CASTELEIN CLINICAL PROJECTS AND OPERATIONS, AFGEKORT : CCPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTELEIN CLINICAL PROJECTS AND OPERATIONS, AFGEKORT : CCPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.392.189

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 01.07.2014 14237-0078-013
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 07.08.2013 13399-0042-016
31/01/2012
ÿþ-

"

Mal 2.0

F IEiÉ a-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe dél"

Rechtbank van Koo handel

te Leuven, de 1 JAN. 2012 DgfijFIER,

11111.111121111~I II IIBIIIIB

bel

Be Sta

Ondernemingsnr : 0837.392.189

Benaming

(voluit) : CASTELEIN CLINICAL PROJECTS AND OPERATIONS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : Hertswegenstraat 56, 3080 Tervuren

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING of PARTIELE SPLITSING: - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING.

Uittreksel uit de akte van buitengewone algemene vergadering verleden op 29 december 2011 voor Meester: Carl MAERE, plaatsvervangend notaris, vervangende notaris Luc Hertecant te Neerijse,akte neergelegd ter; registratie,

De volgende besluiten werden genomen :

1/ BESLUIT TOT PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNAME :

De vergadering heeft besloten tot partiële splitsing door overname waarbij een deel van het vermogen van: de partieel gesplitste vennootschap, zijnde de commanditaire vennootschap op aandelen "CIKOREI" , wordt afgesplitst en overgedragen aan "CASTELEIN CLINICAL PROJECTS AND OPERATIONS" Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Derhalve heeft de vergadering besloten de overdracht van de overgedragen vermogensbestanddelen van, de partieel gesplitste vennootschap naar de verkrijgende vennootschap te aanvaarden, volgens de opdeling en' de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel dat gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch, Staatsblad op 28 november 2011 onder nummer 11178717.

2/ KAPITAALVERHOGING.

De vergadering heeft besloten, ingevolge de overdracht van een deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap naar de overnemende vennootschap :

- het kapitaal van de overnemende vennootschap te verhogen ten belope van 824.279,52 euro om het te brengen van 18.600 euro op 842.879,52 euro.

- 3.531 , nieuwe aandelen uit te geven, volledig volgestort, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en in de winst van de vennootschap deelnemen vanaf 1 november 2011, en zonder opleg worden toegekend aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap.

3/ WIJZIGING DOEL.

De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de tekst van, artikel 3 van de statuten.

4/ AANPASSING VAN DE STATUTEN.

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, heeft de vergadering beslist om artikel 3 en artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor: rekening van derden:

-het ontwerpen, optimaliseren, organiseren, uitvoeren, coördineren en evalueren van klinische projecten en

van bijhorende en aanverwante verrichtingen. "

-het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere; vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie,: de administratie.

-het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van; ' bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met; derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

-het uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met gebruik en genot. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal) op onroerende" .goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een" roezend patrimonium.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van , derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

"Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd tweeënveertig duizend achthonderd negenenzeventig euro tweeënvijftig cent (¬ 842.879,52).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd éénendertig (3.631) aandelen, op naam, zonder vermelding van een nominale waarde, die ieder één/ drieduizend zeshonderd eenendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De zaakvoerders beslissen zonder verhaal over de opvragingen op niet volstortte aandelen. De aandeelhouder die na een bij aangetekende brief en één maand vooraf verzonden aanmaning in gebreke blijft de opgevraagde stortingen te doen is aan de vennootschap een wettelijke intrest verschuldigd te rekenen vanaf de dag van eisbaarheid van de storting.

Dit kapitaal kan, hetzij vermeerderd worden door het scheppen van nieuwe aandelen, hetzij verminderd zonder nochtans te mogen dalen onder de achttienduizend vijfhonderd vijftig euro krachtens een beslissing van de buitengewone algemene vergadering, gevolgd door de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee nota riële akten te worden opgesteld.

5/ VOLMACHT FORMALITEITEN :

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan De Deyne, Verhoeye Accountants & Belastingconsulenten B.V. o.v.v. B.V.B.A., met zetel te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de : Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging: één expeditie van de akte, gecoördineerde statuten)

" 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2011
ÿþ Med 2.0

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N.--e7ce|eg~ ter griffe der

ecftban van KoophandelKoophandel

te Leuven, de 2 9 JUNI 2011 DE efeFIER,

i~ ~ ~

~~~~~~~~ ~~ ~~ n ~~ ~~~

Be

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge



~

-_~ ~

Benaming

(voluit) : Castelein Clinical Projects and Operations

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hertswegenstraat, 56, 3080 Duisburg

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Katrien Devijver, notaris te Kampenhout, op28jun! 2011, ter registratie blijkt dat mevrouw CASTELEIN Kathleen Marie Elvine Rolanda, rijksregisternummer 71O7171O857. geboren te Aalst op17 juli 1Q71. wonende te3O8U Duisburg, Medowægenotroet.50.

1) Alleen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de maatschappelijke benaming ^Cmste|ein Clinical Projects and Óponoóono^, e?Jekort`CCP0^. met zetel te 3080 Duisburg, Hertswegenstraat 56.

2) De vennootschap heeft tot doel , zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit zowel in België als in het buitenland:

-het nntwnrpon, opóme|iomnyn, organiseren, uitvoeren, laten uhvoonyn, coördineren en evalueren van klinische projecten en van bijhorende en aanverwante verrichtingen.

-het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan denden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie

-het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hu|p, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete pnojouten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van manayoment, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ommn, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondememeningen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking

-het uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig bohoer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende gooden*n, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging opbreoQot, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (wuchtgobmik, orfpmoht, opstal) op onroerende goederen w*nwemon, veuxiAen, overdragen on beëindigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle oommoroiü|*, indooth@e, finmnoië|w, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3) De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf 28 juni 2011.

4) l-let maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18ô00.08 aum, verdeeld in 100 aandelen met elk een fractiewaarde van 1/1DD^*van het maatschappelijk kapitaal, voor het geheel onderschreven door mevrouw

Castelein Kathleen volstort ten belope van 12.400,00 euro, door inbreng in speciën.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders. Mevrouw Castelein Kathreen wordt voor de eerste maal als statutaire zaakvoerder benoemd. De duur van haar ambt is onbeperkt.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend tenzij andersluidende beslissing door de jaarlijkse algemene vergadering.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen van bestuur en van beschikking te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap.

Er werden geen commissarissen aangesteld.

0 .~~~ '^~~~

-~

Op de laatste blz. van LuiI B vermelden : Recto : Naam en heedanigheid van de instrumenterendenotaris, heij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voor-

behouden+ jan het Belgisch

Staatsblad

6) Het maatschappelijk boekjaar begint de 15te januari en eindigt op 31 december, en voor de eerste maal zal het boekjaar afgesloten worden op 31 december 2012.

7) De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel, op de laatste vrijdag van de maand

mei te 10 uur, en voor de eerste maal op de laatste vrijdag van mei 2013.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Katrien Devijver

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CASTELEIN CLINICAL PROJECTS AND OPERATIONS, …

Adresse
HERTSWEGENSTRAAT 56 3080 DUISBURG

Code postal : 3080
Localité : Duisburg
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande