CAR AUDIO TELECOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR AUDIO TELECOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.226.635

Publication

01/02/2013
ÿþ" _ ~[ l~ l~ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 1 JAN. 2313

DE GRIFFIER

Griffie

Voor- lIIl(111I~VIgW~IUI~I~VU~I~

behoudE 3019895*

aan hel

Seigisci

Staatsbh



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr :0876.226.635

Benaming (voluit) :CAR AUDIO TELECOM

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3001 Heverlee, Duinberglaan, 102

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :GERUISLOZE FUSIE

Tekst :

GERUISLOZE FUSIE

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAR AUDIO TELECOM, met vennootschapszetel gevestigd te 3001 Heverlee, Duinberglaan, 102, de volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, hier vertegenwoordigd door de Heer Wim DESEYNE, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van volmachtdrager, verklaart dat het op de vennootschapszetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 12 november 2012 door de zaakvoerders van de BVBA CAR AUDIO en BVBA CAR AUDIO TELECOM, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 20 november 2012 ; de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 november 2012, onder nummer 12193650.

De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten :

1. De fusievoorstellen;

2. De jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3. De jaarverslagen over de laatste 3 boekjaren;

De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping - Ontbinding zonder vereffening - Overgang onder algemene titel



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

van het vermogen

1) Fusie door overneming door de BVBA CAR AUDIO en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 12 november 2012 door de zaakvoerders van de BVBA CAR AUDIO en BVBA CAR AUDIO TELECOM, en dat werd neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel te Brussel, op 20 november 2012; bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 november 2012, onder nummer

12193650

De vergadering betuigt bij gevolg haar instemming met de

verrichting waarbij de BVBA CAR AUDIO, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de BVBA CAR AUDIO TELECOM, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening

2) Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 *ril 2011 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3) Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen

of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4) Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de

bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5) Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de

bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

6) Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens

A. alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort).

Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

B. alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

C, alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

D. wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

Voor

behouden

aan het

~B~gisc~i

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

E. Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en. jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap BVBA CAR AUDIO geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

F. Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

G. De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

H. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens. haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7) Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan elke zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Vierde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor, naamloze vennootschap ETUGEST, met zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg, 149, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

29/11/2012
ÿþMM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II1I1II III5II

*1219361*

Ondernemingsnr : 0876.226.635

Benaming

(voluit) : CAR AUDIO TELECOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Duinbergiaan, 102, B-3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de BVBA CAR AUDIO TELECOM door de BVBA CAR AUDIO

INHOUDSOPGAVE

I. Inleiding

II. Wenselijkheid van de fusie zowel vanuit juridisch als vanuit economisch oogpunt

III. Identificatie van de betrokken vennootschappen

IV. Boekhoudkundige datum

V. Toekenning van rechten aan vennoten met bijzondere rechten en andere maatregelen

VI. Bijzondere voordelen bestuurders

VII. Statutenwijzigingen

VIII. Onroerende goederen - Huurcontracten - Bodemsaneringsdecreet

' IX. Juridische uitwerking

X. Fiscale uitwerking

XI. Kosten

XII. Volmacht voor neerlegging op de griffie

Mn. Informatieuitwisseling en Confidentialiteit

XIV. Staat van activa en passiva

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

I. - INLEIDING

De zaakvoerders van de BVBA CAR AUDIO TELECOM, (hierna "de overgenomen vennootschap" genoemd) en de zaakvoerders van de BVBA CAR AUDIO, (hierna "de overnemende vennootschap" genoemd) zijn na onderling overleg overeengekomen een fusievoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 671, juncto 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna "geruisloze fusie" genoemd) tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, alle activa en passiva niets uitgezonderd, van de over te nemen vennootschap "CAR AUDIO TELECOM BVBA" ten gevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan op "CAR AUDIO BVBA," tegen de hierna vermelde voorwaarden. Zodra het fusievoorstel op geldige wijze is goedgekeurd door de beide buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen zal "CAR AUDIO TELECOM BVBA" louter door deze beslissingen van rechtswege ophouden te bestaan en zal het vermogen van "CAR AUDIO TELECOM BVBA", zowel de activa als passiva, overgaan maar "CAR AUDIO BVBA".

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen afzonderlijk neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 671, juncto 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen.

De streefdatum voor de juridische realisatie van de geruisloze fusie via beslissing van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen is 31 december 2012. Bijgevolg zal onderhavig fusievoorstel uiterlijk op 19november 2012 op de griffies van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel dienen neergelegd te worden (bij voorkeur zelfs vroeger).

II. - WENSELIJKHEID VAN DE FUSIE ZOWEL VANUIT JURIDISCH ALS VANUIT ECONOMISCH OOGPUNT

Zowel de overlatende als de overnemende vennootschap zijn actief in dezelfde sector. Omwille van de vereenvoudiging der structuren, de locatie en het gelijkaardig cliënteel is de stap naar fusie meer dan logisch. De profilering naar de buitenwereld toe onder één benaming, één logo, één administratie valt vanuit juridisch en economisch standpunt te verantwoorden.

Vanuit al deze overwegingen, besluiten de bestuursorganen van. "CAR AUDIO BVBA" en "CAR AUDIO TELECOM BVBA" dat het in het belang is van beide vennootschappen om tot deze geruisloze fusie over te gaan.

III. - IDENTIFICATIE VANDE BETROKKF,N VENNOOTSCHAPPEN

A. - De overgenomen vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De BVBA CAR AUDIO TELECOM, met maatschappelijke zetel te Duinbergllaan 102, 3001 Heverlee (RPR nr.0876.226.635 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven).

Het statutair doel van BVBA CAR AUDIO TELECOM luidt letterlijk als volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel4uit de gecoördineerde tekst van de statuten d.d. 9 september 2005,

gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad d.d. 3 oktober 2005 onder nummer 05137235)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

'De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland:

Het plaatsen, verkopen, herstellen en onderhouden van telecommunicatieproducten en

diensten, zowel mobiel als vast, digitale TV,, navigatie en alle mogelijke accessoires.

Deze opsomming is verklarend en niet-beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,"

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt 18.600,00 euro. Het is verdeeld in 186 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort ten belope van 6.200,00 euro.

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

De heer Guy Dierick, wonende te Duinberglaan 102, 3001 Heverlee

(statutair zaakvoerder)

Mevrouw Renate Semeese, wonende te Duinberglaan 102, 3001 Heverlee (plaatsvervangend zaakvoerder)

De aandeelhoudersstructuur van deze vennootschap ziet er als volgt uit:

- De heer Guy Dierick  93 aandelen

- Mevrouw Renate Semeese  93 aandelen

B. - De overnemende vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De BVBA CAR AUDIO, met maatschappelijke zetel te Duinberglaan 102, 3001 Heverlee (RPR nr.0453.045.527 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven).

Het statutair doel van BVBA CAR AUDIO luidt letterlijk als volgt;

(letterlijke aanhaling van artikel 4 uit de gecoördineerde tekst van de statuten d.d.30 juni

1994,gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad d.d. 27 juli 1994 onder nummer 940727 - 371)

'De vennootschap heeft tot doel:

Het plaatsen, verkopen, herstellen, onderhouden, verhuren van autohifi, mobilofonie, alarmsystemen en elektronisch systemen, en alle accessoires.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, versmelting, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur van andere vennootschappen waarnemen."

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt 18.592,01 euro. Het is verdeeld in 750 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort.

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

De heer Guy Dierick, wonende te Duinberglaan 102, 3001 Heverlee

(statutair zaakvoerder)

Mevrouw Renate Semeese, wonende te Duinberglaan 102, 3001 Heverlee (plaatsvervangend zaakvoerder)

De aandeelhoudersstructuur van deze vennootschap ziet er als volgt uit:

- De heer Guy Dierick  93 aandelen

- Mevrouw Renate Semeese  93 aandelen

IV - BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 april 2011.

V. - TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN en ANDERE MAATREGELEN

Er zijn binnen de overgenomen vennootschap BVBA CAR AUDIO TELECOM geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen de BVBA CAR AUDIO geen bijzondere maatregelen wat dit betreft genomen te worden.

Er zijn binnen de overgenomen vennootschap BVBA CAR AUDIO TELECOM evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door de overnemende vennootschap BVBA CAR AUDIO evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen getroffen te worden.

VL -BIJZONDERE VOORDELEN ZAAKVOERDERS

Aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VIL  STATUTENWIJZIGINGEN

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIJL - ONROERENDE GOEDEREN- HUURCONTRACTEN - BODEMDECREET

Zakelijke rechten

NMIL

Huurcontracten

De overgenomen vennootschap BVBA CAR AUDIO TELECOM is huurder van de volgende

onroerende goederen, allen gebouwen op en met grond, gebruikt in het kader van haar activiteiten, te

weten:

Onroerend goed gelegen te Vlinderlaan 1, 3360 Korbeek-Lo.

Dit huurcontract wordt overgenomen en verder gezet..

X - JURIDISCHE UITWERKING

De geruisloze fusie tussen de overgenomen vennootschap BVBA CAR AUDIO TELECOM en de overnemende vennootschap BVBA CAR AUDIO zal juridisch uitwerking hebben vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesluiten zullen hebben genomen, evenwel zal de fusie slechts Pan derden kunnen worden tegengeworpen vanaf de dag dat zij bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad is bekendgemaakt.

X - FISCALE UITWERKING

De bestuursorganen van beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de bedoeling

is om de hierbij geplande geruisloze fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de

geplande geruisloze fusie gerealiseerd worden bij toepassing van: - de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten; - artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992); - artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

XI. - KOSTEN

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

In het geval het fusievoorstel niet door de desbetreffende buitengewone algemene vergaderingen zou goedgekeurd worden, zullen de kosten verbonden aan de voorbereidende werkzaamheden gedragen worden door de overnemende vennootschap.

XII. - VOLMACHT VOOR NEERLEGGING OP DE GRIFFIE

Aan B-DOCS BVBA, Willem de Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel, voor beiden/allen bevoegd om elk afzonderlijk op te treden en niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt hierbij door elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen volmacht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen op de griffies van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel.

XIIL - INFORMATIEUITWISSELING en CONFIDENTIALITEIT

Teneinde de geplande geruisloze fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen, zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun vennoten alle nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

di

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



XIV  STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA



In overeenstemming met artikel 720, §2, 4°, dd° lid van het Wetboek van Vennootschappen hebben alle vennoten in elke bij de fusie betrokken vennootschappen ingestemd dat er geen tussentijdse cijfers vereist zijn.

CAR AUDIO TELECOM BVBA

HEVERLEE  12 november 2012

De heer Guy Dierick Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Hierbij neergelegd : het fusievoorstel









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 29.04.2011 11097-0263-014
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 10.03.2010, NGL 31.03.2010 10087-0464-013
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 27.03.2009 09093-0108-014
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 10.03.2008, NGL 04.04.2008 08100-0302-014
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 24.02.2007, NGL 12.03.2007 07071-4157-015

Coordonnées
CAR AUDIO TELECOM

Adresse
DUINBERGLAAN 102 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande