CASA CAMPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASA CAMPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.368.716

Publication

20/08/2013
ÿþ Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 111111111.!III,111111111

Voor behout aan hl Relnic.

tu.CZ1ibSFiSz vt#n {~ (..fíliTdt't1, r'41 l;frlOphondel

0 3 Alin 2413

(; rfi; "fYír

Griffie

Ondernemingsnr : C7 S 3~ . 3 G Ó . ~ ~-t

1 ,1C,

Benaming (voluit): CASA CAMPO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 1

Zetel :3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode), Leuvensebaan 239 bus B (volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

i

i

I Uit een akte, verleden op 1 augustus 2013, voor meester Karen HAUWAERTS, plaatsvervangend notaris, vervangend notaris Luc Hertecant, notaris met standplaats te Neerijse, aangewezen bij beschikking van de 1 Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Leuven op achttien december tweeduizend en twaalf, akte nog I te registreren, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor I onbepaalde duur onder de naam "CASA CAMPO" met zetel gevestigd te 3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode), Leuvensebaan 239 bus B door :

L De heer DEPRÉ, Guy Anne George, wonende te 3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode), Leuvensebaan 239 l bus B.

s 2.Mevrouw KEMPENEERS, Vera Jacqueline, wonende te 3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode), Leuvensebaan 239 bus B.

3. De heer DEPRÉ, Pieter, wonende te 3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode), Leuvensebaan 239 bus B.

14. Mevrouw DEPRÉ, Elke, wonende te 3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode), Leuvensebaan 239 bus B.

15. De heer DEPRÉ, Adriaan Jan Beatrijs, wonende te 3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode), Leuvensebaan 1239 bus B,

I Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) 1 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven in speciën, waarop wordt ingeschreven door: i L de heer DEPRÉ Guy, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (61.333,34), waarvoor hem twintig (20) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort. 2. mevrouw KEMPENEERS Vera, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend driehonderd drieëndertig i euro vierendertig cent (61.333,34), waarvoor haar twintig (20) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort. 13. de heer DEPRÉ Pieter, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (61.333,34), waarvoor hem twintig (20) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort, l4. mevrouw DEPRÉ Elke, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (61.333,34), waarvoor haar twintig (20) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort. 5. de heer DEPRÉ Adriaan, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend driehonderd drieëndertig euro 1 vierendertig cent (61,333,34), waarvoor hem twintig (20) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen gedeeltelijk volgestort zijn ten belope van ZESDUIZEND I ZESHONDERD ZESENZESTIG EURO ZEVENTIG CENT (e 6.666,70).

jEen bedrag van E 6.666,70 werd voorafgaandelijk aan de oprichting, overeenkomstig het Wetboek van I Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE30 7340 3743 2511 , geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door de voormelde financiële instelling afgeleverd 1 attest op 26 juli 2013 dat aan de notaris werd overhandigd en bewaard blijft in het dossier van de notaris. BESTEMMING VAN DE WINST,

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve]

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg



Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit del jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten zijn, al dan niet in de statuten benoemd. De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering die tevens de duur van het mandaat bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

RECHTEN VERBONDEN AAN DE AANDELEN.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is j aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België aIs in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

Het doel van de vennootschap is het verwerven, vervreemden, beheren, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren van onroerende goederen evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden 1 of bij deelneming.

De vennootschap mag tevens optreden als bouwheer. Zij mag de bedrijvigheid coördineren van de aannemers en onderaannemers. Zij mag in dit verband eveneens als tussenpersoon optreden bij het aanschaffen van bouwmaterialen,

Zij mag verder alle verrichtingen doen, die met het voorgaande verband houden met inbegrip van deelname aan andere vennootscha.pen of ondernemingen. Zij mag optreden als holding, deelnemen in alle andere

r Voor- Luik B - vervolg

behouden' vennootschappen onder gelijk welke vorm en alle portefeuilles beheren. Zij mag geldplaatsingen doen en roerende zaken en waarden verwerven en verhandelen.

aan het De vennootschap mag tevens zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of bij deelneming aan- en verkopen, huren of verhuren van transport- en aannemersmateriaal, zoals personenwagens, vrachtwagens, kranen, bulldozers en jacht- en pleziervaartuigen.

Relrii¢rh De vennootschap heeft eveneens verder tot doel:

a. Het verlenen van diensten en adviezen en vertegenwoordiging in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard betreffende secretariaat, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

b, Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

c. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

d. Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende als onroerende.

e. Import, export, handel, fabricatie en herstelling van alle consumptiegoederen, halffabricaten, grondstoffen en alle expeditie-activiteiten. Dit hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

f. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden.

g. Secretariaatswerk, vertalingen, desk-top publishing en de commercialisatie ervan, door uitgeven of eender welke andere vorm.

h. Organisatie van handels- en tentoonstellingsbeurzen.

i. Verzekeringen.

j. Organiseren en geven van trainingen en seminaries en samenstellen van cursussen op gelijk welke manier. De vennootschap heeft eveneens tot doel:

Bouw; Projectontwikkeling; Promotie; Renovatie; Verhuur; Huren;

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

* de uitbating van landbouwbedrijven en/of tuinbouwbedrijven in de ruimste zin van het woord. Zij zal onder meer alle handelingen mogen stellen die behoren tot de normale uitbating van een landbouwonderneming, zoals de teelt van landbouwgewassen, de veeteelt en/of de tuinbouw en de bosbouw, met inbegrip van de verwerking en de verkoop van de geproduceerde producten.

De vennootschap zal daartoe zowel de gebouwen en de gronden die haar verpacht zijn, of waarvan zij zelf eigenares is, als Iandbouw- en/of tuinbouwbedrijf kunnen uitbaten, als haar medewerking kunnen verlenen aan de uitbating van andere landbouw- en/of tuinbouwbedrijven;

* De aanleg van tuinen.

* Waterwerken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel, Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doe! nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

ONTBINDING-VEREFFENING.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

ii De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van

die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding, (

BOEKJAAR. J









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge





Voor- Luik B - vervolg

t behquderi Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindig op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

aan het Het eerste boekjaar wordt afgesloten 31 december 2012

Rafnic}rh JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING : PLAATS, DAG, UUR.

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op éénendertig mei om achttien (18) uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in het jaar 2014

BENOEMING EN SLOTVERKLARINGEN.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

Als gewoon zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld, de heer DEPRÉ Guy, voornoemd, die heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BEKRACHTIGING.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één april tweeduizend en dertien tot op één augustus tweeduizend dertien, VOLMACHT,

Door voornoemde zaakvoerder wordt volmacht gegeven aan Donald Pieters, accountant met kantoor te 9200 Dendermonde, J, Van Bogaertstraat 15/1, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Karen HAUWAERTS, plaatsvervangend notaris.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.











03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15349-0031-010

Coordonnées
CASA CAMPO

Adresse
LEUVENSEBAAN 239, BUS B 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande