CALFIN HOLDING

Divers


Dénomination : CALFIN HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 472.397.225

Publication

01/10/2013
ÿþ F: . --,~- Mad POF 11.1

., ~~ ( ~'~( ~~~_r ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiaçi, ekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 11 3 198490* II

2 o SEP 2013.

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.397.225

Benaming (voluit) : CALFIN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : ZA. Researchpark 230, 1731 Zellik, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst

De jaarlijkse algemene vergadering d.d. 23/05/2012 heeft met eenparigheid van stemmen beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar:

- de heer Stefan Nees wonende te 3110 Rotselaar, Grotestraat 26;

- de heer Pieter Nees wonende te 3090 Overijse, Duisburgsesteenweg 76.

De mandaten worden kosteloos uitgeoefend en eindigen op de algemene vergadering van 2018.

Pieter Nees

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto :Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris; liétzij van dë persoToTr (ifi "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2014
ÿþVoor-behoudei aan het Belgísct' Staafsela

Mod Wons i11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 6 DEC. 2014

ter griffie van ci&riMderlandstalige

rer'.htb^nk van focpl;andcI Crusse'

111111111.§ 111§1111111

sz*

Ondememingsnr : 0472397.225

Benaming

(voluit) : CALFIN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een Naamloze Vennootschap

Zetel : Z.1. Researchpark, 230, B-1731 Zellik

(volledig adres)

Onderwerp akte.: Fusievoorstel

Heden, 9 december tweeduizend veertien.

Zijn verschenen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALLEN", gevestigd te Krekelweg 4, 3140 Keerbergen, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0468.350.246.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Overnemende vennootschap".

Voormelde vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heer Pieter Nees en de heer Stefan Nees.

2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "CALFIN HOLDING", gevestigd te Z.1. Researchpark 230, 1731 Zellik, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0472.397.225.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

Voormelde vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar bestuurders de heer Pieter Nees en de heer Stefan Nees.

Uiteenzetting:

De comparanten verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, wat volgt

1. De Overnemende vennootschap is eigenaar van al de aandelen van de Over te

nemen vennootschap.

2, Door de organen van bestuur van de Over te nemen vennootschap en de

Overnemende vennootschap (hierna tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door te

Op de laatste biz. van Luik B vernielden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden,

Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt:

2.1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

2.1.1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALLEN", gevestigd te Krekelweg 4, 3140 Keerbergen, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0468.350.246 genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties. Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in lichamelijk en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het maken in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Particiaptieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen, het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair, het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van tentoonstellingen, het aanbieden van diensten in de brede zin van het woord,

Internationale dealerpolitiek, internationaal productbeleid, internationale marketing, internationale sales, alsmede consolidatie en coördinatie, daaronder met name begrepen het beheer van de administratieve en personeelsaangelegenheden, algemene en juridische zaken en concernplanning.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen. De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

2.1.2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "CALFIN HOLDING", gevestigd te Z.I. Researchpark 230, 1731 Zellilc, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0472.397.225, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), in de meest mime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties. Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in lichamelijk en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het maken in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Particiaptieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere omstandigheden en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met begrip van borgstellingen, ontleningen of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen, het verlenen van consultancy en engineering bijstand. Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair, het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Her verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, het aanbieden van diensten in de brede zin van het woord.

Internationale dealerpolitiek, internationaal productbeleid, internationale marketing, internationale sales, alsmede consolidatie en coordinatie, daaronder met name begrepen het beheer van de administratieve en personeelsaangelegenheden, algemene en juridische zaken en concernplanning.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan warden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen. De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

2.2. Geruisloze fusie

Het geplaatst kapitaal van de Overnemende vennootschap bedraagt EUR 1.252.600,00 en is verdeeld in 12.526 aandelen.

Het geplaatst kapitaal van de Over te nemen vennootschap bedraagt EUR. 62.000,00 en is verdeeld in 1.250 aandelen.

Aangezien de Overnemende vennootschap in het bezit is van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De Overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de Over te nemen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de Over te nemen vennootschap.

2.3. Boekhouding

Defusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 januari 2015.

2.4. Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

2.5. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de fusie door overneming.

2.6. De doelomschrijving van de Overnemende vennootschap is ruim genoeg om de activiteiten te omvatten van de Over te nemen vennootschap.

2.7. Onroerende goederen

Het bestuursorgaan van de Over te nemen vennootschap verklaart, vertegenwoordigd als gemeld, dat deze vennootschap geen titularis is van onroerende goederen of onroerende rechten,

2.8. Kosten

Bij goedkeuring van de fusieverrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende vennootschap.

Indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt of kan goedgekeurd worden, zullen de kosten gedragen worden door de Over te nemen en de Overnemende vennootschap, ieder voor de helft.

2.9. Neer1 gging

Het bovenstaande fusievoorstel zal overeenkomstig de wettelijke bepalingen door de zorgen van de bestuursorganen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap binnen de 2 weken na heden, Het zal tevens bij uittreksel worden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De bestuursorganen van beide vennootschappen zullen het voorstel uiterlijk op 31 januari 2015 ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met in achtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt te Zellik, op 9 december 2014.

Pieter Nees

Bestuurder

Stefan Nees

Bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Y " i Y t-

i 1

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 29.08.2012 12478-0346-009
06/03/2012 : BLT004644
09/09/2011 : BLT004644
27/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

17 FES. 2015

ter griffie van eteltederlandstaiige

m i II Ai



reehtbank- van-Koophand*1

Ondememingsnr : 0472.397.225

,

Benaming (voluit) : CALFIN HOLDING

,

(verkort) :

'1 Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap 11

j Zetel : Z1. Researchpark 230

;i 1731 Asse (Zellik)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING -

: " VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 12 februari

;j 2015, váár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke; j: vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "CALFIN HOLDING" heeft besloten

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

; De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

;l De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting; ji in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen goed en besluit in te stemmen met de fusie:

tussen enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALLEN", met maatschappelijke: jj zetel te te 3140 Keerbergen, Krekelweg 4, ingeschreven in het Rechtspersonenregister bij de Griffie van de; li Rechtbank van Koophandel te Leuven onder ondernemingsnummer 0468.350.246, overnemende; j: vennootschap, en anderzijds de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap: ,j "CALFIN HOLDING", met maatschappelijke zetel te 1731 Zellik, Z,1. Researchpark 230, ingeschreven in het; jl Rechtspersonenregister bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel onder; :j ondernemingsnummer 0472.397.225, overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen; ij van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de overnemende; ;j vennootschap, overeenkomstig het voornoemde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestetde~, ij verrichting.

j De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht vaar; ;j rekening van de ovememende vennootschap met Ingang vanaf 1 januari 2015 om 00.00 uur.

ij Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen toegekend in ruif; j voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de ovememende] vennootschap de enige aandeelhouder is (n de overgenomen vennootschap.

BIJZONDERE BEPALINGEN

;l De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

j; naamloze vennootschap "CALFIN HOLDING", overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"CALLEN", ovememende vennootschap, vastgesteld is op 01 januari 2015 om 00.00 uur zoals vernield in 11

het voornoemd fusievoorstel,

s

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALLEN", ovememende vennootschap, geen :

bijzondere rechten toekent aan de enige aandeelhouder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "CALFIN HOLDING", overgenomen vennootschap.

Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de besloten

1, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALLEN", ovememende vennootschap, en van de j

ij burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "CALFIN HOLDING",

1 overgenomen vennootschap.

OVERGANG VAN HET VERMOGEN '

jj De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de: ;l overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de ovememende vennootschap.

jj De aandelen van de overgenomen vennootschap worden als gevolg hiervan vernietigd. Het register vanj Ij aandelen van de Vennootschap zal worden vernietigd. De vergadering kent aan iedere zaakvoerder van del

4.

II ovememende vennootschap een bijzondere volmacht toe om de vernietiging uitte voeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbrád mod 11.1



De vergadering verklaart dat de overgenomen vennootschap geen titularis is noch houder van enig onroerend takelijk recht.

De vergadering besluit de bestuurders naar aanleiding van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting te ontslaan.

De vergadering besluit dat de eerstvolgende algemene jaarvergadering van de ovememende vennootschap zich zal uitspreken over het al dan niet verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissaris voor de handelingen gesteld tijdens de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het voorste! tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

MACHTIGING AAN BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent elke machtiging aan elke bestuurder van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan elke medewerker van het accountantskantoor "Etugest & Partners", met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op het verrichten van alle formaliteiten die vereist zijn overeenkomstig de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waaronder de aanpassing en schrapping van identificatiegegevens en basisinformatie van de Vennootschap bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2010 : BLT004644
02/07/2009 : BLT004644
20/08/2008 : BLT004644
27/08/2007 : BLT004644
18/08/2006 : BLT004644
06/06/2005 : BLT004644
23/07/2004 : BLT004644
28/07/2003 : BLT004644
08/10/2002 : BLT004644
01/08/2001 : BLT004644

Coordonnées
CALFIN HOLDING

Adresse
Z.1 RESEARCHPARK 230 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande