CACO

Société en commandite simple


Dénomination : CACO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 561.767.976

Publication

18/09/2014
ÿþ &bd MM 11.1

WHin In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ill!I1UI 81 111 1I 111

*14171664*

Vo beho

aan

Belg Staat

1111111

111111

neergelegd/ontvangen op

0 9 SEP. 2O4

ter griffie van deeederiancistalige

rechtbank-van.koop ndcl Brusel

Ondernemingsnr: aSe-4. tz 9Z'

Benaming

(voluit) : CaCo

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Brugstraat 6 - 1703 Schepdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een onderhandse akte dd. 27/08/2014 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een gewone

commanditaire vennootschap onder de naam CaCo met zetel te 1703 Schepdaal, Brugstraat 6,

onder de volgende bedingen

ARTIKEL 1

De Heer Jacobs Carl, voornoemd, zal als gecommanditeerde vennoot alleen gelast zijn met het bestuur van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen en onder de beperkingen als hierna gesteld.

ARTIKEL 2

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de activiteit hieronder vermeld

Het geven van trainingen en seminaries, coaching, consultancy, advies en dienstverlening, aan bedrijven, overheidsinstellingen, particulieren en aan elke andere instelling zowel in binnen- als buitenland.

Aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het commercieel vlak, reclame, marketing, verkoop, De vennootschap mag eveneens persoonlijke en zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan functies van bestuurder, zaakvoerder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn dat ze de ontwikkeling van haar activiteit bevorderen en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3

De zetel bij oprichting is gevestigd te 1703 Schepdaal, Brustraat 6. De vennoten, samen beraadslagend, kunnen de zetel overal eiders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

ARTIKEL 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, ingaande op heden.

ARTIKEL 5

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 E), in te brengen als volgt «door De Heer Jacobs Carl : achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 E), vennoot -door De Heer Jacobs Willy: honderd zestachtig euro (186,00 ¬ ), stille vennoot

Als vergoeding op deze inbrengen heeft de Heer Jacobs Carl recht op negenennegentig (99) aandelen en de heer Jacobs Willy op één (1) aandeel. Deze honderd (100) aandelen vormen samen het volledig kapitaal dat aldus volledig werd geplaatst

ARTIKEL 6

Buiten het eenparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van aandelen toegelaten. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan haar erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

ARTIKEL 7

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat aan hun voorganger toekomt, volgens de aanwijzingen van de laatste balans.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

ARTIKEL 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke deze, eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder en, ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 9

De machten van de gecommanditeerde vennoten bestaan in:

-De controle op de vennootschap

-Het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s)

-Hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering

ARTIKEL 10

Het boekjaar gaat in op één juli van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig juni van ieder jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 15 december van ieder jaar, om negentien uur, op de zetel van de vennootschap.

À

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 s

Voor-obehouren

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ARTIKEL 11

Over de winstbestemming en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de vennoten is vereist.

SLOTBEPALINGEN - BENOEMINGEN

1, Het éérste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op dertig juni tweeduizend zestien (30.062016). De eerste jaarvergadering wordt ln 2016 gehouden.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder van de

vennootschap:

De Heer Jacobs Carl, voornoemd

Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden,

3. De verrichtingen die reeds in naam van de vennootschap werden uitgevoerd vanaf 01/09/2014 worden beschouwd als zijnde reeds voor rekening van de vennootschap.

Volmacht

Bij deze worden aile machten toegekend aan COFIAC Burg.BVBA, met kantoor te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg, 113/8, vertegenwoordigd door de Heer Reginald Vertongen, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. Tevens wordt deze volmacht gegeven voor de registratie van deze akte en de neerlegging bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Opgemaakt te Schepdaal op 27/08/2014,

Jacobs Carl

Zaakvoerder

Coordonnées
CACO

Adresse
BRUGSTRAAT 6 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande