CABARET NOUVEAU

Association sans but lucratif


Dénomination : CABARET NOUVEAU
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 836.778.814

Publication

30/01/2013
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

Griffie16JAN2013

111fIR~ IIA 111111*

3 17729

I

n1111

Ondernerningsnr : 8367.78.814

Benaming

(voluit) : vzw cabaret nouveau

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : ] vy,p-K ~si-Ro,.,~,t 3~i 3 L s . Ac) À ~1 O~ y

Onderwerp akte ; Ontslag ondervoorzitter

Graag wil ik mijn ontslag laten wettigen, ik heb geen activiteiten gedaan binnen Vzw Cabaret Nouveau en, heb dan ook mijn ontslag gegeven op 06/07/2011, op 09107)2011 is dit aanvaard, ik heb dan ook gevraagd aan. de voorzitter de nodige stappen te ondernemen voor de aanpassingen( nieuwe ondervoorzitter en zetel (adres) te doen.Volgens mijn bescheiden mening is het toch wettelijk verplicht dat de voorzitter de nodige stappen,

onderneemt?Kan u de gegevens van de voorzitter Delmoitie

Kris(voozitter)noteren,Gounodstraat8bus42,2018Antwerpen.

Bijlagen-bij -het- Belgisch- Staatsblad =30101/2013- _ -Annexes-tttr Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris heizij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naarn en handtekening.

20/06/2011
ÿþr" ~ "~~~

!-_~~~

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Stáatsblad

I IJJI 11111 111ff HIJ 1IJ ffJIJ IJJI liffi 11111111

*iiosiasaR

Onderneniingsnr : g3,6_ O( v`-1

Benaming

(voluit) : Cabaret Nouveau

BRIJSSEC

® 7 -06-

Griffie

Bijlagen-bij-het Belgisch-Staatsblad - 20/46/241-1- -- An nexes du-Moniteur-belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Averbeekstraat 31 bus 0102, 1745 Opwijk

Onderwerp akte ; Oprichting

Onderwerp akte : Oprichting 15 Mei 2011 VZW Cabaret Nouveau

1.Delmoitie Kris

Adres: Fruithoflaan 120 bus 15, 2600 Berchem

Geboorteplaats en datum: 12/10/1970, Aalst, België

2.Heyvaert Bart

Adres: Averbeekstraat 31 bus 0102, 1745 Opwijk

Geboorteplaats en datum:12/11/1967, Asse, België

3.Kuijken Maike

Adres: Pelikaanstraat 38, 3582 SG Utrecht, Nederland

Geboorteplaats en datum:1 311 211 9 70, Bergeyk ,Nederland

TITEL I: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel. 1. De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam "Cabaret Nouveau"

. Alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties en andere stukken die van de verenining uitgaan, moeten

voornoemde maatschappelijke naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd van de goed leesbare en in letters geschreven letters "VZW"

Art. 2. De zetel der vereniging is gevestigd te 1745 Opwijk, Averbeekstraat 31 bus 102 van het arrondissement Brussel of in elke andere plaats die door het bestuur wordt aangeduid.

De vereniging kan filialen of bijkantoren op alle andere plaatsen in België oprichten bij beslissing van het bestuur.

Art3. De verenging heeft als doel :

a)Het bevorderen, ondersteunen, organiseren, verschaffen en uitvoeren van cabaret, travestieshows,, happenings, meetings en all vormen van spektakel en ontspanning met de mogelijkheid hiertoe alle mediamiddelen aan te wenden;

b) Het op stellen van scenario's, choreografie, research voor de programma's, liedjes schrijven, vertaling van teksten, voorbereiden van de presentaties van spektakels, optreden en alle presentaties in het algemeen dit zowel in binnen als buitenland, acteren en het geven van opleiding in het kader van spektakels en alles wat te. maken heeft met het uitbeelden en opvoeren van creativiteiten;

c)De opmaak, aankoop, huur en verhuring, verschaffing van de kostuums, maquillage, decors en andere attributen nodig voor de spektakels;

d)Fondsverwerving en de organisatie daarvan, met het oog op de realisatie van het doel van de vereniging, ondermeer het verkopen van T-Shirts en gadgets, door websitepromotie, maaltijden en dranken enz ;

e)Het aanvaarden van schenkingen en donaties ;

f)De vereniging mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. )Welzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

g)Verder mag de vereniging alle transacties verrichten die rechtsreeks en onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating ; derhalve mag zij financiële verrichten, roerende en onroerende goederen kopen, huren en verhuren ;

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

Art. 4. De vereniging wordt voor onbepaalde tijd opgericht en kan ten aile tijden worden ontbonden, vanaf de oprichting

TITEL Il : Bestuur

Art.5. de vereniging werd opgericht op 15 mei 2011 en wordt bestuurd door ten minste drie bestuurders en ten hoogste 4 voor een onbepaalde tijd aangesteld door de algemene vergadering en ten alle tijde door haar afzetbaar. De bestuurders zijn niet herkiesbaar enkel bij ontslagname van één der bestuurders.

Art.6. De bestuurders gaan, uit hoofde van de verbintenissen der vereniging, geen enkele persoonlijke verplichtingen aan. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het uitoefenen van het mandaat dat zij gekregen hebben.

Art.7. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, ondervoorzitter en een schatbewaarder.

Art.8. Het bestuur vergadert op uitnodiging en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of bij zijn ontstentenis, onder voorzitterschap van een door zijn collega's aangeduide bestuurder, telkens dit door het belang der vereniging of door twee bestuurders gevraagd wordt.

De vergaderingen worden gehouden op de in oproeping aangeduide plaats.

Art.9. het bestuur heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om al de daden ven beschikking te verrichten die de vereniging aanbelangen. Tot zijn bevoegdheid behoort ailes wat door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering wordt voorbehouden. Hij is ondermeer bevoegd om, op eigen gezag over te gaan tot aile verrichtingen welke, luiden bovenstaand artikel 3 het voorwerp der vereniging uitmaken.

Hij kan ondermeer alle betalingen doen en ontvangen en er kwijting van vragen of geven, alles deposito's doen en aannemen, alle roerende en onroerende goederen kopen, ruilen of vervreemden, alsook huren en verhuren, zelfs voor meer dan negen jaren; alle overdrachten aanvaarden van roerende en onroerende goederen die de verenging dienstig zijn; alle private of officiële toelagen en steungelden aanvaarden en ontvangen; alle legaten en schenkingen aanvaarden en ontvangen; alle contracten, aannemingen en onderaannemingen sluiten; alle leningen aangaan met of zonder waarborg; alle indeplaatsstellingen en borgtochten toestaan en aanvaarden, de onroerende goederen der vereniging met hypotheek bezwaren, alle leningen en voorschotten toestaan en doen; afstand doen van alle verbintenissenrechten of zakelijke rechten alsook van alle zakelijke of persoonlijke vrijwaringen; machtiging geven tot doorhaling, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypotheekbeschrijvingen, overschrijvingen, beslagen of andere verhinderingen, in ontslag van ambtshalve inschrijving toe te stemmen; pleiten als eiser of als verweerder; voor alle gerechten en alle vonnissen uitvoeren of doen uitvoeren; dadingen en compromissen aangaan. Het bestuur eveneens, hetzij persoonlijk hetzij bijopdracht, benoemt en ontslaat alle beambten, bedienden en leden van het personeel der vereniging en bepaalt hun bevoegdheid en hun bezoldiging.

Art.10. het bestuur kan het dagelijks alsook het gebruik van de maatschappelijke handtekening die tot dit bestuur behoort, overdragen aan een gevolmachtigde bestuurder en waarvan hij de bevoegdheid en de eventuele bezoldiging vaststelt.

Hij kan eveneens alle bijzondere bevoegdheden toekennen aan lasthebbers van zijn keuze.

Art.11. de rechtsvorderingen, zo bij eis ais bij verweer, worden in naam van de verenging ingesteld door het bestuur op vervolging en benaarstiging van zijn voorzitter of van een hiertoe afgevaardigd bestuurder.

Art.12. alle akten die de vereniging verbinden, alle machtigingen en volmachten, alle afdankingen van beambten, bedienden of loontrekkende der vereniging, bij ontstentenis van een opdracht gegeven door een bijzondere beslissing van het bestuur, ondertekend door de voorzitter van de vereniging of door twee bestuurders die tegenover derden van geen voorafgaande beslissing van het bestuur doen blijken.

Art.13. tijdens iedere activiteit van Cabaret Nouveau, hetzij eetfestijn, optredens enz zullen aille medewerkers gratis en zonder bezoldiging en op vrijwillige basis helpen en waarvan iedere van hen het formulier invullen en ondertekenen en door de vzw worden bewaard.

TITEL ili: ALGEMENE VERGADERING

Art.14. De vergadering is de souvereine macht der vereniging en behoren uitsluitend tot haar bevoegdheid :

a)De wijzigingen aan de statuten der vereniging

b)De benoeming en afzetting der bestuurders

c)De goedkeuring der begroting en rekeningen

d)De vrijwillige ontbinding van de vereniging

e)De uitsluitingen van de leden

f)Alle beslissingen die de perken te buiten gaan van de bevoegdheid welke door de wet of de statuten aan

het bestuur is toegekend

Art.15. er moet ieder jaar minstens één algemene vergadering gehouden worden. Deze eerste vergadering

zal plaats vinden op zondag 27 maart om 13u.

. MQ0 2.2

Een buitengewone vergadering kan steeds ingelast worden zo dikwijls dit verreist wordt voor het belang van de vereniging.

De vergaderingen hebben plaats in de zetel van de vereniging of op andere locaties in de oproepingsbrieven aangeduid.

Art.16. de uitnodigingen worden gedaan enkel en alleen gedaan door de voorzitter of de ondervoorzitter en dit via mail of per gewone brief.

Art.17. de vergadering wordt voorgezeten door dé voorzitter of bij ontstenter is door de ondervoorzitter en de

" secretaris.

Art.18. de beslissingen van de algemene vergaderingen worden vastgelegd in een bijzonder register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris en bewaard in de zetel.der vereniging waar al de betrokkenen er kennis kunnen van nemen, doch zonder het register mee te nemen. Aft,chriften en uittreksels uit deze processen verbaal worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

IVoor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

\s/

Bijlagen- bit het -Beigiseh-Staatsblad -20106!2411 Annexes du Moniteur belge

TITEL IV: BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art.19. ieder jaar op de eerste zondag van de maand april en voor de eerste maal op de eerste zondag van de maand april 2011 wordt de rekening van het boekjaar afgesloten en de begroting van het volgend jaar opgemaakt. Het boekingsjaar loopt tot twee april 2012.

TITEL V: ONTBINDING  VEREFFENING

Art.20. de ontbinding en de vereffening van de vereniging worden geregeld door de voornoemde wet.

Art.21. ingeval van vrijwillige ontbinding der vereniging benoemt de vergadering die ze heeft uitgesproken . eventueel vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheid en beslist over het aanwenden der goederen en waarden, na " het passief vereffend te hebben en mits aan die goederen en waarden een bestemming te geven doe zoveel mogelijk de doeleinden benadert waarvoor de ontbonden vereniging werd opgericht.

Ingeval van gerechtelijke ontbinding zal met hetzelfde doel, door de vereffenaar of de vereffenaars een algemene vergadering der leden worden bijeen geroepen.

TITEL VI: DE VERENIGING HUURT

Art.22. de vereniging huurt van elke travestie of transformist de kledij per optreden en per travestie of

transformist.

De kledij is eigendom van de travestie of tranformist.

TITEL VII: OVERGANGSBEPALINGEN

Art.23. voor de eerste maa! wordt het bestuur bepaald op twee bestuursleden.

Worden tot de bestuurders aangesteld : de twee comparanten voornoemd, die verklaren te aanvaarden.

-Wordt tot voorzitter aangesteld : de heer Delmoitie Kris, fruithoflaan 120/15, 2600 Berchem

-Wordt tot ondervoorzitter aangesteld : de heer Heyvaert Bart, Averbeekstraat 31/102, 1745 opwijk

De heer Delmoitie Kris voornoemd wordt aangesteld tot gevolmachtigde-voorzitter en wordt dusdanig belast met het dagelijks bestuur der vereniging, hij heeft het gebruik van de handtekening der vereniging voor het dagelijks bestuur en voor de handelingen waarvoor hij ingevolge de statuten macht geeft.

TITEL VIII : ONTSLAGEN

Art.24. ieder bestuurslid kan via briefwisseling of via mail zijn ontslag indienen bij de voorzitter en die stelt

dan een nieuw bestuurslid aan samen met de andere bestuursleden indien zij dit nodig achten.

indien de voorzitter zelf zijn ontslag neemt, wordt de volledige vzw ontbonden.

*De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen en dienen de helpers of

verhuurders of medewerkers hun eigen verzekering zelf aan te spreken.

(dit zal ook vermeld worden op ieder contract vermeld staan onder artikel 13 ,Jan onze statuten)

Op de laatste van Luik B vermeld- i Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende r taris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien 'an derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CABARET NOUVEAU

Adresse
AVERBEEKSTRAAT 31, BUS 102 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande