CACO4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CACO4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.030.184

Publication

25/11/2011
ÿþ Matl2.5

LcoM ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

id d BI I IIIIII~IIIIIII A

=111,,.05"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : Benaming o 11 1 o 0 4 P/ "

(voluit) : CaCo4 "

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1755 Gooik, Hoevestraat 20

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ingrid EVENEPOEL, te Ninove, de dato 10 november 2011! blijkt:

1/ Dat tussen Al De heer CARDOEN Robert Amedée Gilbert, geboren te Strijtem op 7 oktober 1939,! echtgenoot van mevrouw Hemmeryckx Marie-Madeleine, wonende te 9400 Ninove (Okegem), Hofstad 39, en! B/ Mevrouw HEMMERYCKX Marie-Madeleine, geboren te Ninove op 4 september 1946, echtgenoot van de heer Cardoen Robert Amedée Gilbert, wonende te 9400 Ninove (Okegem), Hofstad 39, een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam CaCo4, en met zetel te 1755! Gooik, Hoevestraat 20.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemeen:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als! vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1. De uitbating van manèges en stoeterijen.

2. Alle verrichtingen, de aankoop en de verkoop, de invoer en de uitvoer, de kleinhandel en de groothandel! in verband met paard- en ruiteruitrustingen.

3. de aankoop en de verkoop, de invoer en de uitvoer, de commissiehandels, van paarden, kleindieren,: vee- en dierenvoeders, het kweken en houden van dieren.

4. De inrichting en de organisatie van jumpings, beurzen en allerlei evenementen in verband met paarden' en paardensport, met inbegrip van de verkoop van materiaal voor deze organisaties en evenementen.

5. De aankoop en de verkoop, de invoer en de uitvoer, de commissiehandel van sportkledij en sportartikelen.

6. De inrichting, de exploitatie en de projectontwikkelingen van paardenvervoer (vrachtwagen en! aanhangwagens), van manèges en landerijen.

7. De huur en de verhuur van roerend en onroerende installaties in verband met de paardensport.

8. De uitbating van drankgelegenheden.

9. Commissionair bij alle transacties in verband met de ruiterij.

10. De aankoop en de verkoop, de invoer en de uitvoer, de commissiehandel van geschenken, bekers erelinten en andere accessoires.

11. De exploitatie van een landbouwondememing.

12. De aankoop en de verkoop van meubels en decoratieartikelen (nieuw en antiek/brocante).

De vennootschap mag alle handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

dit doel, dit alles in de meest uitgebreide zin.

Voornoemde opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

Il. Voor eigen rekening :

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle: verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering: van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,: verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoop, huur eni verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in: verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,! alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot! zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle! verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door! .inschrijving. of. aankoop.. en. het_ beheren..van _aandelen,_ obligaties, _kasbons..of .andere _roerende_waarden,_van! biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals :

1)Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen of verenigingen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm ; onder meer in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen mits hiervoor een passende vergoeding te ontvangen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

3)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, algemeen bestuur en informatica.

4)Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van alle opdrachten en functies. Het optreden als zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar van alle vennootschappen en verenigingen.

5)Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

6)Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

7)De aan- en de verkoop, de in- en de uitvoer, de commissiehandel en de vertegenwoordiging van om het even welke goederen, tussenpersoon in de handel.

8)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

In het algemeen zal de vennootschap zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden, die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten, waarvoor een vergunning of een attest nodig is of die aan nog andere voorschriften moeten voldoen, zullen dus slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning of attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van één/derde door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer Cardoen Robert, voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 30 september 2013, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 1 juli 2011 namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt..

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om 14.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Dat volmacht wordt gegeven met mogelijkheid tot substitutie voor het aanmelden van de vennootschap bij de diverse administraties en het ondernemingsloket aan VZW ZENITO, met zetel te 1000 Brussel, Tweekerkenstraat 29 bus 2, en diens aangestelden. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor-. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CACO4

Adresse
HOEVESTRAAT 20 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande