CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND

Divers


Dénomination : CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 809.205.870

Publication

03/11/2014
ÿþMod Wo,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

2 3 OKT. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vaieriiemphandel Brussel

~I

Ondernemingsnr : 0809.205.870

Benaming

(voluit) : CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Theresialaan 3 - 1640 Sint-Genesius-Rode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vroegtijdige ontbinding en onmiddellijke afsluiting van vereffening

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pierre N1CAISE te Grez-Doiceau, op 26.09.2014, bevattende op het einde « Geregistreed op het 1ste registratiekantoor van Halle op 9,10.2014, Register 5 Boek 735 Blad 10 Vak 01, Ontvangen registratierechten: 50,- euro, De ontvanger », blijkt dat de vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND", met maatschappelijke zetel te 1640 Sint Genesius-Rode, Sint-Theresialaan 3, volgende beslissingen heeft genomen waarvan hetvolgende is genomen:

De Vergadering beslist tot de vroegtijdige ontbinding van de Vennootschap.

Na zorgvuldige toelichting van de gevolgen van deze beslissing door ondertekenend notaris, verklaren de comparanten te willen overgaan tot de onmiddellijke afhandeling van de vereffening.

De comparanten verklaren dat de onmiddellijke afhandeling van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden gesteld in het artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij verzoeken ons akte te nemen van deze vroegtijdige vereffening met onmiddellijke afhandeling.

Deze beslissing tot afsluiting geeft aanleiding tot de overdracht van rechtswege van het vennootschappelijk vermogen naar de comparanten.

De vereffening is door dit feit beschouwd als afgesloten.

De comparanten verklaren dat het vennootschap over de volgende eigenschap bezit, hierna te noemen "goed" of "goederen", die als gevolg van de beëindiging van de vereffening zullen tussen de aandeelhouders in onverdeeldheid blijven in dezelfde verhouding tot hun respectieve rechten, hetzij elke ten belope van één/helft:

GEMEENTE Sint-Genesius-Rode

2de afdeling

Een woonhuis, gelegen Sint-Theresialaan, 3, kadastraal bekend volgens titel en recente kadastraal uittreksel wijk E nummer 43C68 voor een oppervlakte van 16 aren 49 centiaren.

De Vergadering ontlast de zaakvoerders in het kader van de uitvoering van hun mandaten gedurende het boekjaar.

De comparanten verklaren dat de boeken en de vennootschapsdocumenten zullen worden gedeponeerd en bewaard gedurende een periode van 5 jaar op het volgende adres: 1640 Sint-Genesius-Rode, Sint-Theresialaan, 3, waar de bewaring van deze documenten zal worden verzekerd.

De Vergadering beslist tot de benoeming van de Heer Damien BADOT, of om het even welke andere persoon door deze aangeduid, als ad hoc gevolmachtigde van de vennootschap, teneinde alle documenten te ondertekenen en alle verklaringen af te leggen die noodzakelijk zijn in het zicht van de inschrijving bij de Kruispuntenbank, conform de huidige toestand van de vennootschap en de gewijzigde inschrijving over te maken, alsook de definitieve schrapping gericht aan de Kruispuntenbank.

Ten aanzien van onderstaande, zal deze mandataris de bevoegdheid hebben tot het aangaan van alle verbintenissen in naam van de vennootschap, deze verklaringen af te leggen die nodig zijn, alle documenten te ondertekenen en in het algemeen, alles doen wat nuttig of nodig is binnen de uitvoering van het hem toevertrouwde mandaat.

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Benoît COLMANT, geâssocieerde Notaris

Tegelijkertijd neergelegd : volledige expeditie van de proces-verbaal met bijlagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.01.2014, NGL 28.02.2014 14055-0564-010
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 28.02.2013 13058-0013-010
08/03/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2011, APP 23.12.2011, DPT 29.02.2012 12054-0418-010
08/03/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2010, APP 11.02.2011, DPT 28.02.2011 11050-0490-010
27/01/2011
ÿþ Moi 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111I 011 W IVI MNVNI IVIW~

*iioiaaes+

bc

E St

BRuelt:

17 JAN 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0809.205.870

Benaming

(voluit) : CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1180 UKKEL - VIEILLE RUE DU MOULIN 282

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPELIJKE ZETEL - ADOPTIE VAN NEDERLANDSE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden op negenentwintig december tweeduizend en tien voor Meester Marc VAN BENEDEN, Notaris met standplaats te Elsene dat de buitengewone algemene vergadering van van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode, Sint-Theresialaan, 3, de volgende beslissingen heeft genomen na unanimiteit van de stemmen :

STATUTEN

Artikel 1: VORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap neemt de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap! met beperkte aansprakelijkheid. Ze draagt de naam "CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND".

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Sint-Theresialaan, 3

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft de beoefening van de geneeskunde tot doel.

Iet doel heeft ook betrekking op de klinische, wetenschappelijke, informatica- en technische gegevens betreffende dit doel, met inbegrip van de verspreiding en de organisatie van studiedagen en congressen.

Elke geneesheer-vennoot beoefent de geneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap int zelf alle erelonen voor de medische activiteiten die de geneesheren-vennoten in de! vennootschap inbrengen.

Met het akkoord van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren mag de vennootschap deel uitmaken van elke andere vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijk doel identiek is met het hare, op voorwaarde dat deze vereniging ook het voorwerp is van een overeenkomst. De vennootschap mag, bijkomstig,; alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar- maatschappelijk doel of van aard zijn om de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen en die' geen invloed hebben op haar burgerlijk karakter en haar uitsluitend medische roeping en meer bepaald alle! roerende of onroerende handelingen, elke aankoop van medisch of niet-medisch materiaal, elke aanwervingi van administratief, verzorgend, medisch personeel of personeel dat de geneeskunde zal beoefenen in de vennootschap.

Ze kan bijkomstig, in België of het buitenland, alle roerende of onroerende handelingen welke rechtstreeks of! onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van aard zijn om haar een willekeurig: voordeel op te leveren voor haar ontwikkeling of haar rationeler beheer, zonder haar burgerlijk karakter en haar; medische roeping te veranderen en zonder dat dit kan leiden tot de ontwikkeling van een handelsactiviteit. Het maatschappelijk doel kan enkel worden nagestreefd met naleving van de deontologische voorschriften. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot blijft onbeperkt.

De vennootschap verzekert elke geneesheer-vennoot dat hij zijn beroep in alle onafhankelijkheid mag blijven beoefenen, met naleving van de regels betreffende het beroepsgeheim, de vrijheid van diagnose en therapie en! de vrije keuze van de patiënt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge ~.. Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van rechtstreekse of onrechtstreekse collusie, dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

" Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgelegd op de som van achttienduizend zeshonderd euro (I8.600,00E), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk een/honderd zesentachtigste van het vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

Bij opsplitsing van het eigendomsrecht van de aandelen, worden de rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, van wie ten minste een aandeelhouder moet zijn, voor een bepaalde duur benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts een aandeelhouder telt, kan de enige aandeelhouder benoemd worden tot zaakvoerder voor de volledige duur van de vennootschap.

Indien er meerdere aandeelhouders zijn, wordt het mandaat van zaakvoerder beperkt tot maximum zes jaar, eventueel verlengbaar.

De zaakvoerder die geen geneesheer is, kan geen medische handelingen stellen en moet zich ertoe verbinden de medische deontologie en meer bepaald het beroepsgeheim te respecteren.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) kan op elk moment worden beëindigd bij beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

In overeenstemming met artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij mag speciale volmachten geven aan gevolmachtigden. De zaakvoerder mag zijn bevoegdheden voor handelingen die verband houden met de uitoefening van de geneeskunde enkel delegeren aan een dokter in de geneeskunde.

De zaakvoerder die geen geneesheer is, kan geen medische handelingen stellen en moet zich ertoe verbinden de medische deontologie en meer bepaald het beroepsgeheim te respecteren.

De zaakvoerder zorgt ervoor dat de onderscheiden aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd is. Artikel 12: CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt er geen commissaris benoemd zolang de vennootschap voldoet aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

In dat geval heeft elke aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissarissen; hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van deze laatste komt enkel ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 13: VERGADERING VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december van elk jaar, om zeventien uur, hetzij op de maatschappelijke zetel, hetzij op elk ander adres dat in de oproeping wordt vermeld.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag, andere dan een zaterdag. Artikel 14: STEMRECHT

Op de vergaderingen geeft elk aandeel recht op een stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen die de aandelen zonder stemrecht regelen.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar van de vennootschap begint jaarlijks op eerste juli van iedere jaar en loopt af op dertig juni

van de volgende jaar.

Op eenendertig december van elk jaar worden de boeken vastgesteld en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekeningen op in overeenstemming met de wet.

Artikel 17: WINSTDELING

De erelonen van de geneesheren-aandeelhouders worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Het overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, de lasten en afschrijvingen die uit de goedgekeurde jaarrekeningen voortvloeien, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze nettowinst wordt jaarlijks een bedrag afgenomen van vijf procent (5 %) voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reserve fonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De afneming wordt opnieuw verplicht indien de reserve om een willekeurige reden wordt gebruikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder, en met respect van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, bepaalt.

De dividenden worden betaald op de plaatsen en de tijdstippen die de zaakvoerder bepaalt.

De vorming van een conventionele reserve vereist het unanieme akkoord van de aandeelhouders.

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk moment ook, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in dienst, onder voorbehoud van het vermogen van de algemene vergadering om een of meerdere vereffenaars aan te duiden en hun bevoegdheden en bezoldigingen vast te leggen.

Indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar geen geneesheer is die wettelijk bevoegd is om de geneeskunde te beoefenen in België, moet hij zich laten bijstaan door een geneesheer voor het beheer van de medische dossiers en voor alle kwesties betreffende het privéleven van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de aandeelhouders.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de hiervoor vereiste sommen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht voor ze de verdelingen uitvoeren, hetzij door bijkomende opvragingen ten laste van de onvoldoende volgestorte aandelen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen ten voordele van de aandelen die in grotere mate zijn volgestort.

Het netto-actief wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot de aandelen die ze bezitten, waarbij elk aandeel een gelijk recht toekent.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Marc VAN BENEDEN

NOTARIS

Bijlage: Uitgifte van de akte met een volmacht

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

f+taatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

27/01/2011
ÿþ Mod 2.0

die Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



17 JANS,

1111

aaes*

Rés

Mon be

N° d'entreprise : 0809.205.870

Dénomination

(en entier) : CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND

Forme juridique : SOCIETE CIVILE SOUS FORME DE SOCIETE PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : 1180 UCCLE -VIEILLE. RUE DU MOULIN 282

Objet de l'acte : TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL - ADOPTION DES STATUTS EN NEERLANDAIS

II résulte d'un procès verbal dressé par Maître Marc VAN BENEDEN, Notaire associé de résidence à Ixelles, le vingt-neuf décembre deux mille dix, en cours d'enregistrement à Schaerbeek 1 que l'assemblée générale extraordinaire de la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée «CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND » dont le siège est établi à 1180 Uccle, Vielle Rue du Moulin, 282, a pris les résolutions suivantes à l'unanimité :

Première résolution

Transfert du siège social

L'assemblée décide de transférer le siège social de la société à 1640 Sint-Genesius-Rode, Sint-Theresialaan, 3

et décide de modifier l'article des statuts y relatif en conséquence.

Deuxième résolution

Adoption d'une version néerlandaise des statuts.

Suite au transfert du siège social et au changement de région linguistique, l'assemblée décide d'adopter une

version néerlandaise des statuts, rédigée comme suit :

« ... »

Troisième résolution

Pouvoirs

L'assemblée confère tous pouvoirs au Notaire soussigné pour l'exécution des décisions qui précèdent.

Tous pouvoirs, avec faculté de subdéléguer, sont conférés à la société BFS ayant son siège social à 1000

Bruxelles, Quai du Commerce, 50,

afin d'assurer la modification de l'inscription de la société auprès de la Banque Carrefour des Entreprises.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME, délivré uniquement pour le dépôt au greffe et la publication à l'annexe du Moniteur Belge

Le notaire associé, Marc VAN BENEDEN

NOTAIRE

Annexe : expédition de l'acte contenant une procuration

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CABINET MEDICAL BADOT & LEGRAND

Adresse
Zetel : Sint-Theresialaan 3 - 1640 Sint-Genesius-Rode

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande