CAR CARE GROUP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CAR CARE GROUP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.112.779

Publication

29/04/2013
ÿþMod El

rgigri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beho aan Belg Staat

eusse 1 8 APR 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836112779

Benaming

(voluit) : Car Care Group

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Bergensesteenweg 443+ 1500 HALLE

Onderwerp akte : OntbindingNereffening

Op 17 januari 2013 zijn op de zetel van de vennootschap, de aandeelhouders in Buitengewone Algemene; Vergadering bijeengekomen.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt te acteren:

A. Dat alle aandeelhouders aanwezig zijn, zodat de Buitengewone Algemene Vergadering rechtmatig is samengesteld, om te beraadslagen en te beslissen over haar agenda.

B. Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de onderneming te ontbinden en te vereffenen. Er wordt: geen vereffennaar aangesteld volgens Artikel 185 van het wetboek van vennootschappen. Gezien er geen: vorderingen noch schulden zijn wordt beslist om de vereffening te sluiten.

Op datum van 17 januari 2013 heeft de vennootschap SAT-GROUP BVBA rechtsgeldig vertegenwoordigd; door Dhr. Merckx Didier zijn ontslag aangboden als zaakvoerder. Tevens biedt de vennootschap Car Care, Center BVBA rechtsgeldig vertegenwoordigd door Van Hemelrijck Steve zijn ontslag aan op datum van 17. januari 2013, Dit ontslag werd met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Aan de zaakvoerders wordt kwijting gegeven voor hun uitgeoefende mandaat tijdens het verlopen boekjaar en voor hun mandaat tijdens het jaar 2013.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan Dhr. Merckx Didier, zonnebloemlaan 10, 1653 Dworp.

C. Daar de dagorde is afgewerkt en niemand nog het woord vraagt, wordt de vergadering geheven.

Waarvan proces-verbaal,

De voorzitter

Dhr. Merckx Didier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011
ÿþ /~___" y~, ;~,Y-'.` ~ j Mod 2.1

(-~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONPTE JR BELGE

DIRECTION

1 T -05- 2011

--\BELGISCH clS~.Tcg'L f D

BESTUUR ---.--

Onciernemingsnr : y~~~

Benaming .412,

(voluit) : Car Care Group

Rechtsvorm : VOF

IB *11081394"

 %r - " ate+?

ó4~v

0 9 MM 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bergensesteenweg " 443 1500 HALLE

Onderwerp akte : OprIchting

In het jaar 2011

Op 4 mei 2011 om 13:00

ZIJN VERSCHENEN: "

1. De Heer Merckx Didier (nationaal nummer 71.10.17-091-87, identiteitskaart nummer 590-8138433-62),: geborenste Halle op 17 oktober 1971, gedomicilieerd te 1653 Beersel, Welst 4, vaste vertegenwoordiger van de: vennootschap SATI-GROUP BVBA.

2. De Heer Van Hemelrijck Steve (nationaal nummer 84.04.26-305-28, identiteitskaart nummer 5907638601-71), geboren te Anderlecht op 26 april 1984, gedomicilieerd te 1701 Itterbeek, Nachtegaallaan 9, vaste_ vertegenwoordiger van de vennootschap Car Care Center BVBA.

I. Oprichting

1) Oprichting

Die de oprichtingsakte wensen te verlijden van een Vennootschap Onder Firma, onder de naam CAR CARE:

GROUP VOF met zetel te 1500 Halle, Bergensesteenweg 443+

-voor onbeperkte duur;

-waarvan het kapitaal vijfhonderd euro (500,00 EUR) bedraagt;

-inschrijving van de vennootschap SATI-GROUP BVBA met Dhr. Merckx Didier als vaste vertegenwoordiger

ten belope van tweehonderdvijftig euro (250,00 EUR), hetzij vijfentwintig (25) aandelen;

-inschrijving van de vennootschap Car Care Center BVBA met Dhr. Van Hemelrijck Steve ten belope wan-

tweehonderdvijftig euro (250,00 EUR), hetzij vijfentwintig (25) aandelen;

2) Volstorting

De comparanten verklaren dat het kapitaal geplaatst en volstort is ten belope van vijfhonderd euro (500,00'

EUR).

II. Statuten

Artikel 1: Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in:

het buitenland:

-Het verlenen van adviezen en meerbepaald alle diensten van consultancy en bijstand op gebied van"

" verkoop, prospectie, management, communicatie, bedrijfsvoering, import en export, van financiële, commerciële, technische en industriële aard en in het algemeen diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, productie en algemeen bestuur.

-Het uitvoeren of laten uitvoeren van prospectie, verkoop, communicatie en management diensten en producten, alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, marketing, verkoop rechtstreeks of onrechtstreeks en assistentie op het gebied van commercieel, communicatie, management.

-Het verlenen van advies in de breedst mogelijke zin.

-Het kopen, verkopen en inlichtingen nemen of geven van octrooien, knowhow en sponsoring van diverse media.

-Tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o;n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve¬ tegenwooidigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het uitvoeren van bedrijvigheden die rechtstreeks als onrechtstreeks betrekking hebben met het beroep van garagehouder, op iedere wijze en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken, en dit omvat ondermeer de uitstalling, de verkoop, het verhuren, de aankoop, de huurkoop, het parkeren, het makelaarschap in financiering en verzekeringen, het onderhoud en herstellen van alle soorten voertuigen en rijwielen, nieuw of tweedehands, alle koetswerk, alsook de verkoop en distributie van alle brandstoffen, oliën en smeervetten, voertuigonderdeten en alle andere producten, materiaal en goederen die gewoonlijk in garages te vinden zijn. De hierboven vermelde opsomming heeft een verklarend en niet een beperkend karakter.

-Het verlenen van alle diensten die worden verstaan onder IT (informaticatechnologie), met name, het begeleiden van bedrijven en natuurlijke personen bij de automatisatie van de gegevensverwerking tot informatie zowel op het gebied van hardware als software, het onderrichten van procedures in de informaticawereld, het verstrekken van advies inzake automatisatie van het beheer van cámputersystemen en communicatiemogelijkheden, de aan- en verkoop van zowel hardwarde als software en de distributie ervan, het leveren en plaatsen van informaticamateriaal en technologieën. De hierboven vermelde opsomming heeft een verklarend en niet een beperkend karkater.

-De behandeling van koetswerken, al dan niet moleculair, polieren en symoniseren van koetswerk, de behandeling van interieurs, de behandelingen van velgen en reiniging van nieuwe wagens voor het ter beschikkingstellen in toonzalen van concessiehouders en/of klanten.

-Kleinhandel en groothandel van onderhoudsproducten alsmede de machines voor dito.

-Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar.

-Het beheer van beleggingen en van vermogen, alsmede het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben

-Alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of het vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat. Zij mag tevens de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen.

Artikel 2: Benaming

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt: "Car Care Group VOF"

Artikel 3: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1500 Halle, Bergensesteenweg 443+. Deze

maatschappelijke zetel kan te allen tijde worden verplaatst bij gemeenschappelijk akkoord der zaakvoerders.

Artikel 4: Aanvang en duur

De aanvangsdatum van de vennootschap is 4 mei 2011 en de vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Iedere vennoot kan te allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis mits het inachtneming van een opzegtermijn van zes (6) maanden.

De opzegging dient per aangetekende brief meegedeeld te worden aan de andere vennoten. Deze termijn kan in gemeenschappelijk overleg worden ingekort,

Binnen de twee maanden na het verstrijken van de opzeggingstermijn delen de overige vennoten aan de ontslagnemende vennoot de waarde van zijn aandeel mee.

De aandelen van de ontslagnemende vennoot kunnen slechts worden verkocht, geruild, ingebracht, overgedragen, geschonken, in pand worden gegeven of op om het even welke andere wijze bij levenden worden overgedragen nadat de aandelen bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan de andere partij van dezelfde categorie aandelen (overige vennoten) of aan de vennootschap zelf.

Ingeval van niet akkoord deelt de ontslagnemende vennoot, ook binnen de twee maanden zijn eigen schatting mee. Bij niet akkoord over de waardebepaling wordt gezamenlijk een deskundige aangesteld.

Bij niet akkoord over de aanstelling van een deskundige wordt deze door de voorzitter van de rechtbank van koophandel aangesteld, op eenvoudig verzoek van één der partijen. De kosten en erelonen worden gedragen door de partij wiens schatting het verst verwijderd was van de waardebepaling door de aangestelde deskundige.

Artikel 5: Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 april tot 31 maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 maart 2013.

Artikel 6: Overdracht aandelen

6.1. Algemeen

Partijen komen overeen dat de aandelen in de vennootschap slechts kunnen worden overgedragen mits

naleving van de hieronder vermelde bepalingen.

6.2. Vrije overdracht afstammelingen rechte lijn

De overdracht van aandelen aan afstammelingen in rechte lijn onder levenden ten bezwarende titel of ten

kosteloze titel, evenals de overdracht bij overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen.

6.3. Tijdelijke vervreemdingsverbod

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Behoudens toepassing van artikel 6.2. van deze overeenkomst verbinden de aandeelhouders er zich toe om de aandelen in de Vennootschap gedurende een periode van vijf jaar ingaand op het ogenblik van ondertekening van huidige Overeenkomst niet te verkopen, te ruilen, in te brengen, over te dragen, te schenken, in pand te geven, toe te wijzen in het kader van een vereffening van een huwgemeenschap of op om het even welke andere wijze onder de levenden over te dragen.

6.4. Voorkoop recht  goedkeuring. Algemeen

Behalve in geval van toepassing van artikel 6.2. kunnen de aandelen in de Vennootschap slechts door een

Partij worden verkocht, geruild, ingebracht, overgedragen, geschonken, in pand worden gegeven of op om het

even welke andere wijze bij levenden worden overgedragen nadat de aandelen bij voorkeur voor overname zijn .

aangeboden aan:

1)aan een andere partij van dezelfde categorie aandelen, zo die er zijn; vervolgens

2)de vennootschap zelf;

dit alles met naleving van de volgende regels.

6.5. Procedure bij overdracht bij leven in geval van aanwezigheid van een bod van een derde

6.5.a. Bekendmaking

De Partij die één of meer van zijn aandelen wil overdragen, moeten de zaakvoerders van de vennootschap

hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij een aantal van de aandelen, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, voornamen, beroep en woonplaats of benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer. Het aanbod van de voorgestelde overnemer moet een aanbod te goeder trouw zijn. Het aanbod zal worden geacht niet te goeder trouw te zijn uitgebracht wanneer het niet duidelijk bepalingen van betaling van de aankoopprijs bevat. Dit aanbod moet worden gehecht aan de brief, die wordt verstuurd naar de zaakvoerders.

De zaakvoerders hebben het recht schriftelijke en aanvullende informatie op te vragen met betrekking tot de reeds verstrekte informatie binnen de vijftien dagen.

Binnen de dertig dagen na de verzendingsdatum van deze kennisgeving maken de zaakvoerders van de Vennootschap de inhoud van dit schrijven bekend aan de andere aandeelhouders van dezelfde categorie aandelen, zo die er zijn.

6.5.b. Voorkooprecht

Wensen de andere aandeelhouders van hun recht van voorkeur gebruik te maken, dan moeten zij op straffe van verve! de zaakvoerders van de vennootschap inlichten binnen de zestig dagen, volgend op de dag van verzending van de vermelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerders. In het bericht, waarin zij meedelen gebruik te willen maken van hun voorkooprecht, melden zij hoeveel aandelen zij willen overnemen.

6.5.c. Geen uitoefening voorkooprecht

Indien en in de mate dat geen van de aandeelhouders zijn voorkooprecht uitoefent, en de vennootschap evenmin eigen aandelen heeft verkregen, dat wordt/warden de door de ene partij voorgestelde overnemer(s) eigenaars(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid de overnemer(s) van de aandelen afwijst als aandeelhouder(s). Daartoe moeten de zaakvoerders van de Vennootschap het voorstel van de overdracht op de agenda van een bijzondere algemene vergadering plaatsen, die in elk geval moet worden gehouden binnen de vijf maanden na ontvangst door de zaakvoerders van de Vennootschap van de kennisgeving van de wens van de ene partij tot overdracht van zijn aandelen.

indien de algemene vergadering de voorgestelde overnemer(s) afwijst, dan moeten de andere aandeelhouders een kandidaat-overnemer aanduiden, die bereid is (het saldo van) de aandelen over te nemen tegen dezelfde prijs, die werd geboden door de voorgestelde overnemer.

Wordt door de andere aandeelhouders binnen de dertig dagen geen andere kandidaat-overnemer gevonden, dan vervalt elk beletsel tot overdracht van voormelde aandelen en wordt/worden de door de ene partij voorgestelde overnemer(s) eigenaar(s) van (het saldo van) de aandelen.

6.6. Procedure bij overdracht bij leven in geval van afwezigheid van een bod van een derde

6.6.a. Bekendmaking

Een aandeelhouder die aandelen wil overdragen onder de levenden zonder dat hij een derde overnemer

heeft, moet de zaakvoerders van de Vennootschap hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal en de nummers van de aandelen, die hij wenst over te dragen.

De zaakvoerders van de vennootschap maken binnen de dertig dagen na de verzendingsdatum van voormelde kennisgevingen de inhoud van die kennisgevingen bekend aan de aandeelhouders van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

6.6.b. Voorkooprecht

De aandeelhouder, die van zijn recht van voorkoop gebruik wil maken, moet, op straffe van verval, de zaakvoerders van de Vennootschap inlichten binnen de zestig dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerders. In het bericht, waarin hij meedeelt, gebruik te willen maken van zijn voorkooprecht, meldt hij tevens hoeveel aandelen hij wenst over te nemen.

Indien één of meer aangeschreven aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen, verhoogt dit het recht van de andere aandeelhouders die hierover worden geïnformeerd door de zaakvoerders daags na het verstrijken van de termijn verleend voor de uitoefening van het voorkooprecht.

6.7. Procedure overdracht bij overlijden

Erfgenamen en legatarissen (andere dan deze vermeld in artikel 6.2. van deze overeenkomst) van aandelen van de vennootschap kunnen slechts aandeelhouder blijven nadat zij door alle andere aandeelhouders als aandeelhouder, met de totaliteit van de hen krachtens de nalatenschap toegekomen aandelen, worden toegelaten.

De zaakvoerders zullen daartoe, binnen de maand nadat zij kennis heeft gekregen van het overlijden van een aandeelhouder, een bijzondere algemene vergadering samenroepen waarop de aandeelhouders over deze toelating zullen beraadslagen. Deze vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat alle aandeelhouders (andere dan de aandeelhouders-erfgenamen/legatarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

In het geval één, meer of alle erfgenamen of legatarissen niet met het geheel van hun aandelen als aandeelhouder worden toegelaten bij gebrek aan unanieme beslissing vanwege de andere aandeelhouders, moeten de aandeelhouders die tegen de toelating hebben gestemd binnen de drie maanden, te rekenen vanaf de datum van beslissing van bijzondere algemene vergadering, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd, afkopen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De aandeelhouders die voor de toelating hebben gestemd, beschikken alsdan evenwel over het recht om de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd eveneens af te kopen.

Indien zij van dit voorkooprecht gebruikmaken, zal de afkoop onder alle aandeelhouders (andere dan de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

Indien de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd binnen de termijn van drie maanden waarvan hoger sprake niet door de tot afkoop verplichte aandeelhouders zouden zijn gekocht, worden de erfgenamen/legatarissen van deze aandelen onherroepelijk aandeelhouder van de vennootschap.

6.8. Aangetekend schrijven

Alle bekendmakingen, bedoeld in de randnummers 6.5. tot en met 6.7. gebeuren bij ter post aangetekend schrijven. De termijnen lopen vanaf de dag volgend op het posten van de brief, waarbij het afgiftebulietin als bewijs telt.

6.9. Prijs

De prijs van de aandelen, die moet worden betaald door de aandeelhouders of door de voorgestelde kandidaat-overnemer, zal gelijk zijn aan de pro rata boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de vennootschap, verhoogd met de meerwaarde op de materiële vaste activa in vergelijking met de marktwaarde van die activa en rekeninghoudend met de potentiële fiscale druk op die meerwaarde.

Deze waarde zullen door de zaakvoerders worden vastgesteld, tenzij partijen op dat ogenblik in gemeen overleg een andere deskundige aanduiden of onderling over de prijs tot een akkoord kunnen komen. Deze deskundige zal de voormelde waarde bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen elk voor de helft door de afkopende en de verkopende Aandeelhouders worden gedragen.

6.10. Betaling

De prijs voor de aandelen zal worden betaald op de volgende manier:

-bij ondertekening van de overeenkomst: 50 %

-het saldo gespreid over maximaal 4 jaren, waarbij op het openstaande bedrag een intrestvoet zal worden

aangerekend gelijk aan de interbancaire intrestvoet verhoogd met 1%.

Artikel 7: Inventarisatie

Ingeval er tussen de erfgenamen, rechtsopvolgers of schuldeisers van een vennoot betwisting ontstaat

omtrent de verdeling van hun rechten worden alle rechten in de vennootschap opgeschort tot wanneer hun

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

betwistingen definitief geregeld zijn of tot wanneer zij een gevolmachtigde hebben aangesteld die hun gezamenlijke rechten zal uitoefenen.

Artikel 8: Aantal vennoten

Het aantal vennoten is minimum twee (2), maar onbeperkt. De intrede van een vennoot kan slechts

gebeuren mits eenparige beslissing van de vennoten.

Artikel 9: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd (500,00 EUR) euro en werd volledig volstort op rekening 363-0878807-27.

Elk der oprichtende vennoten brengt, buiten zijn inbreng in speciën, eveneens zijn kennis en arbeid in de vennootschap.

Artikel 10: Algemene Vergadering

De algemene vergadering der vennoten komt minstens eenmaal per jaar bijeen op de maatschappelijke zetel. Zij wordt bijeengeroepen door de oudste der vennoten, die eveneens het voorzitterschap waarneemt. De oproeping geschiedt bij eenvoudige brief of mail. Ingeval niet geldig kan vergaderd worden bij een gewone bijeenroeping, zal de vergadering, zonder verdere oproeping plaatshebben op de laatste maandag van de maand juli om 18:00.

Elk aandeel heeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Voor de wijziging van de statuten of eventuele ontbinding is echter eenparigheid van de stemmen vereist.

Ieder der vennoten heeft het recht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen.

De oproepingen hiervoor geschieden bij aangetekend schrijven.

Artikel 11: Bestuur

De vennoten beslissen bij aanvang van de vennootschap tot zaakvoerders aan te stellen, de vennootschap Sati-Group BVBA gevestigd te 1500 Halle, Bergensesteenweg 443+, met als ondernemingsnummer 0812.262.855 waarbij Dhr. Merckx Didier, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger optreedt, tevens wordt ook de vennootschap Car Care Center BVBA gevestigd te 1750 Sint-Martens-Lennik, Groenstraat 1 A met als ondernemingsnummer 0892.682.387 waarbij Dhr. Van Hemelrijck Steve, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger optreedt, benoemd tot zaakvoerder.

De vennoten zullen onderling een duidelijke werkverdeling opstellen met betrekking tot alle prestaties die voor de vennootschap dienen geleverd te worden. Zij zullen tevens een schema opstellen om de wederzijdse bevoegdheden te verdelen.

Echter voor alle verrichtingen in verband met de aanstelling van personeel, het verwerven of belasten van onroerende goederen, het aangaan van kredieten of leningen, het geven van borgstellingen zal de algemene vergadering met eenparigheid moeten beslissen.

Artikel 12: Vergoeding van de zaakvoerder

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Artikel 13: Jaarrekening

De zaakvoerders zullen jaarlijks aan de algemene vergadering de jaarrekening ter goedkeuring voorleggen. Het batig saldo van de jaarlijkse resultatenrekening zal door beslissing van de algemene vergadering worden verdeeld. De eventuele winstuitkering aan de vennoot geschied à rato van hun inbreng.

Artikel 14: Ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten worden verdeel

naar verhouding tot hun inbreng.

Het eventuele nettoverlies zal in dezelfde verhouding worden verdeeld.

Aldus opgemaakt te Huizingen, op 4 mei 2011 in zes (6) exemplaren, waarvan één voor elk der partijen en één bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Merckx Didier Van Hemelrijck Steve

Vaste vertegenwoordiger Sati-Group BVBA Vaste vertegenwoordiger Car Care Center BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
CAR CARE GROUP

Adresse
BERGENSESTEENWEG 443 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande