CAUVIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAUVIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.826.423

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 19.08.2014 14435-0283-011
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.06.2013 13247-0297-010
27/06/2013
ÿþMod won/ 7 L7

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ut Hill

Ondernemingsnr : 0836.826.423

Benaming

(voluit) : CAUVIN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Geraardsbergestraat, 90, B-1703 Schepdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een zaakvoerder

BRUSe

112 JUN4013

19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 30.04.2013 1. Benoeming van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist de volgende persoon tot bedrijfsleider tweede categorie aan te stellen: Van Malderen Nathalie, Geraardsbergsestraat 90, 1703 Schepdaal.

Dit mandaat zal bezoldigd zijn.

2.p~Ju ,'catie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

CAUVIN Laurent

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik E vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2011
ÿþOndernemingsnr : p ÿ % zd

Benaming (~ ~[ b

(voluit) : CAUVIN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Zetel : B-1703 Schepdaal Geraardsbergsestraat 90

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden op 1 juni 2011, door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris te Brussel, ter registratie neergelegd, blijkt dat : de Heer CAUVIN Laurent Michel, geboren op 3 juli 1972 te Sint-Agatha-Berchem (B-1082 Brussel), echtgenoot van Mevrouw VAN MALDEREN Nathalie, wonende te B-1703 Schepdaal Geraardsbergsestraat 90, richt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter op met een kapitaal van EEN EURO (¬ 1,00,-) vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Op alle aandelen wordt ingeschreven door de comparant. Elk aandeel worden volgestort ten belope van één euro (¬ 1,00-).

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN :

1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

starter, afgekort BVBA-S. Zij draagt de naam «CAUVIN».

2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-1703 Schepdaal Geraardsbergsestraat 90.

3.Doet

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, de volgende handelingen:

- alle verrichtingen inzake consultancy, adviesverlening, raadgeving, vorming, onderricht van natuurlijke personen en/of rechtspersonen ;

- alle salesactiviteiten, zoals onder meer maar niet uitsluitend sales training en general training;

- alle managementactiviteiten, zowel algemeen beheer als beheer van deelgebieden, zoals onder meer maar niet uitsluitend op gebied van sales management en people management;

- het organiseren van evenementen;

- al het voorgaande in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaat, de uitbating, de groei en het welzijn van de betrokken onderneming en/of natuurlijke persoon ten goede kan komen;

De vennootschap mag binnen dit kader alle handelingen verrichten die nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die zij beheert, op wiens beheer zij toeziet of aan wiens beheer zij deelneemt. Zij mag eveneens alle handelingen verrichten die de wet aan deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen oplegt rekening houdend met hun maatschappelijk doel.

De vennootschap mag bovendien alle commerciële, industriële, financiele, roerende of onroerende handelingen stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag participaties verwerven bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, gelegen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag tot slot haar vermogen, zowel roerend als onroerend, beheren en dit vermogen middels alle mogelijke handelingen ontwikkelen, daaronder te verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, verkavelen, huren, verhuren, promoten, doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals alle mogelijke onroerende transacties verrichten;

- het kopen, verkopen, beheren, ... van alle roerende goederen en waarden (met dien verstande dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft);

- leningen aangaan aan/bij alle vennootschappen, zich borgstellen (zelfs in de vorm van een hypotheek), aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

4.Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

III II 111111 I I I III III IIi

" 11091614+

0 8 JUIN 20/1

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5.Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één euro (¬ 1,00 -).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 120.

9. Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten die hun aantal, de duur van hun mandaat en van hun eventuele vergoeding bepaalt, deze kan bestaan uit een vaste vergoeding ten laste van de algemene kosten en/of een tantième op de winst.

Elke zaakvoerder of de zaakvoerder indien er maar één enkele is, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en om de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder te vertegenwoordigen.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen die alleen bevoegd zijn voor welbepaalde handelingen.

De zaakvoerders mogen ten alle tijde ontslagen worden door de algemene vergadering.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurfijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij I zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Deze regels gelden eveneens in hoofde van de onderhavige vennootschap indien deze zou worden aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerders, die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

11. Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

20. Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het-zelfde kalenderjaar.

21. Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één vierde (25 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen 18.550¬ en het geplaatst kapitaal.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

23.Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) zal/zullen slechts in functie treden na de bevestiging van zijn/hun benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten voorzien door de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere toelating van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag evenwel op elk moment deze machten beperken door een beslissing genomen met een gewone meerder-heid van stemmen.

Alle activa van de vennootschap moeten worden verkocht tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Indien niet alle aandelen werden volstort op dezelfde manier, moeten de vereffenaars het evenwicht herstellen vooraleer tot enige verdeling over te gaan, hetzij door bijkomende volstortingen te vragen, hetzij door vooraf betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN:

1.Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar beginnen op de dag waarop een uitgifte en een uittreksel van de onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigen op 31 december 2012.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

3.Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van deze vennootschap wordt benoemd tot zaakvoerder (conform artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen): de heer CAUVIN Laurent, voornoemd.

De aldus genoemde zaakvoerder zal zijn mandaat voor onbepaalde duur uitoefenen.

De aldus benoemde zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

4. Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hier uit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, gesteld door de Heer CAUVIN Laurent, voornoemd, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal

Luik B  Vervolg MQJ

hebben. De comparant verklaart de Heer CAUVIN Laurent, voornoemd, te machtigen om voor rekening van onderhavige vennootschap alle noodzakelijke en nuttige akten en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, en dit gedurende een termijn van vijftien dagen en ten laatste op het ogenblik van de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

5.Op grond van het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te benoemen.

6.Aan de zaakvoerder worden alle machten toegekend om, met mogelijk-heid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, de administratie van de BTW en het ondernemingsloket en aldaar alle inschrijvingen te verrichten in naam van de vennootschap die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van het huidige mandaat.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(get) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-p Voorbehouden

" aan het " Bèlgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge



Coordonnées
CAUVIN

Adresse
GERAARDSBERGSESTRAAT 90 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande