CAMEO GLOBAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAMEO GLOBAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.069.121

Publication

25/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

Voc

behor

aan

Belg

Staat





tOetiriidrantvallgen op 1 4 NOV,- 2014

te.! grifttA rl dF_~G~Pt`it~l~~~`f

te~,w~j~ll~~si~º%~tw ca~r# tPgtelrge

~_ ..

- ;. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F Ondernemingsnr : 0837069121

Benaming (voluit) : STS INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : lmperiastraat 10, bus 6

1930 Zaventem

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénendertig oktober tweeduizend veertien, door Meester Tim. Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "STS: INTERNATIONAL", waarvan de zetel gevestigd is te Imperiastraat 10 bus 6, 1930 Zaventem, hierna "der .' Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op éénendertig oktober' tweeduizend veertien in "Cameo Global" en wijziging en vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst;

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Came&. Global"?

21 Werden benoemd tot bestuurders van de Vennootschap, vanaf éénendertig oktober tweeduizend veertien. en voor een duur die zes jaar niet te boven gaat:

- de heer JHA Kishore Kumar, wonende te 98 Silber Birch LN, Danville CA 94506, Verenigde Staten van, Amerika;

- de heer VERHEES Philippe Francis Danielle André, wonende te Lodewijk Van Sullstraat 35 bus 2, 2600; Antwerpen.

Hun mandaat is onbezoldigd.

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-,; Ministerie", met zetel te 1860 Meiise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en: lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een;; ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van; Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, tel verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de, gecoordineerde tekst van statuten),

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewat Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 09.10.2013 13629-0069-015
29/06/2011
ÿþVoa;-behouden aan het 4 Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Luik 13

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

33?.o6i?..4z4

STS INTERNATIONAL

Náamloze vennootschap

1930 Zaventem, Imperiastraat 10 bus 6

*11096921"

Onderwerp akte :Oprichting

Volgens een akte verleden voor Notaris Valérie BRUYAUX, geassocieerd notaris, lid van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier de' CLIPPELE - Philippe DEGOMME - Valérie BRUYAUX", te Brussel, op 15/06/2011, blijkt er dat :

1. STS INTERNATIONAL INC, vennootschap naar het recht van de staat van Califomia, Verenigde Staten, met maatschappelijke zetel 5601 Arnold Road, Suite 102, Dublin, Californie 94568, Verenigde Staten,' ingeschreven onder het nummer C 1826964.

2. De heer John Francis LEONHARDT, directeur van vennootschappen, wonende 14 Minera Road,: Kingston upon Thames, KT1 2QA, Verenigd Koninkrijk

Beiden hier vertegenwoordigd door de Heer Charles PRICE, advocaat, met kantoor te 1060 Brussel, Defacqzstraat 78, ingevolge twee onderhandse volmachten die hier aangehecht zullen blijven.

Welke aan ondergetekende notaris het door de wet voorgeschreven financieel plan overhandigen.

Comparanten erkennen ingelicht te zijn over de mogelijke weerslag van hun huwelijksvermogenstelsel op de' eigendom van aandelen.

Nadat ondergetekende notaris hen voorgelicht heeft over de gevolgen van de bepalingen van het Wetboek: van vennootschappen met betrekking tot de aansprakelijkheid van de oprichters voor het geval de' vennootschap wordt opgericht met een kennelijk ontoereikend kapitaal, verzoeken comparanten aan: ondergetekende notaris, akte te verlijden van de statuten van een naamloze vennootschap, die zij verklaren op te richten als volgt :

STATUTEN

TITEL I AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 1 De vennootschap wordt opgericht als een naamloze vennootschap, onder de naam « STS! INTERNATIONAL »

ARTIKEL 2 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1930 ZAVENTEM, Imperiastraat, 10, bus 6.

De maatschappelijke zetel mag, door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in

het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving van de onderscheiden gewesten :

- naar elke andere plaats in België worden overgebracht

- één of meer agentschappen of bijhuizen oprichten, in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 De vennootschap heeft tot doel de marketing, levering en verkoop van 1T-goederen en -; diensten en van verwante goederen en diensten.

Zij mag bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen stellen die. rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in zaken, ondernemingen of vennootschappen: die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die. de ontwikkeling van haar: onderneming kunnen bevorderen en vergemakkelijken.

ARTIKEL. 4 De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzièn van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

TITEL Il MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5 Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op één en zestig duizend vijf honderd euro (61.500 EUR)

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 6

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt onder de voorwaarden voorzien voor de statuten wijziging. In geval van kapitaalverhoging zullen de aandelen waarop in speciën dient le worden ingeschreven, eerst worden aangeboden aan de bestaande aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Evenwel kan de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging, in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperken of opheffen. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproeping worden vermeld.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid_ het geplaatst maatschappelijk kapitaal te verhogen, in één of meer malen, ten belope van één miljoen euro (1.000.000 EUR), eventueel door incorporatie van reserves, mits naleving van de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Die bevoegdheid kan slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de oprichtingsakte in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Zij kan echter door de algemene vergadering, bij een besluit genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn vastgesteld, één of meer malen worden vernieuwd voor een termijn die niet langer mag zijn dan vijf jaar.

De oprichters en de toekomende bestuurders van de vennootschap overhandigen bij deze aan ondergetekende notaris een gemotiveerd rapport waarin zij aanduiding geven van de specifieke omstandigheden die aan de Raad van bestuur het recht geven gebruik te maken van het toegestaan kapitaal en van de doeleinden die ze, zodoende, nastreven, conform de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan het voorkeurrecht beperken of opheffen, in het belang van de vennootschap, bij een kapitaalverhoging die geschiedt binnen de grenzen van het toegestane kapitaal, mits naleving van de wet.

Ter gelegenheid van een kapitaalverhoging in het kader van het toegestane kapitaal kan de raad van bestuur eveneens de statuten wijzigen, en beslissen tot een uitgiftepremie welke bestemd mag worden tot een onbeschikbaar reservefonds.

ARTIKEL 7 De aandelen zijn nominatief.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De vennootschap kan obligaties uitgeven door beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders. De voorwaarden zullen door de raad van bestuur worden vastgesteld.

TITEL III BESTUUR - CONTROLE

ARTIKEL 8 Zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon kunnen benoemd worden tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Ingeval een rechtspersoon belast wordt met het bestuur of het zaakvoerderschap, dient zij een natuurlijke persoon te benoemen als "vaste vertegenwoordiger", die belast is met de uitvoering van deze opdracht, in naam en voor rekening van deze rechtspersoon, en wiens benoeming gepubliceerd dient te worden in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad, conform de wet.

Behalve als de wet een groter aantal bestuurders oplegt, wordt de vennootschap bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste twee leden, al dan niet aandeelhouder. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van maximum zes jaar, en zijn ten alle tijde door haar afzetbaar. Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die de nieuwe benoeming heeft gedaan.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die betast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bovendien, indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in andere vennootschappen, is zij ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten in haar naam en voor haar rekening en waarvan de bendeming wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 9 De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10 De raad vergadert op uitnodiging en onder het voorzitterschap van de voorzitter of, ingeval deze verhinderd is, van een bestuurder aangeduid door zijn collega's, telkens wanneer het belang van de vennootschap het vergt of telkens wanneer tenminste twee bestuurders erom verzoeken.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats vermeld in de uitnodigingen, die minstens vijf werkdagen op voorhand moeten worden verstuurd.

ARTIKEL 11 De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, mits de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan, bij eenvoudige brief, fax of telegram, volmacht geven aan een andere bestuurder om hem te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad en er in zijn plaats te stemmen. Nochtans zal geen enkel lid meer dan één bestuurder mogen vertegenwoordigen.

Bovendien, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenpang schriftelijk akkoord van de bestuurders, op formulieren waarvan de meldingen door de raad van bestuur bepaald zijn. De aanwezigheid van één bestuurder persoonlijk is altijd nodig om geldig te beraadslagen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden geakteerd in notulen, ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

Die notulen worden ingeschreven in een bijzonder register.

De afschriften of uittreksels welke voor het gerecht of voor een andere instantie worden opgemaakt, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

ARTIKEL 12 De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die de vennootschap aan belangen.

Vallen onder zijn bevoegdheid, alle handelingen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

ARTIKEL 13 De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere bestuurders die de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, die het dagelijks bestuur voeren onder hun uitsluitende handtekening.

Het mandaat van bestuurder of zaakvoerder dat aan de vennootschap wordt opgedragen kan slechts geldig worden uitgevoerd, in haar naam en voor haar rekening, door haar vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten.

De bestuurders kunnen, onder hun eigen verantwoordelijkheid, zich voor een of meerdere personen indeplaaisstellen voor een deel of voor het geheel van hun rechten, hun eventuele bezoldiging vaststellen die aanrekenbaar is op de algemene kosten, en een directeur generaal benoemen evenals een directeur waarvan ze de functies vastleggen evenals de bezoldiging die aanrekenbaar is op de algemene kosten.

De raad van bestuur kan eveneens een directeur generaal en een of meerdere directeurs benoemen waarvan hij de functies, de bevoegdheden en de op de algemene kosten aanrekenbare bezoldiging kan bepalen.

ARTIKEL 14 De controle van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, indien de algemene vergadering aldus beslist of indien de wet het oplegt, onder de voorgeschreven voorwaarden.

ARTIKEL 15 Alle rechtsgedingen, zowel als eiser of als verweerder, worden gevoerd in naam van de vennootschap door twee bestuurders of door de gedelegeerd bestuurder of door een gevolmachtigde.

ARTIKEL 16 Behoudens bijzondere delegatie van de raad van bestuur, zijn de handelingen in naam van de vennootschap verricht met uitzondering voor de handelingen van dagelijks bestuur, maar wel inbegrepen deze welke de tussenkomst vergen van een openbaar ambtenaar, slechts geldig zo zij ondertekend zijn door twee bestuurders of door de de gedelegeerd bestuurder, welke in geen geval ten opzichte van derden moeten doen blijken van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

TITEL IV ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 17 De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege bijeen op de tweede dinsdag van de maand van mei om 15.00 uur.

Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats die is vermeld in de oproepingen.

ARTIKEL 18 Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moet iedere eigenaar van aandelen, obligaties, warrants of houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap uitgegeven werden, vijf volle dagen voor de datum waarop de vergadering wordt gepland zijn titels aan toonder of zijn certificaten op naam neerleggen in de maatschappelijke zetel of in de instellingen aangeduid in de oproepingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bovendien is het mogelijk schriftelijk deel te nemen aan de Algemene Vergadering en er zijn stemrecht uit te oefenen, voor zover het gaat om beslissingen die geen authentieke akte vereisen.

Evenwel zal de oproeping voor de Algemene Vergadering een dergelijke wijze van uitoefening van het stemrecht voorzien en dienen de beslissingen met eenparigheid genomen te worden.

ARTIKEL 19 Iedere eigenaar van aandelen, obligaties, warrants of houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap uitgegeven werden, kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde. Hij mag evenwel schriftelijk stemmen, op een formulier waarvan de meldingen door de raad van bestuur bepaald zijn.

Minderjarigen, onbekwaamverklaarden en rechtspersonen kunnen door hun wettelijke of statutaire organen worden vertegenwoordigd. De gehuwde niet van goederen gescheiden personen kunnen door hun echtgenoot worden vertegenwoordigd.

De medeëigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, schuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door eenzelfde persoon laten vertegenwoordigen.

ARTIKEL 20 ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn afwezigheid, door een gedelegeerd bestuurder, of nog, bij afwezigheid van deze laatste, door de oudste bestuurder.

ARTIKEL 21 Ieder aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

ARTIKEL 22 De afschriften of uittreksels van de notulen ter rechtbank of elders neer te leggen, worden ondertekend door twee bestuurders of een gedelegeerd bestuurder.

TITEL V MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN UITKERINGEN

ARTIKEL 23 Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op éénendertig december van elk jaar maken de bestuurders een inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

ARTIKEL 24 Na aftrek van de belastingen van het boekjaar, wordt van de netto winst afgenomen :

1P Vijf procent voor het wettelijk reservefonds. Deze afname zal niet meer verplicht zijn wanneer het

reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

20 Het saldo wordt ter beschikking gelaten van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan evenwel aan de algemene vergadering voorstellen om het geheel of een deel van

de nettowinst aan te wenden, na de afname voorzien onder nummer 10, hetzij voor overgebrachte saldi, hetzij

voor voorzieningsfondsen of buitengewone reservefondsen.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te

keren, overeenkomstig hetgeen is bepaald in de wet.

TITEL VI ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL 25 Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, zal het nettoaktief in de eerste plaats worden aangewend tot de terugbetaling in speciën of in waardepapieren van het volgestorte bedrag van de aandelen.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld over aile aandelen.

TITEL VII ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 26 Voor de uitvoering van de statuten, kiest iedere aandeelhouder, eigenaar van obligaties, warrants of houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap uitgegeven werden, die in het buitenland woont, bestuurder, volmachtdrager of vereffenaar, woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen alle berichten, dagvaardingen, betekeningen en bekendmakingen geldig kunnen worden meegedeeld.

SLOTBEPALINGEN

A)INTEKENING

Op de honderd (100) aandelen van zes honderd vijftien euro (615,00¬ ) ieder wordt voor een prijs van 615¬ per aandeel, als volgt in geld ingeschreven en volledig volgestort ten belope van één en zestig duizend vijf honderd euro (61.500 EUR) :

STS INTERNATIONALvoornoemd : 99 aandelen : 60.885 EUR

- John Franklin LEONHARDT voornoemd : 1 aandeel : 615EUR

Tesamen de 100 aandelen : 61.500 EUR

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren en verzoeken ondergetekende notaris akte op te nemen dat al deze aandelen waarop in geld is ingeschreven volledig door de inschrijvers in geld zijn volgestort , en dat vanaf heden de som van één en zestig duizend vijf honderd euro (61.500,00 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap, zoals blijkt uit het bankattest, op een rekening bij KBC Bank Diegem, Oude Haachisesteenweg 105.

B) EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie en eindigt op 31 december 2012

De eerste algemene vergadering zal dan gehouden worden in hei jaar 2013

Daarenboven verklaren de comparanten dat alle verbintenissen door de comparanten aangegaan in naam van huidige vennootschap và& haar oprichting, evenals de verrichtte handelingen, beschouwd zullen worden als zijnde uitgevoerd voor rekening van deze laatste.

C) BENOEMING BESTUURDERS

En terstond verklaren de comparanten het aantal bestuurders vast te stellen op twee

Zij benoemen toi bestuurders

1. John Francis LEONHARDT voornoemd

2. Benjamin Randais STOCKTON, Directeur van vennootschappen, wonende

Allen die aanvaarden.

Hun mandat is onbezoldigd.

Hun mandaat zal vervallen op de jaarlijkse algemene vergadering van 2017

Wordt tot voorzitter van de raad van bestuur benoemd :

Benjamin Randal STOCKTON , voornoemd

Die aanvaardt;

Wordt tot gedelegeerd bestuurder benoemd :

John Francis LEONHARDT, voornoemd

Die aanvaardt. Zijn mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

"

De comparanten beslissen geen commissaris te benoemen.

D) BIJZONDER MANDAAT

De comparante verlenen alle machten aan de Heer Charles PRICE, advocaat, wonende 10 Avenue des

Vallons, 1410 WATERLOO, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten om de inschrijving of de latere

wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der ondernemingen en aan de B.T.W.

"

E) TAALWET

Comparanten verklaren dat op heden de pas opgerichte vennootschap geen exploitatiezetel of agentschap ;

heeft in het Waals Gewest.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel kopij, de Notaris Valérie BRUYAUX.

Tezelfdertijd neergelegd :

1 uitgifte, 2 volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 14.10.2015 15648-0436-019
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.08.2016, NGL 26.08.2016 16488-0002-031

Coordonnées
CAMEO GLOBAL

Adresse
IMPERIASTRAAT 10, BUS 6 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande