CAROMUNDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAROMUNDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.494.326

Publication

03/01/2014 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
03/01/2014 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
04/06/2013
ÿþ Mau Word 11.1

Pit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mulon

BRUStla

24 MEI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.494.326

Benaming

(voluit) : CAROMUNDO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergensesteenweg 728 -1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit de buitengewone algemene vergadering, verleden voor meester Patrick Van Ouenhove, geassocieerd notaris te Sint-Pieters-Leeuw, op 7 mei 2013, waarop de volgende vermelding werd aangebracht «Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te DILBEEK 11 de 08-05-2013 - Boek 606 Blad 39 vak 06 - Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 E) DE ONTVANGER (getekend) ai. M. WAUTERS» blijkt dat

1. De algemene vergadering stelt vast dat de zetel verplaatst is in een nederlandstalig taalgebied, namelijk Bergensesteenweg 728 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

2. Naar aanleiding van deze zetelwijziging worden de statuten aangepast in de nederlandse taal, en luiden

voortaan als volgt :

TITEL ÉÉN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt : "CAROMUNDO".

Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 728. Deze mag

bij gewoon besluit van de zaakvoerders overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde

taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de

vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de

zaakvoerders.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel het schoonmaken en onderhouden van gebouwen, onroerende goederen,

bureaus, het schoonmaken van ramen.

De vennootschap heeft eveneens ais doel het aankopen, verkopen, het vertegenwoordigen, groothandel,

midden groot en kleinhandel, het importeren en exporteren van onderhoudsproducten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de binnenhuisinrichting van onroerende goederen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het vervoeren van koopwaar voor zijn eigen rekening en voor

rekening van derden.

De vennootschap heeft tot doel het negocieren over elk artikel met betrekking tot binnenhuisinrichting, meer

in het bijzonder de vloerbekleding, hetgeen eveneens de hiermee verband houdende artikelen omvat, zoals

onderhoudsproducten,

De vennootschap is eveneens gerechtigd om alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel of die de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als buitenland.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door

een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de

statuten.

Titel ll. Kapitaal  Aandelen  Overdraagbaarheid Van De Aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijl gën bij Tiet 1 eTgïsch StaatsbiTad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt EENENDERTIG DUIZEND EURO (31.000,00 ¬ ), en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 6

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder,

Artikel 7

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 8

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard ais de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom.

Artikel 9

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan

1.aan een vennoot;

2.aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3.aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn,

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen opkomen tegen deze weigering. De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 11

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. Titel I I I , Bestuur  Controle

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 13

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Artikel 14

(. î

HI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap ais tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Artikel 15

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbez ldigd, behoudens anderstuidende beslissing van de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering, buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie-, reis-, en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten.

Artikel 16

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

Titel IV. De algemene vergadering

Artikel 17

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 18

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van maand mei om 15u op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn, Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de com-missarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel 19

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Artikel 20

leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een Lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen ais lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 21

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

$taatsblad

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Titel V. Inventaris -- Jaarrekening -- Winstverdeling

Artikel 22

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 23

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren,

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Titel VI. Ontbinding

Artikel 24

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Titel VII, Diverse Bepalingen

Artikel 25

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap,

Artikel 26

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

3. De algemene vergadering beslist om de franstalige versie van de statuten volledig te schrappen,

4, De algemene vergadering beslist mevrouw BETOUT Rachida, 1082 Sint-Agatha-Berchem - rue du Jardinage 80, te ontslaan uit haar functie van zaakvoerder, met onmiddelijke ingang.

5. wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer DUJARDIN Mathieu, te 1460 Ittre - rue du Rouge-Bouton 10.

6, Er wordt volmacht gegeven aan de zaakvoerders om het nodige te kunnen doen betreffende bovenvermelde beslissingen. En aan notariskantoor Van Oudenhove & Meersman voor de publicatie ervan,

voor eensluidende uitgifte

Tegelijkertijd mee neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2013 : BL616979
13/08/2012 : BL616979
01/07/2011 : BL616979
24/06/2010 : BL616979
03/11/2009 : BL616979
31/10/2008 : BL616979
16/11/2007 : BL616979
23/11/2006 : BL616979
07/12/2005 : BL616979
28/10/2004 : BL616979
03/11/2003 : BL616979
07/05/2003 : BL616979
14/10/2002 : BL616979
13/02/1999 : BL616979
02/10/1997 : BL616979

Coordonnées
CAROMUNDO

Adresse
BERGENSESTEENWEG 728 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande