CAT BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAT BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.020.017

Publication

04/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

CY)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

* 129371*

25

JUNI 2.0%

ter griffie van de Nederlandstalige

F....qtn.t3fire. van kGrigfitandel Brussel

Ondememingsnr : 0407.020.017

Benaming

(voluit) : CAT BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: 1830 Machelen, Woluwelaan, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging en  vermindering, volmacht.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 17 juni 2014 door David INDEKEU, notaris te Brussel, wat volgt

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de activiteiten van de vennootschap voor te zetten en ten dien einde de noodzakelijke maatregelen aan te nemen,

TWEEDE BESLUIT..

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van vierhonderd dertig duizend euro (EUR 430.000,00) om het te brengen van tweehonderd zevenennegentig duizend zeshonderd euro (EUR 297.600,00) op zevenhonderd zevenentwintig duizend zeshonderd euro (EUR 727.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen en op staande voet tot de inschrijving in geld op de gezegde kapitaalverhoging over te gaan, tegen de globale prils van vierhdriclerd dertig duizend euro (EUR 430.000,00) met volstorting bij de inschrijving door de aandeelhouders.

Na de aandeelhouder « Société Générale d'Armement et de Navigation » van haar voorkeurrecht afstand heeft gedaan, is hier tussengekomen de aandeelhouder « Compagnie d'Affrètement et de transport », beiden nader omschreven en vertegenwoordigd zoals het gezegd wordt in de hierbij gevoegde aanwezigheidslijst.

Welke tussenkomende, na voorlezing te hebben aangehoord van al wat voorafgaat en erkend kennis te hebben van de statuten van onderhavige vennootschap, verklaard heeft in geld in te schrijven, tegen de globale prijs van vierhonderd dertig duizend euro (EUR 430.000,00), op de in het tweede besluit dat voorafgaat besloten kapitaalverhoging en op de erin vermelde voorwaarden.

De voorzitter heeft ons verklaard en verzocht te akteren dat deze kapitaalverhoging volgestort werd en dat het totaal bedrag van die stortin-gen, te weten vierhonderd dertig duizend euro (EUR 430.000,00) gedepo-neerd is op de bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap bij de "BNP PARIBAS FORTIS BANK".

DERDE BESLUIT,

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen ten belope van vierhonderd dertig duizend euro (EUR 430.000,00) om het terug te brengen van zevenhonderd zevenentwintig duizend zeshonderd euro (EUR 727.600,00) op tweehonderd zevenennegentig duizend zeshonderd euro (EUR 297.600,00), zonder vernietiging van titels, met het oog op de gedeeltelijke aanzuivering van de overgedragen verliezen en de sanering van de boeken.

Deze verlaging zal bij voorrang plaatsvinden op het gedeelte van het kapitaal dat overeenstemt met de werkelijke inbrengen door de aandeelhouders werkelijk volgestort, indien nodig, op de belaste reserves die in het kapitaal opgenomen zijn, en eventueel in laatste instantie op de vrijgestelde (of niet-belaste) reserves die in het kapitaal opgenomen zijn.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Meester Jonathan TORO, of aan elke andere persoon door hem aangewezen, met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van aile formaliteiten m.b.t. de verplichte of louter nuttige publicaties van de beslissingen genomen in huidig proces-verbaal, hierin inbegrepen het ondertekenen van elk document dienende tot de Bijlagen aan het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal van 17 juini 2014, volmachten, gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

David INDEKEU, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.09.2014 14619-0039-038
05/11/2013
ÿþ Mod word 11.1

,: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Be Sta:

i III

II

*1316694







Ondernemingsnr : 0407.020.017

Benaming

(voluit) : CAT BENELUX

(verkort)

9RusS

124 OKT 2013

Griffie

. Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1830 Machelen, Woluwelaan, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering, wijziging van de statuten, hernieuwing van het mandaat van de commissaris, ontslag van een bestuurder, volmacht.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 9 oktober 2013 door David INDEKEU, notaris te Brussel, volgende melding van registratie dragende : "Geregistreerd drie bladen, geen renvooi, op het 3e Registratiekantoor van Brussel, op tien oktober 2013, boek 93, blad 60, vak 9. Ontvangen vijftig euro. Voor de Ontvanger (getekend) S, GERONNEZ-LECOMTE", wat volgt

GEWONE ALGEMENE VERGADERING:

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen om ze vast te stellen op de laatste woensdag van de maand april, om 11 uur, en voor het eerst in 2014,

COMMISSARIS:

De vergadering beslist het mandaat van de commissaris (BV CVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint Stevens-Woluwe, Woluwedal 18) voor een duur van 3 jaar te bevestigen zoals besloten tijdens de vorige gewone algemene vergadering.

ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER:

De vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Stuart WARREN van zijn mandaat van bestuurder, met ingang van 31 augustus 2013, en aanvaardt dit ontslag. Er wordt hem kwijting verleend voor het verwezenlijken van zijn mandaat als bestuurder.

Dit besluit wordt door de vergadering met eenparigheid van stemmen genomen.

f VOLMACHT:

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Meester Jonathan TORO, of aan elke andere persoon door hem aangewezen, met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten m.b.t. de verplichte of louter nuttige publicaties van de beslissingen genomen in huidig proces-verbaal, hierin inbegrepen het ondertekenen van elk document dienende tot de Bijlagen aan het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal van 9 oktober 2013, gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

David INDEKEU, notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2013
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

alMal

2 i OKT 2013

Griffie

11

" 13169 65*

1 bel a;

BE

Sta

1

11

11

Ondernemingsnr : 0407.020.017

Benaming

(voluit) : CAT BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WOLUWELAAN 1, 1830 MACHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER ONTSLAG EN BENOEMING VAN EEN VOORZITTER VAN DE RAAD DAGELIJKS BESTUUR

(Uittreksels uit de notulen van de vergadering van de raad gehouden op 25 september 2013)

De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de Heer Stuart Warren uit zijn functies van bestuurder en, bijgevolg, van Voorzitter van de raad van bestuur alsook van persoon belast met het dagelijks bestuur, (afgevaardigd bestuurder), en dit vanaf 31 augustus 2013.

De Heer Bernard Dagand wordt benoemd tot Voorzitter van de raad van bestuur en persoon belast met het, dagelijks bestuur ter vervanging van de Heer Stuart Warren vanaf 1 september 2013. De Heer Bernard Dagand, die reeds bestuurder is, zal de titel dragen van gedelegeerd bestuurder vanaf dezelfde datum conform artikel 20 b), laatste alinea, vare de statuten. Net als zijn mandaat van bestuurder, zullen de mandaten van Voorzitter van de raad van bestuur en persoon belast met het dagelijks bestuur van de'heer-Dagand uitgevoerd worden ten kosteloze titel en herroepbaar zijn ad nutum.

De raad benoemd eveneens de Heer Olivier Roelens, gedomicilieerd te 7800 Ath, 18 Boulevard du Parc, België, tot persoon belast met het dagelijks bestuur vanaf 1 september 2013. Aangezien hij geen enkel mandaat van bestuurder bekleedt, zal dez laatste de titel dragen van directeur confirm artikel 20 b), laatste alinea, van de statuton. Het mandaat van de Heer Roelens zal eveneens ten kosteloze titel worden uitgevoerd en herroepbaar zijn ad nutum.

De bestuurders verlenen volmacht aan Mr. Jonathan Toro, advocaat te 1050 Brussel, Louizalaan 109, of aan elke andere persoon door hem aangewezen, voor het vervullen van alle formaliteiten m.b.t, de verplichte of louter nuttige publicaties van de beslissingen genomen in huid proces-verbaal, hierin inbegrepen het ondertekenen van elk document dienende tot de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad.

Getekend

Jonathan Toro

Advocaat

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

,. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbfao

BRUSSEL

13hUG 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.020.017

Benaming

(voluit) : CAT BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WOLUWELAAN 1,1830 MACHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING VAN DE COMMISSARIS

(Uittreksels uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 26 juni 2013)

De algemene vergadering benoemt de BV Cvba PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschapelijke zetel te 1932 Sint Stevens-Woiuwe, Wotuvaedat 18, als commissaris voor een nieuwe telmijn van drie jaar.

Deze vennootschap duidt Mevrouw Gisèle Vandeweerd, bedrijfsrevisor, aan om haar te vertegenwoordigen en om deze opdracht in naam en voor rekening van de BV Cvba uit te voeren. Het mandaat zal een einde nemen aan het eind van de algemene aandeelhoudersvergadering die zich zal moeten uitspreken over de jaarrekeningen van het boekjaar dat zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De aandeelhouders verlenen volmacht aan Mr. Jonathan Toro, advocaat, te 1050 Brussel, Louizalaan 109, of aan elke andere persoon door hem aangewezen, voor het vervullen van alle formaliteiten m.b.t. de verplichte of louter nuttige publicaties van de beslissingen genomen in huidig proces-verbaal, hierin inbegrepen het ondertekenen van elk document dienende tot de Bijlagen aan het Belgisch Staatsblad en het neerleggen van de jaarrekeningen bij de Nationale Bank van België.

Getekend

Jonathan Tora

Advocaat

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 12.08.2013 13407-0354-037
12/10/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

03 OKT 2012

Griffie

*12168569" AI

IRI

v bot

a2

Be Sta

Ondernemingsnr : 0407.020.017

Benaming

(voluit) : CAT BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WOLUWELAAN 1,1830 MACHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING VAN BESTUURDERS

(Uittreksels uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 27 juni 2012)

De aandeelhouders beslissen de mandaten van bestuurder van de heren Walter Alejandro FORBES en Bernard DAGAND te vernieuwen voor een termijn van vijf jaar. Hun mandaat zal aflopen op de gewone algemene aandeelhoudersvergadering van het jaar 2017.

De aandeelhouders verlenen volmacht aan Mr. Jonathan TORO, advocaat te 1050 Brussel, Louizalaan 109, of aan elke andere persoon door hem aangewezen, met het oog op het vervullen van alle formaliteiten vereist voor de verplichte of louter nuttige publicaties inherent aan de beslissingen genomen in huidig proces-verbaal, hierin inbegrepen het ondertekenen van elk document dienende tot de Bijlagen aan het Belgisch Staatsblad en het neerleggen van de jaarrekeningen bij de Nationale Bank van België.

Getekend

Jonathan Toro

Advocaat

Lasthebber

Op de laatste blz. van !_uit B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 14.08.2012 12427-0104-037
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 03.08.2011 11382-0294-040
28/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iiosnaea"

111

Voc behoL aan Belgi Staat!

sesse,

t` g AVR. 2011.

Grifhe

Ondernemingsnr : 0407.020.017

Benaming

(voluit) : CAT BENELUX

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WOLUWELAAN 1, 1830 MACHELEN

Onderwerp akte : HERBENOEMING VAN DE COMMISSARIS

(Uittreksels uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 29 maart 2011) De vergadering beslist om :

a) het mandaat van de commissaris, de vennootschap PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren Bcvba, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, te hemieuwen voor een hernieuwbaar periode van drie jaar, die retroactief aanvang neemt op 30 juni 2010 en die afloopt tijdens de gewone algemene vergadering die zal gehouden worden tijdens het boekjaar 2013.

b) akte te nemen van het feit dat de vennootschap PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren Bcvba, Mevrouw Gisèle Vandeweerd heeft aangesteld om haar te vertegenwoordigen bij de haar toevertrouwde opdracht als commissaris.

De aandeelhouders beslissen om aan Mr. Jonathan TORO, advocaat te 1050 Brussel, Louizalaan 200/132, of aan elke andere persoon door hem aangeduid, volmacht te verlenen met het oog op het vervullen van alle noodzakelijke of louter nuttige openbaarmakingformaliteiten, daarin inbegrepen het ondertekenen van elk document bestemd tot de Bijlagen aan het Belgisch Staatsblad, ten gevolge van de beslissingen genomen in huidig proces-verbaal.

Getekend

Jonathan TORO

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd dc rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10357-0284-043
03/08/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.07.2009, NGL 29.07.2010 10366-0055-011
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.07.2009, NGL 26.08.2009 09646-0260-029
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 08.08.2008 08539-0205-043
03/12/2007 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 29.06.2007, DPT 26.11.2007 07802-0393-054
26/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 29.06.2007, DPT 18.09.2007 07720-0332-049
01/08/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 30.06.2006, DPT 25.07.2006 06521-0040-039
18/11/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 29.06.2005, DPT 15.11.2005 05861-2040-023
30/09/2004 : BL356657
20/07/2004 : BL356657
19/07/2004 : BL356657
19/07/2004 : BL356657
28/06/2004 : BL356657
16/06/2004 : BL356657
16/06/2004 : BL356657
14/06/2004 : BL356657
05/05/2004 : BL356657
17/03/2004 : BL356657
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.04.2015, NGL 17.08.2015 15422-0475-039
19/03/2003 : BL356657
19/11/2002 : BL356657
24/08/2002 : BL356657
24/08/2002 : BL356657
12/04/2002 : BL356657
12/04/2002 : BL356657
28/07/2001 : BL356657
28/07/2001 : BL356657
03/10/2000 : BL356657
03/10/2000 : BL356657
03/10/2000 : BL356657
03/10/2000 : BL356657
13/07/2000 : BL356657
26/02/2000 : BL356657
26/02/2000 : BL356657
24/08/1999 : BL356657
14/04/1999 : BL356657
14/04/1999 : BL356657
16/04/1996 : BL356657
24/06/1995 : BL356657
01/01/1989 : BL356657
01/01/1988 : BL356657
11/07/1987 : BL356657
11/07/1987 : BL356657
30/07/1986 : BL356657
30/07/1986 : BL356657
06/03/1986 : BL356657
06/03/1986 : BL356657
17/01/1986 : BL356657
17/01/1986 : BL356657
01/01/1986 : BL356657

Coordonnées
CAT BENELUX

Adresse
WOLUWELAAN 1 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande