C21 ATG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C21 ATG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.665.413

Publication

20/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-04-2015

Griffie

*15306691*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628665413

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

C21 ATG

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, de dato 16 april 2015

blijkt:

1/ Dat tussen:

A. De heer ASSYS Iwan Jo Hugo, geboren te Aalst op 9 maart 1974, echtgenoot van mevrouw Dewitte Sofie, wonende te 1741 Ternat (Wambeek), Spiegelstraat 9, en

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRIKX", met zetel te 1741 Ternat (Wambeek), Spiegelstraat 9, BTW BE 0876.997.289 RPR Brussel.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam C21 ATG, en met zetel te 9741 Ternat (Wambeek), Spiegelstraat 9.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:  De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de verhuring, de ruiling, het beheer, het bestuur en het productief maken en de verkaveling van onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd.

Het verrichten van expertises, taxaties, waardebepalingen, adviezen, opzoekingen en plaatsbeschrijvingen in verband met onroerende goederen

Het stellen van alle rechtshandelingen omtrent onroerende goederen en dat zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, met inbegrip van de activiteit van bouwpromotoren, promotor van sleutel-op-de-deur en projectontwikkelaar, dit alles in de meest ruime zin van het woord. Het optreden als tussenpersoon bij de overdracht van handelszaken.

De activiteit van syndicus en rentmeester.

De samenstelling en beheer van onroerend vermogen en huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop, het verkopen , het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen

Administratieve prestaties.

De vennootschap mag voor eigen rekening alle onroerende goederen verwerven, verbouwen, verkopen, huren en verhuren.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of

Onderwerp akte :

Spiegelstraat 9 1741 Ternat

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of samenhangend doel met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen.

De vennootschap kan bovendien persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming, en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde,

Dat de instrumenterende notaris heeft bevestigd dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke elk afzonderlijk kunnen beschikken.

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer Assys Iwam, voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2016, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 1 april 2015 namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeen-roeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ als bijzondere lasthebber: BVBA B-DOCS, met zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27 aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte

04/06/2015
ÿþMod Word 7t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

leefgetegdlontvangen u~

26 Mi:1~~

ter grr7tli=e (rdh ráeikedl'tiandstdlige

+E'cY'ttba;w van kt3oul? 'anciP1 !3><r1,~~1

I(11u11uuwi~uuiiW~i~i

150 8673

Ondernemingsnr : 0628.665.413 Benaming

(voluit) : C21 ATG (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spiegelstraat, 9, B-1741 Wambeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 30104/2015

1° Wijziging van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel over te brengen van Spiegelstraat 9 te 1741 Ternat naar Edingsesteenweg 341 te 1755 Kester en mandateert het bestuursorgaan onderhavig proces verbaal te publiceren in het Belgisch Staatsblad alsook deze wijziging te laten legaliseren bij het Ondernemingsloket en alle andere administratieve verplichtingen.

Iwan Assys

Zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de mstrumenterenda notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
C21 ATG

Adresse
SPIEGELSTRAAT 9 1741 WAMBEEK

Code postal : 1741
Localité : Wambeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande