CARAMBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARAMBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.816.606

Publication

24/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305126*

Neergelegd

26-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): CARAMBA

0838816606

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1840 Londerzeel, Gildenstraat 56

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op zesentwintig augustus tweeduizend elf :

BLIJKT DAT:

1/ Mevrouw PIESSENS Ann Hélène Maria, geboren te Oostende op dertig september duizend negenhonderdeenenzestig, ongehuwd, wonende te 1840 Londerzeel, Gildenstraat 56.

2/ Mevrouw ALONSO Kristel, geboren te Vilvoorde op achtentwintig november duizend negenhonderdvierenzeventig, echtgescheiden, wonende te 1840 Londerzeel, Gildenstraat 56.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de comparanten de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door BNP PARIBAS  FORTIS Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van vijfentwintig augustus tweeduizend en elf, waaruit blijkt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE94 00164424-8414.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt: - door Mevrouw PIESSENS Ann, voornoemd: tot beloop van vijfennegentig aandelen, hetzij negenduizend

vijfhonderd euro (9.500 EUR);

- door Mevrouw ALONSO Kristel, voornoemd: tot beloop van eenennegentig aandelen, hetzij negenduizend

honderd euro (9.100 EUR).

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "CARAMBA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel, Gildenstraat 56.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- uitbating van tavernes, restaurants, cafés en hotels, overige eetgelegenheden, pizzeria s;

- voorbereiden van maaltijden;

- traiteurdienst, levering van maaltijden;

- het aankopen en verkopen van wijn zowel in groothandel als detailhandel;

- het aankopen en verkopen van voedingsproducten en het verlenen van alle diensten die ermee verband

houden;

- organiseren en verzorgen van lunches, recepties, cocktails, feesten, enzovoort;

- klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: pizzeria s;

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: frietkramen, hotdogstalletjes,

kraampjes op evenementen;

- verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse worden verbruikt zoals snelbuffet, snackbar,

sandwichbar, enzovoort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen zal de vennootschap in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag, zonder dat de hierna volgende opsomming beperkend is, gebouwen, gronden en handelsfondsen verkrijgen, vervreemden, huren of verhuren, brevetten, licenties, fabrieks- en handelsmerken tot stand brengen, verkrijgen of overgedragen, de functies van bestuurder en vereffenaar uit te oefenen in andere vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, gelijksoortig of samenhangend is met het hare of van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of die van haar een bron van afzetgebied

vormen.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. Aanleggen van reserves  winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de laatste maandag van de maand juni om achttien uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te

nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar -jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw PIESSENS Ann, voornoemd;

Hier aanwezig en aanvaardend.

Haar mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één

juni tweeduizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in

oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de

zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap.

Comparanten verklaren lezing te hebben gekregen van ondergetekende notaris van artikel 65 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de naam van de vennootschap en ontslaan haar van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CARAMBA

Adresse
GILDENSTRAAT 56 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande