CAMERACLUB HALLE

Association sans but lucratif


Dénomination : CAMERACLUB HALLE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 534.934.907

Publication

14/06/2013
ÿþMOD 2.2

fr.}t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

IJIi~~ui~u~~~miau~

*13090 27+

ORUSSELI

Griffie

~~ 1~

Annexes cdü 1Vlómféür"béle

illpagen-birhetile-rgisch-Staatetatt= r4ro6/z-or3'

Ondernemingsvr : 93(-1Benaming

(voluit) : Cameraclub Halte vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dreef 1 -1501 Halle (Essenbeek)

Onderwerp akte : Oprichting vzw

CAMERACLUB HALLE.

Vereniging zonder winstoogmerk.

Dreef 1

1501 HALLE (Essenbeek).

De ondergetekenden;

Dehantschutter Johan, Meidoomlaan 9 te 1652 Alsemberg.

De Greef Kris, Geevaertweg 19 te 1640 Sint-Genesius-Rode.

Raspoet Marcel, Beersbrugstraat 21 te 1602 Vlezenbeek,

Sohie Guido, Kamerijkbos 26 a te 1501 Buizingen.

Fleurus Claudine, Klein-Nederstraat 27 te 1602 Vlezenbeek.

Zijn overeengekomen op 01 februari 2012, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen,

de vereniging zonder winstoogmerk "CAMERACLUB HALLE VZW"

op te richten waarvan de statuten ais volgt luiden:

STATUTEN.

TITEL I - BENAMING, ZETEL, DOEL EN DUUR.

Art. 1: De vereniging draagt de naam "CAMERACLUB HALLE VZW". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Art. 2: De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaams-Brabant. Heden is hij gevestigd te 1501 Halle

(Essenbeek), Dreef 1 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel. Alle stukken

voorgeschreven door de "vzw - wet" worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voorgenoemd gerechtelijk arrondissement.

Een zetelwijziging moet bekrachtigd worden door de eerst volgende Algemene Vergadering die het aanwezigheidsquorum en de meerderheden van een statutenwijziging respecteert.

Alle briefwisseling inzake de "CAMERACLUB HALLE VZW" zal gebeuren via het adres van het secretariaat: Fleurus Claudine, Klein-Nederstraat 27 te 1602 Vlezenbeek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 3: De vereniging heeft tot doel de culturele, artistieke en wetenschappelijke activiteiten, binnen het kader van analoge en digitale fotografie, al dan niet gesonoriseerde digitale panorama's te promoten. Ook aan de leden de mogelijkheid te bieden zich te vervolmaken in deze disciplines. De leden kunnen één of meerdere disciplines beoefenen. De vereniging staat zowel open voor beginners als voor gevorderden. De club biedt aan alle leden lessen, ondersteuning en begeleiding aan.

Art. 4: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 5: De vereniging bezit het statuut van vereniging zonder winstoogmerk. De vereniging is pluralistisch en verwerpt iedere binding met een politieke strekking. Leden die een politiek mandaat vervullen of ambiëren kunnen in geen geval deel uit maken van het bestuur.

De vereniging is bevoegd om in ondergeschikte orde handelszaken te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan aile roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen

De vereniging kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in het binnen als in het buitenland.

De vereniging kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

TITEL lI -- LEDEN.

Art. 6: De vereniging zal minstens uit drie werkende leden bestaan.

De vereniging telt zowel wettelijke (werkende) leden, toegetreden (niet-werkende) leden als ereleden.

De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt

uitsluitend toe aan de wettelijke (werkende) leden.

De niet-werkende leden bezitten uitsluitend rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het

eventueel op te stellen "Huishoudelijk Reglement" worden toegekend. Zij hebben geen stemrecht op de

Algemene Vergadering.

Art. 7: Als wettelijk- of als toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon, evenals openbare besturen, die door de "Raad van Bestuur" wordt aanvaard. De `Raad van Bestuur" zal zich bij het nemen van de beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het "Huishoudelijk Reglement".

Wie lid wil worden, dient zijn verzoek mondeling of schriftelijk te richten aan de "Raad van Bestuur". Dit schriftelijk verzoek kan per brief of per e-mail gebeuren.

De "Raad van Bestuur" beslist vrij over elk verzoek tot toetreding.

Art. 8: De Algemene Vergadering bepaalt jaarlijks en op voorstel van de "Raad van Bestuur" het lidgeld. Dit bedraagt maximum 30 euro.

Art. 9: Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag kan mondeling of schriftelijk aan de "Raad van Bestuur" gemeld worden. Dit verzoek kan ook schriftelijk of per e-mail gebeuren.

Het lid dat weigert de bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen.

Het lidmaatschap van een lid eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie of splitsing.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de Algemene Vergadering besloten worden, met tweederde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemgerechtigden en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen,

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit aanspraak op een teruggave of een vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Art. 10: De leden van de vereniging zijn verplicht:

a.de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven.

b.De belangen van de vereniging niet te schaden.

ArL 11: Ieder lid kan door de "Raad van Bestuur" als erelid worden aanvaard. Elk lid van de vereniging kan iemand als erelid voordragen (zonder beperking van aantal).Mits het betalen van een steun, die ten minste gelijk moet zijn aan de normale jaarlijkse bijdrage, heeft het erelid gratis toegang op alle activiteiten van de club.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MdD 2.2

ALGEMENE VERGADERING.

Art, 12: De Algemene Vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en is bevoegd voor hetgeen in

de wet van 27 juni 1921 bepaald is,

Ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbij behorend

stemrecht mag uitoefenen.

Ieder lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering,

Art,13: De Algemene Vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. In principe op het einde van het jaar of uitzonderlijk bepaald door de "Raad van Bestuur",

Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de Algemene Vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht (8) dagen voor de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda,

Art. 14: De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de "Raad van Bestuur" of bij diens

afwezigheid, door de secretaris of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuursleden.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de "Raad van Bestuur" afwezig is.

De agenda wordt vastgesteld door de "Raad van Bestuur'.

Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling genomen worden als zij schriftelijk

per brief of per e-mail ingediend werden bij één van de leden van de "Raad van Bestuur".

Art, 15: De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a.Het wijzigen van de statuten: de Algemene Vergadering kan over een statuutwijziging alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste tweederden van de werkende leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, Een wijziging kan alleen worden genomen met een meerderheid van tweederden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan tweederden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheid bedoeld in het tweede of derde lid,ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde [eden, De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

b.Het benoemen en/of afzetten van de bestuurders.

c.De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

d.Het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen,

e.Het vrijwillig ontbinden van de vereniging,

f.Het uitsluiten van een werkend lid.

g.Alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Art, 16:

A.De Algemene Vergadering wordt door de "Raad van Bestuur" bijeengeroepen telkens als het doel of het

belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ook worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de

werkende leden er om vragen.

B.De Algemene Vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het

goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het volgende jaar, ten minste voor

het einde van de maand december.

C.Alle werkende leden worden minstens acht (8) dagen voor de Algemene Vergadering bij gewone brief of

per e-mail uitgenodigd. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter en/of door de secretaris. Ze

vermeld dag, plaats en uur van de Algemene Vergadering.

D. De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de "Raad van Bestuur". De Algemene

Vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op

voorwaarde dat twee derde van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

E.De dagorde van deze Algemene Vergadering zal steeds de volgende punten behandelen:

1.Het verslag van de activiteiten van het afgelopen jaar (Secretaris).

2.Het financieel verslag (penningmeester).

3.Varia.

4.0m de vier(4) jaar na verloop van de ambtstermijnen, de verkiezing van een nieuw bestuur.

Art, 17:

A.Inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in art. 16 par. B, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

B.Ingeval van uitsluiting van een werkend lid, van wijziging van de statuten of ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure zoals beschreven in art. 15 a worden nageleefd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

Art. 18: Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, Ze worden opgenomen in een bijzonder register, Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder,

De besluiten van de Algemene Vergadering worden aan de werkende leden en aan de belanghebbende niet-werkende leden mondeling of bij gewone brief of per e-mallt ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

BeSTUUR.

Art. 19: De vereniging wordt bestuurd door een Raad van minimum 3 bestuurders, die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. De bestuurders handelen als een college en oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de Algemene Vergadering het anders zou bepalen.

Art. 20: De bestuurders worden benoemd voor een termijn van 4 jaar en zijn herkiesbaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of

afzetting en verlies van lidmaatschap, ledere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke of

mondelinge kennisgeving aan de "Raad van Bestuur".

Als het aantal bestuurders onder het wettelijk bepaald minimum valt, dan blijven de bestuurders in functie tot in hun vervanging is voorzien.

Art 21:

A.De "Raad van Bestuur" kiest uit zijn leden een voorzitter, één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter of de secretaris roept de raad bijeen of wordt bij voorbaat bepaalt op de laatst gehouden "Raad van Bestuur". De voorzitter zit de vergadering voor. In gevat van haar/ zijn afwezigheid wordt zij/hij vervangen door de oudste van de aanwezige ondervoorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

B. De Raad kan slechts beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe Raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijne De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of diegene die hem/haar vervangt, doorslaggevend.

C,ledere bestuurder kan op schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de "Raad van Bestuur" te vertegenwoordigen.

D,De "Raad van Bestuur" kan vergaderen per telefoon of videoconferentie. De regels, opgenomen onder de punten A tot C hierboven, zijn van overeenkomstige toepassing.

E.ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereist, kunnen de besluiten van de "Raad van Bestuur" worden opgenomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Dit schriftelijk akkoord kan medegedeeld worden per eenvoudige brief of e-mail. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

F.Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door secretaris of de voorzitter en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten voorgelegd worden en al de andere akten, worden geldig ondertekend door twee bestuurders.

Art. 22: Taak van de "Raad van Bestuur".

a.De "Raad van Bestuur" leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigd deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De "Raad van Bestuur" kan zelf daden van beschikking stellen niet inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken, enz ...

b.Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van tWee(2) bestuurders. De bestuurders die namens de "Raad van Bestuur" optreden moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging. De "Raad van Bestuur" kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders.

c.Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Art, 23: De "Raad van Bestuur" benoemt een gedelegeerde bestuurder (penningmeester), en een andere bestuurder (secretaris), die met het dagelijks bestuur worden belast. De secretaris verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling. De penningmeester tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken volstaat de handtekening van de gedelegeerde bestuurder.

De duur van deze bevoegdheidsdelegatie mag niet langer duren dan het mandaat en kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de "Raad van Bestuur".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen, waaronder één gedelegeerd bestuurder.

INZAGERECHT,

Art. 24: Alle werkende leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede de notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de 'Raad van Bestuur" en van personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Indien de werkende leden het Vzw dossier willen inkijken, richten ze hiervoor een schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur, waarna een datum wordt overeengekomen waarop het dossier kan worden ingekeken. Deze inzage mogelijkheid bestaat enkel in vzw.'s waar geen commissaris benoemd werd.

REKENINGEN  BEGROTING  CONTROLE.

Art. 25:

A.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot en met 31 augustus,

B.De "Raad van Bestuur" bereidt de rekeningen en de begroting voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting spreekt de Algemene Vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend aan de commissarissen, Twee werkende leden ondertekenen voor goedkeuring de jaarrekening en de begroting en ontslaan hiermede de "Raad van Bestuur van hun verantwoordelijkheid. Een batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend aan de leden worden uitgekeerd.

C.De "Raad van Bestuur" draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw: wet vermelde stukken binnen de dertig(30) dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Art.26: De leden van de "Raad van Bestuur" hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

ONTBINDING  VEREFFENING.

Art. 27: In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Art.28:ln geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging, stichting of inrichting, die een zelfde gelijkaardig doel als deze vereniging of een goed doel nastreeft.

Art. 29: Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 17 juni 1921 en de gebruiken inzake verenigingen van toepassing.

Opgesteld en goedgekeurd door de "Raad van Bestuur" op 1 februari 2012, in twee(2) exemplaren, waarvan er één(1) bewaard wordt in het clublokaal van de vereniging en waarvan het andere exemplaar neergelegd wordt op de Griffie van Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De Raad van Bestuur wordt als volgt samengesteld :

Eerste ondervoorzitter :

De Heer Johan DEHANTSCHUTTER wonend Meidoornlaan 9 te 1652 Alsemberg; geboren te Ninove op 7

januari 1953

Tweede ondervoorzitter:

De Heer Kris DE GREEF wonend Geevaertweg 19 te 1640 Sint-Genesius-Rode; geboren te Sint-Genesius-

Rode op 22 december 1956

Derde ondervoorzitter

De heer Marcel RASPOET wonend Beersbrugstraat 21 te 1602 Vlezenbeek; geboren te Itterbeek op 21

februari 1946

Penningmeester :

De heer Guido SOHIE wonend Kamerijkbos 26a te 1501 Buiztngen; geboren te Brugge op 15 februari 1934

'Voorn ,behduden aan het Belgisch Staatsblad

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

Secretaris

Mevrouw Claudine FLEURUS wonend Klein-!Vederstraat 27 te 1602 Vlezenbeek; geboren te Vlezenbeek op

19 februari 1958.

Getekend:

Dehantschutter Johan, Meidoomlaan 9 te 1652 Alsemberg

De Greef Kris, Geevaerlweg 19 te 1640 Sint-Genesius-Rode

Raspoet Marcel, Beersbrugstraat 21 te 1602 Vlezenbeek

Sohie Guido, Kamerijkbos 26 a te 1501 Buizingen

Fleurus Claudine, Klein-Nederstraat 27 te 1602 Viezenbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2015
ÿþi

M0D 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van dë_ákteiu rifi

--.. gigelegd/ontvart -,i

1 7 JUïy1 205

ter griffie van de Nederic;nd. -,: rechtbank van ktimiffiecIdcl

Ondernemingsnr : 534.934.907

Benaming

(voluit) : Cameraclub Halle vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dreef 1 -1501 Halle (Essenbeek)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming van bestuurders.

Algemene vergadering van 0110912014.

Ontslag van bestuurder.

RASPOET Marcel, Beersbrugstraat 21 te 1602 Vlezenbeek

Benoeming van bestuurder.

D'HONDT Frank, Overwinningsstraat 138 te 1060 Brussel, geboorteplaats : Halle, geboortedatum ; 16

januari 1971,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

11111

*15091279*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers-o-:-Naam en handtekening.

Coordonnées
CAMERACLUB HALLE

Adresse
DREEF 1 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande