CAMAKX ADVOCAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMAKX ADVOCAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.471.706

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 28.02.2014 14052-0202-009
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 28.02.2013 13055-0471-008
28/03/2012
ÿþ h3Od Word 17.7

Lu k,B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



flhlIlllh(I 11111 Liii 1111aaaiu~

" izos*

Ncergelégd ter g 'r~ Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 6 MARI 2012

DF

GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: a

Benaming

(voluit) : CAMAKX ADVOCAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugstraat 52 - 3370 Boutersem-Vertrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 9 maart 2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 12 maart 2012, boek 1368 blad 64 vak 10, dat er een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met ais naam CAMAKX ADVOCAAT, met zetel te Boutersem-Vertrijk, Brugstraat 52, voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting sinds 01/08/2011, door mevrouw HOTTERBEEKX Caroline Marie-Hélène Alida, gehuisvest te Boutersem-Vertrijk, Brugstraat 52.

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, volledig geplaatst en in speciën gestort ten belope van 12.400,00 euro (niet-volgestort E 6.200,00) door mevrouw Caroline Hotterbeekx. Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij BNP PAR1BAS FORT1S zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 1 maart 2012, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: -de uitoefening van de activiteit van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitragegeschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit; -de vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot; -de vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap; -de vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, doch zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken; -daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ander~ ondernemingen, voor zover die eveneens beantwoorden aan de in huidige statuten opgelegde verplichtingen en beperkingen die verband houden met het uitoefenen van het beroep van advocaat; -de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven; -de vennootschap mag, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken; -de vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten, de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties eerbiedigen; -de vennootschap zal alle verplichtingen opgelegd krachtens het Reglement van Orde van de Vlaamse Orde van Advocaten dienen na te leven.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam. en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan al het voorgaande slechts doen mits het rechtstreeks of onrechtstreeks lot de verwezenlijking van haar doel bijdraagt en mits dit niet strijdig is met de voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van advocaat.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen, Alle zaakvoerders die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten advocaat zijn. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aaléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Overeenkomstig artikel 258 van het Wetboek van Vennootschappen is de vennootschap gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn. Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt. indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijd van belangen met de vennootschap geplaatst is, kan hij die verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dal tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden lot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dal de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Mocht de vennootschap méér dan één vennoot tellen, dan is de volgende regeling betreffende de algemene vergadering toepasselijk. De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Ieder der zaakvoerders is bevoegd om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen telkens het maatschappelijk belang dit vereist.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot is, mits schriftelijke machtiging. Zolang artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals van kracht op de oprichtingsdatum van de vennootschap, niet wordt opgeheven of gewijzigd, mag de enige vennoot die de bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefent, deze bevoegdheden niet overdragen.

Het boekjaar vangt ieder jaar aan op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. leder jaar per dertig juni worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt(maken) de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, met dien verstande dat de vereffenaars advocaten dienen te zijn, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De aanduiding van de vereffenaar moet vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde stafhouder. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikken zij of beschikt hij over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek.

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad



Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Als overgangsregel eindigt het eerste boekjaar op 30 juni 2012. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in december 2012,

Verschijnende verklaarde dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dal dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Adriaan de Leeuw, Ad-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A  1860 Meise, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en alle (belastings-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, werd voor een onbepaalde duur als (niet-statutaire) zaakvoerder aangesteld: mevrouw Caroline Hotterbeekx, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.



Bijlagen bij het Relgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge HUGO KUIJPERS, NOTARIS





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAMAKX ADVOCAAT

Adresse
BRUGSTRAAT 52 3370 VERTRIJK

Code postal : 3370
Localité : Vertrijk
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande