CARMELIET

Divers


Dénomination : CARMELIET
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 896.585.450

Publication

24/06/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

Lrieffçk In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11011111111111111

n'.-_,.1qrrtri)j,.:iw}lonly-cri,çpn op

ru, .

r ^i-s

r'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.585.450

Benaming (voluit) : Carmeliet

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Dries(MAZ) 2 -1745 Opwijk

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Naamswijziging - Doelsuitbreiding

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerder dd 01/04/2015

1. Naamswijziging

De vergadering besluit de naam van de gewone commanditaire vennootschap te wijzigen naar

"ACTIVE Balance" en deze te hanteren als commerciële naam. Aldus luidt artikel 1 van de statuten

als volgt vennootschap werd opgericht op één maart tweeduizend en acht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de naam "Carmeliet" en als commerciële naam "ACTIVE Balance",

2. Doelsuitbreiding

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden en de tekst van Artikel 4 van de statuten aan te passen als volgt:

De vennootschap heeft, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- De aan- en verkoop, en de bemiddeling bij de aan- en verkoop van alle onroerende goederen en aile daarbij horende handelingen.

- De vennootschap mag aldus onder meer onroerende en roerende goederen aankopen en verkopen, huren en verhuren, leasen, in pand geven, en alle mogelijke handelingen verrichten in verband met het vestigen van zakelijke rechten, investeringen, financieringen, bouwen, herbouwen en herstellen van onroerende goederen.

- Het beheren als rentmeester of syndicus van (roerende en onroerende) vermogens toebehorend aan derden of aan zichzelf.

- Het ontwikkelen, coördineren en begeleiden van alle projecten zowel inzake roerende en

onroerende goederen als inzake vermogens of handelsactiviteiten.

- Het bemiddelen in splitsen, fusioneren en verwerven van vennootschappen en bedrijven.

- Het verlenen van advies inzake het leiden van een onderneming.

- Het houden van deelnemingen in andere vennootschappen, binnenlandse, zowel als buitenlandse.

- Het bouwen, verbouwen en inrichten van onroerende goederen.

- De omschrijving hiervoor gegeven is te begrijpen in de meest ruime betekenis en is niet limitatief doch enkel aanduidend.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar gcederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Uitbreiding van het doel van de vennootschap met volgende bepalingen:

Op de laatste blz, Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, héizij van de persó(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- vervolg Mod PDF 11.1

- De uitbating van een zaal voor lichaamsoefening, cursussen, van dansen en lichaamsgymnastiek en meer in het bijzonder een centrum voor fitness, stretching, aerobic, solarium, gym, conditietraining, sportmedische training en verzorging;

- De uitbating van sportclubs, hoogstaande fitness- en welnessclubs, het bieden van sportservice, sportadvies, de aan- en verkoop van sportartikelen, sportdranken en sportvoeding, de organisatie van alle activiteiten, in verband met sportservice- en promotie in de meest ruime zin.

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel, de huur en verhuur van alle toestellen, apparatuur, installaties, artikelen en kledij in verband met sport en vrijetijdsbesteding,

- Het verhuren van sportzalen;

- Het verstrekken van:

- sportief en medisch verantwoorde trainingen met krachtapparatuur

- sportprestatieverbetering, figuur- en houdingsverbetering;

- algemene conditietraining, fitnesstraining, circuittraining;

- revalidatietraining;

- sportmedische tests, opstellen van trainingsschema's.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en onderneming. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deze activiteiten zowel in België ais in het buitenland realiseren.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Zij mag alle verrichtingen stellen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag alle onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Aldus opgemaakt te Mazenzele op één april tweeduizend vijftien in drie originele exemplaren waarvan elke ondertekende partij verklaart één exemplaar ontvangen te hebben.

Carmeliet Rutger

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CARMELIET

Adresse
DRIES 2 1745 MAZENZELE

Code postal : 1745
Localité : Mazenzele
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande