CATI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CATI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.092.751

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 30.04.2014 14107-0078-016
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.03.2013, NGL 30.04.2013 13106-0588-015
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 26.03.2012, NGL 16.04.2012 12087-0316-015
14/02/2012
ÿþ~

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsblad

111 1I IF JIFO F111111111111 111F 111111

~saoasaa~~

eeee

rr,, +~

Griffie 1 FEY. G

;' Ondememingsnr : 441.092.751 Benaming (voluit) :CATI

(verkort) :

Rechtsvoren : B.V.B.A.

Q12

Zetel : Sint-Huybrechstraat 4

1785 Merchtem

Onderwerp akte :INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK  VERGADERING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 23, december 2011, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CATI" met zetel te 1785 Merchtem, Sint-` Huybrechtstraat 4, waarbij het volgende werd beslist:

-De voorzitter geeft een korte samenvatting van het voorstel tot inbreng van de bedrijfstak, omvattende; de te ontwikkelen bedrijfstak, nader beschreven in het bedrijfsrevisoraal verslag en van de aanvullende' verslagen, waarin voorgesteld wordt dat de in het verslag van de bedrijfsrevisor beschreven bedrijfstak wordt ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CATI" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CASPAVEL MALDEREN" met zetel te 1840 Londerzeel, Molenheide 80; vennootschap met ondernemingsnummer 0434.625.326.

- de organen van bestuur van beide vennootschappen hebben op zeven november;; tweeduizend en elf een voorstel tot inbreng van een bedrijfstak opgemaakt.

- dit voorstel tot inbreng van een bedrijfstak werd ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd, meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, dit overeenkomstig artikel 760 van het wetboek van vennootschappen, meer bepaald op zeven november tweeduizend en elf.

Een afschrift van het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak werd aan de vennoten;`, overhandigd uiterlijk één maand voor de algemene vergadering (artikel 761 Wetboek van; Vennootschappen).

- vervolgens heeft de zaakvoerder van de vennootschap "CASPAVEL MALDEREN" een: omstandig verslag opgesteld, waarin de stand van het vermogen van de vennootschap "CASPAVEL MALDEREN" en het vermogen van de vennootschap "CATI" wordt uitééngezet (artikel 761 van het:; wetboek van vennootschappen.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "ANDY ALAERTS" te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, vertegenwoordigd door de heer Andy ALAERTS, bedrijfsrevisor, heeft op achttien december tweeduizend en elf, verslag opgemaakt;; omtrent de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"7. BESLUIT

De inbreng in natura in de vennootschap CATI BVBA, bestaat uit de netto-activa afgesplitst uit CASPAVEL MALDEREN BVBA (voorheen Caspavel NV) tengevolge van de partiële splitsing van deze: vennootschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut derË Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk; zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de; vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de Laatste bkx. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordkgen

Verso : Naam en handtekening

ijTiité-ifbi Fet Belgisch StaatsbI = 4/0272612 - Annexés du Moniteur belge

Vn»' beho"den aart het Belgisch Staatsbiad

de beschrijving van deze inbreng in natura beantwoord aan de normale vereisten van nauwkeurigheid endulde^kheld;

de voor de inbreng 1h natura door de partijen weerhouden methode van waardering, leidende tot een inbrengwaarde van 493.118,19 EUR, gebaseerd is op het boekhoudkundige continufteitsprincipe voor de partiële splitsingsoperatie zoals omschreven in artikel 80 van het KB van 30.1.2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

d) de waardebepaling waartoe deze méthode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het 'aanbs|pnaa|dafnaoUewaanÓevmndebagendeinbnynQuitbmQe/enaonde|enzodatdeinbrangnatuna niet overgewaardeerd is. | De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 149 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding

van nominale waarde van de vennootschap CATI BVBA v ' end een geplaatst en volstort

~kapitaal van 147.155,4DEUR. Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik door de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet \n bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

De bedrijfsrevisor,

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte : aansprakelijkheid "ANDY/Q-A~~T@" te 3290 Diest, N' rhe|d~amn 1, vertegenwoordigd door de heer

'

AodvAlAERJlS.".

~ Devergaderingkou~dw|nbnangvandæbmb~kkængood~n|nnneóde inbreng wn/on|n

~bedrijfstak stemt

!devenn~o~m~Óop"C~Ty zodatd~opaoho~~ndavoonw~onJ~xmaanonds~de~|gæn~ene vergaderingvsm de inbrengende vennootschap tot de inbreng van de bedrijfstak heeft besloten, als vervuld moet worden beschouwd. Bijgevolgvwon~dabeón»khænbeddU~~kvmn~~vannoob~~~p"C~~~F9~/~~K~/&'DE~~N"

'

met als zijn rechten en verplichtingen verkregen door de vennootschap "CATl".

De overgang geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per dertig september tweeduizend en tien.

Alle verrichtingen betrekking hebben in de ingebrachte bedrijfstak worden vanaf één oktober tweeduizend en elf boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de van de vennootschap

" ^ÇAT|".

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva, rechten en verplIchtingen, verbonden aan deze

!

bedrijfstak

van rechtswege over op de vennootschap "CATI" en worden deze vanaf voorm de datum opgenomen

in de jaarrekening van de vennootschap "CATI".

...

iDe netto-waarde van de ingebrachte bedrijfstak beloopt aldus vierhondorÓdrieënnegenóQduizend

honderdachttien komma negentien euro (493.118,18euM.

De tegenwaarde van deze netto inbreng zal overeenkomstig het continulteitsbeginsel worden geboekt:

rekening houdende met het feit dat als vergoeding voor de inbreng van de betrokken bedrijfstak na

afronding in totaal honderd negenenveertig (149) nieuwe aandelen worden uitgereikt aan de vennoten,

van de verkrijgende vennootschap;

b) op volgende wijze:

- op de rekening kapitaal : honderdzse/enenveertiQduizond honderd vijfenvijftig komma veerti euro

1M47.155,40euh;

- op de rekening wettelijke reserves : veertienduizend zevenhonderd vijftien komma vierenvijftig euro

(14.715,54 eur);

i'up de rekening beschikbare reserves : achtennegentigduizend hondendendde komma zestig euro

;(98.1OD.0Oeur);

- op de rekening overgedragen winst (verlies) tweehonderddrieëndertigduizend honderd drieënveertig

/ komma v vijfenzestig ''~~~'~^ ` ^ ` ''

-Tengevolge van de gemelde inbreng van de betrokken bedrijfstak wordt het kapitaal van de

verkrijgende vennootschap verhoogd met honderdzevenenveertigduizend honderd vijfenvijftig komma

veertig euro M47.156,40 om het te brengen van achttienduizend zevenhonderdvijftig euro eur)ÓG.75D.0OophomdænJv~anzenógdu~mndnmQ$nhondenjenhonmn~~veerUge~m(1G5.8O5'4D

!`ur). ^ vijf

Bijlagen bij bet BelgiseliStaatsbrad - 14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op laatste btz. van Luik vermelden Recto : Naam em hcedanigheid van de instrumeriternde notaris, hetzij van de pesa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aaLizien van derden te vertegenwoordigen

~! ,. C+

~s. ,

m od î 1.1

"

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van honderd negenenveertig (149) nieuwe aandelen zonder nominale waarde. De nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf één oktober tweeduizend en elf.

Er worden aan de vennoten van de vennootschap "CASPAVEL MALDEREN" honderd negenenveertig (149) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van waarde, allen volstort, van de vennootschap "CATI" uitgereikt, in vergoeding voor de inbreng van de vernielde bedrijfstak, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Er dient aan de vennoten van de vennootschap "CASPAVEL MALDEREN" geen opleg in

" geld te worden betaald.

De zaakvoerders van de vennootschap "CATI" zullen instaan voor de uitvoering van deze besluiten.

-De vergadering besluit vervolgens het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierduizend en vierennegentig komma zestig euro (4.094,60 eur) om het te brengen van honderdvijfenzestig-i duizend negenhonderd en vijf komma veertig euro (165.905,40 eur) op honderdzeventigduizend euro (170.000,00 eur), en dit door incorporatie van beschikbare reserves binnen de vennootschap "CATI" en zonder creatie van nieuwe aandelen.

- De vergadering besluit ten einde de statuten aan te passen aan de voormelde

kapitaalverhoging om artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzeventigduizend euro (170.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in driehonderd negenennegentig (399) gelijke aandelen " met fractiewaarde. Elk aandeel vertegenwoordigt -één/driehonderdnegenenne-gentigste deel van het maatschappelijk kapitaal."

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Voors 1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Notaris Marianda MOYSON

ln bijlage ; afschrift akte, coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Lgik_j . vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eusse

J ûsf~

Grifitie

1119111111111111111 I @

*11173330*

V beh aa Bel Sta

Bjrâgën bij" hetBèlgischSfànt'sblàd 18111/2011- Annexes du Moniteur beige

Ondernemingsnr : 0441.092.751

Benaming

(voluit] : CATI bvba

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint Huybrechtstraat 4 , 1785 Merchtem

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Er werd een splitsingsvoorstel opgesteld door de Raad van Bestuur van de NV Caspavel en de zaakvoerder:

" van de bvba CATI waarin wordt voorgesteld om de bedrijfstak van de te ontwikkelen vastgoedprojecten af te splitsen van de nv CASPAVEL en in te brengen in de bedrijfsactiviteiten van CATI bvba. Dit met ingang vanaf 01 oktober 2011.

Kris Callaert

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/05/2011 : BL535745
29/04/2011 : BL535745
22/03/2010 : BL535745
22/02/2010 : BL535745
06/04/2009 : BL535745
23/09/2008 : BL535745
14/04/2008 : BL535745
22/03/2007 : BL535745
02/01/2006 : BL535745
28/12/2004 : BL535745
27/02/2004 : BL535745
07/01/2004 : BL535745
01/04/2003 : BL535745
22/03/2001 : BL535745
13/07/2000 : BL535745
01/01/1997 : BL535745
10/07/1990 : BL535745

Coordonnées
CATI

Adresse
SINT-HUYBRECHTSTRAAT 4 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande