het korte termijn gedeelte EUR 185.426,93 bedraagt.

Overname van de Lening Zaakvoerder voor een bedrag van EUR 58.000,00.

Overname Straight Loan/Kaskrediet BNPParibas voor een bedrag van EUR 99.983,49.

Overname van de RC DP ten bedrage van EUR 36.899,44.

Het verschil tussen de overgedragen activa en passiva bestanddelen zijnde EUR 11.090,16 betreft een gedeelte van de Eigen Vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap.

Schematisch voorgesteld als volgt: PASSIVA

ACTIVA

III. MATERIELE VASTE ACTIVA 757.269,58 VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 423.869, 56

Terreinen en gebouwen Gebouw 757.269,58 Financiële schulden 3655.869, 56

Afschrijving gebouw 818.603,83 Lening Industriegebouw 125.083,86

Terrein -131.084,25 Lening 204.117,64

Afschrijvingen op terrein 77.833,54 verbouwingswerken 8,491,72

-8.083,54 Lening KOA 28,176,34

Lening verbouwing 58.000,00

Overige schulden 58.000,00

Lening zaakvoerder 322.309,86 185,426,93

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Financiële schulden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad LuICC - vervolg

MOP 11.1

Lening Industriegebouw

Lening

verbouwingswerken

Lening afwerking Lening verbouwing

Straight ban Fortis Overige schulden

Straight LoaniKaskrediet BNP

RC DP

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,0

0

136.882, 93

99.983,49

36.899,44

VERSCHIL Kapitaal Wettelijke reserve OTDW

11.090,16

10.000,00

751,91

338,25

b) Staat activa en passiva per 31.08.2093 DPMC BVBA voor de fusie:

ACTIVA DPMC BVBA PASSIVA DPMC BVBA

31108113 31108/13

Ut. MATERIELE VASTE 599.659,07 1. KAPITAAL 200.000,00

ACTIVA 472.033,09 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Terreinen en gebouwen Gebouw ldoisbeek Geb. meetw. gebouwen 411.189,30 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Afschr. gebouw Holsbeek Terrein Holsbeek 86.187,74 II. HERWAARDERINGS- 74.298,29

Afschr. geb. meerwaarde Kosten terrein Holsbeek Afschr. kost terrein Holsb. -81.454,50 MEERWAARDEN 74.298,29

Installaties, machines en 70.000,00 Herwaarderingsmeer- waarden 12.757,08 5.000,00

uitrusting -13.889,45 IV. RESERVES 5.000,00

Materieel en machines Afschr, materieel en mach. 11.200,00 Wettelijke reserve 7.757,08

Beursmateriaal -11.200,00 Wettelijke reserve Onbeschikbare reserves Onbeschikbare reserves 7.757,08

Afschr. beursmateriaal 6.567,19 V. OVERGEDAGEN WINST OF -22.952,69

Meubilair en rollend 12.918,90 VERLIES -760,21

materieel -7.311,48 Over te dragen -22.192,48

Kantoormeubilair 4.798,77 winstverlies 500.286,11 480.286,11

Afschr. kantoormeubilair -3.839,00 Resultaat boekjaar 260.624,89

Kantoormaterieel 121.058, 79 V![[. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR Kredietinstellingen 60.278,19

Afschr. kantoormaterieel Informaticamaterieel Website ontwikkeling Afschr. website ontwik. 4.174,45 Finan. 22.688,28

Afschr, informaticamat. -2.367,84 verbouwingswerken Inv. kred. Fortis Bank Financ. BVB deelnemingen 73.310,46

Voertuigen 5.064,08 Financ. Holsbeek 25.450,48

Afschr, voertuigen Verhuur voertuigen Afschr, verhuur voertuigen Bedrijfsvoertulgen Afschr. bedrljfsvoertulgen -2.949,85 verbouw. 3.622,06

14.025,85 Financ. BVB 50.000 EUR Financ, Toyota 12.303,40

16.790,25 Financ. Fortis brief 22.008,35

-13.817,55 Financ. Argenta euro 20.000,00

-12.492,06 Overige schulden 20.000,00

65.582,31 Achtergestelde lening

-44.560,50

142.977,78

-64.227,77

21.499,64

-8.640,00

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

La c Lei "" vervolg 41.220,00 Dieter MOD 11.1

IV. FINANCIELE VASTE 41.220, 00 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 315.649,50 19.373,13

ACTIVA 30,420,00 Schulden > 1 Paar, vervallend ln het Paar 5,574,54

Deelnemingen in verbonden ondernemingen 800,00 FInan. 2.054,61

Deelneming in CQS 10.000,00 verbouwingswerken 4.288,55

Deelneming in 155.000,00 Inv. kred. Fortis Bank 3.144,31

Locaventure 155.000,00 Financ. BVB 3.316,14

Deelneming AD Loisirs 155.000,00 deelnemingen 1.405,89

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 286.035,05 Financ. verbouwing Fortis -3.021,47

Vorderingen verbonden ondernemingen 111.094, 72 Financ. BVB 50.000 EUR 1.477,28

Vordering CQS > 1 jaar 47.758, 72 Financ. Toyota 1.133,28

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 15.750,00 Financ. voorafbetalingen Financ. Fortis 15.000 EUR 180.000, 00

Handelsvorderingen 47.250,00 Financ. Argenta Auto 180,000,00

Klanten 1.936,00 Kredietinstellingen 121.514, 81

Op te stellen facturen Vooruitbetalingen Dubieuze debiteuren Geb. wvm dub. debiteuren -1.600,00 Opticash ING 17.407,50

Overige vorderingen 174.940,33 Handelsschulden 104.107,31

Terug te vorderen belast. 3.926,58 Leveranciers 8.2/6,72

Vorderingen CQS < 1 jaar 71.315,00 Te ontvangen facturen 3.216,72

RC Locaventure 83.198,75 Belastingen, bezoldingen en sociale lasten 1.000,00

RC CQS 16.500,00 BTW 4.000,00

IX. LIQUIDE MIDDELEN -1.888,45 Bedrijfsvoorheffing -13,455,16

ING 160,51 Versch. bezoldigingen -13,504,37

KBC 85,65 Overige schulden 49,21

Forfis 414,83 RC Dieter -12,62

Res -2.986,55 RC Katrijn -12,62

Argenta 530,85 X. OVERLOPENDE

CM 6,44 REKENINGEN

Bank van Brabant -100,18 Wachtrekening

TOTAAL ACTIVA 1.080.025,67



TOTAAL PASSIVA 1.080.025,67



Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Dolk  vervolg MOD 11,1

c) Staat activa en passiva per 31.08.2013 DPMC BVBA na de fusie:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ACTIVA DPMC BVBA DPMC BVBA

PASSIVA na fusie

na fusie 31108113

31108113

III. MATERIELE VASTE 1.356.928,65 I. KAPITAAL 210.000,00

ACTIVA 1.229.302,67 Geplaatst kapitaal 210.000, 00

Terreinen en gebouwen Gebouw 818.603, 83 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Afschrijving gebouw Terrein -131.084,25 Kapitaal 10.000,00

Afschrijvingen op 77.833,54 II. HERWAARDERINGS- MEERWAARDEN 74.298,29

terrein -8.083,54 Herwaarderingsmeer- waarden 74.298,29

Gebouw Holsbeek 411.189,30 IV. RESERVES 13.508,99

Geb. meerw. gebouwen Afschr. gebouw Hoisbeek 86.187,74 Wettelijke reserve 5.751,91

Terrein Hoisbeek -81.454,60 Wettelijke reserve 5.000,00

Afschr, geb. meerwaarde 70.000,00 Wettelijke reserve 751,91

Kosten terrein Holsbeek Afschr. kost terrein Holsb, -13.889,45 Onbeschikbare reserves 7.757, 08

Installaties, machines en uitrusting 11.200,00 Onbeschikbare reserves 7.757,08

Materieel en machines -11.200,00 V. OVERGEDAGEN WINST OF VERLIES -22.614,44

Afschr, materieel en 6.567,19 Over te dragen -760,21

mach. 12.918,90 winstiveriies 338,25

Beursmateriaal -7.311,48 Over te dragen winst -22.192,48

Afschr, beursmateriaal 4.798,77 Resultaat boekjaar 924.155,66

Meubilair en rollend -3.839,00 VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 904.155,66

materieel 121.058, 79 Kredietinstellingen 125.083, 86

Kantoormeubilair 4.174,45 Lening industriegebouw 204.117,64

Afschr. kantoormeubilair -2.367,84 Lening verbouwingswerken 8.491,71

Kantoormaterieel 5.064,08 Lening KOA 28.176,34

Afschr. kantoormaterieel -2,949,85 Lening verbouwing 58.000,00

i nformaticamaterieel 14.025,85 Lening zaakvoerder 260.624,89

Website ontwikkeling 16.790,25 Finan, 60.278,19

Afschr, website ontwik. Afschr, informaticamat. -13.817,55 verbouwingswerken 22.688, 28

Voertuigen -12.492,06 inv, kred. Fortis Bank 73.310,46

Afschr. voertuigen 65.582,31 Finand BVB 25,450,48

Verhuur voertuigen Afschr. verhuur voertuigen -44.560,50 deelnemingen 3.622,06

Bedrijfsvoertuigen 142.977,78 Financ. Hoisbeek 12.303,40

Afschr, bedrijfsvoertuigen -64.227,77 verbouw. 22,008,35

IV. FINANCIELE VASTE 21,499,64 Financ. BVB 50.000 EUR 20.000, 00

ACTIVA -8.640,00 Financ. Toyota 20.000,00

Deelnemingen in verbonden ondernemingen 41.220,00 41.220,00 Financ. Fortis brief 537.975,88 204.800,06

Deelneming in C4S 30.420,00 Financ. Argenta euro Overige schulden

Deelneming in 800,00 Achtergestelde lening Dieter

Locaventure 10.000,00 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Deelneming AD Loisirs Schulden > 1 Jaar, vervallend in het Jaar

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL ACTIVA

1.737.311,76

TOTAAL PASSIVA

1.737.311,76

PASSIVA

C.Q.S. BVBA

31/08113

C.Q.S. BVBA

31108/13

28.333,38

50.000,00

-21.666,62

II, IMMATERIELE VASTE ACTIVA

Kosten onderzoek & ontwikkeling

Geboekte afschrijvingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.IAi ç l t - vervolg 165.000,00 Lening industriegebouw 2.375,01 MOD 11.1

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 155.000,00 Lening verbouwingswerken 2.491,88 -12,62

Vorderingen verbonden ondernemingen 155.000,00 Lening afwerking 2.742,01

Vordering CQS > 1 jaar 286.036, 05 Lening verbouwing 2.818,03

VII. VORDERINGEN OP TEN H00GSTE1JAAR 111.094,72 Straight Joan Fortis 175.000,00

Handelsvorderingen 47.758,72 Finan. 5.574,54

Klanten 15.750,00 verbouwingswerken 2.054,61

Op te stellen facturen 47.260,00 Inv. kred. Fortis Bank 4.288,55

Voorulibetalingen Dubieuze debiteuren 1.936,00 Financ. BVB 3.144,31

Geb, wvm dub. debiteuren Overige vorderingen -1.600,00 deelnemingen 3.316,14

Terug te vorderen belast. Vorderingen CQS < 1 jaar RC Locaventure 174.940,33 Financ. verbouwing Fortis Financ. BVB 50.000 EUR Finano. Toyota 1.405,89

RC CQS 3.926,58 Financ. voorafbetalingen Financ. Fortis 15.000 EUR Financ. Argenta Auto -3.021,47

IX. LIQUIDE MIDDELEN 71.315,00 Kredietinstellingen 1.477,28

ING 83.198,75 Opticash ING 1.133,28

KBC 16.500,00 Handelsschulden 180.000,00

Fortis 401.871,94 Leveranciers 180.000,00

Forfis I 160,51 Te ontvangen facturen 121.514,81

Res 85,65 Belastingen, bezaldingen en sociale lasten 17.407,50

Argenta 414,83 BTW 104.107,31

CM -99.983,49 Bedrijfsvoorheffing 8.216,72

Bank van Brabant -2.986,55 Versch. bezoldigingen 3.216,72

530,85 Overige schulden 1.000,04

6,44 RC Dieter 4.000,00

-100,18 RC Katrijn 23.444,29

RC DP -13.504,37

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 49,22

Wachtrekening 36.899,44

-12,62

1.10.2. Te splitsen vennootschap

a) Algemene beschrijving

ln de te splitsen vennootschap blijven achter: de bedrijfsactiviteiten die verband houden met de exploitatie van de garage en het uitbaten van de werkplaats voor herstellingen, en het uitvoeren van onderhoud.

b) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA voor de splitsing:

ACTIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor_

behouden aan het Belgisch Staatsblad

I. KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

Niet opgevraagd kapitaal

136.125,00

203.125,00

-67.000,00

Le( - vervolg 905.775,97 IV. RESERVES MOD 11.1

III. MATERIELE VASTE 757.269,58 Wettelijke reserve 10.230,00

ACTIVA 818.603,83 V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat 10.230,00

Terreinen en gebouwen -131.084,25 VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR 8.936,05

Gebouw 77,833,54 Financiële schulden 4.610,48

Afschrijving gebouw -8.083,54 Achtergestelde lening Lening industri 4.325,57

Terrein 69.131,54 Lening 651.869,56

Afschrijvingen op terrein 121.740,62 verbouwingswerken 651.869,56

installaties, machines en uitrusting -108.010,52 Lening KOA 73.000,00

Installaties 27.544,42 Lening verbouwing 125.083, 86

Afschrijvingen op -26.391,36 Lening zaakvoerder 204,117,64

installaties 76.546,60 Lening DPMC 8.491,72

Materieel en machines -27.408,24 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 28.176, 34

Afschrijvingen op mat, en mach. 13.541,77 Financiële schulden Lening spuitcabine Lening Industriegebouw 58.000,00

Uitrusting -8.431,75 Lening 155000

Afschrijvingen op 37.225,88 verbouwingswerken 860.978,90

uitrusting 7.037,64 Lening afwerking 190.847,50

Gereedschap -6.519,32 Lening verbouwing 5.420,57

Afschrijvingen 6.704,02 Straight ban Fortis 2.375,01

gereedschap -6.710,74 Handelsschulden 2.491,88

Meubilair en rollend 67,830,78 Leveranciers 2,742,01

materieel 3.033,00 Te ontvangen facturen 2.818,03

Kantoormeubilair 42.415,51 Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 175.000,00

Afschríjv. kantoormeubilair 20.273,89 Belastingen 251.843,14

Kantoormaterieel -13.192,39 Bezoldigingen en sociale lasten 232.393,14

Afschrijv, kantoormaterieel 30.639,44 Overige schulden 19.450,00

lnformaticamaterieei -29,454,93 RC DP 90.322,08

Website ontwikkeling ,00 RC BB1V BVBA 11.765,39

Afschrijv, informaticamat. Rollend materiaal Afschrijv. rollend materiaal Bedrijfsvoertuigen Afschrijv. bedrijfsvoertuig. 24.500,00 RC JM 78.556,69

Leasing en soortgelijke rechten -24.500,00 RC DPMC 327.966,18

Leasing rollend materieel Afschr, rollend materieel 42.148, 97 RC Locaventure 41.602,65

Overige materiële vaste activa 61.776,48 RC DPMC BVBA 109,000,00

Organisatie factory Afschr. organisatie factory Overname garage -35.387,51 X. OVERLOPENDE REKENINGEN 58.000,00

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA 15.760,00 Wachtrekening 66.414,95

Waarborgen 160,00 30,148,53

VI. VOORRADEN EN BESTELL. IN UITVOERING 160,00 22.800,05

Wisselstukken 686.059,89 181.980,00 -3.647,61

Werken in uitvoering 281,449,03 -3.647,61

Auto's 60.418,82

Citroparts 162.212,04

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

f.

Vil. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE I JAAR 112.097,77



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

MOD 11.1

Lttl , - vervolg

4.857,10

4.857,10

1.664.491,90

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

Over te dragen kosten

TOTAAL ACTIVA

TOTAAL PASSIVA

1.664.491,90

Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

c) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA na de splitsing:

ACTIVA C.Q.S. BVBA PASSIVA C.Q.S. BVBA

na splitsing na splitsing

31/08/13 31/08113

il. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 28.333,38 I. KAPITAAL 126.125,00

Kosten onderzoek & ontwikkeling 50.000,00 Geplaatst kapitaal 193.125,00

Geboekte afschrijvingen -21.666,62 Niet opgevraagd kapitaal -67.000,00

III. MATERIELE VASTE 148.506,39 IV. RESERVES 9.478,09

ACTIVA 69.131,54 Wettelijke reserve 9.478,09

Installaties, machines en uitrusting 121.740,62 V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat 8.597,80

Installaties -108,010,52 VIII, SCHULDEN OP MEER 4.272,23

Afschrijvingen op 27.544,42 DAN 1 JAAR 4.325,57

installaties -26.391,36 Financiële schulden 228.000,00 228.000,00

Materieel en machines 76.546,60 Achtergestelde lening Lening DPMC 73.000, 00

Afschrijvingen op mat. en mach. -27.408,24 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 155.000,00

Uitrusting 13.541,77 Financiële schulden 638, 652,53

Afschrijvingen op -8.431,75 Lening spuitcabine Handelsschulden 5,420,57

uitrusting 37.225,88 Leveranciers 5.420,57

Gereedschap 7,037,64 Te ontvangen facturen Schulden m.b.t, belastingen, bezoldigingen en sociale 251.843,14

Afschrijvingen -6.519,32 232.393,14

gereedschap 6.704,02 19.450,00

Meubilair en rollend -6.710,74 90.322,08

materieel 67.830,78

Kantoormeubilair 3.033,00

Afschrijv. kantoormeubilair -42.415,51

Kantoormaterieel 20.273,89

Afschrijv. kantoormaterleel lnformaticamaterieel Website ontwikkeling Afschrijv, informaticamat. Rollend materiaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Voor-

b'ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

N 4

Handelsvorderingen 108.575,18

Klanten 86.615,18

Op te stellen facturen 21.960,00

Overige vorderingen 3.522,59

BTW 3.522,59

IX. LIQUIDE MIDDELEN -72.792,21

BC/Visa 11.797,92

ING -9.918,55

KBC 709,58

Fortis I -99.983,49

Credit Mutuel 3.477,20

Fortis Il 22,26

RES -71,10

Bank van Brabant -1.042,64

Kas 17.316,61

Transfert 4.900,00

Luflç 8=t - vervolg MOD 11,1

dj Onroerende goederen

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 1161X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

RC DP

RC BBiV BVBA RC JM

RC DPMC

RC Locaventure RC DPMC BVBA

11.765,39

78.556,69

291.066, 74

4.703,21

109.000,00

58.000,00

66.414,95

30.148,53

22.800,05

lasten

Belastingen

Bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden

X. OVERLOPENDE -3.647,61

REKENINGEN

Wachtrekening -3.647,61

TOTAAL PASSIVA 1.007.205,81

Voor-

kiehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Afschrijv. rollend materiaal -13.192,39

Bedrijfsvoertulgen 30.639,44

Afschrijv. bedrijfsvoertuig, Leasing en soortgelijke rechten

Leasing rollend materieel

Afschr, rollend materieel Overige materiële vaste activa

Organisatie factory Afschrr organisatie factory Overname garage

-29.454,93

,00

24.500,00

-24.500,00

42.148,97

61.776,48

-35.387,51

15.760,00

1V. FINANCIELE VASTE 160,00

ACTIVA

Waarborgen 160,00

VI. VOORRADEN EN 686.059,89

BESTELL. IN UITVOERING Wisselstukken 181.980,00 281.449,03 60.418,82 162.212,04

Werken In uitvoering Auto's

Citroparts

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE JAAR 112.097,77

Handelsvorderingen 108.575,18

Klanten 86.615,18

Op te stelten facturen 21.960,00

Overige vorderingen 3.522,59

BTW 3.522,59

IX. LIQUIDE MIDDELEN 27.191,28

BCMsa 11.797,92

ING -9.918,55

KBC 709,58

Credit Mutuel 3.477,20

Fortis Il 22,26

RES -71,10

Bank van Brabant -1,042,64

Kas 17.316,61

Transfert 4.900,00

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 4.857,10

Over te dragen kosten 4.857,10

TOTAAL ACTIVA 1.007.205,81

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Luik E. vervolg Mao 11.1 bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.10.3. Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen, die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de te splitsen vennootschap.

1.11. Verdeling van de aandelen

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 84 procent (84%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 274 aandelen;

b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA, met maatschappelijke zetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 16 procent (16%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap als volgt verdeeld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 85 aandelen van de overnemende vennootschap.

b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA met maatschappelijkzetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 16 aandelen van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Kasten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap.

-- ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie naar evenredigheid worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen ap de door ' het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.3, Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen en overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen de mogelijkheden ligt opdat de datum van deze goedkeuring 26 november 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld ap 24 september 2013, te Sint-Joris-Winge, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te warden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen,

De vennootschap geeft volmacht aan accountantskantoor DRT & Partners met zetel te Grote Markt 28, 3200 Aarschot met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Accountantskantoor DRT & PARTNERS,

vertegenwoordigd door Robrechts Peter

Gevolmachtigde

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij} van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013
ÿþLuik B i

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tJá.+

~

, T'r4ij7 i~ l {1

2 JUL12013

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0473.587,652

Benaming (voluit) : C.Q.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wulmersumsesteenweg 155

3300 Tienen

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl Maere te Leuven op vijftien juli tweeduizend dertien, " geregistreerd op het tweede kantoor te Leuven op 18 juli 2013, boek 1377 blad 93 vak 07, Ontvangen 50 euro, getekend De Ontvanger De Clercq G,, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde " vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen

1. KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN RESULTAAT ten belope van:: ACHTHONDERDVIJFENTWINTIG EURO (¬ 825,00) om het kapitaal van HONDERDENTWEEDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 102.300,00) op HONDERDENDRIEDUIZEND HONDERDVIJFENTWINTIG EURO (¬ 103.125,00) te brengen, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde.

2. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

1) Verhoging van het kapitaal met HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00), om het te brengen van:

HONDERDENDRIEDUIZEND HONDERDVIJFENTWINTIG EURO (¬ 103.125,00) op

TWEEHONDERDENDRIEDUIZEND HONDERDVIJFENTWINTIG EURO (¬ 203.125,00), door de creatie van HONDERDZESTIG (160) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en' genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf heden.

Op deze HONDERDZESTIG (160) nieuwe aandelen zal in geld ingeschreven worden tegen de globale prijs van. HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00).

2) Verzaking aan het voorkeurrecht door de bvba D.P. Management & Consulting en inschrijving door de heer'? PETRE Dietrich, die stortte in speciën ten belope van HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00), waarvoor' hem HONDERDZESTIG (160), gedeeltelijk volstorte nieuwe aandelen worden toegekend,

3.) Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

4.) Vaststelling dat de kapitaalverhoging gerealiseerd is.

3, AANPASSING VAN ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN om het in overeenstemming te brengen met de

voormelde kapitaalverhoging, zodat het zal luiden als volgt:

"Artikel 4 -Kapitaal en aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 7WEEHONDERDENDRIEDUIZEND HONDERDVIJFENTWINTIG

EURO (¬ 203.125,00), Het is verdeeld in driehonderdvijfentwintig (325) gelijke aandelen zonder nominale

waarde.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd In het aandelenregister.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd, Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,"

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Cari MAERE te Leuven

Wordt tegelijk hierbij neergelegd

- uitgifte van voormelde akte;

_ historiek en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0473,587.652 Benaming (voluit) : C.Q.S.

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande.

te Leuven, de 0 8 JULI 2013 effeRIFFIER,

I11H III 11H I1 11111 UIIIHI I

*isno~as=

1

N

17/07/2013

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wulmersumsesteenweg 155

3300 Tienen

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gesloten voor geassocieerd notaris Isabelle:, Mostaert te Leuven op zesentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone;' algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten ingaan op één december en te laten eindigen op dertig

november van het daaropvolgend kalenderjaar.

Verlenging van het lopende boekjaar tot dertig november tweeduizend dertien.

2) Wijziging van de jaarvergadering om de gewone algemene vergadering van de vennoten met ingang van de

eerstvolgende te houden op de derde dinsdag van de maand april om zeventien uur.

De eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

3) Aanpassing van artikel 14 van de statuten aan de nieuwe wetgeving inzake ontbinding van

vennootschappen.

Artikel 14 -Ontbinding -Vereffening luidt als volgt:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort In een grotere verhouding.

4) Aanpassing van de statuten aan de reeds doorgevoerde zetelwijziging.

Voor gelijkvormig uittreksel

Isabelle Mostaert

Geassocieerd notaris

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

-uitgifte van voormeld proces-verbaal

-historiek en gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013
ÿþMod Word 11,1

r'

sj-ri!~ti~i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iet ergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandei

153 Leuven, de 3 1 MEI 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: Benaming 0473.587.652

(voluit) (verkort) : C,Q.S.

Rechtsvorm BVBA

Zetel : WULMERSUMSESTEENWEG 155 3300 TIENEN

(volledig adres) NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL BIJ PARTIËLE SPLITSING

Onderwerp akte :

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 10 mei 2013 beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en niet 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermeide vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

 de te splitsen vennootschap C.Q.S.BVBA, met maatschappelijke zetel te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473,587.652.

 de overnemende vennootschap D.P. Management & Consulting (DPMC) BVBA, met zetel te Motbroekstraat 68, 3390 SINT-JORIS-WINGE.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 728 1 o W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

C.Q.S. BVBA werd opgericht op dertien december 2000 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2001 onder nummer 20010103-143; hierna genoemd de te splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van kaik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e r  28 november 2001 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december 2001 onder nummer20011219-681;

 20 januari 2005 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2005 onder nummer 05027556;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 102.300,00 EUR (honderdentweeduizend driehonderd euro), Het is verdeeld in 165 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge -De groothandel en kleinhandel in tweedehandsvoertuigen en motoren van alle soorten; Het uitbaten van een werkplaats voor herstellingen, koetswerken, plaatslagerij en schilderingen, het uitvoeren van onderhoud evenals alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de exploitatie van een garage; groot- en kleinhandel van brandstoffen, oliën en vetten, batterijen, onderdelen (o.a.uitiaten) en toebehoren en losse stukken; het aan- en verkopen, de vertegenwoordiging van banden voor motorvoertuigen of andere voertuigen en de uitbating van alle diensten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, evenals de aankoop, het verkopen en het plaatsen van toebehoren voor motorvoertuigen, andere voertuigen en alle machines of uitrustingen die enigszins verband hebben met de bandentechniek; het verhuren van rollend materieel, depannage-diensten en alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen die hiermee te maken hebben,

-Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische dataidentificatie; ontwikkeling, productie,leveringfsamenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programmatuur of een programma van de klant; het invoeren van gegevens, de volledige verwerking van gegevens; het verlenen vanadvies m.b.t. informaticaprogramma's; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurrooster, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestenden, enz.); de opslag van gegevens in een computerrecord in een bepaald formaat; terbeschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel vantistings, enz.; het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; de overige activiteiten in verband met computers; handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, o.m. in computers; aan- en verkoop van hard- en software (groothandel, distributie, kleinhandel); informaticaverkoop en  advies, internetdiensten en  advies, algemeen bedrijfseconomisch advies en consulting in financiële-, handels-, fiscale-, technische-, roerende en onroerende zaken; verhuring en tussenhandel; verkoop van goederen en diensten waaronder, doch niet enkel, kunstwerken, voeding, designartikelen, dranken; alle activiteiten met betrekking tot de lay-out en het uitgeven van brochures en magazines; het organiseren van evenementen in de meest ruime betekenis,

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen"van vennootschappen, dit alles in de messt ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, de bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal, algemene betaalbewerking; vervaardigen van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan; goederenvervcer over de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer van tankwagens, autovervoer; het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren; opslag en exploitatie voor rekening van derden van overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz) voor diverse goederen, inclusief landbouwproducten; overige

verve erondersteunende activiteiten; verhuur van auto's, de verhuur op korte termijn of de operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur; public relationsbureaus, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587,652.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

 de heer Dietrich Pétré; 114 aandelen;

 D.P,Managernent & Consulting (DPMC) BVBA: 51 aandelen.

9.1.2. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DPMC BVBA werd opgericht op 2 februari 1996 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 28 augustus 1997 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september 1997 onder nummer 970920-235;

 10 december 2003 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2004 onder nummer 04002312;

 31 augustus 2012 bij akte verleden voor notaris Eric Lerut, kantoor houdend te Sint-Joris-Winge en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 2012 onder nummer 12155451;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 SINT-JORIS-WINDE, Motbroekstraat 68,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 200.000,00 EUR (tweehonderdduizend euro). Het is verdeeld in 2.015 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, Het kapitaal werd volledig volgestort.

E , Doel

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

-Beheer van eigen onroerend goed patrimonium (met uitsluiting van alle activiteiten toebehorend aan vastgoedmakelaar) zowel in België als in het buitenland.

-Beheer van ondernemingen en het aanhouden van participaties in aile ondernemingen, zelfs indien deze ondernemingen een doel hebben dat niet verwant is met dat van de vennootschap.

-Adviesverlening aan de ondernemingen op alle domeinen van het ondememingsbeleid.

-Het verlenen van garanties en zekerheden voor verbintenissen en verplichtingen van, al dan niet, andere ondernemingen.

-Groothandel in auto's en lichte bestelwagens.

-Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens.

-Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens.

-Groothandel in andere motorvoertuigen.

-Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen.

-Detailhandel in andere motorvoertuigen.

-Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

-Exploitatie van taxi's.

-Goederenvervoer over de weg.

-Catering.

-Reclamewezen.

-Verhuur en lease van personenwagen en lichte bestelwagen.

-Verhuur en lease van vrachtwagen en overige motorvoertuigen.

-Organisatie van congressen en beurzen.

-Promotie en organisatie van organiserende kunstevenementen.

-Exploitatie van sportaccomodaties.

-Overige sportactiviteiten.

-De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

-De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of anderszins, in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als In het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

-Zij kan functies van lasthebber, bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Zij mag haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening van en op risico van derden.

Bestuur en vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0457.196.335.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn;

 de heer Dietrich Pétré: 2.000 aandelen;

 mevrouw Katrijn Merckx: 15 aandelen.

1.2. Uit te geven aandelen (art. 728 2o W.Venn.)

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap is vertegenwoordigd door 2.015 aandelen. Door de overneming van het afgesplitste gedeelte van de BVBA C.Q.S. zullen 101 nieuwe aandelen DPMC worden gecreëerd dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De 101 nieuwe aandelen van overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend ale volgt:

 aan de heer Dietrich Pétré 70 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom;

 aan D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA 31 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom.

1.3. Wijze van uitreiking (art. 728 3o W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de overnemende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 30 juli 2013.

1.4. Datum van deelname in de winst (art. 728 4o W.Venn.)

De uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf 1 april 2013.

1.5, Boekhoudkundige datum (art. 728 5o W.Venn.)

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 april 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht

1.6. Bijzondere rechten (art. 728 6o W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.7.Bezoldiging commissaris, bedrijfsrevisoren of externe accountants (art. 728 70 W.Venn.)

De BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts wordt aangesteld voor het opstellen van het in artikel 746 W. Venn. en artikel 219 W. Venn. bedoelde verslagen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend van 5.000, - EUR (exci BTW).

1.8. Bijzondere voordelen (art. 728 8o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

1.9. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van volgende onroerend goed:

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116/X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Het vermelde onroerend goed maakt deel uit van de over te dragen activabestandelen naar de overnemende vennootschap DPMC.

1.10. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden (art. 735 §1 W. Venn.)

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om aandeelhouder te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

1.11. Verdeling van de activa en passiva (art, 728 9o)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 15 april 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

1.11.1. Overnemende vennootschap

a) Algemene beschrijving

Actief

Verwerving van onroerend goed te Wulmersumsesteenweg 155, 3300 Tienen, gekadastreerd Stad Tienen, 2e Afdeling, sectie D, nr. 116B2, oppervlakte 23a 25ca.

De boekwaarde van dit onroerend goed bedraagt EUR 769.677,28.

Passief

Overname van de investeringskredieten BNPParibas voor het onroerend goed waarvan het saldo van het lange termijn gedeelte EUR 383.190,98 en het saldo van het korte termijn gedeelte EUR 10.239,97 per 15.04.2013 bedragen.

Overname van de lening DPMC BVBA ten bedrage van EUR 155.000,00.

Overname van de RC DPMC BVBA ten bedrage van EUR 119.800,00.

Overname van de RC Dietrich Pétré ten bedrage van EUR 89.915,00.

Het verschil tussen de overgedragen activa en passiva bestanddelen zijnde EUR 11.531,33 betreft een gedeelte van de Eigen Vermogensbestandelen van de te splitsen vennootschap.

Schematisch voorgesteld als volgt:

1 I ! , ACTIVA 769.677,28

III.MATERIELE VAST ACTIVA

Terreinen en gebouwen

Gebouw 818.603,83

Afschrijving gebouw -118.676,55

Terrein 77.833,54

Afschrijvingen op terrein -8.083,54

PASSIVA

SCHULDEN OP MEER EN MINDER DAN EEN JAAR 758.145,95

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 383.190,98

Lening industriegebouw 129.042,21

Lening verbouwingswerken 208.249,93

Lening KOA 13.046,34

Lening verbouwing 32.852,50

Overige schulden

IX.SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Financiële schulden 10.239,97

Lening industriegebouw 2.375,01

Lening verbouwingswerken 2.429,80

Lening afwerking 2.678,47

Lening verbouwing 2.756,69

Overige schulden 364.715,00

Straight Loan 1 Kaskrediet BNP 276.073,23

RC DPMC BVBA 88.641,77

VERSCHIL 11.531,33

Kapitaal 10.000,00

Wettelijke reserve 1.000,00

OTDW 531,33

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

! d I. T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) Staat activa en passiva 15.04.2013

Zie bijlage

1.11.2. Te splitsen vennootschap

a) Algemene beschrijving

In de te splitsen vennootschap blijven achter de bedrijfsactiviteiten die verband houden met de exploitatie van de garage en het uitbaten van de werkplaats voor herstellingen en het uitvoeren van onderhoud.

b) Staat activa en passiva 15.04.2013

Zie bijlage

c) Onroerende goederen

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wutmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116/X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

1.11.3. Betwisting

Om elke mcgelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen, die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de te splitsen vennootschap.

1.12, Verdeling van de aandelen (art, 728 10o W.Venn.)

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat ais volgt is samengesteld:

a)de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 70 procent (70 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 114 aandelen;

b)D.P,Management & Consulting (DPMC) BVBA, met maatschappelijke zetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 30 procent (30 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap als volgt verdeeld:

a)de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 70 aandelen van de overnemende vennootschap.

b)D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA met maatschappelijkzetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 31 aandelen van de overnemende vennootschap,

2. Bijkomende vermeldingen

2.1, Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennoctschap.

.

 In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de splitsing naar evenredigheid worden gedragen door de overnemende vennootschap,

2,2, Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De In het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal warden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen en overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zuilen doen wat binnen de mogelijkheden ligt opdat de datum van deze goedkeuring 12 juli 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 27 mei 2093, te Sint-Joris-Winge, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan accountantskantoor DRT & Partners met zetel te Grote Markt 28, 3200 Aarschot met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Dietrich Pétré

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2012 : LE105903
27/12/2011 : LE105903
03/01/2011 : LE105903
14/05/2010 : LE105903
09/02/2010 : LE105903
13/07/2009 : LE105903
22/01/2009 : LE105903
03/12/2007 : LE105903
13/11/2007 : LE105903
02/02/2007 : LE105903
23/12/2005 : LE105903
15/02/2005 : LE105903
24/12/2004 : LE105903
25/06/2003 : LE105903
14/03/2003 : LE105903
30/01/2003 : LE105903
19/12/2001 : LE105903
03/01/2001 : LEA020003

Coordonnées
C.Q.S.

Adresse
WULMERSUMSESTEENWEG 155 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande