CASTOR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CASTOR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 809.239.920

Publication

23/12/2013
ÿþ~

4,

Vo,

beho

aan

Belç

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tor gr7ffre

RechtbanK van Koophand~t

te Leuven de ~ t DEC. 2013 r)- GRiFFIEf-

Griffie

Ondernemingsnr : 0809.239.920

Benaming Castor

: Castor

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : K. De costerlaan 9, 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden t emaatschappelijke zetel op 02 december 2013. werd door de aandeelhouders volgende beslissingen genomen

Wijziging van Artikel 3 : het "doel van de vennootschap" wordt als volgt aangepast :

"Het adviseren of diensten verlenen in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, particulieren, en overheden o.m. op het vlak van communicatie, financieel beheer, management en projectontwikkeling.

Financiële analyse en haalbaarheidsstudies van vennootschappen en projecten,

Advies verlenen inzake communicatie.

Het adviseren en deelnemen in projecten in het buitenland.

internationalisering in het algemeen en internationale samenwerking inzake luchthaven - en luchtvaart gebonden materies in het bijzonder.

De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in vennootschappen en/of ondernemingen.

Het opnemen van opdrachten en mandaten binnen ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of finarîciële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met: inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbetaling van alle intellectuele,industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als' investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. "

Wijziging van Artikel 5 : "Vermogen van de vennootschap" wordt als volgt aangepast

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en vijfduizend negenhonderd eenenzestig euro en vijftig cent (EUR 305.961,50) vertegenwoordigd door 20 aandelen, zonder nominale waarde, waarbij elk aandeel 1/20ste vertegenwoordigd van het maatschappelijk kapitaal.

Wijziging van artikel 20 : "Verwerking van het resultaat - reserve", de woorden "Van het positief resultaat van het boekjaar zal minstens 5% vooraf genomen worden voor het vormen van een wettelijke reserve tot deze wettelijk reserve 10% bedraagt" worden geschrapt, er wordt besloten geen minimum reserve aan te leggen van de toekomstige winsten,

Voor eensluidend uittreksel

Van Bever Hugo Deckers Marie-Louise

111

*13192939*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CASTOR

Adresse
K. DE COSTERLAAN 9 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande