CASAER DEVELOPMENTAL NEUROLOGY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CASAER DEVELOPMENTAL NEUROLOGY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 877.732.808

Publication

30/01/2014
ÿþ mod 11.1

L1.< = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

*190299 )R

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank var, i" ooph noe, te Leuven, de

DE GRIFFIER, Griffie

Ondernemingsnr : 0877.732.808

Benaming (voluit) : CASAER DEVELOPNIENTAL NEUROLOGY

(verkort) CDN

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Banhagestraat 106

3052 Oud-Heverlee.(Blanden)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ONTBINDING EN VEREFFENING - AANPASSING DER STATUTEN - SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op ;;18 december 2013, geregistreerd te Haacht, 2 bladen 0 verzendingen, op 24 december daarna, boek N80 blad 53 vak 12, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "CASAER DEVELOPMENTAL NEUROLOGY", afgekort "CDN" ais volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING : GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat. Zij bevestigt tevens dat een vereffeningsbalans opgemaakt per 9 december 2013, samen met de nodige stavingsstukken, werd voorgelegd aan de handelsrechter te Leuven, welke laatste op 12 december 2013 heeft beslist dat op basis van deze vereffeningsbalans de vennootschap kan worden ontbonden, waarbij de vereffening onmiddellijk kan worden afgesloten. TWEEDE BESLISSING : VERVROEGDE ONTBINDING,

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING : VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT EN DAT DE VEREFFENINGSVERRICHTINGEN ZIJN BEËINDIGD. Bij kennisneming van de eenvoud van de rekeningen van de vennootschap en van de uiteenzetting van de zaakvoerder, vervat in hoger vermeld verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, waaruit blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft en dat het hele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is, besluit de vergadering aldus om geen vereffenaar aan te duiden en om over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap, en dit overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

ViERDE BESLISSING : ONTSLAG VAN EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de zaakvoerder: de heer CASAER Paul, voornoemd.

De vergadering verleent hem kwijting in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, voor zijn bestuur over de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een vennootschap onder firma "CASAER DEVELOPMENTAL NEUROLOGY", afgekort "CDN".

VIJFDE BESLISSING : SLUITING VAN DE VEREFFENING MET OVERDRACHT VAN RECHTSWEGE VAN HET VERMOGEN AAN DE VENNOTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

t. mod 11.1

i Voor-

behouden aan het eleigisch

Staatsblad

r -

~ 1







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



De vergadering verklaart een einde te willen stellen aan de vennootschap ais rechtspersoonlijkheid, en verklaart de vereffening van de vennootschap als gesloten, en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een vennootschap onder firma "CASAER DEVELOPMENTAL NEUROLOGY", afgekort "CON" definitief heeft opgehouden te bestaan,

Deze beslissing brengt van rechtswege overdracht teweeg van het maatschappelijk vermogen aan de comparanten.

De vereffening is dientengevolge afgesloten.

ZESDE BESLISSING : BEWARING VAN DE DOCUMENTEN.

De boeken en bescheiden van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een vennootschap onder firma "CASAER DEVELOPMENTAL NEUROLOGY", afgekort "CDN" zullen neergelegd worden en gedurende een periode van vijf jaar bewaard worden te 3052 Oud-Heverlee (Blanden), Banhagestraat 106, woonplaats van de vereffenaar.

ZEVENDE BESLISSING : VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS" te 9320 Aalst, Ninovesteenweg 190 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Jan Moens, die te dien einde woonstkeuze doet op voormeld adres, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CASAER DEVELOPMENTAL NEUROLOGY

Adresse
BANHAGE 106 3052 BLANDEN

Code postal : 3052
Localité : Blanden
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande