CARDIOLOGEN DROOGMANS & KERKHOVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARDIOLOGEN DROOGMANS & KERKHOVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.491.790

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 13.06.2014 14169-0563-014
11/07/2014
ÿþMcd Wed lit

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbfad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

neemologliontvangen op

02 Mil 2014

ter griffie van de Nederiandstalige

rechtbank van «Mande{ Brussel



1111M1J11111





Ondernemingsnr 0834.491.790

Benaming

(voluit) CARDIOLOGEN DROOGIVIANS & KERKHOVE

(verkort):

Rechtsvorm: Burbriiike professionele vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap, met Beperkte AansprakeIllkheld

" Zetel Verheydenstraat 4 - 1700 DILBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing zetel

Uittreksel uit de notulen uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 01/0712014

Hierbij beslissen de zaakvoerders om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Spanjebergstraat 40 te 1700 Dilbeek.

DROOGMANS Steven

Zaakvoerder

KERKHOVE Dirk

Zaakvoerder

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de Pereo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 03.06.2013 13142-0066-013
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 14.05.2012 12114-0041-013
16/08/2011
ÿþ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

E

st ~iiiasao9"

03 -08- 2011

Griffie

Onciernemingsnr : 0834.491.790

Benaming

(voluit) : CARDIOLOGEN DROOGMANS & KERKHOVE

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Victor Van Malderiaan 1 - 1700 DILBEEK

" Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 30 mei 2011 :

De zaakvoerders hebben beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Verheydenstraat 4 te 1700 Dilbeek met ingang van 01 juni 2011,

DROOGMANS Steven

Zaakvoerder

KERKMOVE Dirk

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/03/2011
ÿþa Mod 2.1

Varr\t n 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111NIVIIW IIII I l 1110 II I 110111

" 11065109+

Vc behc aar Bel! Staa

1 4MARm ln BéîtrüSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

83Li. Lf94. 7 JQ.

CARDIOLOGEN DROOGMANS & KERKHOVE

Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

1700 Dilbeek, Victor Van Malderlaan 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Mia Knapen te Lanaken op negen maart tweeduizend en elf, blijkt dat een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

a. De heer KERKHOVE Dirk Georges René, geboren te Ronse op zes mei negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 1850 Grimbergen, IJsvogellaan 42.

b. De heer DROOGMANS Steven, geboren te Hasselt op drieëntwintig februari negentienhonderd zevenenzeventig, echtgenoot van mevrouw VAN EYNDE Elke, wonende te 1840 Londerzeel, Boeksheide 72; gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract.

2. RECHTSVORM EN BENAMING: burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "CARDIOLOGEN DROOGMANS & KERKHOVE".

3. ZETEL: 1700 Dilbeek, Victor Van Malderlaan 1.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

a. de uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische aktiviteit als cardioloog in naam en voor rekening van de vennootschap, en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en met inachtneming van de regels van Geneeskundige Plichtenleer, onder meen betreffende het beroepsgeheim.

De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding aan de geneesheer vennoot in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

b. de inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

c. de aankoop, het huren, het leasen en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende

" accomodaties, inclusief gebouwen, nodig of nuttig voor uitoefening van voormelde activiteit.

d. het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

e. het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende: goederen aan te schaffen.

f. het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in zijn specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen.

g. het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake cardiologie, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het: burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op. de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch: overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

" De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5. DUUR: onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  VOLSTORTING: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte behoudens voor handelingen dewelke een bedrag van twintig duizend euro (20.000,00 EUR) of meer bedragen waarvoor de vennootschap steeds door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, dient vertegenwoordigd te worden.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS:

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor een periode van zes (6) jaar, voor zover de

zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap:

-de heer KERKHOVE Dirk, wonende te 1850 Grimbergen, IJsvogellaan 42, voornoemd sub a.;

-de heer DROOGMANS Steven, wonende te 1840 Londerzeel, Boeksheide 72, voornoemd sub b.;

die ieder uitdrukkelijk hun mandaat hebben aanvaard.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9. JAARVERGADERING: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste woensdag van de maand juni om twintig uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen

individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel

te ontvangen.

De oproeping wordt vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, commissarissen en zaakvoerders.

De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen kan de algemene vergadering beslissen, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (=de helft +1) meerderheid van de uitgebrachte (=blanco's en onthoudingen tellen niet) stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

10. BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO:

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regels

voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7. De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een

vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene Vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

12. OVERGANGSBEPALINGEN:

-Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste woensdag van de maand juni tweeduizend en twaalf om twintig uur.

-Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds vijftien december tweeduizend en tien (15/12/2010) door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

-Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Walraevens Nick, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 170 of mevrouw Degrande Lut, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 170 of de heer Everaert Filip, wonende te 9200 Mespelare, Singelweg 42, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zo ondermeer bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de BTW- en de belastingadministratie, en andere administraties, ingevolge onderhavige oprichting.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de akte van negen maart tweeduizend en elf.

Notaris Mia Knapen, Lanaken.

Voor-behduden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 23.06.2016 16204-0253-014

Coordonnées
CARDIOLOGEN DROOGMANS & KERKHOVE

Adresse
SPANJEBERGSTRAAT 40 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande