CAR 2 GO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR 2 GO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.939.459

Publication

14/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0 5 g 3 3 q

Benaming

(voluit) : CAR 2 GO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1861 Meise (Woivertem), Neromstraat 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 29 mei 2013, ter registratie blijkt dat: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. mevrouw DECLERCK Dina, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 66

2. de heer RAIGLOT Yves, wonende te 1861 Meise (Wolverten), Neromstraat 66

3. de heer DECLERCK Roger, wonende te 9255 Buggenhout, Kamerstraat 84

Met de volgende statuten

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "CAR 2 GO".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 66.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

1, De uitbating van een garage en stalplaats voor motorvoertuigen, een service- en benzinestation

houdende ondermeer de verkoop van voedingswaren en dranken, snoepgoed, speelgoed, rook- en

papierwaren, kranten en tijdschriften, souvenirs, snuisterijen en luxe-artikelen.

2. De uitbating van een werkplaats voor de fabrikatie, assemblage, herstelling en onderhoud, omvattende het rijtuig , carrosserie en schilderwerk, van motorvoertuigen.

3. De groot- en kleinhandel in, evenals de in en uitvoer, het huren en verhuren al dan niet met chauffeur, de: leasing en renting van alle nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, bestel en vrachtwagens, aanhangwagens, machines, trakteren, motorrijwielen, bromfietsen, fietsen, jet-skis en vaartuigen.

4. De groot- en kleinhandel in, evenals de in en uitvoer van alle brandstoffen, smeermiddelen en banden,'

omvattende het smeren, grafiteren en wassen van motorvoertuigen.

5, De uitbating van een car-wash ;

6. Het geven van rij en slipcursussen.

7. De uitbating van een depannage , takel en pechverhelpingsdienst.

8, De groot- en klein handel in, evenals de in en uitvoer van aile toebehoren, wisselstukken en onderdelen betreffende hogergenoemde activiteiten..

9. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere ' verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad





0 5JU1N 2013

BRUXELLES

Griffie

----_.--- . DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

í~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de venncotschap is vastgesteld op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volledig volgestort.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is,

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze,

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan derden tenzij bewezen wordt dat deze laatsten hiervan kennis hadden of, gelet op de omstandigheden, hiervan niet onwetend konden zijn ; bekendmaking van de statuten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad is evenwel hiertoe geen voldoende bewijs.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien (16u00) uur. Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2015.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens éénlvijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

ledere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

WINSTDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a, minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b, het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk daarna verklaren de vennoten, tegenwoordig en vertegenwoordigd als gezegd, zich te verenigen in bijzondere algemene vergadering en nemen met éénparigheid van stemmen volgende besluiten

1. het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op 2 en tot die opdracht Worden benoemd

- de heer Yves RAIGLOT, voornoemd

- De heer Roger DECLERCK, voornoemd ;

Die deze opdracht aanvaarden,

2. Het mandaat van zaakvoerder van de heer Yves Raiglot is bezoldigd, het mandaat van zaakvoerder van de heer Roger Declerck is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3, Controle. De oprichters verklaren geen commissaris aan te stellen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISKABO, met kantoren te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4belhoaderi aan het Belgisch Staatsblad

belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de

kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de

kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen,

schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL,

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest, volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2015
ÿþMod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va vaelsegegdion.tvangen op

2 6 MARI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kgflndel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0534.939.459

Benaming

(voluit) ; CAR 2 GO

(verkort} :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 17 maart 2015, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1) De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op; 31 december 2014.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ravert, Stevens en Co te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door mevrouw Kristien Stevens, bedrijfsrevisor over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

Xl. Conclusies

Tot besluit van zijn onderzoek onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, verklaarfóndergetekende, burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "RAVERT, STEVENS & Co", bedrijfsrevisor, te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door Mw Kristien Stevens, bedrijfsrevisor, dat :

- in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht conform artikel 181, het bestuursorgaan van de BVBA CAR 2 GO een boekhoudkundige staat per 31/12/2014 heeft opgesteld, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap;

- deze staat per 31/12/2014 een balanstotaal opgeeft van 46.964,89 EUR en een netto-actief van 9.555,37 EUR.

- uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele. normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

- alle schulden ten aanzien van derden, blijkens de staat van activa en passiva opgemaakt overeenkomstig artikel 184, § 5, W. Venn., werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 181 en 184 § 5 van het wetboek vennootschappen in het kader van de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 03 maart 2015. BVBA "RAVERT, STEVENS & Co" vertegenwoordigd door Kristien STEVENS Bedrijfsrevisor (getekend).

2) De algemene vergadering stelt vast dat er geen bijkomende informatie van het bestuursorgaan is.

3) De algemene vergadering stelt vast dat er aan de voorwaarden van artikel 184 §5 1°lid wetboek van: vennootschappen is voldaan.

4) De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR 2 GO" niet ingang op 17 maart 2015 te ontbinden.

5) De algemene vergadering beslist geen vereffenaars te benoemen. Het bestuursorgaan verklaart te zijn, ingelicht dat zij als vereffenaar zal worden aanzien conform artikel 185 Wetboek Vennootschappen.

6) De algemene vergadering keurt het plan van verdeling goed, met berekening van de in te houden roerende voorheffing en het netto-aandeel van elke vennoot.

7) De algemene vergadering keurt het mandaat goed verleend aan de heer Yves RAIGLOT, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 66, voor de betaling, eventueel van de roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

Op de laagte blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzfil vin de persc(o#n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertege'w:: aordrgen

verso Naam en hancite'n,r.rG

~ Vo~

bei ou ~n

r aan h t

Belgis h

Staatsblad

8) De' algemene vergadering beslist dat alle vennoten het eventueel resterend actief en het eventuele toekomstig actief en passief, en alle rechten en plichten van de vennootschap overnemen.

9) De algemene vergadering keurt de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot heden ' goed.

10) De vergadering ontslaat de heer Yves RAIGLOT, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 66 en de heer Roger DECLERCK, wonende te 9255 Buggenhout, Kamerstraat 84 uit hun functie van zaakvoerder en verleent décharge voor het door hen gevoerde bestuur.

11) Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste gedurende vijf (5) jaar bewaard worden ter woonplaats van de heer Yves RAIGLOT, voornoemd.

12) Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISKABO, met kantoren te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, elk niet de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

































Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedan gheid van de instrumenterende notaris hetzif van de persoio)nient bevoegd Ste rechtspersoon ten aanzien van derdan te. vertegenwoordigen

Verso Naam handtel _Hing

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 10.08.2015 15416-0183-008

Coordonnées
CAR 2 GO

Adresse
NEROMSTRAAT 66 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande