CARBOO

Société en commandite simple


Dénomination : CARBOO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.891.238

Publication

28/07/2015
ÿþLuik B

" 15108392'

iu

I

rand PUF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande

n akte

,dlorit eri en op

1 ;Ili U1Ei

ter griffue. un n d?, RadoTionestap

r.- " ,~r,~~:*~s~~S ° Wi'"~ ',9-eff,ivi-eer¬ oA ,

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : CARBOO

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bruneaustraat 16 -1755 Gooik

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 22/08/2015

Op 22 juni 2015 zijn de partijen:

1. Jelle Boon, Bruneaustraat 18, 1755 Gooik

2. Wim Boon, Bruneaustraat 18 1755 Goolk

3. Rudy Boon, Bruneaustraat 18, 1755 Gooik

samengekomen en zijn overeengekomen;

Een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een Gewone Commandiataire Vennootschap met naam GARBOO. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd op de Bruneaustraat 16 te 1755 Gooik; waarbij Jelle Boon optreedt als gecommanditeerde vennoot en Wim Boon en Rudy Boon optreden als stille vennoten.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraag vijf duizend euro. Het kapitaal is verdeeld in vijftig gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd euro per aandeel.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort door de oprichters in de volgende verhouding:

_ Jelle Boon heeft ingetekend op zesenveertig aandelen voor een totaal bedrag van vier duizend zeshonderd euro;

- Wim Boon heeft ingetekend op twee aandelen voor een totaal bedrag van tweehonderd euro;

- Rudy Boon heeft ingetekend op twee aandelenvoor een totaal bedrag van tweehonderd euro.

Statuten

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennnootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een Gewone Commanditaire

Vennootschap met als naam "Carboon.

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Bruneaustraat 16, 1755 Goolk. De zetel kan verplaatst worden naar een andere plaats in België zonder dat hiertoe een statutenwijziging noodzakelijk is, door beslissing van de zaakvoerder of zo er meerdere zaakvoerders zijn, na onderling overleg en akkoord. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 - Duur

De vennnootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3o-5o W Venn betreffende de ontbinding en opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zelfstandig of in samenwerking

met derden:

- Diensten in verband met reinigen verfraaien van voertuigen

Op de laatste bfz. van Luikj_ vermelden : Recto :Naam enlhoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzj van de perso(o)ri(di)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a3.3, g,r,

YI

Lrtlk B - vervolg Mod POP 11.1

- Wassen, opkuis en detailleren van voertuigen

- Groot- en kleinhandel van producten voor onderhoud en verfraaiing van voertuigen

- Verkoop en monteren en omwisselen van wielen en velgen en stockage van banden en velgen. - Verkoop van accessoires en multi media voor voertuigen

- Verkoop van tuning toebehoren

- Verkoop en plaastsing van wrapping en bestikkering van voertuigen

- Fotografie van voertuigen

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en het in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, [aten bouwen, [aten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraag vijf duizend euro. Het is verdeeld in vijftig gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd euro per aandeel. Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting volledig geplaatst en volledig volstort.

De aandelen zijn op naam en een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 6 - Vennoten

Er zijn 2 soorten vennoten: gecommanditeerde vennoten en stille vennoten. De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkel daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 7 - Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meedere zaakvoerders, welke of derden of vennoten kunnen zijn, De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontstaan. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd cm alles te doen wat nodig is of nutig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. In geval van overlijden, wettelijk onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerders, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd. De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Artikel 8 - Algemene Vergadering van Vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

...behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,

'

L,ukk Q - vervolg Mod POF 11,1

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei van ieder jaar om veertien uur, op de maatschappelijke zetel. De bijzondere of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodigingen. De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan. Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de voortijdige ontbinding van de vennootschap vereisen steeds een gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 9 - Toezicht

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Artikel 10 - Overdracht van de aandelen

Aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van aile vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

Artikel 11 - Boekjaar - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig december van ieder jaar. De winst zoals deze uit de balans- en resultatenrenkening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Een gewone meerderheid van stemmen wordt vereist.

Artikel 12 - Ontbinding - Vereffening

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met gewone meerderheid van de stemmen. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen die door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen worden besloten. Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rata van het aantal aandelen.

Artikel 13 - Overlijden van een vennoot

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. De aandelen van een venoot mogen niet overgaan bij overlijden dan met instemming door de meerderheid van de andere vennoten. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, een bloedverwant in de rechte lijn van de erflater. Indien bij het overlijden van gecommanditeerde vennoot een erfnemer geen aanvaariding bekomt van de andere vennoten zijn de weigerende vennoten verplcht de aandelen van deze erfnemer over te nemen tegen een vergoeding die overeenstemt met de intrinsieke boekwaarde van de aandelen die de erfnemer bekomen heeft uit de erfenis. De werkelijke waarde wordt bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

Overgangs- en slotbepalingen

1. Het eerste boekjaar gaat in op op de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2016.

2. Als zaakvoerder wordt met éénparigheid van stemmen Jelle Boon aangesteld die bevestigt dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Gooik op 22 juni 2015 in evenveel examplaren als er partijen zijn, vermeederd met één exemplaar aan te beiden voor de registratie.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 22/06/2015

Jelle Boon

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CARBOO

Adresse
BRUNEAUSTRAAT 16 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande