CAFE THE SWING

Société en commandite simple


Dénomination : CAFE THE SWING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.219.004

Publication

17/06/2013
ÿþ( Y 4 Mod Word 11.1

wu] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11 iA

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandeif

te Leuven, de -- JM 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834,219.004

Benaming

(voluit) : CAFE THE SWING

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOORSEMSESTRAAT 93A, 3128 BAAL

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STOPZETTING VENNOOTSCHAP

De vennoten hebben beslist om de vennootschap stop te zetten vanaf 1 september 2011.

De zaakvoerder

PERSOONS STEVE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

20/06/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I1 I II 1 II lU II l ID II

*11091105*

Neeqé'egd tee getifië dèt

Recl,tilr:::i:, van Koophandel

te li,ezet&a, 0 7 JUNI 2011

Griffie

Ondernemincsnr : 0834.219.004

Benaming CAFE THE SWING

fvnliHi)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetei : Moorsemsestraat 93 bus A, 3128 Baal, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 6 juni 2011 blijkt dat de heer Persoons Steve, geboren op 22 mei 1963, wonende in 3128 Baal, Moorsemsestraat 93A, met rijksregisternummer 830522 073 75, ingevolge de oprichtingsakte van 3 februari 2011 optreedt als beherend vennoot.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee duizend vijfhonderd euro (2 500 euro) vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Als bijkomend beherend vennoot en bijkomende zaakvoerder wordt, met ingang van heden, aangesteld : de heer Nick Baeten, geboren op 11 februari 1991, wonende te 2230 Herselt, Oude Baan 27, met rijksregisternummer 910211 181 56. Zijn mandaat is onbezoldigd. De heer Nick Baeten aanvaardt dit mandaat.

Iedere zaakvoerder heeft individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om de vennootschap te binden.

2. Het maatschappelijk kapitaal blijft ongewijzigd op twee duizend vijfhonderd euro

(2 500 euro) vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde.

De heer Persoons Steve heeft 10 aandelen, welke geheel volstort zijn.

De heer Nick Baeten heeft 25 aandelen, welke geheel volstort zijn.

De overige 65 volledig volstorte aandelen zijn in handen van de stille vennoot.

Gedaan te Baal op 06/06/2011

Steve Persoons, Nick Baeten

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de iaa tste bil. van Link B vermeiden : Recto : Naam en Hoedanigheid van de instrurnenterende notaris. hetz.ii van de perss:(n;níen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Ne ni on handtekening

15/03/2011
ÿþ Baad 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1H11~I~iiaaIIIItlAIIGII

*ossa+

Ondememingsnr: ogmo4.=2.1ct. Benaming

(voluit) : CAFE THE SWING Neergelead ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te

Leuven, de 0 3 MAAk1 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

II

Vo

beho aan Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Moorsemsestraat 93A, 3128 Baal

Onderwerp akte : Oprichting, benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 3 februari 2011:

Heden 3 februari 2011 zijn de vennoten samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "CAFE THE SWING" met maatschappelijke zetel Moorsemsestraat 93A, 3128 Baal, waarvan het kapitaal is vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van 2.500,00 euro.

De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap. Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

Als beherend vennoot treedt op de heer PERSOONS Steve, geboren op 22 mei 1983, wonende in 3128 Baal, Moorsemsestraat 93A, met rijksregistemummer 830522 073-75

De vennootschap heeft tot doel:

" De commerciële uitbating en het beheer van tavernen, hotels, restaurants, cafés, cabarets, bars alsook de traiteurdiensten, catering, snackbar, broodjeszaak (verspreiding) degustatie-ondernemingen of andere ondernemingen voor drank debiet;

" Het klaarmaken en/of verstrekken van maaltijden, dranken en dergelijke met of zonder bediening hierbij mede inbegrepen thuisbezorging;

" De handel in alcoholische en niet-alcoholische dranken;

" Het ter beschikking stellen en uitbaten van speelzalen, vergaderruimten, de organisatie van banketten, het inrichten van alle vormen van festiviteiten en/of samenkomsten van personen al dan niet gepaard gaande met het verstrekken van eetwaren, maaltijden, dranken en dergelijke, onder welke vorm dan ook;

" Het organiseren van sportieve, culturele of artistieke evenementen met of zonder drank- of voedseldistributie;

" Het organiseren van feesten, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, en dergelijke;

" Het ter beschikking stellen van koks en bereiders van voedingsmiddelen;

" De invoer en uitvoer van allerhande voedingsmiddelen met inbegrip van al of niet geestrijke dranken;

" In- en uitvoer, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, van menigvuldige goederen zowel deze onderworpen aan een machtiging als niet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-J

Voor- z behouden

aan het Belgisch Staatsblad

J

" Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

" Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

" Optreden als tussenpersoon in de handel zowel als agent als commissionair;

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen verkopen huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Het aandelenkapitaal is volledig geplaatst en volstort.

De beherend vennoot heeft 10 aandelen, welke geheel volstort zijn. De overige 90 volledig volstortte aandelen zijn in handen van de stille vennoot.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De-jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013. Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, de heer PERSOONS Steve, geboren op 22 mei 1983, wonende in 3128 Saai, Moorsemsestraat 93A, met rijksregisternummer 830522 073-75, die verklaart deze functie te aanvaarden.

PERSOONS Steve

zaakvoerder

Op de laatste h z. van Luik B vermelde, : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. be :',27.; van de rse trÇes )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAFE THE SWING

Adresse
MOORSEMSESTRAAT 93A 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande